2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bu markayı kullanan arkadaşlarım da çok memnun kaldılar.önemli olan günde iki kere çok düzenli kullanmak ve masaj yaparak uygulamak...bebe yağı, kakao yağı ya da senin krem de işe yarayacaktır.kullanımına dikkat etmek gerek.badem yağı tüylenme yapar.ben kaşıma ve kirpiklerime sürüyordum güçlensinler diye çok iyi geliyordu...

merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli ...fotolar yüklenmiş ama ben hiçbirinizi göremedim saglık olsun güzellikleriniz tescillenmiş zaten şekerler maşallah hepinize:))))benim yarın ayrıntılı ultasonum var coooooooook heyecanlıyım ve haliyle biraz endişe de var dualarınızı bekliyorum ....

Fıstık gibiyiz vallaaa
kaynatıoz sabah beri
hayırlısı olsun canım endişelenme içini ferah tut
Hani sen nie eklemiosun albümünü bakiyimmm

Canım mail geri dönüyor tekrar yazarmısın adresini tam olarak ...
geldi canım cevabında geldi mi

Ya ben 4 ü seçmiştim yazmıyo
düzelttim canım kimseye vermiyorum ben 4 numarayı merak etme özelden mesaj attım sana

Attım tatlım bu sefer geri dönmedi
demek ki tam zamnında tuttum

Hadi bakalım heyecan doruktaaaaa
adres bilgilerimi ve telefonumu göndericem canım gün içinde
şirketi mi versem evi mi bilemedim:44:
ikisinide ver şekerim

ewt cnm bu ikinci evliligim ve şimdiki eşimm :)) ewt çok mutluyum allaha şükürr
canım kuranı çekermisin acabaaaaa

7 kişi kurasını çekmedi 4 kişinin adres bilgisi yok elimde toplamda 11 kişi sonunda çekilişimiz bitecektir yanlız ensarnaz ve hülyasevval uzun süredir gözükmüyorlar inşş sorun yoktur

Fıstık gibiyiz vallaaa
kaynatıoz sabah beri
hayırlısı olsun canım endişelenme içini ferah tut
Hani sen nie eklemiosun albümünü bakiyimmm

ohh kaynatın bakalım fıstıklar eklerim eklemesine ama işyerindeyim ve face acılmıyo korumadan dolayı onun haricinde resim yok bilgisayarda sizin bebişlerde hıçkırıyormu yaaa bu habire hıçkırıyor normaldir dgil mi

Çok haklısın canım bak sırf yağ kullanımı tüylenme yapabilirr
ben haftada bir kez iki kez uyguluyorum ama az mı ki ?

Benim bebiş hiç hıçkırmadı ya da ben hiç hissetmedim:44:
ama kıpır kıpır cimcimem anasına çekmişşş

Ekle ekle de görelim seni deee
bende kaldırıcam albümümü birazdan haberin olaaa

çektim cnmmmmm gelmedimii

hoşgeldin canım...
hiç endişelenme herşey güzel olacak Allahın izniyle :)

Gün içinde hep şirketteyim 6da evde oluom o yüzden tereddüt ettimm

moonsun 1 numarayı seçtin
merwecik 3 numarayı sectin
esra86 6 numarayı şeçtin
lavinya 8 numarayı seçtin
annesininbirtanesi 7 numarayı seçtin
emeki 5 numarayı seçtin
kozete 15 numarayı seçtin
hayatbanagüzell 17 numarayı sectin
arcak81 12 numarayı sectin
beysal 9 numarayı seçtin ​
sahinus 4 numarayı sectin
appelepay 10 numarayı sectin
burcuxx 13 numarayı seçtin
kaju 16 numarayı sectin
güzelkızms 2 numarayı sectin
kalan numaralardan çekilişiniiz yapın arkadaşlar ve adres bilgilerinizi telefonlarınızı
bulemsu_@hotmail.com adresine yollayın

canlarım ben evimi toplayım siz bu rakamların haricinde kuranızı çekin ben birazdan gei dönerimmm

Son düzenleme:
olabilir canım koruyucu iştee ne kadar korursa tabiii bakalım yarın cilt doktoru ne dicek bende gögüs aramdaa çataldada leke var baya bebek beni çok çirkinleştirdi yaaa

git iyice sor.. bana genelde doğumdan sonra büyük bir kısmı gidiyor çok az kalıyor dediler sen yine koru kendini.. hiç olmadı lazer yaptırırız kuzum

sırf bu yüzden eşimin yanımda olmayışını artı olarak görüyorum :) annem salata gibi kokuyosun diyo

valla avantaj kuzum... benim ki köşe bucak kaçıyor sokunamıyor bile

canım benim inşallah hiç bir şey yoktur tez zamnda sağlıklı haberlerini alırsın..

Eki Görüntüle 456370

benim oğlumunda resmini eklim dedim kızlarrr çok özledim kuzumuuu

canım benim maşallah pek güzel, yakışıklı oğluşun:)

buda eşimle bennn

Allah her zaman mutlu etsin sizleri kuzum...

Ben bunu kullanıorum miss gibi kakao kokuo
Eki Görüntüle 456372

Bana bunu gittiğim mağazadaki bayan önerdi bilmiom artık ne derece iyi ama şimdilik bişeyimiz yok

valla kakao yağı kullanıyorum ondan bile nefret ediyor benim ki :) mustelanın bir süre sonra kokusu geçiyorda allahtan günlük kullanımımda o olduğundan biraz çözmüş oluyoruz zorunu

bende de var özellikle göbek bölgesinde 8. ayda dökülürmüş öyle dediler....

Çok haklısın canım bak sırf yağ kullanımı tüylenme yapabilirr
ben haftada bir kez iki kez uyguluyorum ama az mı ki ?

çatlakları engellemek çok zor...o yüzden sürekli nemli kalması daha iyi olur bence...ben de günde bir defa sanıyordum ama doktor günde iki kere dedi kremler için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…