2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

iyiyim canım heyecanla cumartesiyi bekliyorum doktor kontrolüm var 1 ay zor geçiyor zaten ,şu son 3 gün hiç geçmiyor :))

canım bunlar geriye yatabiliyor mu? zapp modelini ben beğenmedim ama sen bilirsin tabi...hamak gibi olması , önde tek teker olması güvenirliği düşürüyor bence.eğer geriye yatıyorsa diğeri daha kullanışlı,bak bi de bebek çantası için askı da yok sanki...

günaydın canım. Allah hayıra çıkarsın ama normal biliyorsun kabuslar. ben hamile kalmadan evvel çocukluğumdan beri her gece bazen 2 -3 kere kabus görürdüm çok şükür hamileliğimde azaldı.

iyi yapmışsın annene gitmemekle, dinlen evde canım, yoksa ekme işleri yordu mu seni?

canım günaydın, küsmemiştir annesi benimkide bazen 1 gün ara veriyor ama doplerle3 dinlediğimde bakıyorum kıpır kıpır içerde. biz her hareketini hissedemiyoruz henüz. böyle düşünerek stres olursun bebişin daha çok etkilenir. ev taşımak zor, Allah kolaylık versin lütfen yorma kendini fazla. dinle dinlene yap.

ben de çok fazla kabus görüyorum hamilelikte normal olduğundan hiç düşünmemeye çalışıyorum,yorumlamak aklımın ucuna bile gelmiyor...

normal canım, üfff bende çok kötü rüyalar gördüm. bilinçaltımız işte bebişimize bişi olacak endişesi rüyalarımıza giriyor.

Milona günaydın canım. ses ver bakim

enişte bey bebek doğduktan sonra da böyle ilgilensin lütfen daha şimdiden alıştırıyor çünkü kızınıgez gezebildiğin kadar güzelim ne mutlu ki eşinde gezmeyi seviyor benim adam ev kedisi eve geliyor yatıp yuvarlanıyor
bugun iyi olmana sevindim canım darısı yarın için benim başıma malum anneme gideceğim ve orda boş durmuyacağım

iyiyim canım heyecanla cumartesiyi bekliyorum doktor kontrolüm var 1 ay zor geçiyor zaten ,şu son 3 gün hiç geçmiyor :))
haydi bakalım gözün aydın az kalmış sunun surasında ne kalmışda şekerim 3 gün sonra bebişle görüşeceksin

bu tarz durumlarda manevi destek her zaman işe yarar yeter ki inan kuzum... iyilik için yapılıyor bu..

Günaydıın güzel hamişler bugün de ben açiim dedim.umarım hepimiz iyiyizdir..

günaydın canım

günaydın hatunlar ve sevgili pipiloş bıdışlarrrr nasılsınız kuzularrr

bugün 10 a kadar sizinleyim sonra yokummm kurtuldunuzzz

günaydın cnm iyi yapmıssın hamd olsun iyiyizzz

günaydın canım ben de bugün yoğunum katılamayacağım sanırım..

içindeki vicdan azabını atmaya çalışıyor aklınca akışına bırak kuzum ama bundan sonra da o kadar sessiz kalma bence...

2000 TL mi ben 600 geçemem herhalde bana fuzuli masraf geliyor evim arabam olsa alırdım ama

valla bende geçmem 3-4 yaşına kadar kullanacak bu kadar paraya yazık.. maddi anlamda bu kadar imkanım yok benim...

günaydın canım benim...

günaydın canım iyi sayılırız sen nasılsın?

günaydın tatlımmm

Günaydıın güzel hamişler bugün de ben açiim dedim.umarım hepimiz iyiyizdir..

Günaydın tatlımmm

günaydın hatunlar ve sevgili pipiloş bıdışlarrrr nasılsınız kuzularrr

bugün 10 a kadar sizinleyim sonra yokummm kurtuldunuzzz

günaydın cnm iyi yapmıssın hamd olsun iyiyizzz

Günaydın canımcımm ve tatlı kızçesi, bugün topik yavaş ilerleyecek, sensiz de tadı olmuyo ki Gerçi ben de pek giremiyorum fazla, içim gidiyo

Günaydınn tatlımm bitanemm nasılsınız prensesinle bakalımmm???

