benim moralim sabahtan beri sıfırın altında. kızlar bana avrupa yakasında hastane tavsiye edin lütfen. ilgili, konuşkan, ben sormadan anlatabilecek bi doktor
benim moralim sabahtan beri sıfırın altında. kızlar bana avrupa yakasında hastane tavsiye edin lütfen. ilgili, konuşkan, ben sormadan anlatabilecek bi doktor
sıkma canını tarlım
canım napıcam ben yaa. eşim de yanımda değil, başka bir şehirde. doktor sıkıntım var. sabahtan beri araştırıyorum muayene tahlili ücretleri çok ama çok fazla. napıcam kafam çok karıştı
canım neden canını sıkıyorsun. istanbul gibi bir şehirde mutlaka iyi bir doktor bulursun. ben kalp atış sayısını sordumda ne oldu daha küçük sayılmıyor dedi doktor. benim doktorum motor gibi yapmam gerekenleri söyledi. soracaklarımı unutmayım diye lafını böldüm durdum. en sonunda kusura bakmayın çok heyecanlıyım dedi. oda bana kusura bakma dedi. onlar için biz rutin işleriz. ben bu hafta ikinci kes gidicem içimi sarmazsa değiştiricem. hiç canımı sıkamam bunun için.
canım napıcam ben yaa. eşim de yanımda değil, başka bir şehirde. doktor sıkıntım var. sabahtan beri araştırıyorum muayene tahlili ücretleri çok ama çok fazla. napıcam kafam çok karıştı
güzelim bak şuan yaptığın stres o kadar zararlıki hiiç sıkma canını aslında bende senin gibiyim aslında doktora gittikten sonra herşeyi sormayı unuttuğumu farkettim annemle konuşuyordum dediki biz bu dönemde doktora bile gitmiyorduk dedi siz heyecanınızdan ne yaptığınızı bilmiyorsunuz dedi hiç takma kafanı bak ne güzel görmüşsün bebeğinin kalp atımını bu nasıl büyük bir ayrıcalık nice anne adayları bunu göremeden bebeğine veda etmek zorunda kalıyor rabbim bize bunu gösterdi çok şükür şimdi sakin ol tatlım hadii aklına bebeğini getir o mm lik canlının içinde kalbinin attığını hatırla ve mutlu ol...
Ben 7+1 iken gittiğimde dr bana 6+4 demişti. son adete göre hesplandığı için daha fazla görünüyormuş. normal demişti. 7,9 mm idi. şimdi üstünden 8 gün geçti biraz daha büyümüştüm kuzum, senin kaç haftalık idi gittiğinde ?
kalp atısını gören annelermiz ultrasonla karından mı göründü kalp atısı yoksa vajinal mi???
ayyy maşallah yaa yesin onu teyzelerii canım ya çok sevindim Rabbim sağlıkla o resimde büyümelerini de göstersin bize:)))
günaydın kızlar, canım çok sevindim sağlıkla gelsin inş. :) yerim onu ya profilinde küçük ultrason resmi buraya atasana görelim. ense kalınlığınıda görürüz inş. artık bir ay sonra benim 3 haftam kaldı :87::97:
sat'a göre 7+4 dük gittiğimizde ama ultrasona göre 6+4 çıktı benim kuzu. 8 mm:)
canım bize vajinal baktı doktorumuz. hemen kabul ettim ben bakmasını:) alıştımm galiba artık açmayaaa
aminnnn teyzooşş aminn:) hepimiz sağlıklaa sıhhatle alalım kucaklarımızaa yavrularımızı
sağol canım. geçmiş sayfalarda kaldı ultrason resmimiz... hayatbanagüzel teyzemizz için tekrar ekliyoruzzz
Eki Görüntüle 375389
Arkadaşlarr ben daha Bebişimi göremedimmm.... ne Zaman görücemm yaaa biri beni rahatlatsınnn
canım bize vajinal baktı doktorumuz. hemen kabul ettim ben bakmasını:) alıştımm galiba artık açmayaaa
aminnnn teyzooşş aminn:) hepimiz sağlıklaa sıhhatle alalım kucaklarımızaa yavrularımızı
sağol canım. geçmiş sayfalarda kaldı ultrason resmimiz... hayatbanagüzel teyzemizz için tekrar ekliyoruzzz
Eki Görüntüle 375389
Arkadaşlarr ben daha Bebişimi göremedimmm.... ne Zaman görücemm yaaa biri beni rahatlatsınnn
Eki Görüntüle 375389
teyzesinin minikk kuşuuuufıstığımm mrbb sana:80: , maşallahh Allah bağışlasın canım, kız aynı sen
erkek kardeşimdee öyle diyorrr...kağıdı elinee almış...inceliyordu...baktı baktıı....ablaaa yaaaaaa çok tatlı bu, aynı sana benziyorrr dedi
eşimde ultrasonda bakarken keseyi bebek zannetmiş, içinden diyormuş ki, ne çabuk büyümüşşş bizim sıpaaaaaaa
erkek kardeşimdee öyle diyorrr...kağıdı elinee almış...inceliyordu...baktı baktıı....ablaaa yaaaaaa çok tatlı bu, aynı sana benziyorrr dedi
eşimde ultrasonda bakarken keseyi bebek zannetmiş, içinden diyormuş ki, ne çabuk büyümüşşş bizim sıpaaaaaaa
beklemek çok zor değil mi, benim aklıma hamile olma ihtimali gelmediği için hamileliğimi 6 haftalıkken öğrendim. birkaç gün sonrası için doktordan randevu aldım. o günleri nasıl geçirdim Allah biliyor. 6+5 ken keseyi gördük kalbi işittik. sabırlı olmak lazım. sen kendine dikkat et, bebeğini Allaha emanet et, başka ne yapabiliriz ki.
evet ya erkekler böyle, ben baya araştırıp gitmiştim. kafasını gövdesini seçebildim. eşim hiçbişi anlamamış, kalp sesinide makineden geliyor sanmış. oysa ana yüreği ilk pıtırtıyı duyunca hemen anlıyorsun.
yaa tabiki bende çok araştırıyorum, minik minik kafasını kol tomurcuklarını görebiliyorum baktığımda:) eşimde yazıkk bilememiş. yaaa o kalp atışları ne müthiş bişey kızlar ya, gözlerimden yaşlar boşaldı kuzumun sesini duyuncaevet ya erkekler böyle, ben baya araştırıp gitmiştim. kafasını gövdesini seçebildim. eşim hiçbişi anlamamış, kalp sesinide makineden geliyor sanmış. oysa ana yüreği ilk pıtırtıyı duyunca hemen anlıyorsun.
bu erkekler çok komik şaşkın baba adayları hehe, annelik işte naparsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?