bende okurum ezberimde hemen okuyabildiğim bir dua sayı 30a kadar çıkabilir problem değil...
okuruz kuzum...
valla çok güzel yazmış ağzına, diline, elin, koluna ,emeğine sağlık canım
sen değil esra adamı lal ediyordur bu diliyle canımedebiyat yaparak adamı tuş ediyordur
gerçi seninde farkın yok dilinle eşini lal etme konusundaaa
bende okurum ezberimde hemen okuyabildiğim bir dua sayı 30a kadar çıkabilir problem değil...
okuruz kuzum...
hem var yaaa sureleri okurken tv açık olmasın iş yaparken okunmasın sureler
bende ezberimde olanı okurum kuzum ama diğerini hiç bilmiyorum
inşirah suresini bende bilmiyorum bilen birisi buradan paylasabilir mi bilgisayara kaydedeyim
inşirah suresini bende bilmiyorum bilen birisi buradan paylasabilir mi bilgisayara kaydedeyim
sebebi su canım iş yaparken dediğim okumak için değilde 5 dk mola verip okumak söylemek istediğim seyde bu yani sende bu şekilde yapıyormuşsunneden iş yaparken okunmasın anlamadım i,ş yerinde mi ? okunmasın dualar her yerde okunabilir, sadece 5 dk mola vermen yeterli, iş yerinde ben okuyorum 5 dk masada iş yapmıyorum dua okuyorum
neden iş yaparken okunmasın anlamadım i,ş yerinde mi ? okunmasın dualar her yerde okunabilir, sadece 5 dk mola vermen yeterli, iş yerinde ben okuyorum 5 dk masada iş yapmıyorum dua okuyorum
ayetel kürsinin sayııs var canım 3 5 ne okursan haber verkaç tane okuyacağız kızlar, yoksa herkesin kendisine mi bırakılıyor?
canlarım bence sayı ideal olsun ben 6.30 da evde oluyorum yemek duş derken 21 de otuuryorum namaz kıldıktan sonra abdestli şekilde dua etmek isterim iştede okuyabilrim ama anlamlı olmaz basım acık abdestsiz ben secdadeden kalkmadan dua etmek isterim o yuzden 313 / 26 = 12 adet ayetel kursi yuk getirmez yanına 7 şer tane nas felak da ekleyebiliriz
olmamı canım çok güzel olmuşş hemde ellerine sağlıkkyarın akşama katılımcı sayımızı netleştiririz sonrada ayetel kürsileri paylaşırız...bende 15 tane okurum allahın izniyle...
canım bi kesinleşşsin o zaman listemiz şimdilik 26 kişiyiz...313/26=12 şer tane düşüyor ve ayetel kürsi zor bi sure değil okuruz allahın izniyle...
.dua gününe katılacak diğer bacılar beklenen doğum tarhinizle beraber bana özel mesaj atında listeye ekleyimö sizide..yarında esram topimizi açıcak inşallahhh
kızımm ne 30 ekimi kasım kasım sonuyum bennnnnsaol sayende ilk bana okunacak
"2012 Kasım Annelerinin Dua Çizelgesi
Evett güzel anneler ve onların biricik bebekleri...
2012 Kasım anneleri olarak düşündük ki şuanda en çok duaya ihtiyacımız olan günler... Rabbim sağlıkla selametle huzurla bebeklerimiz kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Anneliği bebeğimiz karnımıza düştüğü andan itibaren büyük bir bağlılıkla kabul eden bizler, eminim çok zor çok meşakkatli bir serüvene atılıyoruz. Bu yüzden de birbirimize destek olup, desteğin en güzeli DUA ile birbirimizi ayakta tutalım istedik.
Bu yüzden de bir dua listesi hazırladık. İsteyen herkes katılabilir... Her hafta bir ya da iki arkadaşımıza -doğum tarihlerine göre ve bazı zaruri durumlarda sıkıntılı olan arkadaşlarımızı öne alarak dua listesi yaptık.
