2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

süt sağarsın, ekmek yaparsın tezek toplarsın bahçeyi sularsınn kaynanacıgının evini temizlersinn yemek yaparsın bunları yap bak nasıl vakit geçiyorrr

zaten hamile diyince fiyatlar 2 ye katlanıyor

biz lohusa mevludunde ne giyeceğiz kışa geliyor ya nasıl bir gecelik alsak

40 mevlütü olmayacak mı gecelik giyilmez ki kuzum....

dediklerini yap bol bol uyu, yürüyüş yap.. bağ bahçe yok mu onlarla oyalan kuzum ne güzel işte..

bende eşimin yaylasında çok sıkılırım hep yaşca cok büyük insanlar var ve hep bana nasihat modundalar:)))eşinin hatrı için git tatlım yazık sensiz giderse buruk gider adamcagız..

40 mevlütü olmayacak mı gecelik giyilmez ki kuzum....

dediklerini yap bol bol uyu, yürüyüş yap.. bağ bahçe yok mu onlarla oyalan kuzum ne güzel işte..

bursada lohusa geceliği giiyiyorlar bembeyazz bende ondan dedim kuzum ne giyicez burda yatak yaparlar kadın geceliğini giyer bebişte giyinir yan yana yatarlar ay Allahım nasip etsin hayırlısıyla o günleri

Ya canım ben yoktum.. O nedenle bilgim yok Nedir bu dua işi diye sorsam ayıp olurmu ? Ama sen benide ekle tatlım okurum bende.

kızım olsaydı bunlardan muhakkak alacaktım çok pahalı ama olsun içinde kalmasın dedi kocacım ama oglan olunca yırttı bence oglanı duyunca ondan bu kadar sevindi :)))

kızım olsaydı bunlardan muhakkak alacaktım çok pahalı ama olsun içinde kalmasın dedi kocacım ama oglan olunca yırttı bence oglanı duyunca ondan bu kadar sevindi :)))

bursada lohusa geceliği giiyiyorlar bembeyazz bende ondan dedim kuzum ne giyicez burda yatak yaparlar kadın geceliğini giyer bebişte giyinir yan yana yatarlar ay Allahım nasip etsin hayırlısıyla o günleri

bizim buradada yaparlar ama ben çok sevmiyorum gecelik giymeyi sonuçta kapalıyımda ama çok şık bir kıyafet giyip bende bebişimin yanında yatakta olucam :) rabbim nasip etsin inşallah

süt sağarsın, ekmek yaparsın tezek toplarsın bahçeyi sularsınn kaynanacıgının evini temizlersinn yemek yaparsın bunları yap bak nasıl vakit geçiyorrr

hainnnnnnnnnn nalçakkkkkkkkk elime düşme aysunnnn düşme elimmee

bağ bahçe çok var ama ne bileyim. yürüyüş yapamam heralde köyde. pek yapan da görmedim.

bende eşimin yaylasında çok sıkılırım hep yaşca cok büyük insanlar var ve hep bana nasihat modundalar:)))eşinin hatrı için git tatlım yazık sensiz giderse buruk gider adamcagız..

bana kimse nasihat edemez, genelde ben ederim
biraz kem küm ettim "canım karar vermiştik ya, niye böyle yapıyosun" diye taarruza geçti hemen

bizim buradada yaparlar ama ben çok sevmiyorum gecelik giymeyi sonuçta kapalıyımda ama çok şık bir kıyafet giyip bende bebişimin yanında yatakta olucam :) rabbim nasip etsin inşallah

Ya tatlım bana yeşil ve köyü versinler dinginliğine 3 gün anca doyarım kalan 4 günüde bahçede felan talan ederek geçiririm.. Kendini sıkılıcam ben orda diyerek şartlayıp gidersen gerçekten sıkırsın.. Bırak kendini doğaya oohh miss gibi

Ya canım ben yoktum.. O nedenle bilgim yok Nedir bu dua işi diye sorsam ayıp olurmu ? Ama sen benide ekle tatlım okurum bende.

BEBEĞİM HER CUMA 1-2 VEYA ANNEMİZE DUA EDİCEZ...DUA GÜNÜMÜZ OLUCAK...BEKLENEN DOĞUM TARİHİNE GÖRE SIRAYA KOYUCAM KATILMAK İSTEYEN ANNELERİ...HAYIRLI DOĞUM HAYIRLI EVLAT SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAGIMIZA ALMAK İÇİN VE HERKES NE İÇİN İSTİYORSA ONUN İÇİN DUA EDİCEZ İNŞALAHH..İSME ÖZEL OLACAK ETTİĞİMİZ DUA...

DUALARIMIZ AYETEL KÜRSİ KESİNDE,,,DİĞER İKİNCİ DUADA SANIRIM İNŞİKAK SURESİ OLUCAK..EKLEDİM CANIM SENİDE LİSTEMİZE İNŞALAH...BU CUMA LAVİNYAM VE ŞUANDA YÜREĞİNİN FERAHLAMASI İÇİN DUAYA İHTİYACI OLAN EMAYA İÇİN AYRI AYRI OKUYCAZ BU DUALARI VE İSİMLERİNE YOLLUYCAZ...İSİMLERİNİ BİLMEDİĞİMİZ HAMİŞLEREDE NİCKLERİYLEE YOLLARIZ...

annesininbirtanesi
moonson88
kestaneşekeri
lavinya
bulemsu
esraa86
kozete
ketenhelva
sahinus
sudem 34
mervecik20
NİLLT
emaya**
BURCUXXX
BEYSAL
HAYATBANAGÜZEL
EMEKİ
MİLONA
FATMAAA56
DELİKIZINDIRDIRI
KAJU80

hahahahahihohoohoho

ne yani azcık gelinnlik yaapp nolur yaniii kaynanam görecekti şimdi kesin gurur duyardı benleee seni görsee zaten şükrederdi giyersin şalvarı takarsın yemeniyi yürürsün nolcekkk

bak ya kızım yok diye nispet mi yapıyon sennnnnnnnnnnnn 2.yi doğurmayacaktım sırf kız olsun diye doğurcam

lavinyaammmm kurban olayım sana ben hiç nispet yaparmıyım kızzzz hadi gel senle 2. yapalım benim oğlum senin kızın olsun hayırlısıylaaa sağlıklı sekılde
anlaştık mı kuzum

bilemiyorum canım kışında biraz komik kaçmaz mı bakalım inşAllah o güzel gunleri görürüz canımmm

ayy canım ne bileyim ben sevmem ki köyü... bizim hiç köyümüz olmadı, ilk gördüğüm köy eşimin köyü oldu, belki de bu yüzden sevmiyorum. bağ-bahçe işleri bana hiç zevkli gelmiyor nedense... ama dediğin gibi eşim için 1 hafta katlanıp sıkılmamaya ve mutlu olmaya çalışıcam. ben mutlu olmazsam eşim de daralır çünkü. bu kadar mutlu olmaya hakkı var onunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…