2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

haklisin aslinda o zamana kadar zaten sabredemem.yabanci memlekette doktor bulmak cok zor.benim 2 dusugum var onun icin biraz sakin olmaya calisiyorum insallah bir sorun cikmaz.belki haftaya giderim.

benmde 15 şubat tı :)

aramızda bes gun varsa bende bu cmt gorebılırım ınsallah
ya zaman gecmıyor bır goreydım hayırlısıyla
burası ıcımı rahatlkatıyor ama ıyıkı varsınız butun kasım ayı anneleriii

canim dusuklerimden dolayi o kadar cok tahlil yaptirdim ki en sonunda turkiyeye geldim tahlillere bakti sana bu kadar gereksiz tahlilleri neden yapmislar dedi.turkiyedeki doktorumda inceledi tahliller sonucu bisey cikmadi.biraz doktor fobim var yada bir sorun cikmasin diye kendimi kandiriyorum ben en iyisi doktora gorunuyum :)

türkiyeye gelme durumun yokmu burda hep tahlillerini yaptırıp dr.a görünp geri gitsen

arkadaşlar,ben çok hızla kilo alıyorum gerilmeye başladım.beslenme listesi olan var mı?sigarayı bıraktım sanırım ondan sürekli yemek istiyorum.

GÜNAAAYYDDIIIN KASIM ANNELERİ... NASILSINIZ..?? BENİM DÜN AKŞAM KAHVERENGİ LEKELENMEM OLDU HEMEN ACİLE GİTTİM HEM KARINDAN HEM VAJİNAL BAKTI İKİSİNDE DE KESEYİ GÖRDÜK ŞÜKÜR (DÜN 4+6YDI) DAHA ÖNCE BOŞ GEBELİĞİM OLDUĞU İÇİN ENDİŞELİYDİM AMA BU SEFER BOŞ DEĞİL DEDİ YOLK SAC OLUŞMUŞ DEDİ DÜŞÜK RİSKİ GÖRÜNMÜYOR GAYET GÜZEL BİR YERE YERLEŞMİŞ DEDİ YİNE DE PROGESTAN VERDİ GÜNDE 3 TANE... BAKALIM HAYIRLISI...

benım sat 20 subattı
5.haftada gorunuyorum
cmt gunune kadar bı 6 gun gecer

canım benim de sat 20 şubat bugün tam 5 haftalık olduk tebrikler ben dün mecburen dr.a gittim normalde cuma gidecektim lekelenmem olunca gitmek zorunda kaldım keseyi gördük şükür cuma günü kontrole gitcem sonraki randevum da 14 nisan'da.. 7+5 iken

arkadaşlar,ben çok hızla kilo alıyorum gerilmeye başladım.beslenme listesi olan var mı?sigarayı bıraktım sanırım ondan sürekli yemek istiyorum.

aynen canım. bende 74 kilo ile kaldım. 76 oldum bile. doktorum yavaş zaten yüksek kilodasın. üstelik ikiz gebelik. ilerleyen aylarda tökezletir bu kilo seni dedi ... eyvahlar olsun.. kontrollü olmalıyım. korkarak yiyorum azar azar

Bana günde 2 tane verdi progestan sorun görünmüyor ama temkinli olmak lazım dedi 9 gün raporluyum kaç günde geçer acaba. Wc ye gitmek istemiyorum resmen kötü bişey göreceğim diye

ayy ne güzel keşke benimde ikiz olsaydı evet yaa dikkat etmemiz lazım benim aşermem falan yopk ta sigara yüzünden yemeğe sardırdım.bol bol su içelim abartacak boşluğumuz kalmasın

geçmiş olsun inş. bi sıkıntın kalmaz

geçmiş olsun inş. bi sıkıntın kalmaz

amin canım teşekkür ederim

Bana günde 2 tane verdi progestan sorun görünmüyor ama temkinli olmak lazım dedi 9 gün raporluyum kaç günde geçer acaba. Wc ye gitmek istemiyorum resmen kötü bişey göreceğim diye

canım dr bana kırmızı kan olursa kork kahverengiden o kadar korkma dedi ben rahatım şimdi sadece dün oldu zaten inş bi daha olmaz ilacı da bugün gidip alcam dr tam etkisinin olduğu kanıtlanmış değil ama yine de veriyoruz dedi... düşecek olan düşer zaten dedi Allah hepimizi korusun... bu progestanın yan etkisi fln var mı ki

Doktor bana baş dönmesi olur dedi ama benim lekelenmem geçmedi baktım biraz internete bebek yerleşirken en kanlı yeri seçiyormuş onun kalıntıları da dökülebiliyormuş senin ki bir kereliğine mahsus mu geldi leke ?

merhaba kızlar günaydın ben anca uyandım.
kesesini göresnleri,kalp atışlarını duyanları tebriiik ederim.. ilk ultrason resmimiz bile eklendi :))) Allah fire vermeden kucağıma aldım demeyi nasip etsin hepimize...
sabah sabah topikte çok güzel haberler var.

haklisin aslinda o zamana kadar zaten sabredemem.yabanci memlekette doktor bulmak cok zor.benim 2 dusugum var onun icin biraz sakin olmaya calisiyorum insallah bir sorun cikmaz.belki haftaya giderim.
canım geçmiş olsun benim de bir düşüğümvar. 14 ay öncesinden. seninle tahmini doğumlarımızda aynı.. sanırım burada birkaç kişi aynı günlerdeyiz. bizim için ne güzel bu :)
ben cuma günü gidicem göremeye ilk ultrasona.. git bence 2 kere kötü oldu diye bu da kötü olacak değil.

aramızda bes gun varsa bende bu cmt gorebılırım ınsallah
ya zaman gecmıyor bır goreydım hayırlısıyla
burası ıcımı rahatlkatıyor ama ıyıkı varsınız butun kasım ayı anneleriii
:) evet iyi ki varsınız kasım anneleri..

seninle de SAtlarımız aynı gibi .. ne gğzel kendime yakın anneleri takip ediyorum. acaba ne durumdalar. diye..Rabbim güzel bir gebelik geçirmeyi nasip etsin canım.

benim sat da 19 şubat. aynı gibiyiz. yerleşme kanaması da olabiliyormuş. stres yapma canım. inşallah 9 ayın sonunda kucağımıza alacağız onları.

evet canım sadece dün oldu rengi oldukça açık kahverengiydi bir kaç kere geldi işte.. biz keseyi fln gördük hala yerleşme olayı var mı ki... ayrıca bu sabah namaza kalktığımda 5.30 gibi resmen yürüyemedim baş dönmesinden çok felaketti... baş dönmesiyle bu lekenin bi alakası mı varmış kii

Yok canım ilacın etkisi baş dönmesi olur dedi.benimki belli belirsiz kahve bir oluyo bir olmuyo ama anneannem teyzem fln olur diyolar ilk 12 hafta boyunca dediler inş kötü bişey yoktur

tünaydın kızlar bizde dr dan geldik az önce bebeğimizi gördük.Kalp atışlarını dr gördü ben duyamadım cihazdan dolayı.Ama benim bulantılar çoookkkk fena kızlar dünya dönüyor baktığım her yer dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…