kpeder bak gitttt kpeder bakkk gittt dersinnnnn
ay altı ustu klozet yaa bu kadar zor mu yani insanlar işte zorluk cıkarsınlar sorun yaratsınlarda nasıl olursa olsun yaazııkkkk
benim bu hafta iştahım fena açıldı korkuyorum kendimdenay ben dondurma da yiyemiyorum canım istiyor ama her yedigimde çıkarıyorum çok ilginç niye oluyor bulamadım ogluşum sevmiyor sanırım :))
Hepimize iyi tatiller..ben yarın ogluşumu görücem teyzeleri dua edin bana oglum iyi olsun :)) çok heyecanlıyım çooookkhepinizi öpüyorum oglumun hamiş teyzeleri :))
tuttum bu lafıkpeder bak gittt
evet yaa öyleler iştehaftasonu ev bakacağız zaten kocişle belki gerek kalmaz onlara Allahım inş. istediğimiz yerden ev denk gelir yaaa dua et kız bana :)
bende korkmaya başladım ilk 3 ay hep çıkarmıştm halbukii, karnından çıkınca kesin sever dondurma sevmeyn çocuğa pek rastlamadım ben :)
hadi kaçtımm öptükkkkkkk
iyiyim canım çok şükür evet denk gelemiyoruz ben genelde geceleri giriyorum pek kimse olmuyor, bugün şeker, kan sayımı ve idrar tahlillerim yapıldı, şekerim iyi çıktı, idararda iyi ama kanım benimde hamilelğin başında 13 ken şimdi 11,6 ya düşmüş doktor kan hapını bırakma dedi,aynı zamanda pekmezde tüket hem faydalı hemde kan yapar.sağlık ocağına da gittim hem tetenoz aşısı vuruldum, hemde oğlumun kalp atışlarını dinledimm çok güzeldicanm ne zamandır denk gelemiyoruz nasılsın?
inşallah yarın güzel haberlerle geliceksin.
bebek geç döllenmiş olabilir gelişimi iyiyse altı üstü 4 gün sorun etme bence.
ben de iyi beslenmeye çalışıyorum ama hergün çok da dikkat edemiyorum açıkçası.
benim kanım 13,8di hamileliğin en başında ve şimdi 11,8 e düşmüş...
evet canım doktorda geç döllenme olabilir dedi.ne bileyim işte insan takıyor, küçük bile olsa evladınla ilgili hiç problem duymak istemiyorsun , canım senin yazılarını en başından beri okuyorum evet sen pek dikkat etmiyorsun en başından beri maşallah vallahi hem kilo süper hemde bebek tombiş, sanırım bu bünyeyle alakalı canım, bir görsen beni hamile kaldığım günden beri her sabah cevizimi , bademimi bir gün yememezlikk yapmadım, ikisindende nefret ettim ama hala yiyiyorum , öyle dikkat ediyorumki , hep buda bebeğe yarar yiyiyim mantığıyla kilolaar aldı başını gitti.:44: çok sağol canım.allah hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin.Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr, hayırlı cumalarrrrrrrrrrr, inşallah iyisiniz. ben süperim, harika hissediyorum.
Yalnız dün biraz fazla gezmişim, çok yorulmuşum, dinlendim ama hala biraz yorgunum.
canım bu döllenme ile ilgili bir durum. geç döllenmiştir. bu yediklerinin tamamını yemediğim halde tombiş bir kızım var, demek ki yemekle çok alakası yok. ve sadece 2 kilo aldım :)))
herkese mrb uzun zamandır giremedim annemler yanımda ama yrn sabah gidiyorlar yoğun bir haftaydı bide kızlar bişey sorcam magnezyum kullananınız var mı
canım sabah gördüm mesajını ama hemen çıkmam gerektiği için yazıp çıktım kızlar merak etmesinler diyeiyiyim canım çok şükür evet denk gelemiyoruz ben genelde geceleri giriyorum pek kimse olmuyor, bugün şeker, kan sayımı ve idrar tahlillerim yapıldı, şekerim iyi çıktı, idararda iyi ama kanım benimde hamilelğin başında 13 ken şimdi 11,6 ya düşmüş doktor kan hapını bırakma dedi,aynı zamanda pekmezde tüket hem faydalı hemde kan yapar.sağlık ocağına da gittim hem tetenoz aşısı vuruldum, hemde oğlumun kalp atışlarını dinledimm çok güzeldiayrıntılı için 3 hafta sonraya gün verdiler 24. haftaya kadar yapılıyormuş doktorum olur dedi.benim bundan önce gittiğim iki farklı doktor 4 gün geri çıkmasına rağmen SAt ile uyumlu demişlerdi.bende 1 hafta geri olmadığı için sat ile uyumlu oluyor demekki diye düşünüyordum ama bu sürekli gittiğim doktorum sat ile uyumsuz dedi.
