- 9 Mart 2012
- 203
- 12
- 68
canım bende kullandım kullanıyorumda
ama ılk kontrolunu gecıktırme
sonucda allah vermesın bos gebelık vs ıse
senın hayatını etkılıyormus
bende bır gorun canım ya yıne burda daha tecrubelı olanlar daha ıyı bılır ama:44:
benmde 15 şubat tı :)
valla kızlar bende doktora gittim 5,5 haftalığım daha cumartesi göründüm doktora.dediki üstten ultrasonla görmemiz zor olabilir keseyi görsek bile bebeği göremeyiz dedi.ama yüce rabbim ikisini de gösterdi bana bu hafta gitseniz bence görürsünüz.ben 2 aylığa kadar bekletmeyin derim çünkü doktora sizinle ilgili yapılması gerekn önceden tedbir amaçlı tahliller istio ki olumsuz bişi çıkarsa ona göre takviye yapmak için.
aramızda bes gun varsa bende bu cmt gorebılırım ınsallah
ya zaman gecmıyor bır goreydım hayırlısıyla
burası ıcımı rahatlkatıyor ama ıyıkı varsınız butun kasım ayı anneleriii
canim dusuklerimden dolayi o kadar cok tahlil yaptirdim ki en sonunda turkiyeye geldim tahlillere bakti sana bu kadar gereksiz tahlilleri neden yapmislar dedi.turkiyedeki doktorumda inceledi tahliller sonucu bisey cikmadi.biraz doktor fobim var yada bir sorun cikmasin diye kendimi kandiriyorum ben en iyisi doktora gorunuyum :)
türkiyeye gelme durumun yokmu burda hep tahlillerini yaptırıp dr.a görünp geri gitsen
benım sat 20 subattı
5.haftada gorunuyorum
cmt gunune kadar bı 6 gun gecer
arkadaşlar,ben çok hızla kilo alıyorum gerilmeye başladım.beslenme listesi olan var mı?sigarayı bıraktım sanırım ondan sürekli yemek istiyorum.
GÜNAAAYYDDIIIN KASIM ANNELERİ... NASILSINIZ..?? BENİM DÜN AKŞAM KAHVERENGİ LEKELENMEM OLDU HEMEN ACİLE GİTTİM HEM KARINDAN HEM VAJİNAL BAKTI İKİSİNDE DE KESEYİ GÖRDÜK ŞÜKÜR (DÜN 4+6YDI) DAHA ÖNCE BOŞ GEBELİĞİM OLDUĞU İÇİN ENDİŞELİYDİM AMA BU SEFER BOŞ DEĞİL DEDİ YOLK SAC OLUŞMUŞ DEDİ DÜŞÜK RİSKİ GÖRÜNMÜYOR GAYET GÜZEL BİR YERE YERLEŞMİŞ DEDİ YİNE DE PROGESTAN VERDİ GÜNDE 3 TANE... BAKALIM HAYIRLISI...
canım benim de sat 20 şubat bugün tam 5 haftalık olduk tebriklerben dün mecburen dr.a gittim normalde cuma gidecektim lekelenmem olunca gitmek zorunda kaldım keseyi gördük şükür cuma günü kontrole gitcem sonraki randevum da 14 nisan'da.. 7+5 iken
aynen canım. bende 74 kilo ile kaldım. 76 oldum bile. doktorum yavaş zaten yüksek kilodasın. üstelik ikiz gebelik. ilerleyen aylarda tökezletir bu kilo seni dedi ... eyvahlar olsun.. kontrollü olmalıyım. korkarak yiyorum azar azar
GÜNAAAYYDDIIIN KASIM ANNELERİ... NASILSINIZ..?? BENİM DÜN AKŞAM KAHVERENGİ LEKELENMEM OLDU HEMEN ACİLE GİTTİM HEM KARINDAN HEM VAJİNAL BAKTI İKİSİNDE DE KESEYİ GÖRDÜK ŞÜKÜR (DÜN 4+6YDI) DAHA ÖNCE BOŞ GEBELİĞİM OLDUĞU İÇİN ENDİŞELİYDİM AMA BU SEFER BOŞ DEĞİL DEDİ YOLK SAC OLUŞMUŞ DEDİ DÜŞÜK RİSKİ GÖRÜNMÜYOR GAYET GÜZEL BİR YERE YERLEŞMİŞ DEDİ YİNE DE PROGESTAN VERDİ GÜNDE 3 TANE... BAKALIM HAYIRLISI...
