2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay canım ne yatak ayırması.. aslaaaaaaa, zaten zor kavuştum ben
ben mevlüd için diyorum bebişimmm
bebek yatağında yatsın ben kocamdan ayrı yatamam :) olmadı onu da alırız yanımıza

aysun ben bu çizelge işini beceremedim yaa birrazdan cıkmam lazım ama senin güzel hatrın için en yakın zamada düzenleyecegim KIZLARRRR 3 temuzda ayrıntılı ultrasonum var cooooooooook dua edin bana şimdiden birde dua listesine benide ekleyin hemi kuzularım özel mesaj atamıyorummm:))))))))))))hepinizi öptüüüüüüm

canım beklenen doğum tarihini söyle????

Annesininbirtanesi- 5 kasım
moonson88- 30 ekim
kestaneşekeri- 12 kasım
lavinya- 1 kasım
bulemsu- 5 kasım
esraa86- 5 kasım
kozete
ketenhelva
sahinus- 1 kasım
sudem 34
mervecik20
NİLLT
emaya**
BURCUXXX – 5 kasım
BEYSAL- 9 kasım
HAYATBANAGÜZEL- 2 kasım
EMEKİ
MİLONA
FATMAAA56
DELİKIZINDIRDIRI- 28 kasım
KAJU80- 15 kasım

kızlar bulabildiklerimi yazdım.... diğerleri doğum tarihlerini de yazsın lütfennn...

ay canım ne yatak ayırması.. aslaaaaaaa, zaten zor kavuştum ben
ben mevlüd için diyorum bebişimmm
bebek yatağında yatsın ben kocamdan ayrı yatamam :) olmadı onu da alırız yanımıza

canım bende kocişten ayrılmam ama Adem güneşi bilirmisiniz o özellikle ilk iki yıl cocuk anne kokusuyla sıcaklığıyla yatmalı diyor bu durumda kiime koklatacagız kendimizi((

dikkat dikkat bebek çekilişi için son 4 gün haftaya pazartesi kurayı çekeceğiz bilmedim duymadım diyen kalmasınnnn ben vazgeçtim diyen haber versinnn:79::79::79::79::79:

5 kasım canım bu liste ne için

Annesininbirtanesi- 5 kasım
moonson88- 30 ekim
kestaneşekeri- 12 kasım
lavinya- 1 kasım
bulemsu- 5 kasım
esraa86- 5 kasım
kozete- 10 kasım
ketenhelva-
sahinus- 1 kasım
sudem 34
mervecik20- 13 kasım
NİLLT- 3 kasım
emaya**- 11 Kasım***
BURCUXXX – 5 kasım
BEYSAL- 9 kasım
HAYATBANAGÜZEL- 2 kasım
EMEKİ- 11 Kasım
MİLONA- 3 kasım
FATMAAA56- 28 kasım
DELİKIZINDIRDIRI- 28 kasım
KAJU80- 15 kasım
MELİKEMM87- 5 kASIM

ketenhelva ve sudemin beklenen doğum tarihi??

Son düzenleme:
canım bende kocişten ayrılmam ama Adem güneşi bilirmisiniz o özellikle ilk iki yıl cocuk anne kokusuyla sıcaklığıyla yatmalı diyor bu durumda kiime koklatacagız kendimizi((

evet canım biliyorum... 2 yaşa kadar annenin yatağında 4 yaşa kadar ise annenin odasında yatmalı diyor ama bu gerçekten çok çok zor...

demek esraya katılıyorsunnn sende mi brütüüüssss aşk olsunn

ben neden nispet yapayım kızzz bende erkek hayali kurmustum ismini bile hazırlamıstım nasibimizde bıdış varmışşş

bebeğe kendi giyeceğin gecelikten diktirme tam tersini yap mevlüt elbisesi diye satılıyor onlardan al bebişine aynısının büyüğünden de kendine diktir şapkalı mapkalı çok güzel olursunuz ana kız

bu dua listesi ne oluyo arkadaşlar beni aydınlatırmısınız

her cuma belli bir yada iki kişi için ayetel kürsi ve inşirah suresi okucaz hepimiz. doğum tarihine göre çoğunlukla ama acil ihtiyacı olanları önden okucaz... kaçar tane olucak bilmiyorum...

sahi bulemsu sayılı mı olucak? herkes belli bir sayıda mı okucak??

ya bişey soracağım civil den bişey alalım diyoruz iki arkadaş belli bir ücret üstü bedavaysa ikimiz tek hesaptan alacaz öyle bişey var mı şu fiyat üstü bedava diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…