2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bursada lohusa geceliği giiyiyorlar bembeyazz bende ondan dedim kuzum ne giyicez burda yatak yaparlar kadın geceliğini giyer bebişte giyinir yan yana yatarlar ay Allahım nasip etsin hayırlısıyla o günleri

beyaz gecelik giymek yürek ister kız çok kanama olyormuş((ben englısh homeden bir nevresim takımı aldım bembeyaz cok cici lohusa nevresim takımı:)))oraya bir bakın indirim var kızlar.Arkadaslar siz nerde yatacaksınız yatak odanızda mı hani lohusayken

bursada lohusa geceliği giiyiyorlar bembeyazz bende ondan dedim kuzum ne giyicez burda yatak yaparlar kadın geceliğini giyer bebişte giyinir yan yana yatarlar ay Allahım nasip etsin hayırlısıyla o günleri

ben diger topiclere bakıyorum güzel güzel giyinmiş anneler ne yatacan güçlü ve bakımlı ol bebek doğurmuş pörsümüş mü desinler? sen bir ilki yap orada herkes gıpta etsin sadece desinler ki biraz kilon kalmış ama onu d verirsin desinler

bende güzel gecelik giyicem canım oda ayrı bir guzell oohh makyaj saç bas yapıcam bebişimleee güzel yatağa uzanıcaz inşAllahhhh

yavrum 40 gun sonraaya inşAllah kan filan kalmaz

hahahahahihohoohoho

ne yani azcık gelinnlik yaapp nolur yaniii kaynanam görecekti şimdi kesin gurur duyardı benleee seni görsee zaten şükrederdi giyersin şalvarı takarsın yemeniyi yürürsün nolcekkk

ahh aysunnnn öldürücem seniiiiiiiii

ben gelinlik falan yapamam hiç kusura bakmasın kimse.
dediğin gibi kaynanan beni görse seni öpüp başına koyar
hele o şalvarı hayatta kimse bana giydiremez.. bi kaç kere denemeye kalktılar ama malesef esranın fendi kayınları yendi evlenmeden kayınpederim dedi bi kere"esra giyer misin sen de şalvar" diye. "ben de niye giyiyim ki kızınız bile giymiyor ben niye giyiyim ki" dedim, adam dumur oldu kaldı

yatak odasında büyük ihtimalle yada oturma odasında ama ne olursa olsun kocişimide yanımda yatırmayı düşünüyorum adamcağız bunalıma girmesin

annesininbirtanesiiiii okunan sure olarak inşirah olsun kolay doğum için olan inşigag suresini herkes kendi okuyacak ve sure toplamda 1 sayfa secde ayeti var bu surede 30 cüzün 12 . sayfasında galiba

kışa doğru doğum yapmak iyi olacak kızlar diğer türlü lohusada kan kokusu oluyor ve yaz günü bu koku hiç çekilmiyor

sen kocana da pijama diktirir onu da yanına yatırırsın

Allah seni ya çok güldüm delüüüü:)
mmonsunım esrama katılıyorum burda:)

1. olsun da hele bir bakayım doğum nasıl bir olay, para durumu nasıl o zaman düşünürüz ama nispet yapma bak kızla bana çok canım çekiyorrrr

benim vardı ama ben de bakayım bari merak ettim..

aboooo çok fenasınnn kocişin haklı kızın ona çeksinnn

ben olsam köyde giyerim baba nolucak derdimmm kız bizimde dedeler hep merkezden hiç köyümüz yok eşimgilin köye giidce bende garipsedim baya

canım tarihlere göre de sıraya koyalım bi topic açalım ona göre...
herkes doğum tarihini de eklesin bence buraya.yazamayanlara özelden mesaj atalım bi de çizelgelerine bakalım olmazsa.

yaparım kızım sen bana hürrem kılıklı dmeedin miii yaparım evvelAllah :118::118::118::119::111::98::98::98::89::89::89:

ayy geldi yine bizim yahşi batılı :98: :98: :98:

sen yaparsın valla.

yatak odasında büyük ihtimalle yada oturma odasında ama ne olursa olsun kocişimide yanımda yatırmayı düşünüyorum adamcağız bunalıma girmesin

tabi kesin bunalıma girer adam... lohusa psikolojisi ne de olsa... o kadar kadının içinde giydir ona da beyaz pijamaları bak bakalım bunalıma nasıl giriyo pikenin altına saklar kendini

demek esraya katılıyorsunnn sende mi brütüüüssss aşk olsunn

ben neden nispet yapayım kızzz bende erkek hayali kurmustum ismini bile hazırlamıstım nasibimizde bıdış varmışşş

Allah seni ya çok güldüm delüüüü:)
mmonsunım esrama katılıyorum burda:)..

hihohohohohhhhoo

aboooo çok fenasınnn kocişin haklı kızın ona çeksinnn

ben olsam köyde giyerim baba nolucak derdimmm kız bizimde dedeler hep merkezden hiç köyümüz yok eşimgilin köye giidce bende garipsedim baya

ay yok beni şalvarlı mı aldılar da giydirmeye çalışıyolar... içimden gelmiyo kardeşim zorla mı yaa... gelse giyerim ama istemiyorum. bu gittiğimde kesin yine söylicekler ama ben de laflar hazırrrrrr

köy ortamı çok farklı gerçekten... hele bi de istanbullu gelin diye bakıyolar ya bana.. daha da garip bir hal alıyor benim için.

:98::98::98::98::98: yakışıklı erkekim benimmmm dediği lafa bak yaaaaa ben ona akşam giydiririm

cidden ama yaa bence ne olursa olsun yatak ayırmamalıyız bebek uyku duzenine alısana kadar baya viyaklar bizimki uyanır ama napalım canım ben bu cocugu tek basıma mı yaptım hayıırrr o zaman birlikte katlanıcazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…