ay çok konusuyorum ukalalık yapıyorum:78: Belki ama ayetel kürsiyi 313 tamamlayalım sekerlerim tam hatimi olsun :26:toplamda kaç kişiyiz ona göre 313 paylaşalım olmaz mıı:26:
benim aklıma onlar takılıyor canım :26:anneler günündeki gibi online olanlar kendi kuralarını çekerler sonrasını izniniz olursa esra çeker diğer arkadaşlar adına ve özel mesajla bildiririm ben onlara nasıl fikir
zaten doğumdan sonra adamlar mart kedisi gibim dolanıyorlar alimallah birde gözünün önüne öyle çıkarsanhaklısınnnnadamı uzak tutmalıyım
ohh süper tam benlikkkkk
demek esraya katılıyorsunnn sende mi brütüüüssssaşk olsunn
ben neden nispet yapayım kızzz bende erkek hayali kurmustum ismini bile hazırlamıstım nasibimizde bıdış varmışşş
heeee jeton yamuk ancak düştüüüüoturma odası olur herhalde canım çekyatı acarım
benim kaynanama kara veriri yüksek irade ve gösteriş gücüyleeeeo varken bana laf düşmez şekerim aaaaa
dikkat dikkat bebek çekilişi için son 4 gün haftaya pazartesi kurayı çekeceğiz bilmedim duymadım diyen kalmasınnnn ben vazgeçtim diyen haber versinnn:79::79::79::79::79:
ay yapalım artık çekilişimizi hemen yollayalım minişlerin cicilerini:)
evet canım biliyorum... 2 yaşa kadar annenin yatağında 4 yaşa kadar ise annenin odasında yatmalı diyor ama bu gerçekten çok çok zor...
ben ayırıcam son kararım bu baktım bebek durmuyor zor oluyor kalkmak o zaman düşünürüm.. zaten odalar dipdibe aynı oda gibi...
hoşgeldin canım... :)
tamam canım lavinya ile emayayı öne alıyoruz.
1'er tane çok az yaa :) başka sure de ekleyelim mesela ihlas-felak-nas ta olsun. sıkıntı için birebir biliyosun... 10 dakikamızı bile almaz bunları okumak hem.
profillerden baktım canım da sudem le ketenhelvanınki yok. bi de o sayfadan bakıyım hemen...
okuyalım hepsinden çok bir zamanımızı almaz ne güzeşde sevap kazanırız hem de hepimiz için dua edilmiş olur
ay çok konusuyorum ukalalık yapıyorum:78: belki ama ayetel kürsiyi 313 tamamlayalım sekerlerim tam hatimi olsun :26:toplamda kaç kişiyiz ona göre 313 paylaşalım olmaz mıı:26:
olur bencede mantıklı...
zor olmasın rahat rahat okuyalım denildide onun için bebeğim...yoksa dediğin gibi 10 dakikamızı almaz...
canım bi kesinleşşsin o zaman listemiz şimdilik 26 kişiyiz...313/26=12 şer tane düşüyor ve ayetel kürsi zor bi sure değil okuruz allahın izniyle...
.dua gününe katılacak diğer bacılar beklenen doğum tarhinizle beraber bana özel mesaj atında listeye ekleyimö sizide..yarında esram topimizi açıcak inşallahhh
okunur hemen okunan bir dua ayetel kürsi zaten...
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...m-annelerinin-dua-cizelgesi.html#post25268177
EVET KIZLAR YENİ TOPİCİMİZ İÇİN BAYA UĞRAŞTIM AMA DEĞDİ SANIRIM.. BAKIN BAKALIM OLMUŞ MU :)
eşleşme kolay tatlım sonradan bende olmak istiyorum diyen çıkmazsa şayet :26:olur canım, yeterki herkes eşleşsin.
kocasınıda diliyle bayıyordur bu aysunnn"2012 Kasım Annelerinin Dua Çizelgesi
Evett güzel anneler ve onların biricik bebekleri...
