2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

eet hakkaten göbeğim birden 2 katına çıkıyor elbise ile

hu hu :80::80::80::80:

hoşgeldin kuzu...

senin 2. bebiş mi ilki ne kız mı bu oğlandı sanırım
evet canım

bu ara bende öyleyim 15 günde 1 kilo artıyorum karnım birden bire fena büyüdü zaten anlamıyorum
vericez onları merak etme..

ayy ne olur sizi geçmeyim ya böyle yarışta sonuncu olmaya razıyım...

canım yemek sana lazım bebk senın rezervlerini emiyo zaten

hoşgeldiniz

Kızlar milupa anne bebek kulübünden paket geldi şimdi içinde huggies 8 adet organik yenidoğan bez,niveanın numune kremleri vs.2 adet emziren anneler için bitki çayı,cd,dergi var fena değil güzel...

Neyse ben kaçıyorum 3 tane liseli tiki cadı misafirim var
(eşimin yeğeni ve onun kuzenleri)
akşama yemek hazırlayacağız birlikte hadi öpüyorum sizleri,gece ya da yarın görüşmek üzere muckss...

tatlım kaçmadan şu vitalden sana cd vermişlermiydi onu bir söylesen :26::26: birde bana 180 tl fiyat verdiler :26::26: sen ne kadara yaptırmıştın ?

nilt burdamısın ???

Vital'i aradım detaylı ultrason için 180 tl fiyat verdiler cd'de vermiyorlarmış sana vermişlermiydi canım ?

Aaa ben 100 tl ödedim nasıl 180 yaa,hatta bu fiyatlar uzun süre geçerli mi dedim evet dediler,yok bana da vermediler cd.
ama fiyata şaşırdım,1-2 hafta sonra gideceğim bi sorayım bakayım..

Aaa ben 100 tl ödedim nasıl 180 yaa,hatta bu fiyatlar uzun süre geçerli mi dedim evet dediler,yok bana da vermediler cd.
ama fiyata şaşırdım,1-2 hafta sonra gideceğim bi sorayım bakayım..

Rüzgarın yönüne onlarda kaptırmışlar kendilerini sanırım tatlım

Rüzgarın yönüne onlarda kaptırmışlar kendilerini sanırım tatlım

Aaa bak sinir oldum şimdi dedim ki kısmetse ben ekim kasım gibi doğum yapacağım inşallah doğum fiyatları değişmez demiştim,yok aynı kalır merak etmeyin demişlerdi.

bakalım ne olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…