ilerleyen haftalarda arayı kapatabilirde, kapatmayabilirde dedi.bende bunu kafaya taktım işte , çok şükürki haftasına göre bebeğin kilosu iyi.dediğin gibi benimki geç döllendi herhalde zaten adetlerim son zamanlarda 32-33 günde oluyordu ,sen nasılsın canım mide bulantıların geçtimi? ne zaman göreceksin oğluşunu ?evet canım doktorda geç döllenme olabilir dedi.ne bileyim işte insan takıyor, küçük bile olsa evladınla ilgili hiç problem duymak istemiyorsun , canım senin yazılarını en başından beri okuyorum evet sen pek dikkat etmiyorsun en başından beri maşallah vallahi hem kilo süper hemde bebek tombiş, sanırım bu bünyeyle alakalı canım, bir görsen beni hamile kaldığım günden beri her sabah cevizimi , bademimi bir gün yememezlikk yapmadım, ikisindende nefret ettim ama hala yiyiyorum , öyle dikkat ediyorumki , hep buda bebeğe yarar yiyiyim mantığıyla kilolaar aldı başını gitti.:44: çok sağol canım.allah hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin.
ben kullanıyorum canım elelrimde uyuşmalar var doktrum verdi haftada 3 gün kullan dedi ama söyleyeyim çok mucize bekleme dedi.
ay canım çok sağol içimi rahatlattın vallahi ,benim doktorum çok rahat bir kadın ve tıbbi konuşur pat diyede söyler çekinmez.bundan önce gittiğim doktorlar defalarca uyumlu demesine rağmen demekki bu doktorum 4 gün geriliği uyumsuz kabul ediyor, dediğin gibi düşünüyorum bende kilosu gelişimi iyi olduktan sonra ne önemi var , benim zaten adetlerim hep düzensizdir.ayrıntılıya girmeyi dört gözle bekliyorum , inşallah onuda bir atlatsam ,çok şükür yolu yarıladık,Allahın dediğinde başka gerisi yalan aslında değilmi arkadaşım , ama şeytan vesvese verip dürtüyor işte arada , çok sağol canım benim bu arada avatarın yani ailen çok güzelsiniz , kızlarına da maşallah , Allah mutluluğunuzu daim etsin.canım sabah gördüm mesajını ama hemen çıkmam gerektiği için yazıp çıktım kızlar merak etmesinler diye
canım bebek sat ile uyumlu değil diyorsa dr takma o gününü tamamlamadan çıkmaz zaten dışarı olurda 42 . haftayı tamamladın bebeğin kalp atışında problem olmadığı sürece suyunda problem olmadığı sürece bekliyor doktorlar kafaya takma yanii
testlerin güzel çıkmış gözünaydın ayrıntılıdada görürsün paşanı her bişeyiyle ay ne güzel oluyor anlatamam
uyuşmalar normal dedi benim doktorum omuzların şişiyor ve damarlar şıkışıyor bu yüzden uyuşmaları yaşıyorsun dedi elden bişey gelmez dedi banave ilaç milaç vermedi
puffff ......
