evet canım bende geçenlerde bakmıştım sadece bursa ve istanbulda vardıpark yatakları falanda çok güzel sevgili anneciğim almak istedi yatağı bende bursaya geldiğimde beğeniriz demiştim ben gelesiye nasipse 6,5 aylık falan oluruz ozaman başlaya bilirim ufaktan ufaktan alışverişe
Ben çok iyiyim... Bugün harikayım hatta... Yiyin benim oğluşumu teyzeler... Çok babacı olacak maşallah..
yaza denk gelecek diye 6-9 lar 3,-6 alsam diyordum kararsız kaldım, küçük mü olur dersin,
canım bende bir önünde araba olan t-şört almıştım çilek olan gelmişş ben çilek istememiştim ki madem yok neden çilek gönderiyon demi ? kızdım biraz aksaklık yaşanıyor gibi geliyor
mallarınıda bilmediğiniz marka almayın biraz dandik
Ben çok iyiyim... Bugün harikayım hatta... Yiyin benim oğluşumu teyzeler... Çok babacı olacak maşallah..
inşAllah canımmm hayırlısıyla o zamanlar gelsinn
park yatakla normal yatak arasındaki fark nedir :26:
aklım çilekli tulumda kaldı umarım 2 hafta sonra gittiğimde bulabilirim
haniiii nerde ben bişey göremiyorummmmesra yeter yoldan cıkarma milletiiii
çok güzel ama mağazalardan bakın kuzum. ben baktımbir kaç model hoşuma gitmedi kızılaya inip alacağım kumaşları ve modelleri çok değişik oluyor hamile geceliklerinde bilginiz olsun internetten almayın :)
çok güzel bunları ben de çok seviyorum büyük bir ev ve fazla para gerek ama bunlara
esracım aynısından arkadaşım aldı ve hiç kullanamadı saten oluyor bunlar, ve sadece beyaz olduğu için çocuk bakınamıyor etrafına sürekli mızlıyor, arkadaşım hiç kullanmadı doru dürüst sadece 2 ay anca kullanmıştır şuan bebek odasında beşiğinde yatırıyorlar, orda cibinlik var, renkli, odası pembeli şeylerde dolu artı uyku takımıda pembeli bebiş bakına bakına kendi uyuyor bunlarıda düşünerek alın kzlar
bulursun canım yaaa:)
ama ama aysunum gir bak şu siteye biii aklım çıktı yaaLohusashop.com - Lohusa geceliğinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... Şıklığın ve zerafetin adresi...
aa benim teyzem de kullandı 4-5 ay yatırdı... ben almıcam zaten canım. gerek duymuyorum, park yatak alıcam yaşına gelince de odasında yatırıcam. bu beşiklerde bebekler çok güzel görünüyor, bembeyaz mışıl mışıl prens prenses gibi uyuyorlar.
evet canım bildikleri almak gerek..
aman iyi ol kuzum.. benim sıpam hoppidik hoppidik oynuyor babası dokununca tepki vermiyor kaçıyor...
çok güzel ama mağazalardan bakın kuzum. ben baktımbir kaç model hoşuma gitmedi kızılaya inip alacağım kumaşları ve modelleri çok değişik oluyor hamile geceliklerinde bilginiz olsun internetten almayın :)
EKLEDİM BACIM SENİDE...ZATEN YARINA KESİNLEŞECEK ALLAH İZİN VERİRSE..OKUDUM DİYE HABER ETMENE GEREK YOKKİ...LİSTEYİ YANINA ALIRSIN...CUMA GÜNÜ O ARKADAŞI/ARKADAŞLARI KALBİNE ALARAK OKURSUN CANIM
Ben de katılmak isterim ancak temmuz başından itibaren yokum burada internet de yok oyüzden sorun olur mu bilmem
EKLEDİM KUZUMaaaa bana şişko demiiişşş aaaaa
hoşgeldin bulemsu biz iyiyiz sen nasılsın
annesinin birtanesi benide ekle dua olayınaa
EVET CANIM HERKES İÇİN AYRI AYRI OKUYCAZ...HANGİ DUALAR OLDUGUNU BİRLİKTE KARAR VERELİM...AYETEL KÜRSİ VE İNŞİKAK(VEYA İNŞİRAH) OLACAKcanım sağol hamilelikten evvel olmuştu magnezyumla halletmiştim. demek bebiş magnezyum ihtiyacını görürken benden eksildi. bir daha olursa soracam doktora zararsız bişi versin.
valla canım oturup ağlıcam şimdi, iyi hissetmiyorum kendimi. dün yemek yerken ağladım. bıktım ya bişiyide istekle yiyim, herşeyden iğreniyorum.
