bursada lohusa geceliği giiyiyorlar bembeyazzbende ondan dedim kuzum ne giyicez burda yatak yaparlar kadın geceliğini giyer bebişte giyinir yan yana yatarlar ay Allahım nasip etsin hayırlısıyla o günleri
sen kocana da pijama diktirir onu da yanına yatırırsın
bursada lohusa geceliği giiyiyorlar bembeyazzbende ondan dedim kuzum ne giyicez burda yatak yaparlar kadın geceliğini giyer bebişte giyinir yan yana yatarlar ay Allahım nasip etsin hayırlısıyla o günleri
ben diger topiclere bakıyorum güzel güzel giyinmiş anneler ne yatacan güçlü ve bakımlı ol bebek doğurmuş pörsümüş mü desinler? sen bir ilki yap orada herkes gıpta etsin sadece desinler ki biraz kilon kalmış ama onu d verirsin desinler
beyaz gecelik giymek yürek ister kız çok kanama olyormuş((ben englısh homeden bir nevresim takımı aldım bembeyaz cok cici lohusa nevresim takımı:)))oraya bir bakın indirim var kızlar.Arkadaslar siz nerde yatacaksınız yatak odanızda mı hani lohusayken
hadi gel sana çizelge yapalımm
Lilypie - Maternity and Pregnancy tickers
tıkla bu adresi birlikte ilerleyelim
hahahahahihohoohoho
ne yani azcık gelinnlik yaapp nolur yaniii kaynanam görecekti şimdi kesin gurur duyardı benleee seni görsee zaten şükrederdigiyersin şalvarı takarsın yemeniyi yürürsün nolcekkk
beyaz gecelik giymek yürek ister kız çok kanama olyormuş((ben englısh homeden bir nevresim takımı aldım bembeyaz cok cici lohusa nevresim takımı:)))oraya bir bakın indirim var kızlar.Arkadaslar siz nerde yatacaksınız yatak odanızda mı hani lohusayken
hadi yapalım canım yaa
sen kocana da pijama diktirir onu da yanına yatırırsın
hahahahahihohoohoho
ne yani azcık gelinnlik yaapp nolur yaniii kaynanam görecekti şimdi kesin gurur duyardı benleee seni görsee zaten şükrederdigiyersin şalvarı takarsın yemeniyi yürürsün nolcekkk
lavinyaammmm kurban olayım sana ben hiç nispet yaparmıyım kızzzz hadi gel senle 2. yapalım benim oğlum senin kızın olsun hayırlısıylaaa sağlıklı sekılde
anlaştık mı kuzum
bilemiyorum canım kışında biraz komik kaçmaz mı bakalım inşAllah o güzel gunleri görürüz canımmm
ahh aysunnnn öldürücem seniiiiiiiii
ben gelinlik falan yapamam hiç kusura bakmasın kimse.
dediğin gibi kaynanan beni görse seni öpüp başına koyar
hele o şalvarı hayatta kimse bana giydiremez.. bi kaç kere denemeye kalktılar ama malesef esranın fendi kayınları yendievlenmeden kayınpederim dedi bi kere"esra giyer misin sen de şalvar" diye. "ben de niye giyiyim ki kızınız bile giymiyor ben niye giyiyim ki" dedim, adam dumur oldu kaldı
BEBEĞİM HER CUMA 1-2 VEYA ANNEMİZE DUA EDİCEZ...DUA GÜNÜMÜZ OLUCAK...BEKLENEN DOĞUM TARİHİNE GÖRE SIRAYA KOYUCAM KATILMAK İSTEYEN ANNELERİ...HAYIRLI DOĞUM HAYIRLI EVLAT SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAGIMIZA ALMAK İÇİN VE HERKES NE İÇİN İSTİYORSA ONUN İÇİN DUA EDİCEZ İNŞALAHH..İSME ÖZEL OLACAK ETTİĞİMİZ DUA...
DUALARIMIZ AYETEL KÜRSİ KESİNDE,,,DİĞER İKİNCİ DUADA SANIRIM İNŞİKAK SURESİ OLUCAK..EKLEDİM CANIM SENİDE LİSTEMİZE İNŞALAH...BU CUMA LAVİNYAM VE ŞUANDA YÜREĞİNİN FERAHLAMASI İÇİN DUAYA İHTİYACI OLAN EMAYA İÇİN AYRI AYRI OKUYCAZ BU DUALARI VE İSİMLERİNE YOLLUYCAZ...İSİMLERİNİ BİLMEDİĞİMİZ HAMİŞLEREDE NİCKLERİYLEE YOLLARIZ...
annesininbirtanesi
moonson88
kestaneşekeri
lavinya
bulemsu
esraa86
kozete
ketenhelva
sahinus
sudem 34
mervecik20
NİLLT
emaya**
BURCUXXX
BEYSAL
HAYATBANAGÜZEL
EMEKİ
MİLONA
FATMAAA56
DELİKIZINDIRDIRI
KAJU80
yaparım kızım sen bana hürrem kılıklı dmeedin miii yaparım evvelAllah :118::118::118::119::111::98::98::98::89::89::89:
yatak odasında büyük ihtimalle yada oturma odasında ama ne olursa olsun kocişimide yanımda yatırmayı düşünüyorumadamcağız bunalıma girmesin
Allah seni ya çok güldüm delüüüü:)
mmonsunım esrama katılıyorum burda:)
1. olsun da hele bir bakayım doğum nasıl bir olay, para durumu nasıl o zaman düşünürüz ama nispet yapma bak kızla bana çok canım çekiyorrrr
benim vardı ama ben de bakayım bari merak ettim..
yatak odasında büyük ihtimalle yada oturma odasında ama ne olursa olsun kocişimide yanımda yatırmayı düşünüyorumadamcağız bunalıma girmesin [/
yatır güzelim ziyarete gelenleri birlikta karsılarsınız yataktagündüz diyorum kız hani ilk günler nazda yapacagız kalkmayacagız ya yataktan ziyaretçilerde gelir yakın akraba arkadş vs kaynar sen onları kocanla aynı yatakta mı karşılayacaksın :))))))))))))
Allah seni ya çok güldüm delüüüü:)
mmonsunım esrama katılıyorum burda:)..
aboooo çok fenasınnn kocişin haklı kızın ona çeksinnn
ben olsam köyde giyerim baba nolucak derdimmmkız bizimde dedeler hep merkezden hiç köyümüz yok eşimgilin köye giidce bende garipsedim baya
canım tarihlere göre de sıraya koyalım bi topic açalım ona göre...
herkes doğum tarihini de eklesin bence buraya.yazamayanlara özelden mesaj atalım bi de çizelgelerine bakalım olmazsa.
ayy geldi yine bizim yahşi batılı :98: :98: :98:
sen yaparsın valla.
tabi kesin bunalıma girer adam... lohusa psikolojisi ne de olsa... o kadar kadının içinde giydir ona da beyaz pijamaları bak bakalım bunalıma nasıl giriyopikenin altına saklar kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?