günaydın teyzecikler :)
bu sabah saatlerin değişimi dolayısıyla sanki çok erken kalkmışım gibi hissediyorum :) cumartesi günü pıt pıt pıt atan kalbimizi gördük teyseleeri çok şükür ultrason uygun olmadığı için dinleyemedik amam pıt pıt pıt heyecanla atışını gördük resmen bir mucize 1 cm lik bir bebek ve kalbi var içimde iki kalp taşımak beni çok mutlu etti darısı diğer annelerin başına...
güldencim sen ne yaptın sen de cumartesi gidicektin?
annesininbirtanesi seninde resmini gördüm maşalah o kuzucuğa ....
ismini sayamadığım diğer anneler sizler nasılsınız
günaydın teyzecikler :)
bu sabah saatlerin değişimi dolayısıyla sanki çok erken kalkmışım gibi hissediyorum :) cumartesi günü pıt pıt pıt atan kalbimizi gördük teyseleeri çok şükür ultrason uygun olmadığı için dinleyemedik amam pıt pıt pıt heyecanla atışını gördük resmen bir mucize 1 cm lik bir bebek ve kalbi var içimde iki kalp taşımak beni çok mutlu etti darısı diğer annelerin başına...
güldencim sen ne yaptın sen de cumartesi gidicektin?
annesininbirtanesi seninde resmini gördüm maşalah o kuzucuğa ....
ismini sayamadığım diğer anneler sizler nasılsınız
günaydın kızlar herkese:
evet beysalcım bende cumartesi gittim ve bizde 8 milimetreymişiz..
ve kalbimiz 126 atıyodu doktorum normal olduğunu söyledi onun ultrasonuna göre..
6+5 tik cumartesi günü yani arada 1 gün var ve herşey çok normal dedi..
ve artık düşük tehlikeside görmüyorum dedi gerçekten çok rahatladım...
günaydınnnn beysalım:) hadi gözün aydın olsun, kalp atışını görmüşün sağlıklaamucizeee ki ne büyük mucizee kuzum yaa rabbim hayırlısıylaaa bebekleimizi kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallahh:26:
biz daha 8 mm'yizz teyzesi yaa, pıt pıt atana kalbi benim kalbimi yerinden fırlatacak kadar heyecanlandırdı. darısı 4 gözle bekleyen diğer anneleree inşallahh
canım çok sevindim, çok şeker değil mii bebeğin seninle tatlım, sende artık 3 ayın bitmesiyle ense kalınlığını bekliycen :) sağlıkla gelsin inş.
tatlım ne güzel ay bu sabah hep güzel haberler var , herkes görür inş. bu evreyide atlatırız birlikte.
günaydın kızlar ..çok heyecanlıyım bende yarın gideceğim kalp atışı için...benim için dua edin lütfen
kalp atısını gören annelermiz ultrasonla karından mı göründü kalp atısı yoksa vajinal mi???
kalp atısını gören annelermiz ultrasonla karından mı göründü kalp atısı yoksa vajinal mi???
Canlar herkese günaydın 5dk sonra doktora gidicem hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız dua edin lütfennn bikaç gündür akıntım kahverengi biraz korkuttu beni rabbbim hayırlısını nasip etsin sizlerde dualarını esirgemeyin canlarım
günaydın kızlar herkese:
evet beysalcım bende cumartesi gittim ve bizde 8 milimetreymişiz..
ve kalbimiz 126 atıyodu doktorum normal olduğunu söyledi onun ultrasonuna göre..
6+5 tik cumartesi günü yani arada 1 gün var ve herşey çok normal dedi..
ve artık düşük tehlikeside görmüyorum dedi gerçekten çok rahatladım...
sağol canım inşallah hep birlikte alıcaz kucağımıza sağlıkla allahın izniyle..
bu arada normaldir herhalde değilmi 6+ 5 haftaya göre kalp atışı internetten araştırma yapmaya çalıştım ama yazmıyodu kalp atışımız 126
atış hızını bilmiyorum canım normalde insanlar arasında da farklılıklar var bence normaldir.
Canlar herkese günaydın 5dk sonra doktora gidicem hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız dua edin lütfennn bikaç gündür akıntım kahverengi biraz korkuttu beni rabbbim hayırlısını nasip etsin sizlerde dualarını esirgemeyin canlarım
sadece ekrandan görmek ise evet karından canım.
ayyy maşallah yaa yesin onu teyzelerii canım ya çok sevindim Rabbim sağlıkla o resimde büyümelerini de göstersin bize:)))
oy oy oy negüzel...
Hadi gözün aydın canımmm maşallahh kuzuyaa annesine sıkı sıkı tutunacak artıkk sağlıkla büyüyecek:) darısı başımaa
Bu arada günaydın hepiize kızlarrrr harika bi hava varr artık bahar geldi ne güzel.. Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizz İnşş doğumumuza kadarr hepberaber sağlıkla burada mutluluklarımızı paylaşırız...Bende dün başka bi doktora gittimm 6 haftalık olmuşuz kalp seslerini duyamadık 2 hfta sonra gelin dedi..Bi de ben duyabilsem o pıt pıtları:))
sağol canım inşallah hep birlikte alıcaz kucağımıza sağlıkla allahın izniyle..
bu arada normaldir herhalde değilmi 6+ 5 haftaya göre kalp atışı internetten araştırma yapmaya çalıştım ama yazmıyodu kalp atışımız 126
atış hızını bilmiyorum canım normalde insanlar arasında da farklılıklar var bence normaldir.
sağol canım..
bende duyamadım dopler ultrason olmadığı için kalp atışımı ama olsun orada minicik bir kalp benim içimde büyüyo
kalp atış sayısını söyledi mi peki?
yok canım heyecandan bende sormayı unuttum :) ama olsun o atışı görmek beni çok mutlu etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?