2012 Kasım anneleri olarak düşündük ki şuanda en çok duaya ihtiyacımız olan günler... Rabbim sağlıkla selametle huzurla bebeklerimiz kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Anneliği bebeğimiz karnımıza düştüğü andan itibaren büyük bir bağlılıkla kabul eden bizler, eminim çok zor çok meşakkatli bir serüvene atılıyoruz. Bu yüzden de birbirimize destek olup, desteğin en güzeli DUA ile birbirimizi ayakta tutalım istedik.
Bu yüzden de bir dua listesi hazırladık. İsteyen herkes katılabilir... Her hafta bir ya da iki arkadaşımıza -doğum tarihlerine göre ve bazı zaruri durumlarda sıkıntılı olan arkadaşlarımızı öne alarak dua listesi yaptık.
SURE OLARAK HER HAFTA CUMA GÜNÜ İNŞİRAH SURESİNİ VE AYETEL KÜRSİ SURESİNİ OKUYACAĞIZ VE O KİŞİ İÇİN DUA EDECEĞİZ... rABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH (AMİN)"
bababbaababkk edebiyata bak sennnnyüürüüü be esram kim tutar seniiii
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...m-annelerinin-dua-cizelgesi.html#post25268177
EVET KIZLAR YENİ TOPİCİMİZ İÇİN BAYA UĞRAŞTIM AMA DEĞDİ SANIRIM.. BAKIN BAKALIM OLMUŞ MU :)
zaten doğumdan sonra adamlar mart kedisi gibim dolanıyorlar alimallah birde gözünün önüne öyle çıkarsan
eskisi gibi tipimiz olmıcak çatlıcaz şişko olucaz begenmemezlik yapmazlar dimi:18:
bence çok iyi olur.... 25 kişiyiz... Ben 15 tane alırım mesela canım... Isteyen bi tane isteyen 5 tane alsın... Gelen kişi olursa örneğin 15 se benim ben 5 ini yada istediği kadar o kişiye veririm...
kocasınıda diliyle bayıyordur bu aysunnn
sen değil esra adamı lal ediyordur bu diliyle canımyok kız baymam ben baysaydım bana " şirinem" dermiydiii
bence çok iyi olur.... 25 kişiyiz... Ben 15 tane alırım mesela canım... Isteyen bi tane isteyen 5 tane alsın... Gelen kişi olursa örneğin 15 se benim ben 5 ini yada istediği kadar o kişiye veririm...
canlarım bence sayı ideal olsun ben 6.30 da evde oluyorum yemek duş derken 21 de otuuryorum namaz kıldıktan sonra abdestli şekilde dua etmek isterim iştede okuyabilrim ama anlamlı olmaz basım acık abdestsiz ben secdadeden kalkmadan dua etmek isterim o yuzden 313 / 26 = 12 adet ayetel kursi yuk getirmez yanına 7 şer tane nas felak da ekleyebiliriz
"2012 Kasım Annelerinin Dua Çizelgesi
Evett güzel anneler ve onların biricik bebekleri...
2012 Kasım anneleri olarak düşündük ki şuanda en çok duaya ihtiyacımız olan günler... Rabbim sağlıkla selametle huzurla bebeklerimiz kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Anneliği bebeğimiz karnımıza düştüğü andan itibaren büyük bir bağlılıkla kabul eden bizler, eminim çok zor çok meşakkatli bir serüvene atılıyoruz. Bu yüzden de birbirimize destek olup, desteğin en güzeli DUA ile birbirimizi ayakta tutalım istedik.
Bu yüzden de bir dua listesi hazırladık. İsteyen herkes katılabilir... Her hafta bir ya da iki arkadaşımıza -doğum tarihlerine göre ve bazı zaruri durumlarda sıkıntılı olan arkadaşlarımızı öne alarak dua listesi yaptık.
SURE OLARAK HER HAFTA CUMA GÜNÜ İNŞİRAH SURESİNİ VE AYETEL KÜRSİ SURESİNİ OKUYACAĞIZ VE O KİŞİ İÇİN DUA EDECEĞİZ... rABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH (AMİN)"
bababbaababkk edebiyata bak sennnnyüürüüü be esram kim tutar seniiii
aklıma birden o anlar geldideeee
yapmazlar kızım sevdiği biziz hem o kadar narin olurlar ki gözlerinde bir korku ama ayrı bir arzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?