Tatlımmm benim de geçen hafta ayrıntılı ultrasonda kesinleşti kızım olacağı, hareketleri de 18. haftadan sonra iyice belirginleşiyor ama merak etme sen de yakında hem cinsiyeti öğrenirsin hem de hareketlerini iyice hissedersinnn

Günaydınn canımcımm Sıcaktan oluyor herhalde bu kabus olayı, hamilelikte de iyice artıyor Allahım şeytanı uzak tutsun senden ve rüyalarından tatlım

Günaydınnn koccaman günaydın herkese,nasılsınız bakalımmmm
bugün biz uyuyakaldık kızçemle, 10 dakikada hazırlanıp koştur koştur yetiştik işimize Ben normale döndüm ama prensesim halen atamadı herhalde yorgunluğunu, normalde bu saatlerde kıpır kıpır olurken çıtı çıkmıyor yavrumun

ben ekme dikme işine hiç karışmadım ki canım eşim o hevesle arap atı gibi açıldı ve her işi kendi yaptı ben yapmak istesemde yaptırmıyor zaten bana
ama çok tuhaf rüyaydı burcum annem bana diyorki çıkar bebeyi sevelim hopp çıkarıyorum karnımdan küçücük bişey ama çok tatlı gerisi korkunç anlatmayayım ben en iyisimi

günaydın tatlım hoşgeldin, bebişinle nasılsınız?

fıstıklar bu hafta benim dua günüm ya ,

kolay ve sağlıklı bir doğum, sağlıklı bir bebek istiyorum rabbimden. bunun dışında ben bebeğe 1 yıl kendim bakmak istiyorum iş yerimle konuşacağım ve 1 yıl kadar işleri evden idare edip maaşımı almayı talep edeceğim bana sorun çıkarmadan, anlayışla karşılayıp, buna müsade etsinler...

dua dilini kendiniz seçin artık herkes içinden ne geçiyorsa onu desin...

şimdiden hepinizden Allah razı olsun, ağzınıza sağlık.. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah....

canım rüyalarını düşünmemeye çalış hiç umursama,bebeğinle ilgili olduğu için daha da korktuğunu tahmin edebiliyorum ama...benim gördüğüm rüyalar da çok çok korkunç...hiç hiç düşünme anlatma bile bence.kendini korkutursun sadece.

ikiside yatıyor canım ama banada öyle geliyor..
sepeti de daha büyük hem :))

günaydın tatlım nasılsın dinleniyor annesi sende hamilelikten evet biliyorum da bu biraz garib oldu benim için

.

günaydın canım iyi sayılırız sen nasılsın?
hoşgeldinn iyi sayılırız sıkıntınmı var güzelim :44:

haklısın canım

ikiside yatıyor canım ama banada öyle geliyor..
sepeti de daha büyük hem :))

canım siyah olan diğerinden daha iyi bu modeli beğendiysen alabilirsin ancaaaaaaak bu fiyata 2 tane alabilirsin 700-800 olanlar da sağlam olmak zorunda bence...ama bana yetmez ben bu arabayla çoook gezicem diyorsan ,bu çook sağlam diyorsan da sen bilirsin :)

hissediyorum teyzesi...bazen daha kuvvetli bazen daha tiz...eee siz bizden 25 gün kadar küçüksünüz bebeğim...1 hafta bile farkediyor inan bana...az kaldı seninde hissetmene

günaydın fatmam..iyiyiz hamdolsun..bi anda işler geldi önümee...onları halletmeye çalışıyorumç...döncem yeniden aranızaaa

iyiyiz hamdolsun canım...aynen rölantiye aldım kendimi bekliyorum.. o da bişey demiyorr..tık yok..kuş öldü anlıycannn bende tevekkel davranıp hayırlısını diliyorum yavrum için..belki bi süre sukut durmak bana istediğim şeyi getirecek...ve aybüke'm diyebilcem kızçemeee

günaydınn teyzesi...amanda pek iyiyiz maşallah...uyuduk bizde sizin gibi...babası bıraktı işeee kızzz senin kızçe daha uyanamamıştır belkiii ondan çıtı çıkmıyordurr...

