günaydın hamişler nasılsınız bakalım ben gece boyunca kabus gördüm kötüyüm anlayacağınız bugun anneme gidecektim anne yarın geleyim dedim tamam dedi
moonsun kızın sessiz bir kız olacak demek ki değilse hareketlenirdi korkma canım 2 haftaya kalmaz sende net hissedeceksin büyüyor çünkü
beysalım bugun nasılsın sen bakımmm
hilalcim sen nasılsın
slcn82 sen nasılsın
ve diğer hamişler sizler nasılsınız bakalımmmmm
Quinny Senzz Bebek Arabası - e-bebek.com
Quinny Zapp Xtra 3 Tekerlekli Bebek Arabası - e-bebek.com
senzz de sırt destegi var , zapp xtra da yok.hamak gibi sanki.ikisininde yatış pozisyonları ve agırlıkları iyi.hafif arabalar. zapp ın tutma yerleri ince geldi gözüme sanki çok saglam degil gibi hissettiriyor.senzz de daha saglam gözüküyor.ikisininde kullanımı rahat ama dükkan içinde kullandıgım için hepsi rahat olabilir.yolda kaldırımda nasıl olur bilmiyorum :)
günaydın hamişler nasılsınız bakalım ben gece boyunca kabus gördüm kötüyüm anlayacağınız bugun anneme gidecektim anne yarın geleyim dedim tamam dedi
moonsun kızın sessiz bir kız olacak demek ki değilse hareketlenirdi korkma canım 2 haftaya kalmaz sende net hissedeceksin büyüyor çünkü
hilalcim sen nasılsın
slcn82 sen nasılsın
hoşgeldin canım oğluşum bana küstü sanırım hareketli değil dünden beri çok korkuyorum aklım onda düşündükçe telaş yapıyorum dün gece bende uyuyamadım Allah nasip ederse önümüzdeki hafta evimi taşıyacam bu yüzden stres oldum hafta sonu eşyaları toplayacam pazartesi evi temizlemeye bi abla gelicek perşembe ya da cuma taşınacam onun stresi ile bebişimi üzdüm herhalde hiç sesi soluğu çıkmıyor beni cezalandırıyor sanırım
ben de çok fazla kabus görüyorumhamilelikte normal olduğundan hiç düşünmemeye çalışıyorum,yorumlamak aklımın ucuna bile gelmiyor...
enişte bey bebek doğduktan sonra da böyle ilgilensin lütfen daha şimdiden alıştırıyor çünkü kızınıGünaydın kızlarrrrrr ve tatlı bebişleriiiiiii
Ohhh bugün iyiyim çok şükür, dünkü o bitik yorgun hamişten eser kalmadı
akşam bol bol dinlendim ama iyice gezip tozduktan sonraben adam olmam arkadaşlar, kızımda benim gibi durmuyor yerinde. hatta gece bebiş çok kıpraştı eşime söyledim, uyutmuyor beni dedim, eşim ben ilgilenirim dedi, elini karnıma koydu çok fena bişi olacak bu ya dedi sonra uyuttu kızımızı :))))
.
haydi bakalım gözün aydın az kalmış sunun surasında ne kalmışda şekerim 3 gün sonra bebişle görüşeceksiniyiyim canım heyecanla cumartesiyi bekliyorum doktor kontrolüm var 1 ay zor geçiyor zaten ,şu son 3 gün hiç geçmiyor :))
Esracim bu cuma bana da okunacak lavinya ile beraber.ismim DERYA.
Bana da 20 ayetel kursi 1 insirah 1 nas 1 felak 1ihlas yazabilirsin.
Bu arada yasadigim bu sikintili durum icin bugun hocaya gittim kimine dogru kimine yanlis gelir ama caresizlik o kadar kotu ki sifanin nerden gelecegi belli olmaz.yarin ve cuma gunu de gidicem dua icin.
Cok bekledigimiz icin gunduz yetisemiyorum buraya.o yuzden simdi yazayim dedim.
Dua ederken benim icinde yasadigim bu ic sıkıntimdan kurtulmam,akli ve fiziksel sagligimin duzelmesi ve saglikli bi sekilde hamileligimi gecirip bebegime saglikla kavusmam icin dua ederseniz cok sevinirm.
