Evet onu bende sonradan duydum hatta aldığım mağazada o da vardı en pahalısıydı
mağazadaki bayan bana ilk onu önerdi dedim "bu beni keklemesin en pahalısına ne gerek var"
bende diğerini aldım ama sonradan internette araştırınca onun en iyisi olduğunu öğrendimm
merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli ...fotolar yüklenmiş ama ben hiçbirinizi göremedim saglık olsun güzellikleriniz tescillenmiş zaten şekerler maşallah hepinize:))))benim yarın ayrıntılı ultasonum var coooooooook heyecanlıyım ve haliyle biraz endişe de var dualarınızı bekliyorum ....
geldi canım cevabında geldi miCanım mail geri dönüyor tekrar yazarmısın adresini tam olarak ...
düzelttim canım kimseye vermiyorum ben 4 numarayı merak etme özelden mesaj attım sanaYa ben 4 ü seçmiştim yazmıyo
demek ki tam zamnında tuttumAttım tatlım bu sefer geri dönmedi
ikisinide ver şekerimHadi bakalım heyecan doruktaaaaa
adres bilgilerimi ve telefonumu göndericem canım gün içinde
şirketi mi versem evi mi bilemedim:44:
canım kuranı çekermisin acabaaaaaewt cnm bu ikinci evliligim ve şimdiki eşimm :)) ewt çok mutluyum allaha şükürr
Fıstık gibiyiz vallaaa
kaynatıoz sabah beri
hayırlısı olsun canım endişelenme içini ferah tut
Hani sen nie eklemiosun albümünü bakiyimmm
bu markayı kullanan arkadaşlarım da çok memnun kaldılar.önemli olan günde iki kere çok düzenli kullanmak ve masaj yaparak uygulamak...bebe yağı, kakao yağı ya da senin krem de işe yarayacaktır.kullanımına dikkat etmek gerek.badem yağı tüylenme yapar.ben kaşıma ve kirpiklerime sürüyordum güçlensinler diye çok iyi geliyordu...
ohh kaynatın bakalım fıstıklar eklerim eklemesine ama işyerindeyim ve face acılmıyo korumadan dolayı onun haricinde resim yok bilgisayarda sizin bebişlerde hıçkırıyormu yaaa bu habire hıçkırıyor normaldir dgil mi
geldi canım cevabında geldi mi
düzelttim canım kimseye vermiyorum ben 4 numarayı merak etme özelden mesaj attım sana
demek ki tam zamnında tuttum
ikisinide ver şekerim
canım kuranı çekermisin acabaaaaa
Benim bebiş hiç hıçkırmadı ya da ben hiç hissetmedim:44:
ama kıpır kıpır cimcimem anasına çekmişşş
Ekle ekle de görelim seni deee
bende kaldırıcam albümümü birazdan haberin olaaa
merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli ...fotolar yüklenmiş ama ben hiçbirinizi göremedim saglık olsun güzellikleriniz tescillenmiş zaten şekerler maşallah hepinize:))))benim yarın ayrıntılı ultasonum var coooooooook heyecanlıyım ve haliyle biraz endişe de var dualarınızı bekliyorum ....
adres bilgisiyle beraber mesajını çekeceğim canımmçektim cnmmmmm gelmedimii
geldi canım cevabında geldi mi
düzelttim canım kimseye vermiyorum ben 4 numarayı merak etme özelden mesaj attım sana
demek ki tam zamnında tuttum
ikisinide ver şekerim
canım kuranı çekermisin acabaaaaa
ewt cnm bu ikinci evliligim ve şimdiki eşimm :)) ewt çok mutluyum allaha şükürr
Fıstık gibiyiz vallaaa
kaynatıoz sabah beri
hayırlısı olsun canım endişelenme içini ferah tut
Hani sen nie eklemiosun albümünü bakiyimmm
olabilir canım koruyucu iştee ne kadar korursa tabiii bakalım yarın cilt doktoru ne dicek bende gögüs aramdaa çataldada leke var bayabebek beni çok çirkinleştirdi yaaa
sırf bu yüzden eşimin yanımda olmayışını artı olarak görüyorum :) annem salata gibi kokuyosun diyo
günaydın arkadaşlar nasılsınız
uğramayalı sayfalar epey ilerlemiş valla nasıl gidiyor hamişlik
benim derdim var kızlar yaaa sizlerle dertleşmeye geldim ben bir haftadır canım çok sıkkın
geçen salı doktordaydım bebişimi gördüm uyuyordu oğluşum
yavrumun kalbinde kireçlenme vardı doktora tam onu sorarken nasıl bir iyileşme varmı diye birde demezmi
beynindede çok küçük bir kist var diye çok üzüldüm bizi detaylı ultrasona gönderdi bakalım yarın akşamda oraya gidicez inş başka bir sorun yoktur
buda eşimle bennn
Ben bunu kullanıorum miss gibi kakao kokuo
Eki Görüntüle 456372
Bana bunu gittiğim mağazadaki bayan önerdi bilmiom artık ne derece iyi ama şimdilik bişeyimiz yok
Merhaba Kızlar nasılsınız, ya ben tüylü bamya oldum. böyle göbek çevresinde sırtımda omuzlarımda vs. küçük küçük tüyler çıktı. renkleri Allahtan açık ama çok fazla miktarı. acaba diyorum hamilelik hormonlarındanmı. normalde çok tüylü bi insan değilimdir, hatta hamilelikte olanlarda dökülür diye seviniyordum çünkü ablamınkiler öyle olmuştu. Şimdi bende niye böyle oldu ya. Bu sorunu yaşayanızız varmı? Gerçi bebeğim sağlıklı olsun en önemlisi o ama merak ettim. En azından yanlış bişey yapıyosam dikkat edeyim. bu arada hiç bi şekilde yağ filan kullanmaya başlamadım yağlardan değil yani...
Çok haklısın canım bak sırf yağ kullanımı tüylenme yapabilirr
ben haftada bir kez iki kez uyguluyorum ama az mı ki ?
kızım maşallah sen hakiki fıstıkmışsın eşinle heeeeep mutlu olun inşallah sac rengin çok güzel bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?