Aaa ben 100 tl ödedim nasıl 180 yaa,hatta bu fiyatlar uzun süre geçerli mi dedim evet dediler,yok bana da vermediler cd.
ama fiyata şaşırdım,1-2 hafta sonra gideceğim bi sorayım bakayım..
canım hoşgeldin hayırlara cıksın inşAllah kendini çok mu yordun bakimm sennn esya filan mı taşıdın da böyle oldu geçmiş olsun canım Allah sana bagıslasın evladını bol bol dınlen o zaman calısıyormusun :26:
sagol cnm hepimizin evladını bagıslasın inş. işten ayrılmıştım iyiki ayrılmışım bunda da varmış bir hayır.Ağır kaldırmadım firma tasıdı zaten kayınvalidem co yardım etti bende az ucundan bişeyler yaptım ondan mı cok ayakta kaldık ondan m yoksa vardı da bilmiyormuyduk bilemiyorum.renkli ultrasonu cok iyi çıktı oğlum iyi kanama olmadığı sürece sıkıntı yok beklıcez inş yukarı cıkmasını dua edin neolur çıksın yukar yatcam dınlencem cogunlukla..Allah hepimize ve bebişlere saglık versin
Esracim bu cuma bana da okunacak lavinya ile beraber.ismim DERYA.
Bana da 20 ayetel kursi 1 insirah 1 nas 1 felak 1ihlas yazabilirsin.
Bu arada yasadigim bu sikintili durum icin bugun hocaya gittim kimine dogru kimine yanlis gelir ama caresizlik o kadar kotu ki sifanin nerden gelecegi belli olmaz.yarin ve cuma gunu de gidicem dua icin.
Cok bekledigimiz icin gunduz yetisemiyorum buraya.o yuzden simdi yazayim dedim.
Dua ederken benim icinde yasadigim bu ic sıkıntimdan kurtulmam,akli ve fiziksel sagligimin duzelmesi ve saglikli bi sekilde hamileligimi gecirip bebegime saglikla kavusmam icin dua ederseniz cok sevinirm.
Allah simdiden hepinizden razi olsun.
Bu arada ayetel kursi icin eksik kalirsa bana ilave yapabilirsiniz yada adetlerde bir degisiklik olcaksa sadece ozelden yazmaniz yeterli.