kızgınım ben hepinize beni beklememiş ve resimlerinizi eklemişsinizküstüm ben haberiniz olsun daha pazartesi gününede geçmiyecek küskünlüğüm
Günaydınn kızlar heyecandan mı stresten mi bilmiyorum dogru dürüst uyuyamadım.10:30 da randevümüz var oglumla :)) çok merak ediyorum
iyiyim canım çok şükür evet denk gelemiyoruz ben genelde geceleri giriyorum pek kimse olmuyor, bugün şeker, kan sayımı ve idrar tahlillerim yapıldı, şekerim iyi çıktı, idararda iyi ama kanım benimde hamilelğin başında 13 ken şimdi 11,6 ya düşmüş doktor kan hapını bırakma dedi,aynı zamanda pekmezde tüket hem faydalı hemde kan yapar.sağlık ocağına da gittim hem tetenoz aşısı vuruldum, hemde oğlumun kalp atışlarını dinledimm çok güzeldiayrıntılı için 3 hafta sonraya gün verdiler 24. haftaya kadar yapılıyormuş doktorum olur dedi.benim bundan önce gittiğim iki farklı doktor 4 gün geri çıkmasına rağmen SAt ile uyumlu demişlerdi.bende 1 hafta geri olmadığı için sat ile uyumlu oluyor demekki diye düşünüyordum ama bu sürekli gittiğim doktorum sat ile uyumsuz dedi.
ilerleyen haftalarda arayı kapatabilirde, kapatmayabilirde dedi.bende bunu kafaya taktım işte , çok şükürki haftasına göre bebeğin kilosu iyi.dediğin gibi benimki geç döllendi herhalde zaten adetlerim son zamanlarda 32-33 günde oluyordu ,sen nasılsın canım mide bulantıların geçtimi? ne zaman göreceksin oğluşunu ?evet canım doktorda geç döllenme olabilir dedi.ne bileyim işte insan takıyor, küçük bile olsa evladınla ilgili hiç problem duymak istemiyorsun , canım senin yazılarını en başından beri okuyorum evet sen pek dikkat etmiyorsun en başından beri maşallah vallahi hem kilo süper hemde bebek tombiş, sanırım bu bünyeyle alakalı canım, bir görsen beni hamile kaldığım günden beri her sabah cevizimi , bademimi bir gün yememezlikk yapmadım, ikisindende nefret ettim ama hala yiyiyorum , öyle dikkat ediyorumki , hep buda bebeğe yarar yiyiyim mantığıyla kilolaar aldı başını gitti.:44: çok sağol canım.allah hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin.
ben kullanıyorum canım elelrimde uyuşmalar var doktrum verdi haftada 3 gün kullan dedi ama söyleyeyim çok mucize bekleme dedi.
puffff ......
kızgınım ben hepinize beni beklememiş ve resimlerinizi eklemişsinizküstüm ben haberiniz olsun daha pazartesi gününede geçmiyecek küskünlüğüm
Günaydınn kızlar heyecandan mı stresten mi bilmiyorum dogru dürüst uyuyamadım.10:30 da randevümüz var oglumla :)) çok merak ediyorum
Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz.
ben sabah 4 ten beri uyanığım, uyku tutmadı, bizde kızımla iş yaptık, dua okuduk. oda benle uyandı sonra mama yedik :)))
kızdığın şeye bak senin için bir daha yayınlarız şekerim, sen görmeden olur mu? :)))
heyecandandır oooayyy canım ne güzel ya oğlunu göreceksin :))) güzel haberlerle gelirsin inşallah.
canım ya dikkat etmiyorum olur mu? ben o şanslı hamilelerden değilim maalesef hala devam eden istifralarım var, yiyebilsem bende hergün yerdim ama olmuyor işte. ağlaya ağlaya yediğim yemekler oldu ve sonunda o kadar zor yedikten sonra istifralarım. midem çok rahatsız ve yediğim beni rahatsız ediyor, iştahım kapalı. hatta istifralar sonucu yüzümdeki sinir uçları kanaması yüzünden çok acılar çektim sanki yüzüm yanmış gibi neyseki daha iyiyim. her anne bebeğinin gelişimi için elinden geleni yapar. Doktorum bana dedi sen yemesende o alacağını alır, benim kuzumda almış alacağını kilosu boyu iyi çok şükür.
Canlarim bugun lavinya ve benim dua gunumdu.Kızlar allah hepinizden razı olsun,allah ne muradınız varsa versin.öyle bir durumdayim ki anlatamam allah kimseye vermesin yasadıgımı,o yüzden bu dualar benim için çok önemli.benden yana çok sevaba girdiniz allah bin kere razı olsun.
