2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın hatunlar ve sevgili pipiloş bıdışlarrrr nasılsınız kuzularrr

bugün 10 a kadar sizinleyim sonra yokummm kurtuldunuzzz

günaydın cnm iyi yapmıssın hamd olsun iyiyizzz

günaydın kuzucum mesaj atamadım sorun vardı sorunun cevabı evet tatlım
sen nereye gidiyorsun 10dan sonra akşam eşinle ne konuştunuz nasılsın

kızlar ben kafayı pusetle bozdum.rüyama girmeye başladı quinny zapp xtra istiyordum dün gittim baktım hafifligi çok güzel ama çok saglam gelmedi gözüme..quinny senzz i önerdiler.biraz kaba duruyor ama daha saglam agırlıgıda iyi 8,4. maxi cosi ana kucagı ile kullanılıyor.oturma ünitesi çift yönlü degil.ama zaten nerdeyse 1 yaşa kadar ana kucagı kullanılıyor bana bakıyor.sonrasında da dışarıya bakması daha iyi degil mi zaten ?quinny buzz a filan da baktım çok agır geldi.kafam çok karıştı buzz gibi rahat olsun zapp gibi hafif :)) çok mu şey istiyorum :26: aslında bugaboo var böyle ama 2 milyarı geçiyor ana kucagıyla:)

günaydın kuzucum mesaj atamadım sorun vardı sorunun cevabı evet tatlım
sen nereye gidiyorsun 10dan sonra akşam eşinle ne konuştunuz nasılsın

canım günaydın çok saol

uzman gelicek canım onunla calısırız dün eşim karsıladı beni öptü filan ben konusmadım sonra mutfaga geldi maşAllah içinde ne varsa dökmüşsün kitaba kadar dedi bende yalan mı söyledim hepsi dogru dedim gitti hiç birsey yokmus gibi davrandı baya ilgiliydi konuyla ilgili konusmadım hiç...

annemle dün cıkmadan konustum annem huzuurunu bozma bu zamana kadar bize destek oldunuz saolun oda haklı artık cocugu için birikim yapmak istiyor dedi öyle canım

2000 TL mi ben 600 geçemem herhalde bana fuzuli masraf geliyor evim arabam olsa alırdım ama

canım benim peki kızçen nasıl

günaydın canım..gidersende hemen gel gı...olmazz sensizz olmaz hemşommm eşinle durumları toparlamış olmanıza sevindim...iyi oldu mail attıgın...tut tut içinde nereye kadar... hem onlarda bilsin...inşalahh kendiliğinden teklif edecek " aşkım evrelim ne kadar lazımsa ablanlara diyecek":26: hayırlısı bakalım...rabbim senin bu kadar içten çabalamana karşılık sen veremesen bile ablana başka bi çıkış kapısı açacaktır eminim...:26:

sizedee günaydınnn fıstık annişler..pipiloşlar...bıdışlar...

canım benim peki kızçen nasıl

çok sakin canım ya korkuyorum acaba iyi mi diye dün namaz kılarken cok zorlandımm midem cok bulanıyor yanıyor yemekten sonra çok kötü oluyorum secdeye uzandıgımda dayanılmıcak bir yanma hissettim cok kötü oldum dün

günaydın hemşom bir yandan işleri toparlıyorum bir yandan sizlere bakıyorumm siizi çok özlucem yaa 4 gibi gelirim sen nasılsın kızınla kızının tekmelerini hıssediyormusun ben hıssedemıyorum ya

merhaba kızlar uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ,okumaktan yazmaya fırsat bulamıyordum :)herkes bebeğinin cinsiyetini öğrenmiş ben öğrenemedim daha...bugün de bebeğimin hareketlerini hissettiğim 4. gün.sabah erken ve akşam , 2 sefer ancak hissediyorum ama zamanla daha fazla hissederim heralde
bu arada bebeğim için bir çöp bile almadım ben...sizi kıskanmaya başladım ...

2000 TL mi ben 600 geçemem herhalde bana fuzuli masraf geliyor evim arabam olsa alırdım ama

Evet canım ya çok fazla herşeyi ayrı satılıyor sadece iskelet 1 600 tentesi 134 tl ayak tulumu 330 tl vs..böyle böyle herhalde 2500 filan oluyordur..birde anakucagı lazım maxi cosi 300 400 de o desen..Bize de çok fazla..

canım baktığın modeller, sanki bebeğin oturma pozisyonuna göre...bebeğin yatabilmesi için geriye doğru ayarlanabiliyor mu?bi de baktığın modellerin link ini verebilir misin?ben de bakmak isterim...

