kızlar, çok fazla yazı olduğu için tek tek alıntı yapamıyorum,
çarşamba günü gidicem bende 3 günüm kaldı , iple çekiyorum ne stres yaaa kalp atışını duyucammı?
dk. da kaç atıcak ?
normalmi?
şu 3 ayı bir atlatsak hayırlısıyla.
kızlar, çok fazla yazı olduğu için tek tek alıntı yapamıyorum,
çarşamba günü gidicem bende 3 günüm kaldı , iple çekiyorum ne stres yaaa kalp atışını duyucammı?
dk. da kaç atıcak ?
normalmi?
şu 3 ayı bir atlatsak hayırlısıyla.
Bu arada kızlar listeye eklenmek istiyorum ama bu hafta tekrar doktora gidip ondan sonra bilgilerimi vereceğim.. Çünkü ben adet olmadan gebe kaldım son adet tarihim belli değil... Hafta olarak doktor söyledi ama ben ikincide kesinleşsin diyorum birde hangi tarihi baz alacağım son adet tarihi olarak doktor söylemişti unuttum :)
nisanur38 cnm bende nöbetlerde çok zorlanıyorum bir de bizimkisi 7.30-18-00 çok yoruluyorum.Dr böyle bir rapor verme hakkı olduğunu bilmiyordum bende istesem verir mi ki acaba ya
evet canım böyle bir rapor olayı var..benden önceki 2 hamile arkadaş aldı raporunu paşa paşa..1.sinde bir şey demedi idare ama 2.de biraz laf söylendi..bakalım bana neler edecekler??
sen dr.una söyle veriyorlar çünkü..
bel fıtığı yada varis hastalıklarında da rapor alınıyor ve hep muaf olunuyor nöbetten
Aman şunu sağ salim doğruyum da bir daha hamile falan kalıp stres yaşamak istemiyorum tek çocuk neyime yetmiyor bu stres çekilesi bir durum değilmiş
Ben de öyle düşünürüm hep ama şu psikoloji beni kötü etti benim de bir erkek kardeşim var ve o benim sağ kolum bir gün annem babam gidince tek o kalacak aynı geçmişi paylaştığım ve aynı dna lara sahip olduğum tek kişi kardeşim ama şu an yaşım 29 ne zaman yapacağım ikincisini
Teşekkür ederim canım...
Kusura bakma gecikti cevabım.. Bbeğim var beş aylık onunla ilgilendiğim için başında duramıyorum.. Yani ilk bebeğim değil... Avatarımdaki bebiş benim oğlum :)))
Normal canım... tasalanma.. hayırlı olsun bebişin..
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..
gunaydin kizlar...
canim acaba ultrason aletine goremi farklilik oluyo bende cuma gittim 6+4 tum sata gore cok sukur karindan gorundu.beni 12. haftada cagirdi size bise dedimi
kalp atışı kaçtı cnm senin bebeğinin? benimki de 6 gün gerideb geliyormuş. 6 mm, 117 kalp atışı, 6+3. aynen çok kokrtum ben de abdominal göremeyince.
bilemiyorum ki canımbende çok korktum gözükmeyince, rahim duvarın ters dönmüş dedi sanırım doktor ama o heyecanla tam anlayamadım.belkide bizim boddi o yüzden gözükmemiştir üstten. 1 ay sonra gelin dedi bize.gittiğimizde ultrasona göre 6+4 tü, 1 ay sonra 10+6 falan olacağız. belkide bu 1 haftalık açığı kapatır o zamana dedi. 11-14 haftalar arasında yapılan 2li testi yapacak. senide oyüzden 12. haftada çağırmıştır.
8 mm daha bizim kuzu:) kalp atışı 140-150 dedi doktor. 6+4 ultrasona göre. bakalım inşallah 1 ay sonra kapatmış olur bu açığı.
tansiyonum çıkmış üstten göremeyince çok heyecanlandım.:18: annem diyorki: sapsarı oldu yüzün o anda:) bebeğimizi görünce rahatladımm
günaydın teyzecikler :)
bu sabah saatlerin değişimi dolayısıyla sanki çok erken kalkmışım gibi hissediyorum :) cumartesi günü pıt pıt pıt atan kalbimizi gördük teyseleeri çok şükür ultrason uygun olmadığı için dinleyemedik amam pıt pıt pıt heyecanla atışını gördük resmen bir mucize 1 cm lik bir bebek ve kalbi var içimde iki kalp taşımak beni çok mutlu etti darısı diğer annelerin başına...
güldencim sen ne yaptın sen de cumartesi gidicektin?
annesininbirtanesi seninde resmini gördüm maşalah o kuzucuğa ....
ismini sayamadığım diğer anneler sizler nasılsınız
Günaydın kasım anneleri bende sizler gibi kasım annesi olacağım benim bu durumu kabullenmem biraz uzun sürdüğü için sizlere anca yazabildimbenim 3. bebeğim olacak allah nasip ederse 2 kızım var biri 15 yaşında biri 3 yaşında 3. bebeği düşünmüyordum ama süpriz yumurta çıkıp geldi
günaydın teyzecikler :)
bu sabah saatlerin değişimi dolayısıyla sanki çok erken kalkmışım gibi hissediyorum :) cumartesi günü pıt pıt pıt atan kalbimizi gördük teyseleeri çok şükür ultrason uygun olmadığı için dinleyemedik amam pıt pıt pıt heyecanla atışını gördük resmen bir mucize 1 cm lik bir bebek ve kalbi var içimde iki kalp taşımak beni çok mutlu etti darısı diğer annelerin başına...
güldencim sen ne yaptın sen de cumartesi gidicektin?
annesininbirtanesi seninde resmini gördüm maşalah o kuzucuğa ....
ismini sayamadığım diğer anneler sizler nasılsınız
8 mm daha bizim kuzu:) kalp atışı 140-150 dedi doktor. 6+4 ultrasona göre. bakalım inşallah 1 ay sonra kapatmış olur bu açığı.
tansiyonum çıkmış üstten göremeyince çok heyecanlandım.:18: annem diyorki: sapsarı oldu yüzün o anda:) bebeğimizi görünce rahatladımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?