çıktım
evet öyle.. benim kuzenim çok zayıftır onun için bu kadar kullandı belki.
tamam canım açarım ben
kızlar yaa eşim ısrar ediyo 1 hafta akşehirde köyde kalalım diye. ben şimdiye kadar onlarda bi gece zor kaldım.1 hafta nasıl dayanıcam.çok sıkılırım ben orda... bol bol kitap alıyım yanıma bari, odama çekilir bol bol kuran okurum, kitap okurum. çok sıkıcı, çok sakin bir köy, kimse yok ufssss
zaten hamile diyince fiyatlar 2 ye katlanıyor
biz lohusa mevludunde ne giyeceğizkışa geliyor ya nasıl bir gecelik alsak
çıktım
tamam canım açarım ben
kızlar yaa eşim ısrar ediyo 1 hafta akşehirde köyde kalalım diye. ben şimdiye kadar onlarda bi gece zor kaldım.1 hafta nasıl dayanıcam.çok sıkılırım ben orda... bol bol kitap alıyım yanıma bari, odama çekilir bol bol kuran okurum, kitap okurum. çok sıkıcı, çok sakin bir köy, kimse yok ufssss
çıktım
tamam canım açarım ben
40 mevlütü olmayacak mı gecelik giyilmez ki kuzum....
dediklerini yap bol bol uyu, yürüyüş yap.. bağ bahçe yok mu onlarla oyalan kuzum ne güzel işte..
EKLEDİM BACIM SENİDE...ZATEN YARINA KESİNLEŞECEK ALLAH İZİN VERİRSE..OKUDUM DİYE HABER ETMENE GEREK YOKKİ...LİSTEYİ YANINA ALIRSIN...CUMA GÜNÜ O ARKADAŞI/ARKADAŞLARI KALBİNE ALARAK OKURSUN CANIM
EKLEDİM KUZUM
EVET CANIM HERKES İÇİN AYRI AYRI OKUYCAZ...HANGİ DUALAR OLDUGUNU BİRLİKTE KARAR VERELİM...AYETEL KÜRSİ VE İNŞİKAK(VEYA İNŞİRAH) OLACAK
TAMAM BEBEGIMM İNŞİKAK OLSUN...İLK 5 AYETİMİ?
BEBEGIM LİSTE KESINLEŞİNCE BEN SANA LİSTE KESİNLEŞİNCE SÖYLESEM...SEN AÇSAN TOPİĞİ?:44: BEN BİLMİYORUM DAAA
LİSTENİN ŞUANDAKİ HALİ:
annesininbirtanesi
moonson88
kestaneşekeri
lavinya
bulemsu
esraa86
kozete
ketenhelva
sahinus
sudem 34
mervecik20
NİLLT
emaya
BURCUXXX
BEYSAL
HAYATBANAGÜZEL
EMEKİ
MİLONA
FATMAAA56
DELİKIZINDIRDIRI
bursada lohusa geceliği giiyiyorlar bembeyazzbende ondan dedim kuzum ne giyicez burda yatak yaparlar kadın geceliğini giyer bebişte giyinir yan yana yatarlar ay Allahım nasip etsin hayırlısıyla o günleri
hımmm hiç görmedim kuzum buralarda öyleyse ben de öğreneyim :)
aa benim teyzem de kullandı 4-5 ay yatırdı... ben almıcam zaten canım. gerek duymuyorum, park yatak alıcam yaşına gelince de odasında yatırıcam. bu beşiklerde bebekler çok güzel görünüyor, bembeyaz mışıl mışıl prens prenses gibi uyuyorlar.
aa benim teyzem de kullandı 4-5 ay yatırdı... ben almıcam zaten canım. gerek duymuyorum, park yatak alıcam yaşına gelince de odasında yatırıcam. bu beşiklerde bebekler çok güzel görünüyor, bembeyaz mışıl mışıl prens prenses gibi uyuyorlar.
bursada lohusa geceliği giiyiyorlar bembeyazzbende ondan dedim kuzum ne giyicez burda yatak yaparlar kadın geceliğini giyer bebişte giyinir yan yana yatarlar ay Allahım nasip etsin hayırlısıyla o günleri
süt sağarsın, ekmek yaparsın tezek toplarsın bahçeyi sularsınn kaynanacıgının evini temizlersinn yemek yaparsın bunları yap bak nasıl vakit geçiyorrr
dediklerini yap bol bol uyu, yürüyüş yap.. bağ bahçe yok mu onlarla oyalan kuzum ne güzel işte..
bende eşimin yaylasında çok sıkılırım hep yaşca cok büyük insanlar var ve hep bana nasihat modundalar:)))eşinin hatrı için git tatlım yazık sensiz giderse buruk gider adamcagız..
aanne gelin gibi oluyor ay çok tatlı amaaaa bebişede kendime aldıgım geceliğin ufagını mı dıktırsemm ay cok tatlı olur
çıktım
tamam canım açarım ben
kızım olsaydı bunlardan muhakkak alacaktım çok pahalı ama olsun içinde kalmasın dedi kocacım ama oglan olunca yırttıbence oglanı duyunca ondan bu kadar sevindi :)))
Ya canım ben yoktum.. O nedenle bilgim yokNedir bu dua işi diye sorsam ayıp olurmu ? Ama sen benide ekle tatlım okurum bende.
kızım olsaydı bunlardan muhakkak alacaktım çok pahalı ama olsun içinde kalmasın dedi kocacım ama oglan olunca yırttıbence oglanı duyunca ondan bu kadar sevindi :)))
aanne gelin gibi oluyor ay çok tatlı amaaaa bebişede kendime aldıgım geceliğin ufagını mı dıktırsemm ay cok tatlı olur
hainnnnnnnnnnnalçakkkkkkkkk elime düşme aysunnnn düşme elimmee
bağ bahçe çok var ama ne bileyim. yürüyüş yapamam heralde köyde. pek yapan da görmedim.
bana kimse nasihat edemez, genelde ben ederim
biraz kem küm ettim "canım karar vermiştik ya, niye böyle yapıyosun" diye taarruza geçti hemen
bak ya kızım yok diye nispet mi yapıyon sennnnnnnnnnnnn2.yi doğurmayacaktım sırf kız olsun diye doğurcam
bizim buradada yaparlar ama ben çok sevmiyorum gecelik giymeyi sonuçta kapalıyımda ama çok şık bir kıyafet giyip bende bebişimin yanında yatakta olucam :) rabbim nasip etsin inşallah
Ya tatlım bana yeşil ve köyü versinler dinginliğine 3 gün anca doyarım kalan 4 günüde bahçede felan talan ederek geçiririm.. Kendini sıkılıcam ben orda diyerek şartlayıp gidersen gerçekten sıkırsın.. Bırak kendini doğaya oohh miss gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?