2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben saf zeytinyağı kullanıyorum...

iki ay önce kakao-badem-zeytinyağı karışımı yapıyodum onda da kardeşlerim beni yanlarına almıyolardı kakaonun yoğun kokusu yüzünden

Ben bunu kullanıorum miss gibi kakao kokuo

Bana bunu gittiğim mağazadaki bayan önerdi bilmiom artık ne derece iyi ama şimdilik bişeyimiz yok

Merhaba Kızlar nasılsınız, ya ben tüylü bamya oldum . böyle göbek çevresinde sırtımda omuzlarımda vs. küçük küçük tüyler çıktı. renkleri Allahtan açık ama çok fazla miktarı. acaba diyorum hamilelik hormonlarındanmı. normalde çok tüylü bi insan değilimdir, hatta hamilelikte olanlarda dökülür diye seviniyordum çünkü ablamınkiler öyle olmuştu. Şimdi bende niye böyle oldu ya. Bu sorunu yaşayanızız varmı? Gerçi bebeğim sağlıklı olsun en önemlisi o ama merak ettim. En azından yanlış bişey yapıyosam dikkat edeyim. bu arada hiç bi şekilde yağ filan kullanmaya başlamadım yağlardan değil yani...

canım çekiliş için bilgilerini ve numaranı alabilirmiyimmmm[/QUOTE]

özelden hemen atıyorum cnm

elimde 6 tane adres bilgiis olmayan arkadaş var

moonsun 1 numarayı seçtin
merwecik 3 numarayı sectin
esra86 6 numarayı şeçtin
lavinya 8 numarayı seçtin
annesininbirtanesi 7 numarayı seçtin
emeki 5 numarayı seçtin (adresinide mailime atarmısın canım)
kozete 15 numarayı seçtin
hayatbanagüzell 17 numarayı sectin
arcak81 12 numarayı sectin
beysal 9 numarayı seçtin ​
sahinus 4 numarayı sectin
appelepay 10 numarayı sectin
burcuxx 13 numarayı seçtin
kaju 16 numarayı sectin
kalan numaralardan çekilişiniiz yapın arkadaşlar ve adres bilgilerinizi telefonlarınızı
bulemsu_@hotmail.com adresine yollayın

canlarım ben evimi toplayım siz bu rakamların haricinde kuranızı çekin ben birazdan gei dönerimmm

Ya ben 4 ü seçmiştim yazmıyo

Attım tatlım bu sefer geri dönmedi

şimdi hiçbir şey kullanmıyorum canım...cildimin kuruduğunu görüyorum ama1 aya kadar liearac çatlak kreminin çok iyi duydum.onu alıp kullanmayı düşünüyorum.

Evet onu bende sonradan duydum hatta aldığım mağazada o da vardı en pahalısıydı
mağazadaki bayan bana ilk onu önerdi dedim "bu beni keklemesin en pahalısına ne gerek var"
bende diğerini aldım ama sonradan internette araştırınca onun en iyisi olduğunu öğrendimm

Hadi bakalım heyecan doruktaaaaa
adres bilgilerimi ve telefonumu göndericem canım gün içinde
şirketi mi versem evi mi bilemedim:44:

canım sen ikinci evliliğini mi yaptın acaba?kusuruma bakma lütfen ben pek anlayamadım.eşinin resmini koymuşsun çok mutlu görünüyorsun çünkü...

ewt cnm bu ikinci evliligim ve şimdiki eşimm :)) ewt çok mutluyum allaha şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…