Allah simdiden hepinizden razi olsun.
Bu arada ayetel kursi icin eksik kalirsa bana ilave yapabilirsiniz yada adetlerde bir degisiklik olcaksa sadece ozelden yazmaniz yeterli.
Hepinizi cok cok cok opuyorum iyi ki varsiniz
Günaydıın güzel hamişler bugün de ben açiim dedim.umarım hepimiz iyiyizdir..
günaydın hatunlar ve sevgili pipiloş bıdışlarrrrnasılsınız kuzularrr
bugün 10 a kadar sizinleyim sonra yokummm kurtuldunuzzz
günaydın cnm iyi yapmıssın hamd olsun iyiyizzz
canım günaydın çok saol
uzman gelicek canım onunla calısırızdün eşim karsıladı beni öptü filan ben konusmadım sonra mutfaga geldi maşAllah içinde ne varsa dökmüşsün kitaba kadar dedi bende yalan mı söyledim hepsi dogru dedim gitti hiç birsey yokmus gibi davrandı baya ilgiliydi konuyla ilgili konusmadım hiç...
annemle dün cıkmadan konustum annem huzuurunu bozma bu zamana kadar bize destek oldunuz saolun oda haklı artık cocugu için birikim yapmak istiyor dedi öyle canım
2000 TL miben 600 geçemem herhalde bana fuzuli masraf geliyor evim arabam olsa alırdım ama
günaydın canım..gidersende hemen gel gı...olmazz sensizz olmaz hemşommmeşinle durumları toparlamış olmanıza sevindim...iyi oldu mail attıgın...tut tut içinde nereye kadar... hem onlarda bilsin...inşalahh kendiliğinden teklif edecek " aşkım evrelim ne kadar lazımsa ablanlara diyecek":26: hayırlısı bakalım...rabbim senin bu kadar içten çabalamana karşılık sen veremesen bile ablana başka bi çıkış kapısı açacaktır eminim...:26:
sizedee günaydınnn fıstık annişler..pipiloşlar...bıdışlar...
hilalcim sen nasılsın
slcn82 sen nasılsın
Günaydın kızlarrrrrr ve tatlı bebişleriiiiiii
akşam bol bol dinlendim ama iyice gezip tozduktan sonraben adam olmam arkadaşlar, kızımda benim gibi durmuyor yerinde. hatta gece bebiş çok kıpraştı eşime söyledim, uyutmuyor beni dedim, eşim ben ilgilenirim dedi, elini karnıma koydu çok fena bişi olacak bu ya dedi sonra uyuttu kızımızı :))))
ohhh kurtulduk, meydan bana kaldı, bugün iş yok burda bütün gün yazışcam
günaydın şekerim. ya bu kadar para vermek doğru mu? ben daha ucuz bişi alcam. çok masrafımız var daha bu fiyata oda takımı almayı düşünüyorum
canım akşam seni merak ettim, kavgasız bir gece geçmiş sevindim. o kadarda vermemek modunda değil gibi geldi bana eşin. biraz sabırlı ol bakalım. kendinden teklif gelebilir. olmadı son gün yine hatırlatırsın ama tatlı dille.
geçmiş olsun bu arada benimde eğilme sorunum var. yüzüm kıpkırmızı oluyor.
günaydın canım, nasılsın? eşinle aranız nasıl? bekleme modunda mısın?
canım artacaktır zamanla daha ufak bebişin. bir anda artıyor zaten.
Günaydıın güzel hamişler bugün de ben açiim dedim.umarım hepimiz iyiyizdir..
günaydın hatunlar ve sevgili pipiloş bıdışlarrrrnasılsınız kuzularrr
bugün 10 a kadar sizinleyim sonra yokummm kurtuldunuzzz
günaydın cnm iyi yapmıssın hamd olsun iyiyizzz
günaydın canım..gidersende hemen gel gı...olmazz sensizz olmaz hemşommmeşinle durumları toparlamış olmanıza sevindim...iyi oldu mail attıgın...tut tut içinde nereye kadar... hem onlarda bilsin...inşalahh kendiliğinden teklif edecek " aşkım evrelim ne kadar lazımsa ablanlara diyecek":26: hayırlısı bakalım...rabbim senin bu kadar içten çabalamana karşılık sen veremesen bile ablana başka bi çıkış kapısı açacaktır eminim...:26:
sizedee günaydınnn fıstık annişler..pipiloşlar...bıdışlar...
