nerdeydin bakıyımmm????
ahh canım yaa ben size çok üzülüyorum... hiç bozma moralini ama sen. bebeğinin gelişimi normal olduktan sonra kilo almışsın vermişsin hiç sorun değil.. inşalah bundan sonra daha iyi olursun.
göğüs altından elbiseler böyle gösteriyor benm bir elbisem var onu giyim füze gibi duruyorrr valla
:18: ay bende son zamanlarda kilo almaya başladım canlarım yaa napıcaz hiç bilmiyorummbaştan çok güzel istikrarlıydı şimdi birden o kayıpları almaya başadım sanki
tatlımm hoş bulduk stajerlere fırça kaydımda birazya 5 stajer var yatıp duruyorlardı şimdi arı gibi oldular
hu hu :80::80::80::80:
baktım beden kalmamışşş :99::99::99:
hu hu :80::80::80::80:
evet canımsenin 2. bebiş mi ilki ne kız mı bu oğlandı sanırım
vericez onları merak etme..bu ara bende öyleyim 15 günde 1 kilo artıyorum karnım birden bire fena büyüdü zaten anlamıyorum
ayy ne olur sizi geçmeyim ya böyle yarışta sonuncu olmaya razıyım...aysun, sudem benle yarışa girdi... sence geçebilir mi beni
aysun buarada unutmadan buraya yazıyım canım mesajım dolmuş: haşlanmış patatesle yap, baharatını tuzunu çok koyma bişeycik olmaz... bi de üstüne bişey sürüyolar ya geçen canım bişey istemişti hani hatırladınmı? ondan da çok kullanma. zararlı çünkü.
canım yemek sana lazım bebk senın rezervlerini emiyo zatenkilolarınızımı konuşuyosunuz kızlarr bende dertliyim yaaa hamile kaldığımda 70-71 arasındaydım şimdi 67-68 arasıyım hiç kilo almadım aksine verdim arada sırada bulantılarım olduğu için iştahsızım yemek yiyemiyorumm doktor sonra çok alacaksın zaten dedi bebeğiminde gelişimi haftasına göre gidiyorr ama ben bebeğime bakamıyormuyum diye endişeleniyorummm :26::26:
hoşgeldinizbiz geldikkkk
baktım beden kalmamışşş :99::99::99:
Kızlar milupa anne bebek kulübünden paket geldi şimdi içinde huggies 8 adet organik yenidoğan bez,niveanın numune kremleri vs.2 adet emziren anneler için bitki çayı,cd,dergi var fena değil güzel...
Neyse ben kaçıyorum 3 tane liseli tiki cadı misafirim var
(eşimin yeğeni ve onun kuzenleri)
akşama yemek hazırlayacağız birlikte hadi öpüyorum sizleri,gece ya da yarın görüşmek üzere muckss...
kısmet... geçen seferde beden yoktu dimi
ben gidiyorum siz geliyosunuz aaaaa
nilt burdamısın ???
Vital'i aradım detaylı ultrason için 180 tl fiyat verdiler cd'de vermiyorlarmış sana vermişlermiydi canım ?
Aaa ben 100 tl ödedim nasıl 180 yaa,hatta bu fiyatlar uzun süre geçerli mi dedim evet dediler,yok bana da vermediler cd.
ama fiyata şaşırdım,1-2 hafta sonra gideceğim bi sorayım bakayım..
kızın olacaksa eğer çilekli kız elbisleri kostümleri çok moda bu yıl pazarda bile var...10-15 liraya çilek elbise çilek şapka...
canım bir ağırlık çöktü bana hiç halim kalmadı ondan gitmiştim siz gitmeden vedalaşıyım dedimkısmet... geçen seferde beden yoktu dimi
ben gidiyorum siz geliyosunuz aaaaa
şans yok bende kuzum ama ürünlerine bittim bu hafta gidemezsem haftaya kesin bebetto osmangazideyim
canım bir ağırlık çöktü bana hiç halim kalmadı ondan gitmiştim siz gitmeden vedalaşıyım dedim
Rüzgarın yönüne onlarda kaptırmışlar kendilerini sanırım tatlım
seni seviyoruz esraaaa
biz adamı böyle bıktırırız işteeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?