2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

günaydınnnn beysalım:) hadi gözün aydın olsun, kalp atışını görmüşün sağlıklaa mucizeee ki ne büyük mucizee kuzum yaa rabbim hayırlısıylaaa bebekleimizi kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallahh:26:
biz daha 8 mm'yizz teyzesi yaa, pıt pıt atana kalbi benim kalbimi yerinden fırlatacak kadar heyecanlandırdı. darısı 4 gözle bekleyen diğer anneleree inşallahh

canım çok sevindim, çok şeker değil mii bebeğin seninle tatlım, sende artık 3 ayın bitmesiyle ense kalınlığını bekliycen :) sağlıkla gelsin inş.

tatlım ne güzel ay bu sabah hep güzel haberler var , herkes görür inş. bu evreyide atlatırız birlikte.

günaydın kızlar ..çok heyecanlıyım bende yarın gideceğim kalp atışı için...benim için dua edin lütfen

herkese günaydın
ne güzel sabah sabah böyle mutlu haberler görmek. Hepimizin gözü aydın kızlar. hep birlikte doğuma kadar fire vermeden gitmek dileğimle..

Canlar herkese günaydın 5dk sonra doktora gidicem hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız dua edin lütfennn bikaç gündür akıntım kahverengi biraz korkuttu beni rabbbim hayırlısını nasip etsin sizlerde dualarını esirgemeyin canlarım

Ben 7+1 iken gittiğimde dr bana 6+4 demişti. son adete göre hesplandığı için daha fazla görünüyormuş. normal demişti. 7,9 mm idi. şimdi üstünden 8 gün geçti biraz daha büyümüştüm kuzum , senin kaç haftalık idi gittiğinde ?

sağol canım inşallah hep birlikte alıcaz kucağımıza sağlıkla allahın izniyle..
bu arada normaldir herhalde değilmi 6+ 5 haftaya göre kalp atışı internetten araştırma yapmaya çalıştım ama yazmıyodu kalp atışımız 126

günaydın kızlar ..çok heyecanlıyım bende yarın gideceğim kalp atışı için...benim için dua edin lütfen

inşallah canım hayırlısıyla duyarsınn:

kalp atısını gören annelermiz ultrasonla karından mı göründü kalp atısı yoksa vajinal mi???

karından gördü tatlım biz hiç vajinal bakmadık hep karından baktı doktorumuz ... Allaha şükür sorunsuz gösterdi

inşallah güzel haberlerle geleceksin canım dualarımız seninlle...

bu arada benim doktorum vajinal baktı çünkü ozaman daha net göründüğünü söylüyo ama sanıyorum birdahaki muainede karından bakıcak..

teyzoşlarr benimm kuzumuun resmiiEki Görüntüle 374403

ayyy maşallah yaa yesin onu teyzelerii canım ya çok sevindim Rabbim sağlıkla o resimde büyümelerini de göstersin bize:)))

Hadi gözün aydın canımmm maşallahh kuzuyaa annesine sıkı sıkı tutunacak artıkk sağlıkla büyüyecek:) darısı başımaa

Bu arada günaydın hepiize kızlarrrr harika bi hava varr artık bahar geldi ne güzel.. Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizz İnşş doğumumuza kadarr hepberaber sağlıkla burada mutluluklarımızı paylaşırız...Bende dün başka bi doktora gittimm 6 haftalık olmuşuz kalp seslerini duyamadık 2 hfta sonra gelin dedi..Bi de ben duyabilsem o pıt pıtları:))

bende duyamadım dopler ultrason olmadığı için kalp atışımı ama olsun orada minicik bir kalp benim içimde büyüyo

inşallah canım inşallah sende duyacaksın hayırlısıyla...
canım

kızlar selam

sızlerı okudukca cok sevınıyorumm hepınızın adına
ben 18 martta gıtmıstım ılk ogrendıgım gun 20 subat sat ım
sımdı cmt gıdecegım 31 mart..ne dersınız erkenmı?
aynı tarıhlerde olupda kese yada kalp atısı goren varmı??

yok canım heyecandan bende sormayı unuttum :) ama olsun o atışı görmek beni çok mutlu etti

benim moralim sabahtan beri sıfırın altında. kızlar bana avrupa yakasında hastane tavsiye edin lütfen. ilgili, konuşkan, ben sormadan anlatabilecek bi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…