çatlakları engellemek çok zor...o yüzden sürekli nemli kalması daha iyi olur bence...ben de günde bir defa sanıyordum ama doktor günde iki kere dedi kremler için...
git iyice sor.. bana genelde doğumdan sonra büyük bir kısmı gidiyor çok az kalıyor dediler sen yine koru kendini.. hiç olmadı lazer yaptırırız kuzum
valla avantaj kuzum... benim ki köşe bucak kaçıyor sokunamıyor bile
canım benim inşallah hiç bir şey yoktur tez zamnda sağlıklı haberlerini alırsın..
canım benim maşallah pek güzel, yakışıklı oğluşun:)
Allah her zaman mutlu etsin sizleri kuzum...
valla kakao yağı kullanıyorum ondan bile nefret ediyor benim ki :) mustelanın bir süre sonra kokusu geçiyorda allahtan günlük kullanımımda o olduğundan biraz çözmüş oluyoruz zorunu
bende de var özellikle göbek bölgesinde 8. ayda dökülürmüş öyle dediler....
mustela yı da duydum kokusuz mu o ?
biz geldikben neredeyse 5.ayımız bitecek hala midem bulanıyor yemek yediğimde yaaa kızlar müdürü gördüm sükseliii havalı bişey
hafifi bir kokusu var ama sürdükten 15-20 dakka sonra da geçiyor canım.. benim 2. tüpüm bitiyor 3 aylıkken başladım ben canım inşallah çatlamam çok korkuyorum:26::26:
takılma az bir zamanın var kaldı sabret çokkkkkkkk az kaldı...
buda eşimle bennn
16 dedin ve mailin elime geçer geçmez öğreneceksin kimin çıktığını şekerimmm
bu kez çekilişte kim kime çıktı bilelim geçen seferki gibi olmasın ya
hafifi bir kokusu var ama sürdükten 15-20 dakka sonra da geçiyor canım.. benim 2. tüpüm bitiyor 3 aylıkken başladım ben canım inşallah çatlamam çok korkuyorum:26::26:
takılma az bir zamanın var kaldı sabret çokkkkkkkk az kaldı...
MAŞALLAH KUZUM, OĞLUN ÇOK YAKIŞIKLI KAVUŞMAK NASİP ETSİN ALLAH
EŞİNLEDE YAKIŞIYORSUNUZZZ
bulemsuuu bana kim çıktı yazmadım, temiz kalplimişsin dedin kızçe çıksın dediğimde ama kim çıktı ??????? :44:
biz geldikben neredeyse 5.ayımız bitecek hala midem bulanıyor yemek yediğimde yaaa kızlar müdürü gördüm sükseliii havalı bişey
Neyse ben elimdekini bitirimde , onu da denerikkk
annem bana hamileliğinde hiiç çatlamamış pamuk gibidir zaten
ama kardeşimde çatlamış
bende ona çekersem bu demekki çatlamıcam
amaa ben annemin gençliği gibi zayıf ince değilim ki balık etliyim
o yüzden çatırdama ihtimali yüksek
Hatuncuum senin albüm yalan oldu sanırsammm
olmaz o zamn heyecanı kalmaz ki bir gün ansızın hediyen gelecek hemde ummadığın birisindenbencede ya heyecanı mı kalmaz ki şimdi de ?:26::26:
bencede ya heyecanı mı kalmaz ki şimdi de ?:26::26:
canımm inşAlalh doktorun yanılıyordur daa beebeğin sapa sağlamdırrr RAbbim evladınızı size bağışlasın canım Allah yardımcın olsun içini ferah tut Rabbil alemin büyük
Hmmm kim kime çıktı acabaaaa !!!
Canım benim mide bulantılarım ilk 3 ay hat safhadaydı hatta her gün işkence çekiodum
ama Allaha şükür ki son 2 aydır hiç bişiciiim kalmadı
İnşallah sende bi an önce düzelirsin
fazla baharatlı ve ağır şeyler yeme sakın
ben hala dikkat ediorumm
Müdüründe hayırlı uğurlu olaaa
sen işine bak gerisini sallaaaaaa
olsun canım el emeği yapmak isteyene vakit lazım2 ay kadar beklememiz gerekecek kuzum herkesi öğrenmek için :)
annen ilkde çatlamadıysa sen de düzenli krem kullanırsan bence çatlamazsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?