2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlarrr kan tahlili sonucum çıktı bu defada doktor yok :18:Bhcg değerim :517 internete göre 5 haftalık ama bu sonuç 22 mart a ait.6 haftalık olmuştur sanırım .bi büyüseydik.ben son derece hızlı büyüyorum mutfaktan çıkamıyorum.dikkat etmem lazım hamileyim diye abarttımda abarttım

Herkese mrb kizlar. Ben hala kendimi toparlayamadim. Ne kendim icin ne bebegim icin hic bisey yapmiyorum. Hayatimin en zor gunlerini yasiyorum. Allah hayirlisini versin hakkimizda.

Herkese mrb kizlar. Ben hala kendimi toparlayamadim. Ne kendim icin ne bebegim icin hic bisey yapmiyorum. Hayatimin en zor gunlerini yasiyorum. Allah hayirlisini versin hakkimizda.

cnm rabbbim sabır versin kolaylık versin zorr mide bulantısı halsizlik bendede arada oluyo ama şuan çok iyim allaha şükür

tatlımm tekrar başın sağolsun...çok zor allah sabır versin. ama kendine ve bebeğine dikkat etmelisin. rahmetli babacığında gözünün nuru kızının ve torununun iyi olmasını ister bence...bi de öyle düşün kuzum babanın canı için ye ağzına aldığın lokmaları, bebeğine şifa olsun. dedesinin ruhu şad olsun...:26:

Allah razi olsun kizlar. Babam 2.5 aydir yanimdaydi o kadar alismistimki ona. Daha 52 yasindaydi. Ben nasil atlaticam bilmiyorum. Cok sukur Allah inancimiz var icimi tek rahatlatan bi gun hepimizin orda bulusacagi.

cumartesi nihayet hem keseyi gördük hemde bebişimizzzzziii..doktor bende smear tsti istedi.korkma sakıncalı deil dedi ama ben yine de korkuorum aranızda yaptıran var mııııııııııııııııııı??

hadı gozun aydın
korkma sadece hemen gırısden bıraz salgı alıp ıncelemeye verıyor
test bu
senden almıstır
onu ıncelemeye verecek
daha once yaptırmadıysan hanı bır sorun varmı enfeksıyon vs dıye
sıkayetın yoksa korkmana gerek yok
bende bu cmt gıdıcem gorurum ınsallah

saol canım ya daha önce yaptırdım biliorum şimdi gebeyken bi zarar olurmu die korkuorum sadece.inş görürsün canım sen ne kadarlıksın

günaydınn
tarihlerimiz aynı seninle
ne yaptın ne zaman doktora gittin kese göründümü?
ben 18 martta ılk ogrendıgımde gıttım yoktu sımdı cmt gideceğim bakalım..

canim Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.ben 2 aylik olunca gitmeyi dusunuyorum insallah bir aksilik cikmaz.
hamile kalmadan 2 ay folic asit kullandim ilk zamandan ultrasona girmek istemiyorum.sabirla bekliyorum ama zaman niye gecmiyo yaa

saol canım ya daha önce yaptırdım biliorum şimdi gebeyken bi zarar olurmu die korkuorum sadece.inş görürsün canım sen ne kadarlıksın

benım sat 20 subattı
5.haftada gorunuyorum
cmt gunune kadar bı 6 gun gecer

canım bende kullandım kullanıyorumda
ama ılk kontrolunu gecıktırme
sonucda allah vermesın bos gebelık vs ıse
senın hayatını etkılıyormus
bende bır gorun canım ya yıne burda daha tecrubelı olanlar daha ıyı bılır ama:44:

valla kızlar bende doktora gittim 5,5 haftalığım daha cumartesi göründüm doktora.dediki üstten ultrasonla görmemiz zor olabilir keseyi görsek bile bebeği göremeyiz dedi.ama yüce rabbim ikisini de gösterdi bana bu hafta gitseniz bence görürsünüz.ben 2 aylığa kadar bekletmeyin derim çünkü doktora sizinle ilgili yapılması gerekn önceden tedbir amaçlı tahliller istio ki olumsuz bişi çıkarsa ona göre takviye yapmak için.

canım ben yaptırdım. bebek düşünmeye başladığımızda, bi sorun falan varmı ona göre önlemimizi alalım, ilaç tedavisine falan başlayım diye gittiğimde yaptırdım. geçen sene mart ayındada yaptırmıştım. doğurganlık yaşındaki kadınların senede 1 kez yaptırması gerekiyor biliyorsun. hiç korkma bi sakıncası yok ne bebeğine ne de sana. vajinal ultrasonla bakarken nasılsa aynı onun gibi. küçük bi sıvı alıyor senden ve incelemeye gönderiyor allah esirgesin rahim ağzı kanseri için.

gözün aydın buarada

Kizlar tevhid ceken, dua okuyan, bassagligi dileyen tum arkadaslarin msjlarini okudum teker teker. Hepinizden Allah razi olsun...

saol canımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…