Yok canım ilacın etkisi baş dönmesi olur dedi.benimki belli belirsiz kahve bir oluyo bir olmuyo ama anneannem teyzem fln olur diyolar ilk 12 hafta boyunca dediler inş kötü bişey yoktur
maşallah canımm ne güzel keseyi görmüşsünüzz benimde 5 haftalık görünüyo sata göre amaa doktorum daha çok erken görünmez diye 10 nisana gün verdii bende o günü sabırsızlıkla bekliyorummm
ben de daha dr.a gitmeyi düşünmüyordum ama lekelenme olunca mecbur gittik bakalım hayırlısı Allah herkesin evladını bağışlasın
kızlarrr kan tahlili sonucum çıktı bu defada doktor yok :18:Bhcg değerim :517 internete göre 5 haftalık ama bu sonuç 22 mart a ait.6 haftalık olmuştur sanırım .bi büyüseydik.ben son derece hızlı büyüyorum mutfaktan çıkamıyorum.dikkat etmem lazım hamileyim diye abarttımda abarttım
Herkese mrb kizlar. Ben hala kendimi toparlayamadim. Ne kendim icin ne bebegim icin hic bisey yapmiyorum. Hayatimin en zor gunlerini yasiyorum. Allah hayirlisini versin hakkimizda.
cumartesi nihayet hem keseyi gördük hemde bebişimizzzzziii..doktor bende smear tsti istedi.korkma sakıncalı deil dedi ama ben yine de korkuorum aranızda yaptıran var mııııııııııııııııııı??
masallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.doktor ustten mi bakti canim
aslında ben acil gittiğim için idrara sıkışık fln değildim karından baktı yine de gördü keseyi şükür ama lekelenme olunca emin olmak için alttan da baktı bu alttan baktığındaki görüntü ama dediğim gibi üstten de gördü
geçmiş olsun alpella. bana alttan bakmadılar daha. olurda doktor isterse diye soruyorum alttan ultrasona baktığında acıyor mu yada nasıl bişi?
amin canım inş sen smear testi yaptırdınmı
tünaydın kızlar bizde dr dan geldik az önce bebeğimizi gördük.Kalp atışlarını dr gördü ben duyamadım cihazdan dolayı.Ama benim bulantılar çoookkkk fena kızlar dünya dönüyor baktığım her yer dönüyor.
tünaydın kızlar bizde dr dan geldik az önce bebeğimizi gördük.Kalp atışlarını dr gördü ben duyamadım cihazdan dolayı.Ama benim bulantılar çoookkkk fena kızlar dünya dönüyor baktığım her yer dönüyor.
oh oh maşallah sizeee Sağllıkla büyüsün inş canımm geçmiş olsun bu arada..
Hayırlı olsun sana da canımm ne güzel duymuşsunuz sesinide.. bikaç ay sabredeceğiz artık...benim hiç bulantı yoktu dedim doktora neden bende yokk anormalmiyim diye:))) kalp atışları başlayınca olur sen duur bekle dedi:))
maşalahh canım benim minişş bebişiniii
gözünüz aydınnnn bulantılar benimde öyle öğlen 2 bardak ayran ve yarım tabak pilav yiyebildim
Bende kasım annesıyımmm!!çokk heycanlıyımmm benımkıde 5 hafta 4 gunlukkk:)))
Bende kasım annesıyımmm!!çokk heycanlıyımmm benımkıde 5 hafta 4 gunlukkk:)))
benimde ultrason görüntüm var nasıl ekleniyo kk ye yaa6 hafta iki günlüktü gittimde 17 mm di bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?