2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Evet canım haklısın ilk üç ay insanı çok geriyor..geçen gebeliğimde bebebğimi neredeyse düşürüyordum 34 hafta düşecek sonrada erken doğacak diye öldüm öldüm dirildim..
Ama sakin olup olumlu düşünmek lazmmış bunda öyle yapmaya çalışacağım..
Allah izin veririse bende haftaya gideceğim
İnşallah iyihaberlerle döneriz...

aynen öyle canım. İş ciddiye bindikçe beni bi korku aldı gidiyor. adını koyamadığım değişik ruh halindeyim. İnşallah şu tehlikeli günler çabucak geçerde rahatlarız.

benimde aynen öyle.çarşamba günü netleşir inş.doktora göre şu an 6. haftaya girdik.kan testinden anlarız dedi o numune de sorun olmuş sanırım meraktan kıvranıyorum şu kasım bi gelseydi:44:

Selam kızlar bugün İstanbul'da 25 derece havayı görür görmez attık kendimizi sahile...Yürüyüş çok iyi geldi valla..
Sizler nasılsınız?

selam kızlar Kayseri dede hava harikaydı dağa çıktık bizimkiler kaydılar ben syretttim, bugün bulantım çok azdı dağ havası iyi geldi sanırım

Aman şunu sağ salim doğruyum da bir daha hamile falan kalıp stres yaşamak istemiyorum tek çocuk neyime yetmiyor bu stres çekilesi bir durum değilmiş

ilk başta böyle düşünmen normal canım hele bebeğinin tekmelerini bir hissetmeye başla işte o zaman hamileleğin keyfi yaşanmaya başlıyor ilkte herşey zor geliyor tabi bir o kadar da keyifli ama zaman geçince bir daha istiyor insan hormonlardan sanırım ablam 2 doğumundan da doğum haneden çıkarken ayyy aman bir daha çocuk mocuk yok diye çıktı şimdi 3.yü düşünüyor çocuk olayı farklı ya..insan bu kadar eziyeti başka kimin için çeker
yaşın da hiç de geç değil..35 yaşında olup da 1. çocuğu erteleyen arkadaşım var 2sini ard arda yaparım nasılsa biraz daha gezip tozayım diye diye bekledi..şimdi de olmuyor bebeği:26:

günaydın bu arada herkese
çok uykum ..ütülenecek bir yığın çamaşırım..toparlanacak bir evim veee 10 buçukta da dersim var
hafta sonu boyunca ev işi yaptım ütümü yetiştiremedim ya..
ilk amileleğim bu kadar zor geçmemişti sanrım..ya da ben hatırlamıyorum..
midem aç kalınca da yemek yeyince de çok kötü..
hep halsiz ve sinirliyim..gece bir sürü rüya görüyorum..
çok şükür yine de çok mutluyum..3. ayı bir doldursak hayırlısyla

günaydın teyzecikler :)

bu sabah saatlerin değişimi dolayısıyla sanki çok erken kalkmışım gibi hissediyorum :) cumartesi günü pıt pıt pıt atan kalbimizi gördük teyseleeri çok şükür ultrason uygun olmadığı için dinleyemedik amam pıt pıt pıt heyecanla atışını gördük resmen bir mucize 1 cm lik bir bebek ve kalbi var içimde iki kalp taşımak beni çok mutlu etti darısı diğer annelerin başına...
güldencim sen ne yaptın sen de cumartesi gidicektin?
annesininbirtanesi seninde resmini gördüm maşalah o kuzucuğa ....
ismini sayamadığım diğer anneler sizler nasılsınız

çok rahatladım ıkı gundur kımse bana yanıt donmedı dıye bakıyordum bende :) senınde hayırlı olsun inşallah saglıkla kucagımıza alalım.İlk hamilelik oldugundan çok şaşkınım birde etraftan kötü tecrübe duyunca korkuyor insan.İlk gittiğimde kese yoktu cmt gideceğim sabrediyorum gitmişklen göreyim en azından diye

Günaydın kasım anneleri bende sizler gibi kasım annesi olacağım benim bu durumu kabullenmem biraz uzun sürdüğü için sizlere anca yazabildim
benim 3. bebeğim olacak allah nasip ederse 2 kızım var biri 15 yaşında biri 3 yaşında 3. bebeği düşünmüyordum ama süpriz yumurta çıkıp geldi​

canim acaba ultrason aletine goremi farklilik oluyo bende cuma gittim 6+4 tum sata gore cok sukur karindan gorundu.beni 12. haftada cagirdi size bise dedimi

bilemiyorum ki canım bende çok korktum gözükmeyince, rahim duvarın ters dönmüş dedi sanırım doktor ama o heyecanla tam anlayamadım.belkide bizim boddi o yüzden gözükmemiştir üstten. 1 ay sonra gelin dedi bize.gittiğimizde ultrasona göre 6+4 tü, 1 ay sonra 10+6 falan olacağız. belkide bu 1 haftalık açığı kapatır o zamana dedi. 11-14 haftalar arasında yapılan 2li testi yapacak. senide oyüzden 12. haftada çağırmıştır.

kalp atışı kaçtı cnm senin bebeğinin? benimki de 6 gün gerideb geliyormuş. 6 mm, 117 kalp atışı, 6+3. aynen çok kokrtum ben de abdominal göremeyince.

8 mm daha bizim kuzu:) kalp atışı 140-150 dedi doktor. 6+4 ultrasona göre. bakalım inşallah 1 ay sonra kapatmış olur bu açığı.
tansiyonum çıkmış üstten göremeyince çok heyecanlandım.:18: annem diyorki: sapsarı oldu yüzün o anda:) bebeğimizi görünce rahatladımm

günaydın canım.
ben de cumartesi doktora gittim. kalp atış sayısını söylemedi bana yaa sinir oldum. sormayı da unuttum. beni de 12. haftada çağırdı, ikili test için ama hiç yaptırmak istemiyorum. eşimin isteği ile yaptırıcam.

Günaydın güzel anneler, inşallah herkes iyidir. Benim bulantı devam başka bir şikayetim yok. dün tartıldım 1 kilo vermişim, moralim bozuldu. eşim olaya el attı gün boyu bol kalorili şeyler yedirdi bana

Canım hayırlısı olsun. evet o an harika. senin adına çok sevindim. daha önce yaşamadığım için çok basit gelirdi bana hamilelik. kendim yaşayınca detayları görünce mücize olduğuna inanıyorsun.

sağlıkla kucağına almanı dilerim. maşallah genç kızında varmış, oda kardeşinin küçük annesi olur, bende o yaşta kardeşime bakmıştım

günaydın kızlar herkese:
evet beysalcım bende cumartesi gittim ve bizde 8 milimetreymişiz..
ve kalbimiz 126 atıyodu doktorum normal olduğunu söyledi onun ultrasonuna göre..
6+5 tik cumartesi günü yani arada 1 gün var ve herşey çok normal dedi..
ve artık düşük tehlikeside görmüyorum dedi gerçekten çok rahatladım...

günaydın kızlar, canım çok sevindim sağlıkla gelsin inş. :) yerim onu ya profilinde küçük ultrason resmi buraya atasana görelim. ense kalınlığınıda görürüz inş. artık bir ay sonra benim 3 haftam kaldı :87::97:

Kızlar yaaa canım çok sıkkın benim yaa. doktorumdan memnun değilim. hiç bir şey anlatmıyor. bebeğimin ne kalp atış sayısını söyledi ne de dinletti. ben şu yasak mı bu yasak mı diye sormasam söyleyeceği yok. problem yok diyor sadece o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…