herkese kocaman bir günaydın güzel bir pazar olsun ben gece uyuyamadım ağrıdan dün bahçede çok yoruldum
gene mi gidiyor eşin şimdiden allah kavuştursun canım
bebekler için çekiliş yapıyoruz canım kurada kim kime çıkarsa işte
bebişlere uzaktan olan ilk hediyeleri bizlerden gidecek pazartesi çekiliş yapacağızağustos sonunda ise hediyeleri ulaştıracağız inşşş ismini ekleyim mi canım çünkü yarın çekiliş yapılacak :118:
benim kayınvalidenin eşi benzeri yok canım psikoloji özürlüdür kendisi
.......................
herkese kocaman bir günaydın güzel bir pazar olsun ben gece uyuyamadım ağrıdan dün bahçede çok yoruldum
gene mi gidiyor eşin şimdiden allah kavuştursun canım
merhaba kızlar sizin kadar yazdıklarınızda aktif olmasamda yazdıklarınızı ve paylaşımlarınızı sık sık okuyorum..
telaş yapıyımı yapmayımı bilemiyroum ama bebeğin hareketlerini hala tam net hissetmiyorum..dışardan hiç hissedilmiyo..sizlerde durum nasıl
merhaba kızlar sizin kadar yazdıklarınızda aktif olmasamda yazdıklarınızı ve paylaşımlarınızı sık sık okuyorum..
telaş yapıyımı yapmayımı bilemiyroum ama bebeğin hareketlerini hala tam net hissetmiyorum..dışardan hiç hissedilmiyo..sizlerde durum nasıl
canım merhaba sende dogum tarihlerimiz aynıcanım bende hissedemiyorum maalesef sabırla 20.haftayı doldurmayı bekliyorum inşAllah en kısa surede bizlerde hissedeceğiz benim kızım olucak seninkinin cinsiyeti ne ne zaman doktora gidiyorsun ben 14 temmuzda
canım merhaba sende dogum tarihlerimiz aynıcanım bende hissedemiyorum maalesef sabırla 20.haftayı doldurmayı bekliyorum inşAllah en kısa surede bizlerde hissedeceğiz benim kızım olucak seninkinin cinsiyeti ne ne zaman doktora gidiyorsun ben 14 temmuzda
kızlar ben sizden 12 gün önceyim ama ben de hala hissedemiyorum 20 haftam doldu benim, uslu mu olcak bilemiyorum ki sürekli uyuyor herhalde, cuma günü ayrıntılıya giricem bakalım büyümüş mi :)
evet canım ya unutmuşum sen çok istifra ediyordun ,yazınca şimdi hatırladım , çok fazla takip edemiyorum kusura bakma . yüzündeki sorunu bilmiyordum tatlım çok geçmiş olsun .tabiki en iyisini düşündüğünden eminim ,hiç şüphem yok , evlatlarımız onlar bizim .benim bebeğiminde çok şükür kilosu boyu haftasına göre iyi.sadece sat ile haftam arasında 4 gün uyumsuzluk var , bu yüzden kafam karıştı , yani yediklerime müthiş dikkat ediyorum , bekliyorum ki o açığı kapatsın, ama olmuyor , neyse sağlıklı olsun ,kilosu filan yerimde olsunda , doğum tarihimiz biraz ileri atar .canım ya dikkat etmiyorum olur mu? ben o şanslı hamilelerden değilim maalesef hala devam eden istifralarım var, yiyebilsem bende hergün yerdim ama olmuyor işte. ağlaya ağlaya yediğim yemekler oldu ve sonunda o kadar zor yedikten sonra istifralarım. midem çok rahatsız ve yediğim beni rahatsız ediyor, iştahım kapalı. hatta istifralar sonucu yüzümdeki sinir uçları kanaması yüzünden çok acılar çektim sanki yüzüm yanmış gibi neyseki daha iyiyim. her anne bebeğinin gelişimi için elinden geleni yapar. Doktorum bana dedi sen yemesende o alacağını alır, benim kuzumda almış alacağını kilosu boyu iyi çok şükür.
canım telaş etme 22. haftaya kadar duyamayabilirsin doğum tarihin biraz ileride normaldir.merhaba kızlar sizin kadar yazdıklarınızda aktif olmasamda yazdıklarınızı ve paylaşımlarınızı sık sık okuyorum..
ınsallah gecer cnm ya benım daha aksam basladı senın 3 gundr suruyorsa allah kolaylık versın tatlım ıkımızedegünaydın canlarım haftanız hayırlara vesile olsun inşallah nasılsınız
mervecim aynı aağrıyı ben 3 gündür çekiyorum uyuyorum uyanıyorum hiç eksilmeden devam ediyor ama geçicek merak etme..
kızlarr günaydınnnnnnn
çoooookk uykusuzum bugün yaaa... tüm gece bi sağa sola dönüp durdum.. kızım hiç rahat durmadı, sürekli hareket etti, tekmeledi, dönüp durdu beni de uyutmadıözellikle sağ tarafa yattığımda hareketleri fazlalaşıyordu, rahat edemiyor mu ki diye düşünüp durdum.. zor bir gece geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?