günaydın tatlım nasılsın dinleniyor annesi sende hamilelikten evet biliyorum da bu biraz garib oldu benim için

hoşgeldinn iyi sayılırız sıkıntınmı var güzelim :44:

haklısın canım

eşim rahatsız canım.. sabaha kadar uyumadım bekledim... gözlerinde bilgisayar yorgunluğundan kaynaklı bir alerji var ve çok hassas... evdeki çiçek bile gözlerinde kaşıntı, batma ve yanma yapıyor... şimdi son 6 aydır iş yerinde çalışıyor eve geliyor dışardan aldığı işler oluyor onlara çalışıyor gözleri hiç dinlenmiyor iyice kötü oldu.. dinlenmek ve damla kullanmak tek çözümü dinlenemiyor işler çok yoğun, damlalarda fayda etmiyor. dün 1 di yatağa girdiğimizde gözleri kan çanağıydı, şişmiş ve kabından resmen çıkmıştı hüngür hüngür ağlıyordu gözlerimi söküp atmak istiyorum canım yanıyor diye sürekli temizledim suni gözyaşı yaptım ağladım durdum.. korkuyorum kötü bişey olmasından bugün işe göndermedim onu ama öğlen gidecek gibi rapor al dinlen diyorum ki almasına bile gerek yok patronları anlayışla karşılar yok işim var... çok canım sıkkın ona bişey olursa ben dayanamam ya...

canım yeni evinize mi tasınıyorsunuz güle güle otur canım huzurla oglusunla eşinle inşAllah

evet baya hızlı ilerliyor canım sen nerde yasıyorsun guvenmıyorsan yeni bir doktor bul canım

maşallah ona yeşil gözlumu olacak ne

Kuzummm küser mi hiç annesine oğluşu, şimdilerde uyuma düzeni oturtuyorlar kendilerine ve günün nerdeyse 20-21 saati uyuyorlar Bir de bebişler çoğunlukla biz uyurken hareket edermiş, sen kaçırıyorsundur oğluşun hareketlerini, bir ay sonra bak gör nasıl tekmeler atacak sana ve babacığına, uyutmayacak hiç hi hi

Günaydınnnnn birtanemmmm istediğin ses olsunn yeter ki tatlım benimm Nasılsınız prensesinle bakalımm,, bugün rahatmışsınız iş yerinde darısı bizim başımıza innşallahhh

Tatlımmm ben de benzer bi kabus gördüm, karnımdayken bebemi öpüyordum (karın etlerim o kadar uzuyordu yani ve ben öpüyordum düşün ), o da huzursuzlanıp dönüyordu içerde sonra ağlamaya başlıyordu ben de panikliyordum, ama karnımdayken nasıl ağlıyor, sesini nasıl duyuyorum diye :18: Kayınvalidem filan da varmış,ooo bir şey olmaz maşallah maşallah diyordu
Ama seninkinin gerisi korkunçsa hiç dillendirme tatlım rüyanı

canım hoşgeldin çok ama çook geçmiş olsun kıyamam sana ben Rabbil alemin şifa versin tez zamanda eşini sana ve oglusuna bağışlasın üzülme sende canım iyi olucak inşAllah

ilgilenir diye düşünüyorum, çok şükür evine düşkün bir eşim var. umarım kızımda ona çok düşkün olur. eşim sürekli beni çok sevecek değil mi diyip duruyor

geçen kayınvalidelerle de muhabbeti geçti, canım kayınvalidem bir pot kırdı dedi ki burcu en çok seni sevecek bebişin babasından bile çok dedi :))) ben anneme kaş göz yaptım aaa annecim, ilgilenmeyen babaları sevmez çocuklar dedim, bizimkini biliyorsun çok düşkün dedim. kayınvalidem anladı, hemen toparladı aaa evet haklısın onlar ilgisiz babalar dedi. eşim yemeğine devam etti sağa sola bile bakmadı. toparlamasak kesin kavga çıkardı

günaydın canım, benim evvelki gece kramp giren bacağım hala ağrıyor ( seninki bu kadar uzun sürüyor mu? masaj yapsam geçer mi?

tahmin ettim eşinin karıştırmadığını, kıyamaz o sana belki dedim dayanamadın azcık bulaştın ama yok olmamış sevindim. sen rüyanın etkisinde kaldın belli. üfff dünkü rüyada tüm gün gerdi beni. neyse bugün iyiyim.

kötümüş rüya baya, tersi olur rüyaların, erken doğum olmayacak galiba.

Günaydın canım. Allah kabul eder inşallah dualarımızı, herşey gönlüne göre olur inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…