1 tane ayetel kürsi bide inşikak süresinin ilk 5 ayteini okucaz anladım. lavinya ve emaya için ayrı ayrı okucaz değil mi? kusura bakma kavrayamıyorum.((
TAMAM BEBEGIMM İNŞİKAK OLSUN...İLK 5 AYETİMİ?kız çocuğu günü eksik tamamlar canım ne güzel emeklemeye başlamış zor günleri atlatmışsınnn sağlıklı sekilde büyüüsn kız hiç sıkıntı görmesin hayatı boyunca inşşş
kuşum inşirah süresi iç ferahlığı için okunan bir suredir
inşigag ise kolay doğum için okunur ve doğum yapacak kişinin kendisinin okuması lazım ben kızlarda okudum bu sureyi resullah efendimize sormuşlar ne okunmalı diye doğum yapacak kadın doğuma yakın inşigag suresini okusun demiş
bu hikayeyi netten bulabilirsem paylaşırım sizlerle ben bunu babamın eski kitaplarında okumuştum
hani bir zamnlar yasak olan kitaplar var ya babam yakmamış çok iyi saklamışmış bende ondan okumuştum bu bilgiyi
idare edemezsin burcu hanım azcık ağırdan alacaksın işleri
kızlar dua listesi için bi topic yapalım, çünkü sürekli foruma giremeyenler de katılmak istiyor anladığım kadarıyla... ordan takip edebilirler kime okunacağını... burda kaynayabilir çünkü.
annesininbirtanesi, sen yapabilirsin bence... listede sende zaten.
markasını bildikten sonra alırım yaa:) bi de hadi sen ben neyse de her şehirde herşeyi bulamıyosun, internet alışverişi velinimet o yüzden :)
dün annem eminönünde bakmış hamiş takımlarına, esra o kadar güzel şeyler var ki görünce saldırırsın sen kesin diyor
evet çok pahalılar ama gerçekten çok güzeller.
esraaa bu fiyatlar neee yuhh 97 liraya normal pijama takımııııııçık çık çabukkkk
Dün bütün gün oğluşum oynamadı... Annemlere uğramıştık eve geçerken arabada eşimi konuşturdum farkettirmeden, ben hiç cevap vermedim ona, sonra rüzgar'dan bahsetmeye başlayınca eşim, benim bütün gün kıçını yayıp yatan oğlum başladı hareketlenip tekmeler atmayaAma el temasında seninki gibi ürküyor sanırım duruyor hemen yada sakinleşiyor, onu tam kestiremedim..
Bu arada bu geceliklerle ilgili ben size bişey sorucam.. Yan altı pantolon şeklinde olanlar hastanede nasıl kullanırki ? Zor olmazmı acaba? hele sezeryan olursa bayağı zor olur gibime geliyor. :44::44:
normal bir geceliğin büyük bedeni bile yeter canım.. bunu neden diyorum hem çok pahalı hem de kumaşları naylonumsu gibi. ben bir model beğendim katalogdan kız çıkardı ki değişik bir kumaş rahat edilemez...
beşiğin pahalılığından değilde hem oda takımı alacaz, hem bundan bunu da 4-5 ay kullanıp bırakacak 350-400 arası da fiyatları var bana fazla geldi.. onun için yatsın yatağında sıpaher gün ona beşik mi alayım ben
moonsunım böyle hamile geceliklerinde fiyatlar... ben daha detaylı emzirme kısmı olanları falan gördüm daha güzel şeylerde var..
ha bu arada sabahlığı da olsun üstüne dediler bana ama kısa sabahlık uzun değil..
bana hastane 2 tane gecelik getir dedi ama eve çıkınca pijama olmalı diye düşünüyorum üşürüz havalar soğumuş olacak..
esraaa bu fiyatlar neee yuhh 97 liraya normal pijama takımııııııçık çık çabukkkk
ay her çocuğun farklı heralde yapısı bilemedim, evet çok tatlı duruyorlar hatta netten daha tatlı görünüyorlardı ama ben çok beğenmed,m açıkçası arkadaşıma gelince ne bilim, bambu yada ahşap beşikler daha güzel sanki benim gözümde, bende sıgarsa park yatak ve bebek odası alacağım, sığmazsa bu tarz küçük sepet beşiklerden alacağım yatak odası için, bu arada park yataklardan kime sorsam çok memnun
BEBEGIM LİSTE KESINLEŞİNCE BEN SANA LİSTE KESİNLEŞİNCE SÖYLESEM...SEN AÇSAN TOPİĞİ?:44: BEN BİLMİYORUM DAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?