2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
TÜNAYDINNN maşallah ne kadar erkencisiniz ben işlerle boğuşmaktan anca kendime gelebildimm...

hoşgeldin canım... :)

tamam canım lavinya ile emayayı öne alıyoruz.

1'er tane çok az yaa :) başka sure de ekleyelim mesela ihlas-felak-nas ta olsun. sıkıntı için birebir biliyosun... 10 dakikamızı bile almaz bunları okumak hem.

profillerden baktım canım da sudem le ketenhelvanınki yok. bi de o sayfadan bakıyım hemen...

Beni de ekleyinnnn!!! Kız bebiş

ay çok konusuyorum ukalalık yapıyorum:78: belki ama ayetel kürsiyi 313 tamamlayalım sekerlerim tam hatimi olsun :26:toplamda kaç kişiyiz ona göre 313 paylaşalım olmaz mıı:26:

BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :

1. bulemsu : kız
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : kız
8. hulyasevval : erkek
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek
11. annesininbirtanesi : kız
12. hayatbanagüzell : erkek
13. emeki : kız
14. dumanoglu : kız
15. Milona : kız
16. KoZeTe : kız
17. niltt : erkek
18. kaju80 : erkek
19. Beysal : erkek
20. Sahinus : erkek
21. ozlemix : ???
12. ApplePay : kız

Son katılım : Haziran sonu
Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz

özlemin bebişi ne acaba?

bursada lohusa geceliği giiyiyorlar bembeyazz bende ondan dedim kuzum ne giyicez burda yatak yaparlar kadın geceliğini giyer bebişte giyinir yan yana yatarlar ay Allahım nasip etsin hayırlısıyla o günleri

insanların karşısına gecelikle mi çıkıcann çoook eskiden burada da yaparları bebek mevlüden de tabi o gecelikleride baya geliştirdiler elbise gibi yapmış olsalarda ben giymeyi düşünmüyorum çok komik geliyor bana zaten eskide kaldı, ben giyerim üstüruplu bir elbise oğlumada bir damatlık hadi gelsin misafirler oh oh,

hatta birde bizim buradaki köylerde oturan arakdaşlrın fotolarını gödüm yatak bile süslüyorlar çemberlerle yuhh komedi

bizim buradada yaparlar ama ben çok sevmiyorum gecelik giymeyi sonuçta kapalıyımda ama çok şık bir kıyafet giyip bende bebişimin yanında yatakta olucam :) rabbim nasip etsin inşallah

yatakta niye oluyon 40 günlük bebişin :) misafirleri karşılarsın bebek şekeri dağıtırsın v.s. sağlam durmak daha şık oluyor :)

hiç sefmem köyü çok sıkıcı tarla bahçeden de anlamam pikniğe giderim, evin önündeki bahçeyede ama tarlalara gidemem dorusu ben çekirgeden felanda çok korkarımmm :18:

sen kocana da pijama diktirir onu da yanına yatırırsın

miillet geldiğinde ay noluyoo 2. ciye m, niyetlenmişler diye düşünürler valla Aysun

aynen kuzum yaa malesef birde çok sıkıcı

kesinlikleee haklısın bencede modern şekli bu zaten, diğer topiklerdeki bazı annelere nayıldım çok şekerler

Listelere ekleyiverin canlarrr ben kaçtım şimdilikk:80:

malum dönem sonu ve benim bi ton işim varrrr

muckkkkkkk

Gelirim gene

ne güzel işte heyecanlan tabiki. :)))

az online olan arkadaşlara ulaşabiliriz değil mi?

moonsun bilir mutlaka ona soralımm

ay çok konusuyorum ukalalık yapıyorum:78: belki ama ayetel kürsiyi 313 tamamlayalım sekerlerim tam hatimi olsun :26:toplamda kaç kişiyiz ona göre 313 paylaşalım olmaz mıı:26:

tatlım biri diyor duaları fazlalaştıralım sen diyosun 313 tamamlayalım biz çalışıyoruz şimdi burada okumak yani aynı gn oumak işler yoğun olabiliyor sıkıntı yaratabilir gibi geldi bana, bende yaa 313 tamamlayalım, yada duaları arttıralım diyorm diğer türlüde yetiştirmeye çalışırım ama zor olabilir günü gününe yapmak

zor olmasın rahat rahat okuyalım denildide onun için bebeğim...yoksa dediğin gibi 10 dakikamızı almaz...

canım bi kesinleşşsin o zaman listemiz şimdilik 26 kişiyiz...313/26=12 şer tane düşüyor ve ayetel kürsi zor bi sure değil okuruz allahın izniyle...

.dua gününe katılacak diğer bacılar beklenen doğum tarhinizle beraber bana özel mesaj atında listeye ekleyimö sizide..yarında esram topimizi açıcak inşallahhh

ne güzel işte heyecanlan tabiki. :)))

az online olan arkadaşlara ulaşabiliriz değil mi?
benim aklıma onlar takılıyor canım :26:anneler günündeki gibi online olanlar kendi kuralarını çekerler sonrasını izniniz olursa esra çeker diğer arkadaşlar adına ve özel mesajla bildiririm ben onlara nasıl fikir

kızımm ne 30 ekimi kasım kasım sonuyum bennnnn saol sayende ilk bana okunacak

canım ben 33 bile okurum ezberim nasıl olsa benim demek istediğim tam hatim olsun ve okunan kişinin isteği kabul olsun
313 ayetelkürsinin hatimi hastaya şifa veriyor derdi olanın derdine derman oluyor annemler toplantıda hep okurlar ama başlarında olan kadın sayıya çok dikkat eder anahtar gibidir bu dua der bir fazla veya eksik olsa kapılar açılmaz der

tamam ama o zamn çok fazla dua olmasın onu diyorm , sen evdesin ama biz 6 ya kadar işteyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…