2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
benim moralim sabahtan beri sıfırın altında. kızlar bana avrupa yakasında hastane tavsiye edin lütfen. ilgili, konuşkan, ben sormadan anlatabilecek bi doktor

canım neden canını sıkıyorsun. istanbul gibi bir şehirde mutlaka iyi bir doktor bulursun. ben kalp atış sayısını sordumda ne oldu daha küçük sayılmıyor dedi doktor. benim doktorum motor gibi yapmam gerekenleri söyledi. soracaklarımı unutmayım diye lafını böldüm durdum. en sonunda kusura bakmayın çok heyecanlıyım dedi. oda bana kusura bakma dedi. onlar için biz rutin işleriz. ben bu hafta ikinci kes gidicem içimi sarmazsa değiştiricem. hiç canımı sıkamam bunun için.

canım napıcam ben yaa. eşim de yanımda değil, başka bir şehirde. doktor sıkıntım var. sabahtan beri araştırıyorum muayene tahlili ücretleri çok ama çok fazla. napıcam kafam çok karıştı

güzelim bak şuan yaptığın stres o kadar zararlıki hiiç sıkma canını aslında bende senin gibiyim aslında doktora gittikten sonra herşeyi sormayı unuttuğumu farkettim annemle konuşuyordum dediki biz bu dönemde doktora bile gitmiyorduk dedi siz heyecanınızdan ne yaptığınızı bilmiyorsunuz dedi hiç takma kafanı bak ne güzel görmüşsün bebeğinin kalp atımını bu nasıl büyük bir ayrıcalık nice anne adayları bunu göremeden bebeğine veda etmek zorunda kalıyor rabbim bize bunu gösterdi çok şükür şimdi sakin ol tatlım hadii aklına bebeğini getir o mm lik canlının içinde kalbinin attığını hatırla ve mutlu ol...

sağol canım içimi rahatlattın benim acil iyi bir doktor bulmam gerek.

canım napıcam ben yaa. eşim de yanımda değil, başka bir şehirde. doktor sıkıntım var. sabahtan beri araştırıyorum muayene tahlili ücretleri çok ama çok fazla. napıcam kafam çok karıştı

canım ya sıkma canını bak beeğin içi en önemli zamanalr stres yapma.. bulunur elbett istanbul koskoca şehir en çok doktorun ve imkanların olduğu şehir..ben bile küçük şehir olmasına rağmen iki doktorla görüştüm ilkini senin gibi beğenmedim ikinciye gittim şimdilik iyi gibi.. Ama olmazsa bi başkasıyla görüşürümm.. sakın ama sakınn üzme kendini ve bebişi...

kızlar sağolun valla yaa sabahtan beri içim içimi yedi. dün eşim burdaydı sabah gitti.onun da sıkıntısı var sanırım. kafamı toparlayıp iyi bir doktor bulmam lazım

sat'a göre 7+4 dük gittiğimizde ama ultrasona göre 6+4 çıktı benim kuzu. 8 mm:)

kalp atısını gören annelermiz ultrasonla karından mı göründü kalp atısı yoksa vajinal mi???

canım bize vajinal baktı doktorumuz. hemen kabul ettim ben bakmasını:) alıştımm galiba artık açmayaaa

ayyy maşallah yaa yesin onu teyzelerii canım ya çok sevindim Rabbim sağlıkla o resimde büyümelerini de göstersin bize:)))

aminnnn teyzooşş aminn:) hepimiz sağlıklaa sıhhatle alalım kucaklarımızaa yavrularımızı

sağol canım. geçmiş sayfalarda kaldı ultrason resmimiz... hayatbanagüzel teyzemizz için tekrar ekliyoruzzz

SÜPERMİŞŞŞŞ MAŞALLAAH DARISI BAŞIMIZAAAAAAA

Arkadaşlarr ben daha Bebişimi göremedimmm.... ne Zaman görücemm yaaa biri beni rahatlatsınnn

CANIM BEN 18 MARTTA GITTIM ILK OGRENDIGIMDE
ama goremedım
sımdı cmt gıdecegım 31 martta
senle donemlerımız yakın
sen ne zaman gıttın doktora?

teyzesinin minikk kuşuuuu fıstığımm mrbb sana:80: , maşallahh Allah bağışlasın canım, kız aynı sen

Arkadaşlarr ben daha Bebişimi göremedimmm.... ne Zaman görücemm yaaa biri beni rahatlatsınnn

kuzu siz daha çok küçüksünüz. 5+5de kesemizi gördük biz. 7+4 (sata göre) vajinal olarak kalp atışını duyduk ve gördük. sabırlı ol. stres yapma stresini bebeğine hissettirme annesiiiiiiiiii...yazık onaa
allahın izniylee zamanı geldiğinde görürsün bebeğini,duyarsın kalbinin pıt pıt atışını. şimdi kaç günlüksünüz? ne zaman gideceksin doktoraa?:44:

teyzesinin minikk kuşuuuu fıstığımm mrbb sana:80: , maşallahh Allah bağışlasın canım, kız aynı sen

erkek kardeşimdee öyle diyorrr...kağıdı elinee almış...inceliyordu...baktı baktıı....ablaaa yaaaaaa çok tatlı bu, aynı sana benziyorrr dedi
eşimde ultrasonda bakarken keseyi bebek zannetmiş, içinden diyormuş ki, ne çabuk büyümüşşş bizim sıpaaaaaaa

hadi yaaa, bnm kide takılıyor öle aynı ben felan diye , buzdolabına asam mı diyor

beklemek çok zor değil mi, benim aklıma hamile olma ihtimali gelmediği için hamileliğimi 6 haftalıkken öğrendim. birkaç gün sonrası için doktordan randevu aldım. o günleri nasıl geçirdim Allah biliyor. 6+5 ken keseyi gördük kalbi işittik. sabırlı olmak lazım. sen kendine dikkat et, bebeğini Allaha emanet et, başka ne yapabiliriz ki.

evet ya erkekler böyle, ben baya araştırıp gitmiştim. kafasını gövdesini seçebildim. eşim hiçbişi anlamamış, kalp sesinide makineden geliyor sanmış. oysa ana yüreği ilk pıtırtıyı duyunca hemen anlıyorsun.

bu erkekler çok komik şaşkın baba adayları hehe, annelik işte naparsınn

yaa tabiki bende çok araştırıyorum, minik minik kafasını kol tomurcuklarını görebiliyorum baktığımda:) eşimde yazıkk bilememiş. yaaa o kalp atışları ne müthiş bişey kızlar ya, gözlerimden yaşlar boşaldı kuzumun sesini duyunca

bu erkekler çok komik şaşkın baba adayları hehe, annelik işte naparsınn

şaşkın ki ne şaşkınn bee yaawwww akılları 5 karış havadaaa

slmmmmmm kasımın güzel anneleriii aramıza günden güne yeni katılanlar var hepsine hayırlı olsunnn rabbim tüm hamilelere saglıklı sıhhetli dogurmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…