2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Yok canım ilacın etkisi baş dönmesi olur dedi.benimki belli belirsiz kahve bir oluyo bir olmuyo ama anneannem teyzem fln olur diyolar ilk 12 hafta boyunca dediler inş kötü bişey yoktur

inş canım... ya kullanmasam mı bu ilacı acaba pek etkisi yok diyolar

ben de daha dr.a gitmeyi düşünmüyordum ama lekelenme olunca mecbur gittik bakalım hayırlısı Allah herkesin evladını bağışlasın

gözün aydın arkadaşım. bu değerler laboratuvara göre değişiyor olabilir. benim 5 haftalıkken değerim 22 bin küsürdü. orada bir tablo vardı baktım 5-6 haftalık diyordu.

Herkese mrb kizlar. Ben hala kendimi toparlayamadim. Ne kendim icin ne bebegim icin hic bisey yapmiyorum. Hayatimin en zor gunlerini yasiyorum. Allah hayirlisini versin hakkimizda.

normal canım, acın çok taze. Allahtan 3 aylık dönemde bebeğimiz bizden besleniyor. Allah sana sabır versin.

gözün aydın. ben o testi ilk defa duydum ve hiç yaptırmadım. doktorda istemedi. yaptırmazsam ne olur?

bu da ilk görüntümüz maaşallah diyin :)

4+6

Eki Görüntüle 375492

maşallah canım. tez zamanda büyür inşallah

masallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.doktor ustten mi bakti canim

aslında ben acil gittiğim için idrara sıkışık fln değildim karından baktı yine de gördü keseyi şükür ama lekelenme olunca emin olmak için alttan da baktı bu alttan baktığındaki görüntü ama dediğim gibi üstten de gördü

geçmiş olsun alpella. bana alttan bakmadılar daha. olurda doktor isterse diye soruyorum alttan ultrasona baktığında acıyor mu yada nasıl bişi?

geçmiş olsun alpella. bana alttan bakmadılar daha. olurda doktor isterse diye soruyorum alttan ultrasona baktığında acıyor mu yada nasıl bişi?

sağol canım yok tatlım acımıyor merak etme benim bir önceki gebeliğim boş gebelikti hep yakın muayene gerektiriyordu o yüzden bütün muayenelerimi alttan yaptılar ben ağrı sızı hissetmiyorum yani... dr isterse baksın tabi korkulacak bişey yok

4+6

Eki Görüntüle 375492

oh oh maşallah sizeee Sağllıkla büyüsün inş canımm geçmiş olsun bu arada..

Hayırlı olsun sana da canımm ne güzel duymuşsunuz sesinide.. bikaç ay sabredeceğiz artık...benim hiç bulantı yoktu dedim doktora neden bende yokk anormalmiyim diye:))) kalp atışları başlayınca olur sen duur bekle dedi:))

4+6

Eki Görüntüle 375492

maşalahh canım benim minişş bebişiniii

gözünüz aydınnnn bulantılar benimde öyle öğlen 2 bardak ayran ve yarım tabak pilav yiyebildim

Aman cnm inşallah senin bulantılar benimki gibi olmaz.Azar azar olur inşallah valla hiç keyfim yok.Ama bebişim için herşeye razıyım tabi

maşalahh canım benim minişş bebişiniii

gözünüz aydınnnn bulantılar benimde öyle öğlen 2 bardak ayran ve yarım tabak pilav yiyebildim

bebeğimizi görmek çok güzeldi.darısı bütün güzel annelerin başına bulantılar hariç :)

benimde ultrason görüntüm var nasıl ekleniyo kk ye yaa 6 hafta iki günlüktü gittimde 17 mm di bebişim

benimde ultrason görüntüm var nasıl ekleniyo kk ye yaa 6 hafta iki günlüktü gittimde 17 mm di bebişim

mesaj yazarken sağ üst köşede ataç şekli var canım ona basıp bilgisayarındaki resmi seç öle ekleyebilirsin

Hoşgeldiniz kasım annneleri. sayımız hızla artıyor. Anlaşılan Kasım ayında Ülke nüfusuna ciddi bi katkıda bulunacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…