Herkese mrb kizlar. Ben hala kendimi toparlayamadim. Ne kendim icin ne bebegim icin hic bisey yapmiyorum. Hayatimin en zor gunlerini yasiyorum. Allah hayirlisini versin hakkimizda.
Herkese mrb kizlar. Ben hala kendimi toparlayamadim. Ne kendim icin ne bebegim icin hic bisey yapmiyorum. Hayatimin en zor gunlerini yasiyorum. Allah hayirlisini versin hakkimizda.
Allah razi olsun kizlar. Babam 2.5 aydir yanimdaydi o kadar alismistimki ona. Daha 52 yasindaydi. Ben nasil atlaticam bilmiyorum. Cok sukur Allah inancimiz var icimi tek rahatlatan bi gun hepimizin orda bulusacagi.
cumartesi nihayet hem keseyi gördük hemde bebişimizzzzziii..doktor bende smear tsti istedi.korkma sakıncalı deil dedi ama ben yine de korkuorum aranızda yaptıran var mııııııııııııııııııı??
cumartesi nihayet hem keseyi gördük hemde bebişimizzzzziii..doktor bende smear tsti istedi.korkma sakıncalı deil dedi ama ben yine de korkuorum aranızda yaptıran var mııııııııııııııııııı??
canım gözün aydın :)bebişin sağlıkla gelsin inş.
hadı gozun aydın
korkma sadece hemen gırısden bıraz salgı alıp ıncelemeye verıyor
test bu
senden almıstır
onu ıncelemeye verecek
daha once yaptırmadıysan hanı bır sorun varmı enfeksıyon vs dıye
sıkayetın yoksa korkmana gerek yok
bende bu cmt gıdıcem gorurum ınsallah
günaydınn
tarihlerimiz aynı seninle
ne yaptın ne zaman doktora gittin kese göründümü?
ben 18 martta ılk ogrendıgımde gıttım yoktu sımdı cmt gideceğim bakalım..
saol canım ya daha önce yaptırdım biliorum şimdi gebeyken bi zarar olurmu die korkuorum sadece.inş görürsün canım sen ne kadarlıksın
canim Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.ben 2 aylik olunca gitmeyi dusunuyorum insallah bir aksilik cikmaz.
hamile kalmadan 2 ay folic asit kullandim ilk zamandan ultrasona girmek istemiyorum.sabirla bekliyorum ama zaman niye gecmiyo yaa
canim Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.ben 2 aylik olunca gitmeyi dusunuyorum insallah bir aksilik cikmaz.
hamile kalmadan 2 ay folic asit kullandim ilk zamandan ultrasona girmek istemiyorum.sabirla bekliyorum ama zaman niye gecmiyo yaa
benım sat 20 subattı
5.haftada gorunuyorum
cmt gunune kadar bı 6 gun gecer
canım ben yaptırdım. bebek düşünmeye başladığımızda, bi sorun falan varmı ona göre önlemimizi alalım, ilaç tedavisine falan başlayım diye gittiğimde yaptırdım. geçen sene mart ayındada yaptırmıştım. doğurganlık yaşındaki kadınların senede 1 kez yaptırması gerekiyor biliyorsun. hiç korkma bi sakıncası yok ne bebeğine ne de sana. vajinal ultrasonla bakarken nasılsa aynı onun gibi. küçük bi sıvı alıyor senden ve incelemeye gönderiyor allah esirgesin rahim ağzı kanseri için.
gözün aydın buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?