SURE OLARAK HER HAFTA CUMA GÜNÜ İNŞİRAH SURESİNİ VE AYETEL KÜRSİ SURESİNİ OKUYACAĞIZ VE O KİŞİ İÇİN DUA EDECEĞİZ... rABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH (AMİN)"
bababbaababkk edebiyata bak sennnnyüürüüü be esram kim tutar seniiii
SÜPER ELİNE SAĞLIKKKK
evet bak öyle olur okuyamacağız zaman o olur bu olur paylaşım daha iyimiş
sen değil esra adamı lal ediyordur bu diliyle canımedebiyat yaparak adamı tuş ediyordur
gerçi seninde farkın yok dilinle eşini lal etme konusundaaa
bence canım listeyi kesinleştirelim sayılarda kesin olsun herkes okuyacagını bilir listeyede yarına kadar yetişen katılsınöbür türlü sen 5 oku ben 10 vs vs karısır
İnşirah Suresi ve Anlamı
(Elemneşrahleke)
Bismillahirrahmanirrahim,
1. Elemneşrahleke sadrek
2. Ve vedağna anke vizrek
3. Ellezi engada zahrek
4. Ve refağna leke zikrek
5. Feinne meal usri yüsra
6. Inne meal üsri yüsra
7. Feiza ferağte fensab
8. Ve ila rabbike ferğab
1.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et.
Mekke'de nazil olmuştur. 8 âyettir. "İnşirah" açılmak, genişlemek, sevinmek manalarına gelir.
okunur canımda başımız kapalıyken abdestli secdeye yonelip dua etsek daha içten olur benn öyle yapıyorumgün içindede okuyorum tabi ama dün yasinide öyle okudum mesela daha anlamlı oluyor
bence canım listeyi kesinleştirelim sayılarda kesin olsun herkes okuyacagını bilir listeyede yarına kadar yetişen katılsınöbür türlü sen 5 oku ben 10 vs vs karısır
bende ezberimde olanı okurum kuzum ama diğerini hiç bilmiyorum
kızlar bısı dıcem bu dua topıcının en basına okunacak duaları yazabılırmıyız acaba.ben ayetel kursıyı bılıyorum ama dıgerını bılmıyorum yanlıs bısı yapmak ıstemem sonucta baskasının adına okuyoruz.
bıde bulemsu yazmıs ayetel kursının tam 313 olması gerekıyormus eger okadar hassassa sayı anlamında fazlası da olmıcakmıs bunu tutturamayabılırz.
ayrıca 40ında ne gecelıgı len dogurun 3 gun yatın sonrasında kalkın sılkelenın toparlanın allahın ıznıyle 40 gun yatcaz mı len lohusayız dıe:))) sahsen ılk gunden ıtıbaren yatagımda kocamla yatmayı dusunuyorum bebısımde yanımızda kendı yatagında oh mıs mıs.zaten evde annemler olacagı ıcın baska yerde yatamıcam:))
40ınızdada suslenın puslenın dipçik gıbı karsılayın gelenı gıdenı len aaaaaaaaaaaa:))
gelin yanıma ders vereyim ben size :103:adama göz açtırmayacanaa sorma bak o konuda çok iyiyimdir... lafın altında kalmam kesinlikle ama benim adam da fena canım yaaa bazen dumur edip bırakıyo beni
canım felak-nası birer tane koyalım bence... hatta koymayalım isteyenler okusun... ayetelkürsi bile zor gelebilir bazılarımıza.. kaldı ki bu ekim sonuna kadar her cuma tekrarlanıcak...fire vermeyelim...
ben de 15 alırım... okuyamadığımızda da girer deriz mesela "hilal ben okuaymıcam benimkini alabilecek olan var mı" falan diye...
açtım bile :) ben sabırsızım yaa
çaktırma kızım en başa alıcam işte seni... ne uyandırıyosun milleti
30 ekim kalmışın aklımda... o kadar da bas bas bağırıyosun halbuki en küçük benim diye
ayyy sorma canım elim nasıl hızlı hızlı yazdı ne ara düşündüm bunları ben de bilmiyorum... tekrar okumadım bile hiç
okuyamayacağımız zaman foruma yazalım ben okuyamıyorum benimkini kim alır diye.......
aa sorma bak o konuda çok iyiyimdir... lafın altında kalmam kesinlikle ama benim adam da fena canım yaaa bazen dumur edip bırakıyo beni
sağol bebeğimmmmm
o zaman şöyle yapalım.... şuanda burda olanlar kaçar tane ayetel-kürsi okyacaklarını yazsınlar, kalanları da ya paylaşırız ya da yeni katılacak olanlara veririz...
son karar 313 ayetel kürsi 1er inşirah-ihlas-felak-nas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?