2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

selam canım, senin kızda yaramaz olacak belli :)) ben gece erken uyudum 4 te uykum bitti heralde :))) sıcak değildi dün gece.

eşler olmadan uyumak çok zor, canım ya bekledin dimi kocacığını :)

evet maşallah herkesi gördük, herkes çok güzel çok tatlı, nasıl bir topik olmuşuz böyle :))) ben senin için yüklerim canım, ama sen beni zaten biliyorsun, p.tesi annesininbirtanesi için yüklücem, istersen o zaman bak.

tamam pazartesi günü bakayım o zamn resmine şekerimm:13: valla yorumlardan anladığım süper ötesi bir topik olduğumuz merak ediyorum o yüzden
evet canım eşim olmayınca uyku tam tutmuyor beni uyuyup uyanıyorum o geldi sarıldım sabahı etmişim
benim kız zaten yaramaz olacak canım nede olsa evin küçüğü körpesi olacak dün anneannesine adını dedim adı meyra olacak anne dedim annemin adıda me ile başlıyor göbek adıda hümeyra olacak dedim babam anneme hümeyra derdi çünkü annem nasıl sevindi ama anlatamam şekerim
erken uyuduğun için uyandın demek iyi sıkıntısız uyku uyumana sevindim canım

:))) evet ya herkes çok tatlı bu topikte. zaten resim kovalamaktan çalışamadık :)) anca daha yeni yeni toparlıyorum dünü :)))

evet canım sıkıntısız uyudum çok şükür. eşim beni bahane ederek ne zamandır istediği klimayı aldı, şuan evde takıyorlar, kışında bebek üşürse açarız dedik. kardeşim gelcek eşime yardım edecek bebek odasını boşaltıcaz. :))

ooo kardeş geliyor yardım ediyor havan olsun eşine bak kardeşim olmasaydı işler bitmezdi de
zaten hep öyle olmaz mı şekerim bizi bahane ederler istediklerini alırlar erkekler
dün ben yoruldum baya ama annemin ev işleri bitti artık yaza ve bayrama tertemiz girebilir anacığım çok duasını aldım dün kolay doğumlar diledi bana daha ne dualar etti bana

neysem ben çıkıyorum esra yıkanacağım dedi dayattı bir yıkayıvereyim sıpamı büşra haberim yokken banyoya girmiş birde esrayı su ile ıslatmış adam akıllı yıkayım su sıpayı ben
burcum görüşüz canım kliman hayırlı olsun iş yapacam derken kendini ve kızını çok yorma oldumu şekerim
pazarteside çekilişi yapalık ben akşamdan kura kağıtlarını hazırladım eğer uygun görürsen kuradan sonraki zor maratonda görevi üstleneceğim ama ben işlerin ve kuranın hakkından gelirim dersen bana uyarr

sağol canım. Allah annenin dualarını kabul etsin. bende giriştim artık temizliğe, dün perdeleri çıkardım. kendimi yormuyorum merak etme. annende güle güle kirletsin evini. kura işini sen yap canım. benim bazen vaktim olmuyor, karıştırırım bişi olur. sen hakkından geliyorsun.

kolay gelsin sana canım. öp kızlarını benim için. senide çok öpüyorum.

Mrb herkese nasılsınız annemleri yolcu ettim sabah kocacım sınava gitti ve biz yalnızız ev bomboş kaldı gurbet ne kadar zor yaaaaaa ağlamaktan içim dışıma çıktı :

birazdan bahçeye gideceğiz eşimle akıllı eşim annesini almaya gitti beni daha iyi sinir etsinler diyeha orda börek yapacakmışız sanki, annesi iş yaparmış gibi
ben yapamam annen yaparsa tamam dedim değilse ne halin varsa gör dedim
geçen hafta kayınpeder esra toprakla oynuyormuş esraya kızmış oynama demiş sonrada eşim ve benim çocuk yetiştiremediğimizi söylemişbüşrada duymuş bunu ve ters ters bakmış öyle diyor dedesine babamı yetiştiren sendin dede eksikliği kendinde ara diyecekmiş ama susumuş keşke deseydi
şimdi gene beraber olacağız allahım selamet ver dillerini bağla sunların
sinir oldum ya eşime dedim ben yuttururum o lafı onlara dedi altta kalmaz biliyorum ama elimde değil