canım benim de sat 20 şubat bugün tam 5 haftalık olduk tebriklerben dün mecburen dr.a gittim normalde cuma gidecektim lekelenmem olunca gitmek zorunda kaldım keseyi gördük şükür cuma günü kontrole gitcem sonraki randevum da 14 nisan'da.. 7+5 iken
geçmiş olsun inş. bi sıkıntın kalmaz
Bana günde 2 tane verdi progestan sorun görünmüyor ama temkinli olmak lazım dedi 9 gün raporluyum kaç günde geçer acaba. Wc ye gitmek istemiyorum resmen kötü bişey göreceğim diye
amin canım teşekkür ederim
canım dr bana kırmızı kan olursa kork kahverengiden o kadar korkma dedi ben rahatım şimdi sadece dün oldu zaten inş bi daha olmaz ilacı da bugün gidip alcam dr tam etkisinin olduğu kanıtlanmış değil ama yine de veriyoruz dedi... düşecek olan düşer zaten dedi Allah hepimizi korusun... bu progestanın yan etkisi fln var mı ki
canım geçmiş olsun benim de bir düşüğümvar. 14 ay öncesinden. seninle tahmini doğumlarımızda aynı.. sanırım burada birkaç kişi aynı günlerdeyiz. bizim için ne güzel bu :)haklisin aslinda o zamana kadar zaten sabredemem.yabanci memlekette doktor bulmak cok zor.benim 2 dusugum var onun icin biraz sakin olmaya calisiyorum insallah bir sorun cikmaz.belki haftaya giderim.
:) evet iyi ki varsınız kasım anneleri..aramızda bes gun varsa bende bu cmt gorebılırım ınsallah
ya zaman gecmıyor bır goreydım hayırlısıyla
burası ıcımı rahatlkatıyor ama ıyıkı varsınız butun kasım ayı anneleriii
benim sat da 19 şubat. aynı gibiyiz. yerleşme kanaması da olabiliyormuş. stres yapma canım. inşallah 9 ayın sonunda kucağımıza alacağız onları.GÜNAAAYYDDIIIN KASIM ANNELERİ... NASILSINIZ..?? BENİM DÜN AKŞAM KAHVERENGİ LEKELENMEM OLDU HEMEN ACİLE GİTTİM HEM KARINDAN HEM VAJİNAL BAKTI İKİSİNDE DE KESEYİ GÖRDÜK ŞÜKÜR (DÜN 4+6YDI) DAHA ÖNCE BOŞ GEBELİĞİM OLDUĞU İÇİN ENDİŞELİYDİM AMA BU SEFER BOŞ DEĞİL DEDİ YOLK SAC OLUŞMUŞ DEDİ DÜŞÜK RİSKİ GÖRÜNMÜYOR GAYET GÜZEL BİR YERE YERLEŞMİŞ DEDİ YİNE DE PROGESTAN VERDİ GÜNDE 3 TANE... BAKALIM HAYIRLISI...
Doktor bana baş dönmesi olur dedi ama benim lekelenmem geçmedi baktım biraz internete bebek yerleşirken en kanlı yeri seçiyormuş onun kalıntıları da dökülebiliyormuş senin ki bir kereliğine mahsus mu geldi leke ?
Doktor bana baş dönmesi olur dedi ama benim lekelenmem geçmedi baktım biraz internete bebek yerleşirken en kanlı yeri seçiyormuş onun kalıntıları da dökülebiliyormuş senin ki bir kereliğine mahsus mu geldi leke ?
evet canım sadece dün oldu rengi oldukça açık kahverengiydi bir kaç kere geldi işte.. biz keseyi fln gördük hala yerleşme olayı var mı ki... ayrıca bu sabah namaza kalktığımda 5.30 gibi resmen yürüyemedim baş dönmesinden çok felaketti... baş dönmesiyle bu lekenin bi alakası mı varmış kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?