TÜNAYDINNNmaşallah ne kadar erkencisiniz ben işlerle boğuşmaktan anca kendime gelebildimm...
topikimizin ilk sayfasında beklenen doğum tarihleri yazıyor ya bebeğim ordan bakabiliriz...herkes o gün dua günü olan her bir anne için ayrı ayrı 1er tane ayetel kürsi 1er tanede inşirah suresi okuyacak inşalah....
applepay kuzum katılıyorsan senide ekleyim listeye...
bu cuma inşallahh lavinyam ve emaya'nın dua günü...
BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :
1. bulemsu : ???
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : kız
8. hulyasevval : erkek
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek
11. annesininbirtanesi : kız
12. hayatbanagüzell : erkek
13. emeki : kız
14. dumanoglu : kız
15. Milona : kız
16. KoZeTe : kız
17. niltt : erkek
18. kaju80 : erkek
19. Beysal : erkek
20. Sahinus : erkek
21. ozlemix : ???
Son katılım : Haziran sonu
Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz
buyur canım. 1 kişi daha olsa iyi olur dimi
bursada lohusa geceliği giiyiyorlar bembeyazzbende ondan dedim kuzum ne giyicez burda yatak yaparlar kadın geceliğini giyer bebişte giyinir yan yana yatarlar ay Allahım nasip etsin hayırlısıyla o günleri
bizim buradada yaparlar ama ben çok sevmiyorum gecelik giymeyi sonuçta kapalıyımda ama çok şık bir kıyafet giyip bende bebişimin yanında yatakta olucam :) rabbim nasip etsin inşallah
Ya tatlım bana yeşil ve köyü versinler dinginliğine 3 gün anca doyarım kalan 4 günüde bahçede felan talan ederek geçiririm.. Kendini sıkılıcam ben orda diyerek şartlayıp gidersen gerçekten sıkırsın.. Bırak kendini doğaya oohh miss gibi
sen kocana da pijama diktirir onu da yanına yatırırsın
ayy canım ne bileyim ben sevmem ki köyü... bizim hiç köyümüz olmadı, ilk gördüğüm köy eşimin köyü oldu, belki de bu yüzden sevmiyorum. bağ-bahçe işleri bana hiç zevkli gelmiyor nedense... ama dediğin gibi eşim için 1 hafta katlanıp sıkılmamaya ve mutlu olmaya çalışıcam. ben mutlu olmazsam eşim de daralır çünkü. bu kadar mutlu olmaya hakkı var onunda.
ben diger topiclere bakıyorum güzel güzel giyinmiş anneler ne yatacan güçlü ve bakımlı ol bebek doğurmuş pörsümüş mü desinler? sen bir ilki yap orada herkes gıpta etsin sadece desinler ki biraz kilon kalmış ama onu d verirsin desinler
yatak odasında büyük ihtimalle yada oturma odasında ama ne olursa olsun kocişimide yanımda yatırmayı düşünüyorumadamcağız bunalıma girmesin [/
yatır güzelim ziyarete gelenleri birlikta karsılarsınız yataktagündüz diyorum kız hani ilk günler nazda yapacagız kalkmayacagız ya yataktan ziyaretçilerde gelir yakın akraba arkadş vs kaynar sen onları kocanla aynı yatakta mı karşılayacaksın :))))))))))))
tamam canım listeye senide ekleyelim o zaman
ay beni bir helecan aldı gene su çekiliş bir olsa anneler günündeki gibi çok heyecan yapıyorum ben ya bebişlere tanımadığı teselerinden gidecek olan hediyeler içinn
burcuxxxApplePay listeye ekleyiver bacımmmm
moonsun bilir mutlaka ona soralımm
BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :
1. bulemsu : kız
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : kız
8. hulyasevval : erkek
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek
11. annesininbirtanesi : kız
12. hayatbanagüzell : erkek
13. emeki : kız
14. dumanoglu : kız
15. Milona : kız
16. KoZeTe : kız
17. niltt : erkek
18. kaju80 : erkek
19. Beysal : erkek
20. Sahinus : erkek
21. ozlemix : ???
12. ApplePay : kız
Son katılım : Haziran sonu
Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz
özlemin bebişi ne acaba?
ay çok konusuyorum ukalalık yapıyorum:78: belki ama ayetel kürsiyi 313 tamamlayalım sekerlerim tam hatimi olsun :26:toplamda kaç kişiyiz ona göre 313 paylaşalım olmaz mıı:26:
hoşgeldin canım... :)
tamam canım lavinya ile emayayı öne alıyoruz.