merhaba kızlar uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ,okumaktan yazmaya fırsat bulamıyordum :)herkes bebeğinin cinsiyetini öğrenmiş ben öğrenemedim daha...bugün de bebeğimin hareketlerini hissettiğim 4. gün.sabah erken ve akşam , 2 sefer ancak hissediyorum ama zamanla daha fazla hissederim heralde
bu arada bebeğim için bir çöp bile almadım ben...sizi kıskanmaya başladım ...
hilalcim sen nasılsın
slcn82 sen nasılsın
ben ekme dikme işine hiç karışmadım ki canım eşim o hevesle arap atı gibi açıldı ve her işi kendi yaptı ben yapmak istesemde yaptırmıyor zaten banagünaydın canım. Allah hayıra çıkarsın ama normal biliyorsun kabuslar. ben hamile kalmadan evvel çocukluğumdan beri her gece bazen 2 -3 kere kabus görürdüm çok şükür hamileliğimde azaldı.
iyi yapmışsın annene gitmemekle, dinlen evde canım, yoksa ekme işleri yordu mu seni?
Milona günaydın canım. ses ver bakim
Günaydın tatlımmm
Günaydın canımcımm ve tatlı kızçesi, bugün topik yavaş ilerleyecek, sensiz de tadı olmuyo kiGerçi ben de pek giremiyorum fazla, içim gidiyo
Günaydınn tatlımm bitanemmnasılsınız prensesinle bakalımmm???
Tatlımmm benim de geçen hafta ayrıntılı ultrasonda kesinleşti kızım olacağı, hareketleri de 18. haftadan sonra iyice belirginleşiyor ama merak etme sen de yakında hem cinsiyeti öğrenirsin hem de hareketlerini iyice hissedersinnn
Günaydınn canımcımmSıcaktan oluyor herhalde bu kabus olayı, hamilelikte de iyice artıyor Allahım şeytanı uzak tutsun senden ve rüyalarından tatlım
Günaydınnn koccaman günaydın herkese,nasılsınız bakalımmmm
bugün biz uyuyakaldık kızçemle, 10 dakikada hazırlanıp koştur koştur yetiştik işimizeBen normale döndüm ama prensesim halen atamadı herhalde yorgunluğunu, normalde bu saatlerde kıpır kıpır olurken çıtı çıkmıyor yavrumun
ben ekme dikme işine hiç karışmadım ki canım eşim o hevesle arap atı gibi açıldı ve her işi kendi yaptı ben yapmak istesemde yaptırmıyor zaten bana
ama çok tuhaf rüyaydı burcum annem bana diyorki çıkar bebeyi sevelim hopp çıkarıyorum karnımdan küçücük bişey ama çok tatlı gerisi korkunç anlatmayayım ben en iyisimi
ikiside yatıyor canım ama banada öyle geliyor..canım bunlar geriye yatabiliyor mu? zapp modelini ben beğenmedim ama sen bilirsin tabi...hamak gibi olması , önde tek teker olması güvenirliği düşürüyor bence.eğer geriye yatıyorsa diğeri daha kullanışlı,bak bi de bebek çantası için askı da yok sanki...
günaydın tatlım nasılsınGünaydınn canımcımmSıcaktan oluyor herhalde bu kabus olayı, hamilelikte de iyice artıyor Allahım şeytanı uzak tutsun senden ve rüyalarından tatlım
bugün biz uyuyakaldık kızçemle, 10 dakikada hazırlanıp koştur koştur yetiştik işimizeBen normale döndüm ama prensesim halen atamadı herhalde yorgunluğunu, normalde bu saatlerde kıpır kıpır olurken çıtı çıkmıyor yavrumun
hoşgeldinn.
günaydın canım iyi sayılırız sen nasılsın?
