yatak odasında büyük ihtimalle yada oturma odasında ama ne olursa olsun kocişimide yanımda yatırmayı düşünüyorumadamcağız bunalıma girmesin [/
yatır güzelim ziyarete gelenleri birlikta karsılarsınız yataktagündüz diyorum kız hani ilk günler nazda yapacagız kalkmayacagız ya yataktan ziyaretçilerde gelir yakın akraba arkadş vs kaynar sen onları kocanla aynı yatakta mı karşılayacaksın :))))))))))))
heeee jeton yamuk ancak düştüüüüoturma odası olur herhalde canım çekyatı acarım
:98::98::98::98::98: yakışıklı erkekim benimmmmdediği lafa bak yaaaaa ben ona akşam giydiririm
cidden ama yaa bence ne olursa olsun yatak ayırmamalıyız bebek uyku duzenine alısana kadar baya viyaklar bizimki uyanır ama napalım canım ben bu cocugu tek basıma mı yaptım hayıırrr o zaman birlikte katlanıcazz
:98::98::98::98::98: yakışıklı erkekim benimmmmdediği lafa bak yaaaaa ben ona akşam giydiririm
cidden ama yaa bence ne olursa olsun yatak ayırmamalıyız bebek uyku duzenine alısana kadar baya viyaklar bizimki uyanır ama napalım canım ben bu cocugu tek basıma mı yaptım hayıırrr o zaman birlikte katlanıcazz
aysun ben bu çizelge işini beceremedim yaa birrazdan cıkmam lazım ama senin güzel hatrın için en yakın zamada düzenleyecegim KIZLARRRR 3 temuzda ayrıntılı ultrasonum var cooooooooook dua edin bana şimdiden birde dua listesine benide ekleyin hemi kuzularım özel mesaj atamıyorummm:))))))))))))hepinizi öptüüüüüüm
ay canım ne yatak ayırması.. aslaaaaaaa, zaten zor kavuştum ben
ben mevlüd için diyorum bebişimmm
bebek yatağında yatsın ben kocamdan ayrı yatamam :) olmadı onu da alırız yanımıza
canım beklenen doğum tarihini söyle????
Annesininbirtanesi- 5 kasım
moonson88- 30 ekim
kestaneşekeri- 12 kasım
lavinya- 1 kasım
bulemsu- 5 kasım
esraa86- 5 kasım
kozete
ketenhelva
sahinus- 1 kasım
sudem 34
mervecik20
NİLLT
emaya**
BURCUXXX – 5 kasım
BEYSAL- 9 kasım
HAYATBANAGÜZEL- 2 kasım
EMEKİ
MİLONA
FATMAAA56
DELİKIZINDIRDIRI- 28 kasım
KAJU80- 15 kasım
kızlar bulabildiklerimi yazdım.... diğerleri doğum tarihlerini de yazsın lütfennn...
kız senin tahmini doğum tarihin 5 kasım mııı5 kasım canım bu liste ne için
canım bende kocişten ayrılmam ama Adem güneşi bilirmisiniz o özellikle ilk iki yıl cocuk anne kokusuyla sıcaklığıyla yatmalı diyor bu durumda kiime koklatacagız kendimizi((
kız senin tahmini doğum tarihin 5 kasım mıııve oğlun olacakk haaa 5 kasımda bir erkek oluyor demek
kızlar beni de listeye ekleyin olur mu dua listesine
öyleymiş canım 5 kasım hep kızdı zannedersem bir biz tutturamadık :))
demek esraya katılıyorsunnn sende mi brütüüüssssaşk olsunn
ben neden nispet yapayım kızzz bende erkek hayali kurmustum ismini bile hazırlamıstım nasibimizde bıdış varmışşş
bu dua listesi ne oluyo arkadaşlar beni aydınlatırmısınız
evet yamuk yaptınız bize olmuyor annesi ve oğluşu neyse 5 kasım çiçeklerine 1 böcek lazımdı zatennöyleymiş canım 5 kasım hep kızdı zannedersem bir biz tutturamadık :))
kız 5 kasım bebeleri kızdı hep bu bebiş yolunu şaşırmışaaa hakkaten ben de bulemsu niye sordu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?