2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hem var yaaa sureleri okurken tv açık olmasın iş yaparken okunmasın sureler

neden iş yaparken okunmasın anlamadım i,ş yerinde mi ? okunmasın dualar her yerde okunabilir, sadece 5 dk mola vermen yeterli, iş yerinde ben okuyorum 5 dk masada iş yapmıyorum dua okuyorum

Son düzenleme:
kızlar bısı dıcem bu dua topıcının en basına okunacak duaları yazabılırmıyız acaba.ben ayetel kursıyı bılıyorum ama dıgerını bılmıyorum yanlıs bısı yapmak ıstemem sonucta baskasının adına okuyoruz.

bıde bulemsu yazmıs ayetel kursının tam 313 olması gerekıyormus eger okadar hassassa sayı anlamında fazlası da olmıcakmıs bunu tutturamayabılırz.

ayrıca 40ında ne gecelıgı len dogurun 3 gun yatın sonrasında kalkın sılkelenın toparlanın allahın ıznıyle 40 gun yatcaz mı len lohusayız dıe:))) sahsen ılk gunden ıtıbaren yatagımda kocamla yatmayı dusunuyorum bebısımde yanımızda kendı yatagında oh mıs mıs.zaten evde annemler olacagı ıcın baska yerde yatamıcam:))

40ınızdada suslenın puslenın dipçik gıbı karsılayın gelenı gıdenı len aaaaaaaaaaaa:))

inşirah suresini bende bilmiyorum bilen birisi buradan paylasabilir mi bilgisayara kaydedeyim

İnşirah Suresi ve Anlamı
(Elemneşrahleke)

Bismillahirrahmanirrahim,

1. Elemneşrahleke sadrek
2. Ve vedağna anke vizrek
3. Ellezi engada zahrek
4. Ve refağna leke zikrek
5. Feinne meal usri yüsra
6. Inne meal üsri yüsra
7. Feiza ferağte fensab
8. Ve ila rabbike ferğab

1.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et.

Mekke'de nazil olmuştur. 8 âyettir. "İnşirah" açılmak, genişlemek, sevinmek manalarına gelir.

neden iş yaparken okunmasın anlamadım i,ş yerinde mi ? okunmasın dualar her yerde okunabilir, sadece 5 dk mola vermen yeterli, iş yerinde ben okuyorum 5 dk masada iş yapmıyorum dua okuyorum
sebebi su canım iş yaparken dediğim okumak için değilde 5 dk mola verip okumak söylemek istediğim seyde bu yani sende bu şekilde yapıyormuşsun
sadece o an duaya odaklanmak benim anlatmak istediğim

okunur canımda başımız kapalıyken abdestli secdeye yonelip dua etsek daha içten olur benn öyle yapıyorum gün içindede okuyorum tabi ama dün yasinide öyle okudum mesela daha anlamlı oluyor

canım felak-nası birer tane koyalım bence... hatta koymayalım isteyenler okusun... ayetelkürsi bile zor gelebilir bazılarımıza.. kaldı ki bu ekim sonuna kadar her cuma tekrarlanıcak...fire vermeyelim...

olmamı canım çok güzel olmuşş hemde ellerine sağlıkk yarın akşama katılımcı sayımızı netleştiririz sonrada ayetel kürsileri paylaşırız...bende 15 tane okurum allahın izniyle...

ben de 15 alırım... okuyamadığımızda da girer deriz mesela "hilal ben okuaymıcam benimkini alabilecek olan var mı" falan diye...

açtım bile :) ben sabırsızım yaa

kızımm ne 30 ekimi kasım kasım sonuyum bennnnn saol sayende ilk bana okunacak

çaktırma kızım en başa alıcam işte seni... ne uyandırıyosun milleti

30 ekim kalmışın aklımda... o kadar da bas bas bağırıyosun halbuki en küçük benim diye

ayyy sorma canım elim nasıl hızlı hızlı yazdı ne ara düşündüm bunları ben de bilmiyorum... tekrar okumadım bile hiç

SÜPER ELİNE SAĞLIKKKK

evet bak öyle olur okuyamacağız zaman o olur bu olur paylaşım daha iyimiş

okuyamayacağımız zaman foruma yazalım ben okuyamıyorum benimkini kim alır diye.......

sen değil esra adamı lal ediyordur bu diliyle canım edebiyat yaparak adamı tuş ediyordur
gerçi seninde farkın yok dilinle eşini lal etme konusundaaa

aa sorma bak o konuda çok iyiyimdir... lafın altında kalmam kesinlikle ama benim adam da fena canım yaaa bazen dumur edip bırakıyo beni

valla çok güzel yazmış ağzına, diline, elin, koluna ,emeğine sağlık canım

sağol bebeğimmmmm

bence canım listeyi kesinleştirelim sayılarda kesin olsun herkes okuyacagını bilir listeyede yarına kadar yetişen katılsın öbür türlü sen 5 oku ben 10 vs vs karısır

o zaman şöyle yapalım.... şuanda burda olanlar kaçar tane ayetel-kürsi okyacaklarını yazsınlar, kalanları da ya paylaşırız ya da yeni katılacak olanlara veririz...

son karar 313 ayetel kürsi 1er inşirah-ihlas-felak-nas

tatlım arapçasınıda bulabilirmisin ?

okunur canımda başımız kapalıyken abdestli secdeye yonelip dua etsek daha içten olur benn öyle yapıyorum gün içindede okuyorum tabi ama dün yasinide öyle okudum mesela daha anlamlı oluyor

kurandan yasin okunurken tabi abdestli ve kapalı okurum aynen, ama dualar başın açıkta okunur abdestsizde okunur her yerde okunur böyle bir kolaylığı rahatlığı vardır herkes okusun gün içerisinde diye.

dua topiği çok ciksssss olmuş esracım eline emeğine sağlık

lavinya şekercimm sabah vipdukkanın kulağını çınlattık heralde dayanamamış benim siparişleri kargolamış oleyyyyyyyyy yoksa çok pis kızcaktım heee

bence canım listeyi kesinleştirelim sayılarda kesin olsun herkes okuyacagını bilir listeyede yarına kadar yetişen katılsın öbür türlü sen 5 oku ben 10 vs vs karısır

tamam işte bilmeyen ben şu kadar okuyabilirim der, bilen daha fazla okur ama herkes söylesin ve sürekli sabit o sayıyı okusun...

bende ezberimde olanı okurum kuzum ama diğerini hiç bilmiyorum

kitaplardan okuruz kuzum...

bende öyleyim ya dayanamam giyinir kuşanır gezerim...

aa sorma bak o konuda çok iyiyimdir... lafın altında kalmam kesinlikle ama benim adam da fena canım yaaa bazen dumur edip bırakıyo beni
gelin yanıma ders vereyim ben size :103:adama göz açtırmayacan o zamn aklı çalışmıyor senin dediğini düşünmekten
burcunun dediği gibi çok hızlı konusurum adam hakkımdan gelemez tamam sensin derrr

bunları dıger topıcın ılk sayfasına yazalım da ınsanlık halı belkı unutanlar olur okunacak surelerle kac kez okunacagı o sayfada olsun hep esraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…