Gece cok kotu gecti sabaha dogru sakinlestirici ilac aldim mecburen anca 2saat uyumusum.Bugün hoca ya da gittim o da okudu.sanki biraz daha iyi gibiyim.pazatresi de psikayariye gidicem.tekrar hepinize teker teker tesekkur ederim.allah herseyi gönlünüze göre versin.
herkese mrb uzun zamandır giremedim annemler yanımda ama yrn sabah gidiyorlar yoğun bir haftaydı bide kızlar bişey sorcam magnezyum kullananınız var mı
Günaydın kızlarr..
Nasılsınız bugün ? C.tesi çalışmanın ızdırabı dışında biz iyiyizzz
Bulemsu Aşkol tatlım yaa yine ekleriz küsme sen küsme
sağolasın canım oğluşun gelsin sizde çok güzel bir aile olacaksınız inşşşay canım çok sağol içimi rahatlattın vallahi ,benim doktorum çok rahat bir kadın ve tıbbi konuşur pat diyede söyler çekinmez.bundan önce gittiğim doktorlar defalarca uyumlu demesine rağmen demekki bu doktorum 4 gün geriliği uyumsuz kabul ediyor, dediğin gibi düşünüyorum bende kilosu gelişimi iyi olduktan sonra ne önemi var , benim zaten adetlerim hep düzensizdir.ayrıntılıya girmeyi dört gözle bekliyorum , inşallah onuda bir atlatsam ,çok şükür yolu yarıladık,Allahın dediğinde başka gerisi yalan aslında değilmi arkadaşım , ama şeytan vesvese verip dürtüyor işte arada , çok sağol canım benim bu arada avatarın yani ailen çok güzelsiniz , kızlarına da maşallah , Allah mutluluğunuzu daim etsin.
günaydın canım 4 den beri uyanıksın demek sıcaktan mı uyuyamadın yoksa kızın mı uyandırdı seni:)Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz.
ben sabah 4 ten beri uyanığım, uyku tutmadı, bizde kızımla iş yaptık, dua okuduk. oda benle uyandı sonra mama yedik :)))
kızdığın şeye bak senin için bir daha yayınlarız şekerim, sen görmeden olur mu? :)))
heyecandandır oooayyy canım ne güzel ya oğlunu göreceksin :))) güzel haberlerle gelirsin inşallah.
canım ya dikkat etmiyorum olur mu? ben o şanslı hamilelerden değilim maalesef hala devam eden istifralarım var, yiyebilsem bende hergün yerdim ama olmuyor işte. ağlaya ağlaya yediğim yemekler oldu ve sonunda o kadar zor yedikten sonra istifralarım. midem çok rahatsız ve yediğim beni rahatsız ediyor, iştahım kapalı. hatta istifralar sonucu yüzümdeki sinir uçları kanaması yüzünden çok acılar çektim sanki yüzüm yanmış gibi neyseki daha iyiyim. her anne bebeğinin gelişimi için elinden geleni yapar. Doktorum bana dedi sen yemesende o alacağını alır, benim kuzumda almış alacağını kilosu boyu iyi çok şükür.
günaydın canım küsmemem için gerekli bilgiyi verdim gerisi size kalmışGünaydın kızlarr..
Nasılsınız bugün ? C.tesi çalışmanın ızdırabı dışında biz iyiyizzz
Bulemsu Aşkol tatlım yaa yine ekleriz küsme sen küsme
evet wc ye bile gidememişsinizcanım ya Allah senden de razı olsun. acil şifalar diliyorum sana, belli baya zor durumdasın ki hocaya, psikoloğa gidiyorsun. inşallah dualarımızla da daha iyi olacaksın.
selam canım evet pek katılamıyorsun, magnezyum kullananlar var hatta bende başlayabilirm, kramp giriyor bacağıma.
iyiyiz canım sen nasılsın?
bugün iyi oldu be çalışmak dün malum biliyorsun çozuttuk bir iş yapamadık, bugün dünü toparlamaya çalışıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?