Canım boşver sen nazlı hamile modlarına gir gerçekten,yapmak zorunda da değilsin..
Yalnız Büşra'cığıma helal olsun zeki kızmış bravo

Sen eşinle iyice konuş güzelce orta yolu bulsun,eşler susunca daha bi geriliyo insan çünkü..

eşim susmaz canım 3 aydır küstü zaten ailesine tavırlarından dolayı yeni görüşmeye başladılar önce ara açmak istemedim ama tutamadım kendimi söyledim olanları yoldaydı üstelik söylediğimde sonra pişman oldum kafası dalgın araç kullanırsa diye
sabah tekrar konu açıldı gitmeyecem onlarla bahçeye dedim sen sus ben düşündüm yutturacam o lafı dedi eşim
kız ben nazlı hamile modunda olsam bile kaynanm bana 5 basar sinir eder hem beni hem milleti
çocuklarımı herkesler beğenir ama işte kahpe kader utansın ki çocuk yetiştirmeyi bilmiyoruz ne eşim ne ben kızlarımda tarlada büyüdüler zaten arada su verdik biz

Ama amaa
bak ben kaldırmadım bakabilirsin..

Küsme nooluurrr..
kız nasıl güzel gülmüşsün sen öyle güzelliğine güzellik katmışsın geçende dedim ya gözlerin ne güzel gülüyor senin diye bak yalan değil her resimde gözlerin konusuyor:82:
şahsen ben beceremem mesela eşim bana diyor ki resim çekinirken fatma hemen jokere bağlıyor kendini diye

Susmaması zaten en iyisi,bi erkek annesi konuştu mu susmayacak.Benim annem de babaannemden babamdan bu yüzden çok çekmiş,babaannem konuştukça babam susmuş yıllarca
eşime de hep o örneği veririm çok şükür o da susmaz..

Boşver hayatım sen yaa,ne üzüyosun kendini,Allah sağlık versin gül gibi çocukların var,eşin arkanda
hiiç takma böyle konuşanları,eşin arkanda oldukça zaten için rahat olsun bence...

Sen de ki anne kasık ağrım var oturamıyorum börek açacak dermanım yok falan de bence
bırak o açsın sen ye yanii..hamilesin kusuru yok bunun..

Ay sağol canım o senin güzelliğin,dün burda görmeliydin hepimiz birbirimizin resimlerine baktık millet diyor ki herkes birbirinden güzel
bu topiğin adı dünyanın en güzel kasım anneleri olsun diye

körler sağırlar birbirimizi ağırladık yani
ama şaka maka allah şansımızı,bahtımızı güzel etsin inşallah...

allah kavuştursun canım

canım çok sağol bu arada ne çekilişi var ben çok geç kaldım geçmişi okuyamadım eğer mümkünse bende katılmak isterim ama bana biraz bilgi verirsen canım çekilişle ilgili sevinirim kayınvalidenlerle ilgili kısmı okudum aynısından bendede var kardeşler mi acaba :)))

herkese kocaman bir günaydın güzel bir pazar olsun ben gece uyuyamadım ağrıdan dün bahçede çok yoruldum
Ha tamam şekerim ayrılmam ama öğleden sonra girebilirim ancak..kocişim de seyahate gidiyo yine 4 günlüğüne zaten
gene mi gidiyor eşin şimdiden allah kavuştursun canım

bebekler için çekiliş yapıyoruz canım kurada kim kime çıkarsa işte
bebişlere uzaktan olan ilk hediyeleri bizlerden gidecek pazartesi çekiliş yapacağız ağustos sonunda ise hediyeleri ulaştıracağız inşşşismini ekleyim mi canım çünkü yarın çekiliş yapılacak :118:
benim kayınvalidenin eşi benzeri yok canım psikoloji özürlüdür kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…