2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ay çok konusuyorum ukalalık yapıyorum:78: Belki ama ayetel kürsiyi 313 tamamlayalım sekerlerim tam hatimi olsun :26:toplamda kaç kişiyiz ona göre 313 paylaşalım olmaz mıı:26:

bence çok iyi olur.... 25 kişiyiz... Ben 15 tane alırım mesela canım... Isteyen bi tane isteyen 5 tane alsın... Gelen kişi olursa örneğin 15 se benim ben 5 ini yada istediği kadar o kişiye veririm...

olur canım, yeterki herkes eşleşsin.

demek esraya katılıyorsunnn sende mi brütüüüssss aşk olsunn

ben neden nispet yapayım kızzz bende erkek hayali kurmustum ismini bile hazırlamıstım nasibimizde bıdış varmışşş

dualar tersine çıkıyor ikincileri de tersi dileyelim sen kız ben oğlan diyelim bu sefer tutar galiba

canlarım bence sayı ideal olsun ben 6.30 da evde oluyorum yemek duş derken 21 de otuuryorum namaz kıldıktan sonra abdestli şekilde dua etmek isterim iştede okuyabilrim ama anlamlı olmaz basım acık abdestsiz ben secdadeden kalkmadan dua etmek isterim o yuzden 313 / 26 = 12 adet ayetel kursi yuk getirmez yanına 7 şer tane nas felak da ekleyebiliriz

kocasınıda diliyle bayıyordur bu aysunnn

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...m-annelerinin-dua-cizelgesi.html#post25268177

EVET KIZLAR YENİ TOPİCİMİZ İÇİN BAYA UĞRAŞTIM AMA DEĞDİ SANIRIM.. BAKIN BAKALIM OLMUŞ MU :)

"2012 Kasım Annelerinin Dua Çizelgesi

Evett güzel anneler ve onların biricik bebekleri...

2012 Kasım anneleri olarak düşündük ki şuanda en çok duaya ihtiyacımız olan günler... Rabbim sağlıkla selametle huzurla bebeklerimiz kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

Anneliği bebeğimiz karnımıza düştüğü andan itibaren büyük bir bağlılıkla kabul eden bizler, eminim çok zor çok meşakkatli bir serüvene atılıyoruz. Bu yüzden de birbirimize destek olup, desteğin en güzeli DUA ile birbirimizi ayakta tutalım istedik.

Bu yüzden de bir dua listesi hazırladık. İsteyen herkes katılabilir... Her hafta bir ya da iki arkadaşımıza -doğum tarihlerine göre ve bazı zaruri durumlarda sıkıntılı olan arkadaşlarımızı öne alarak dua listesi yaptık.

SURE OLARAK HER HAFTA CUMA GÜNÜ İNŞİRAH SURESİNİ VE AYETEL KÜRSİ SURESİNİ OKUYACAĞIZ VE O KİŞİ İÇİN DUA EDECEĞİZ... rABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH (AMİN)"

bababbaababkk edebiyata bak sennnn yüürüüü be esram kim tutar seniiii

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...m-annelerinin-dua-cizelgesi.html#post25268177

EVET KIZLAR YENİ TOPİCİMİZ İÇİN BAYA UĞRAŞTIM AMA DEĞDİ SANIRIM.. BAKIN BAKALIM OLMUŞ MU :)

SÜPER ELİNE SAĞLIKKKK

bence çok iyi olur.... 25 kişiyiz... Ben 15 tane alırım mesela canım... Isteyen bi tane isteyen 5 tane alsın... Gelen kişi olursa örneğin 15 se benim ben 5 ini yada istediği kadar o kişiye veririm...

evet bak öyle olur okuyamacağız zaman o olur bu olur paylaşım daha iyimiş

bende okurum ezberimde hemen okuyabildiğim bir dua sayı 30a kadar çıkabilir problem değil...

okuruz kuzum...

valla çok güzel yazmış ağzına, diline, elin, koluna ,emeğine sağlık canım

bence canım listeyi kesinleştirelim sayılarda kesin olsun herkes okuyacagını bilir listeyede yarına kadar yetişen katılsın öbür türlü sen 5 oku ben 10 vs vs karısır

hem var yaaa sureleri okurken tv açık olmasın iş yaparken okunmasın sureler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…