Ben bacak bacak üstüne atınca tekmelemeye başlıyor.. Tezgaha dayamadım hiç yani dayamışımdır da denemedim.. Dur bu akşam deneyeyim
Birde eve giderken Amelie 'nin film müziğini dinliyorum.. Eve gittiğimizi anlıyor sıpam başlıyor içerde oynamaya... Birde babasına kızdığım zaman tepki veriyor. Adamın safı şimdiden belli yani
Ben bacak bacak üstüne atınca tekmelemeye başlıyor.. Tezgaha dayamadım hiç yani dayamışımdır da denemedim.. Dur bu akşam deneyeyim
Birde eve giderken Amelie 'nin film müziğini dinliyorum.. Eve gittiğimizi anlıyor sıpam başlıyor içerde oynamaya... Birde babasına kızdığım zaman tepki veriyor. Adamın safı şimdiden belli yani
maşa varken elimi yakmam canım sende aynen yap oğulları uğraşsın
evet canım basta nasıl tartılıp bilgi verdiysen ona göre yaz ben ac karnına verdim :26:
Dün doktorum bana dedi ki "su an seni cok iyi duyuyor konuş onunla bol bol ya da müzik dinlet"
benim eşim genelde karadeniz müzikleri dinletio napcan diom horon mu teptiricen cocuga içerde
bende öyle yapiim :)) 20 hafta olduk bugün yarın sabah aç tartılıp söylerim Esraya :18: karnım da davul gib gerildi
hah aynen bak masada otururken iş yerinde bacak bacak üstüne alışığım unutuyorum bebişi atıyorum hemen pıt diye vuruyorkız bunlar çok benziyor dene bakamm akşama napıcakk
bak senn velede, sen taşı 9 ay gitsin adamın tarafını tutsun
çok doğru dedinn kuzummm
kız içeride horon tepmesin çocukkk
hah aynen bak masada otururken iş yerinde bacak bacak üstüne alışığım unutuyorum bebişi atıyorum hemen pıt diye vuruyorkız bunlar çok benziyor dene bakamm akşama napıcakk
bak senn velede, sen taşı 9 ay gitsin adamın tarafını tutsun
çok doğru dedinn kuzummm
kız içeride horon tepmesin çocukkk
bende de bu gün şişkinlik var kuzumdondurma yemiştim ondan sonra oldu aç gözlülükk işte hamişlikte doymucam sanıyor insan
eşim ugrasamazsa o zaman lafı sokarsın
kuzularım ben kaçar dayanamayacam artık bugün iptal oldummmmmmmmmmmmmmmm
hepinizi seviyorum iyi tatiller....
olan bana olur vallaaa
Deneyeyim yarın haber ederim sana
oğlum bakkk gitt derin kayınpederime
bizde seniii seviyoruzz kuzumm mujuckssss
aman sen en iyisi biraz daha sakin müzik dinlett :)
bu arada albümüne yorum yaptım gördün mü bilmiyorum 3203 sayfada kaldı :)
taam bekliyorumm
en güzelll annişlerrrrrrrrbizde kaçalım artıkkk iyi tatiller hepinize, öpüyoruzzz sizi
bende de bu gün şişkinlik var kuzumdondurma yemiştim ondan sonra oldu aç gözlülükk işte hamişlikte doymucam sanıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?