günaydın hamişler nasılsınız bakalım ben gece boyunca kabus gördüm kötüyüm anlayacağınız bugun anneme gidecektim anne yarın geleyim dedim tamam dedi
moonsun kızın sessiz bir kız olacak demek ki değilse hareketlenirdi korkma canım 2 haftaya kalmaz sende net hissedeceksin büyüyor çünkü
beysalım bugun nasılsın sen bakımmm
hilalcim sen nasılsın
slcn82 sen nasılsın
ve diğer hamişler sizler nasılsınız bakalımmmmm

canım hoşgeldin yaz yahuu katıl aramızaaa neden göstermiyor bakalım senin ufaklık

cok pahalı yaa napıcaz biz bu miniklerle

günaydın kızlar.ben bebek arabasını doll marka alıcam hem çok kullanışlı geldi bana hemde fiyatıda uygun 700 tl. hem alman markası,araştırdım kullananlarda çok memnunlar.

ay canım hoşgeldin kabus bende göruyorum hepp hamillelikte daha fazla oluyormus

hoşgeldin canım oğluşum bana küstü sanırım hareketli değil dünden beri çok korkuyorum aklım onda düşündükçe telaş yapıyorum dün gece bende uyuyamadım Allah nasip ederse önümüzdeki hafta evimi taşıyacam bu yüzden stres oldum hafta sonu eşyaları toplayacam pazartesi evi temizlemeye bi abla gelicek perşembe ya da cuma taşınacam onun stresi ile bebişimi üzdüm herhalde hiç sesi soluğu çıkmıyor beni cezalandırıyor sanırım

canım hoşgeldin yaz yahuu katıl aramızaaa neden göstermiyor bakalım senin ufaklık

cok pahalı yaa napıcaz biz bu miniklerle

merhaba canım...hergün aranızdayım ama bazen öyle hızlı gidiyor ki sayfalar 10 sayfa geriden geldiğim oldu
benim bebiş göstermedi kuzum ya...7 kerer ultrasona girdim , bu yüzden de en az 2 hafta daha dr a gitmek istemiyorum.bu arada sadece 2 li test yaptırabildim ama doktoruma güvenmiyorum malesef, ya yanlış ölçtüyse diye düşünmeden edemiyorum.bu yüzden 4lü testi yaptırmak istiyorum...hepinizde olduğu gibi kuzumun sağlığı sadece aklımda...yakında güvendiğim bir doktora gidip 4lü testi yaptırıcam bi de ayrıntılı ultrasona gircem organ taraması için...

canım baktığın modeller, sanki bebeğin oturma pozisyonuna göre...bebeğin yatabilmesi için geriye doğru ayarlanabiliyor mu?bi de baktığın modellerin link ini verebilir misin?ben de bakmak isterim...

Quinny Senzz Bebek Arabası - e-bebek.com
Quinny Zapp Xtra 3 Tekerlekli Bebek Arabası - e-bebek.com

senzz de sırt destegi var , zapp xtra da yok.hamak gibi sanki.ikisininde yatış pozisyonları ve agırlıkları iyi.hafif arabalar. zapp ın tutma yerleri ince geldi gözüme sanki çok saglam degil gibi hissettiriyor.senzz de daha saglam gözüküyor.ikisininde kullanımı rahat ama dükkan içinde kullandıgım için hepsi rahat olabilir.yolda kaldırımda nasıl olur bilmiyorum :)

ay canım hoşgeldin kabus bende göruyorum hepp hamillelikte daha fazla oluyormus
hoşbuldum canım ama ne kabusdu moonsun ilk defa kendi bebeğimi gördüm rüyamda gözleri yeşildi annemin gözleri gibi

hoşbuldum tatlımmoğluşun neden küssün sana kız zaten uslu bir paşa olacak o ağır abi takılmayı seviyor
ev taşımak zor iş allah yardım etsin bacımm

Günaydın kızlarrrrrr ve tatlı bebişleriiiiiii

Ohhh bugün iyiyim çok şükür, dünkü o bitik yorgun hamişten eser kalmadı

akşam bol bol dinlendim ama iyice gezip tozduktan sonra ben adam olmam arkadaşlar, kızımda benim gibi durmuyor yerinde. hatta gece bebiş çok kıpraştı eşime söyledim, uyutmuyor beni dedim, eşim ben ilgilenirim dedi, elini karnıma koydu çok fena bişi olacak bu ya dedi sonra uyuttu kızımızı :))))

günaydın cnm iyi yapmıssın hamd olsun iyiyizzz

ohhh kurtulduk, meydan bana kaldı, bugün iş yok burda bütün gün yazışcam

günaydın şekerim. ya bu kadar para vermek doğru mu? ben daha ucuz bişi alcam. çok masrafımız var daha bu fiyata oda takımı almayı düşünüyorum

canım akşam seni merak ettim, kavgasız bir gece geçmiş sevindim. o kadarda vermemek modunda değil gibi geldi bana eşin. biraz sabırlı ol bakalım. kendinden teklif gelebilir. olmadı son gün yine hatırlatırsın ama tatlı dille.

geçmiş olsun bu arada benimde eğilme sorunum var. yüzüm kıpkırmızı oluyor.

günaydın canım, nasılsın? eşinle aranız nasıl? bekleme modunda mısın?

canım artacaktır zamanla daha ufak bebişin. bir anda artıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…