1'er tane çok az yaa :) başka sure de ekleyelim mesela ihlas-felak-nas ta olsun. sıkıntı için birebir biliyosun... 10 dakikamızı bile almaz bunları okumak hem.
profillerden baktım canım da sudem le ketenhelvanınki yok. bi de o sayfadan bakıyım hemen...
ay çok konusuyorum ukalalık yapıyorum:78: belki ama ayetel kürsiyi 313 tamamlayalım sekerlerim tam hatimi olsun :26:toplamda kaç kişiyiz ona göre 313 paylaşalım olmaz mıı:26:
benim aklıma onlar takılıyor canım :26:anneler günündeki gibi online olanlar kendi kuralarını çekerler sonrasını izniniz olursa esra çeker diğer arkadaşlar adına ve özel mesajla bildiririm ben onlara nasıl fikirne güzel işte heyecanlan tabiki. :)))
az online olan arkadaşlara ulaşabiliriz değil mi?
canım beklenen doğum tarihini söyle????
Annesininbirtanesi- 5 kasım
moonson88- 30 ekim
kestaneşekeri- 12 kasım
lavinya- 1 kasım
bulemsu- 5 kasım
esraa86- 5 kasım
kozete
ketenhelva
sahinus- 1 kasım
sudem 34
mervecik20
NİLLT
emaya**
BURCUXXX 5 kasım
BEYSAL- 9 kasım
HAYATBANAGÜZEL- 2 kasım
EMEKİ
MİLONA
FATMAAA56
DELİKIZINDIRDIRI- 28 kasım
KAJU80- 15 kasım
kızlar bulabildiklerimi yazdım.... diğerleri doğum tarihlerini de yazsın lütfennn...
insanların karşısına gecelikle mi çıkıcann çoook eskiden burada da yaparları bebek mevlüden de tabi o gecelikleride baya geliştirdiler elbise gibi yapmış olsalarda ben giymeyi düşünmüyorum çok komik geliyor bana zaten eskide kaldı, ben giyerim üstüruplu bir elbise oğlumada bir damatlık hadi gelsin misafirler oh oh,
hatta birde bizim buradaki köylerde oturan arakdaşlrın fotolarını gödüm yatak bile süslüyorlar çemberlerle yuhh komedi
yatakta niye oluyon 40 günlük bebişin :) misafirleri karşılarsın bebek şekeri dağıtırsın v.s. sağlam durmak daha şık oluyor :)
hiç sefmem köyü çok sıkıcı tarla bahçeden de anlamam pikniğe giderim, evin önündeki bahçeyede ama tarlalara gidemem dorusu ben çekirgeden felanda çok korkarımmm :18:[/COLOR
miillet geldiğinde ay noluyoo 2. ciye m, niyetlenmişler diye düşünürler valla Aysun
aynen kuzum yaa malesef birde çok sıkıcı
kesinlikleeehaklısın bencede modern şekli bu zaten, diğer topiklerdeki bazı annelere nayıldım çok şekerler
bakıcamm bakalımm ne olucakkbirde seksi gecelikle cıkıyormusum
canım ben 33 bile okurum ezberim nasıl olsa benim demek istediğim tam hatim olsun ve okunan kişinin isteği kabul olsuntatlım biri diyor duaları fazlalaştıralım sen diyosun 313 tamamlayalım biz çalışıyoruz şimdi burada okumak yani aynı gn oumak işler yoğun olabiliyor sıkıntı yaratabilir gibi geldi bana, bende yaa 313 tamamlayalım, yada duaları arttıralım diyorm diğer türlüde yetiştirmeye çalışırım ama zor olabilir günü gününe yapmak
seksi geceliği giyersen eşin yakınında olmasın kuzum adam zaten hasret kalacak sanabakıcamm bakalımm ne olucakkbirde seksi gecelikle cıkıyormusum
canım ben 33 bile okurum ezberim nasıl olsa benim demek istediğim tam hatim olsun ve okunan kişinin isteği kabul olsun
313 ayetelkürsinin hatimi hastaya şifa veriyor derdi olanın derdine derman oluyor annemler toplantıda hep okurlar ama başlarında olan kadın sayıya çok dikkat eder anahtar gibidir bu dua der bir fazla veya eksik olsa kapılar açılmaz der
topikden sorumlu devlet bakanım benimmmonun daha belli değilmiş
seksi geceliği giyersen eşin yakınında olmasın kuzum adam zaten hasret kalacak sana
bakıcamm bakalımm ne olucakkbirde seksi gecelikle cıkıyormusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?