haklısın canımcanım rüyalarını düşünmemeye çalış hiç umursama,bebeğinle ilgili olduğu için daha da korktuğunu tahmin edebiliyorum ama...benim gördüğüm rüyalar da çok çok korkunç...hiç hiç düşünme anlatma bile bence.kendini korkutursun sadece.
ikiside yatıyor canım ama banada öyle geliyor..
sepeti de daha büyük hem :))
çok sakin canım ya korkuyorum acaba iyi mi diyedün namaz kılarken cok zorlandımm midem cok bulanıyor yanıyor yemekten sonra çok kötü oluyorum secdeye uzandıgımda dayanılmıcak bir yanma hissettim cok kötü oldum dün
günaydın hemşom bir yandan işleri toparlıyorum bir yandan sizlere bakıyorummsiizi çok özlucem yaa 4 gibi gelirim sen nasılsın kızınla kızının tekmelerini hıssediyormusun ben hıssedemıyorum ya
hilalcim sen nasılsın
slcn82 sen nasılsın
Günaydın kızlarrrrrr ve tatlı bebişleriiiiiii
ohhh kurtulduk, meydan bana kaldı, bugün iş yok burda bütün gün yazışcam
günaydın şekerim. ya bu kadar para vermek doğru mu? ben daha ucuz bişi alcam. çok masrafımız var daha bu fiyata oda takımı almayı düşünüyorum
canım akşam seni merak ettim, kavgasız bir gece geçmiş sevindim. o kadarda vermemek modunda değil gibi geldi bana eşin. biraz sabırlı ol bakalım. kendinden teklif gelebilir. olmadı son gün yine hatırlatırsın ama tatlı dille.
geçmiş olsun bu arada benimde eğilme sorunum var. yüzüm kıpkırmızı oluyor.
günaydın canım, nasılsın? eşinle aranız nasıl? bekleme modunda mısın?
canım artacaktır zamanla daha ufak bebişin. bir anda artıyor zaten.
Günaydın tatlımmm
Günaydın canımcımm ve tatlı kızçesi, bugün topik yavaş ilerleyecek, sensiz de tadı olmuyo kiGerçi ben de pek giremiyorum fazla, içim gidiyo
Günaydınn tatlımm bitanemmnasılsınız prensesinle bakalımmm???
Tatlımmm benim de geçen hafta ayrıntılı ultrasonda kesinleşti kızım olacağı, hareketleri de 18. haftadan sonra iyice belirginleşiyor ama merak etme sen de yakında hem cinsiyeti öğrenirsin hem de hareketlerini iyice hissedersinnn
Günaydınn canımcımmSıcaktan oluyor herhalde bu kabus olayı, hamilelikte de iyice artıyor Allahım şeytanı uzak tutsun senden ve rüyalarından tatlım
günaydın tatlım nasılsındinleniyor annesi sende hamilelikten evet biliyorum da bu biraz garib oldu benim için
hoşgeldinniyi sayılırız sıkıntınmı var güzelim :44:
haklısın canım
hoşgeldin canım oğluşum bana küstü sanırım hareketli değil dünden beri çok korkuyorum aklım onda düşündükçe telaş yapıyorum dün gece bende uyuyamadım Allah nasip ederse önümüzdeki hafta evimi taşıyacam bu yüzden stres oldum hafta sonu eşyaları toplayacam pazartesi evi temizlemeye bi abla gelicek perşembe ya da cuma taşınacam onun stresi ile bebişimi üzdüm herhalde hiç sesi soluğu çıkmıyor beni cezalandırıyor sanırım
merhaba canım...hergün aranızdayım ama bazen öyle hızlı gidiyor ki sayfalar 10 sayfa geriden geldiğim oldu
benim bebiş göstermedi kuzum ya...7 kerer ultrasona girdim , bu yüzden de en az 2 hafta daha dr a gitmek istemiyorum.bu arada sadece 2 li test yaptırabildim ama doktoruma güvenmiyorum malesef, ya yanlış ölçtüyse diye düşünmeden edemiyorum.bu yüzden 4lü testi yaptırmak istiyorum...hepinizde olduğu gibi kuzumun sağlığı sadece aklımda...yakında güvendiğim bir doktora gidip 4lü testi yaptırıcam bi de ayrıntılı ultrasona gircem organ taraması için...
