2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayyyy çok güzel düşünmüşsünüz ekle canım benide bende katılırım :))))rüyamda kayınvalidemi gördüm kocamla beni bi yalnız bırakmıyodu

hay allahım iki gün giremedim nete işler yoğundu kaç sayfa birikmiş.eman allahım.ne çok konuşmussunuz kızlar öyle.nassınız bakalım .pazar pazar.benim kocişim çalışıyor bugün de :) adam baktı ikincide geliyor para yetişmicek pazarda çalışim dedi galiba yada kaçıcak yer aradı bizde oğluşumla kaldık evde o komşunun kızıyla oynuyor şuan bende şöle bi bakinim dedim.çok sıcak istanbul çokk...mucukss

merhaba kızlar sizin kadar yazdıklarınızda aktif olmasamda yazdıklarınızı ve paylaşımlarınızı sık sık okuyorum..
telaş yapıyımı yapmayımı bilemiyroum ama bebeğin hareketlerini hala tam net hissetmiyorum..dışardan hiç hissedilmiyo..sizlerde durum nasıl

herkese kocaman bir günaydın güzel bir pazar olsun ben gece uyuyamadım ağrıdan dün bahçede çok yoruldum
gene mi gidiyor eşin şimdiden allah kavuştursun canım

Ah canım yaaa,yordular mı seni yine
Uzat ayaklarını dinlen bol bol...

Sorma şekerim yaa Allahtan bu sefer çevre illeri dolaşacak 3-4 gün de bitirir işini inşallah..Amiinnn..

canım merhaba sende dogum tarihlerimiz aynı canım bende hissedemiyorum maalesef sabırla 20.haftayı doldurmayı bekliyorum inşAllah en kısa surede bizlerde hissedeceğiz benim kızım olucak seninkinin cinsiyeti ne ne zaman doktora gidiyorsun ben 14 temmuzda

fıstıklaım nasılsınız ben perşembeden beri ev toplamayla uğraşıyorum dün ve cuma akşamı tansiyonum çok düştü o yüzden pek bişi yapaamadım bugünde canım istemiyor:)önümüzdeki cuma günü taşınıyoruz Allah nasip ederse bakalım bizi neler bekliyor öyle yani fıstıklar size bir bakayım die geldim öpüyoruz sizleriiiiiiiiiiiii

kızlar ben sizden 12 gün önceyim ama ben de hala hissedemiyorum 20 haftam doldu benim, uslu mu olcak bilemiyorum ki sürekli uyuyor herhalde, cuma günü ayrıntılıya giricem bakalım büyümüş mi :)

Bende 23.haftanın içine girdim ve sanırsın ki içimde bi balık var,maaşallah öyle güzel hareketler hissediyorum ki tam babasını çağırıyorum o an duruyo
Diyorum ana kuzusu olacak benim oğluşum :)))

Canım 1-2 haftaya çok çok hissedersin bak görürsün...
İyice yoğunlaştı bu sıralar...

bugun evde kocam ve kardesımle bı temızlık yptık oğluşun yatagını kurduk yatak odamıza erken ama kolısınde ortada duracagına kuralım yerınde dursun dedık.bakın sabah saglık ocagına gtcem 9da ben gelmeden atraksıyon yapmayın haa foto eklemeyın cekılıs yapmayın cekılıs saatını sabahtan yazın buraya 11den sonra yapalım ama sabahtan belırleyıp saatı net olarak foruma yazalım kı herkes burda olsun.fotolara dönmesın ıs 3 dk 5 dk dıe :))) genıs genıs yapalım cekılısımızı

hadı öpuyorum sızı sabah görusuruzz

evet canım ya unutmuşum sen çok istifra ediyordun ,yazınca şimdi hatırladım , çok fazla takip edemiyorum kusura bakma . yüzündeki sorunu bilmiyordum tatlım çok geçmiş olsun .tabiki en iyisini düşündüğünden eminim ,hiç şüphem yok , evlatlarımız onlar bizim .benim bebeğiminde çok şükür kilosu boyu haftasına göre iyi.sadece sat ile haftam arasında 4 gün uyumsuzluk var , bu yüzden kafam karıştı , yani yediklerime müthiş dikkat ediyorum , bekliyorum ki o açığı kapatsın, ama olmuyor , neyse sağlıklı olsun ,kilosu filan yerimde olsunda , doğum tarihimiz biraz ileri atar .

canım telaş etme 22. haftaya kadar duyamayabilirsin doğum tarihin biraz ileride normaldir.

kızlar gunaydın aksam gırıp yazmıstım saglık ocagına gtcem dıe ama aksam baslayan bas agrım sabahta uyandıgımda da devam edınce gtmekten vazgectım basımın sol tarafında lanet bı agrı var sol gözumude kapsıyo bas agrısı sorun degıl de gözume de ındıgı ıcın korkuyorum valla.nette de sorun var ınsallah cekılıs anında bı aksılık cıkmaz da burda olabılırım

canlarım günaydın..yogun bi haftasonunun ardından yeniden iş başı yapmak zorunda olmanın dayanılmazzz mutsuzlugu var üzerimdee...neyseki siz varsınızz

haftasonun küçük kardeşimin nişanı vardı...bende tek abla/görümce oldugum için bütün işler bana kaldı...sabah 11de gelinimizle kuaföre başladı serüvenimiz...ardından fotografçı...ardından 19-23 arası süren bol oyunlu, hiç oturmadıgım bi nişan oldu...kızım çok uslu durdu üzmedi beni...bi ara topuklu ayakkabılara dayanamadım ve ayakkabıları çıkarıp çaktırmadan ayaklarımı dinlendirdimm

gece eve geldımgımızdee ayaklarımın sızlamasından bi süre yürüyemedim ve uyuyamadım...ertesi sabah biraz daha iyiydim...kocişin ısrarıylaa bağ evine gittik ve meşhur havuzumuzu doldurduk..çok eğlendik..aslında dizlerime iyide geldi...su beni dinlendirdi...

şimdide kahvaltımızı yapıyoruz kızımla..biraz geçmiş okuyupp yetişceezz size inşalahh teyzoşlar...

günaydın canlarım haftanız hayırlara vesile olsun inşallah nasılsınız
mervecim aynı aağrıyı ben 3 gündür çekiyorum uyuyorum uyanıyorum hiç eksilmeden devam ediyor ama geçicek merak etme..

günaydın canlarım haftanız hayırlara vesile olsun inşallah nasılsınız
mervecim aynı aağrıyı ben 3 gündür çekiyorum uyuyorum uyanıyorum hiç eksilmeden devam ediyor ama geçicek merak etme..
ınsallah gecer cnm ya benım daha aksam basladı senın 3 gundr suruyorsa allah kolaylık versın tatlım ıkımızede

kızlarr günaydınnnnnnn

çoooookk uykusuzum bugün yaaa... tüm gece bi sağa sola dönüp durdum.. kızım hiç rahat durmadı, sürekli hareket etti, tekmeledi, dönüp durdu beni de uyutmadı özellikle sağ tarafa yattığımda hareketleri fazlalaşıyordu, rahat edemiyor mu ki diye düşünüp durdum.. zor bir gece geçirdim

varsın uyuma bebısım keske bende senınkı gıbı hıssetsemde benıde uyutmasa yaramaz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…