hoşbuldum canımama ne kabusdu moonsun ilk defa kendi bebeğimi gördüm rüyamda gözleri yeşildi annemin gözleri gibi
hoşbuldum tatlımmoğluşun neden küssün sana kız zaten uslu bir paşa olacak o ağır abi takılmayı seviyor
ev taşımak zor iş allah yardım etsin bacımm
günaydın canım. Allah hayıra çıkarsın ama normal biliyorsun kabuslar. ben hamile kalmadan evvel çocukluğumdan beri her gece bazen 2 -3 kere kabus görürdüm çok şükür hamileliğimde azaldı.
iyi yapmışsın annene gitmemekle, dinlen evde canım, yoksa ekme işleri yordu mu seni?
canım günaydın, küsmemiştir annesi benimkide bazen 1 gün ara veriyor ama doplerle3 dinlediğimde bakıyorum kıpır kıpır içerde. biz her hareketini hissedemiyoruz henüz. böyle düşünerek stres olursun bebişin daha çok etkilenir. ev taşımak zor, Allah kolaylık versin lütfen yorma kendini fazla. dinle dinlene yap.
normal canım, üfff bende çok kötü rüyalar gördüm. bilinçaltımız işte bebişimize bişi olacak endişesi rüyalarımıza giriyor.
Milona günaydın canım. ses ver bakim
ben ekme dikme işine hiç karışmadım ki canım eşim o hevesle arap atı gibi açıldı ve her işi kendi yaptı ben yapmak istesemde yaptırmıyor zaten bana
ama çok tuhaf rüyaydı burcum annem bana diyorki çıkar bebeyi sevelim hopp çıkarıyorum karnımdan küçücük bişey ama çok tatlı gerisi korkunç anlatmayayım ben en iyisimi
eşim rahatsız canım.. sabaha kadar uyumadım bekledim...gözlerinde bilgisayar yorgunluğundan kaynaklı bir alerji var ve çok hassas... evdeki çiçek bile gözlerinde kaşıntı, batma ve yanma yapıyor... şimdi son 6 aydır iş yerinde çalışıyor eve geliyor dışardan aldığı işler oluyor onlara çalışıyor gözleri hiç dinlenmiyor iyice kötü oldu.. dinlenmek ve damla kullanmak tek çözümü dinlenemiyor işler çok yoğun, damlalarda fayda etmiyor. dün 1 di yatağa girdiğimizde gözleri kan çanağıydı, şişmiş ve kabından resmen çıkmıştı hüngür hüngür ağlıyordu gözlerimi söküp atmak istiyorum canım yanıyor diye sürekli temizledim suni gözyaşı yaptım ağladım durdum.. korkuyorum kötü bişey olmasından bugün işe göndermedim onu ama öğlen gidecek gibi rapor al dinlen diyorum ki almasına bile gerek yok patronları anlayışla karşılar yok işim var... çok canım sıkkın ona bişey olursa ben dayanamam ya...
enişte bey bebek doğduktan sonra da böyle ilgilensin lütfen daha şimdiden alıştırıyor çünkü kızınıgez gezebildiğin kadar güzelim ne mutlu ki eşinde gezmeyi seviyor benim adam ev kedisi eve geliyor yatıp yuvarlanıyor
bugun iyi olmana sevindim canım darısı yarın için benim başıma malum anneme gideceğim ve orda boş durmuyacağım
haydi bakalım gözün aydın az kalmış sunun surasında ne kalmışda şekerim 3 gün sonra bebişle görüşeceksin
Günaydın tatlımmm
fıstıklar bu hafta benim dua günüm ya ,
kolay ve sağlıklı bir doğum, sağlıklı bir bebek istiyorum rabbimden. bunun dışında ben bebeğe 1 yıl kendim bakmak istiyorum iş yerimle konuşacağım ve 1 yıl kadar işleri evden idare edip maaşımı almayı talep edeceğim bana sorun çıkarmadan, anlayışla karşılayıp, buna müsade etsinler...
dua dilini kendiniz seçin artık herkes içinden ne geçiyorsa onu desin...
şimdiden hepinizden Allah razı olsun, ağzınıza sağlık.. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?