canım çok ama çok geçmiş olsun.. çok üzüldüm.....
inşallah bir an önce tamamıyla sağlığına kavuşur bebeğin.
bir tedavi ilaç uyguladı mı doktorun peki?
Hmmm kim kime çıktı acabaaaa !!!
Canım benim mide bulantılarım ilk 3 ay hat safhadaydı hatta her gün işkence çekiodum
ama Allaha şükür ki son 2 aydır hiç bişiciiim kalmadı
İnşallah sende bi an önce düzelirsin
fazla baharatlı ve ağır şeyler yeme sakın
ben hala dikkat ediorumm
Müdüründe hayırlı uğurlu olaaa
sen işine bak gerisini sallaaaaaa
olsun canım el emeği yapmak isteyene vakit lazım
yok ilaç falan vermedi kalbindeki kireçlenme zamanla geçeceğini beynindeki kistinde kendiliğinden kaybolan cinsten olduğunu söledi başka birşey olmamadı için detaylı ultrasona gönderdi yarın akşam gidicez bakalım hayırlısı artık[/QU
zamanla düzelecekmiş ya canım inşallah hemencecik iyileşir bir problem teşkil etmez saglıkla alırsın yavrunu kucagıne dua edelim birbirimize herşey güzel olacak inşallah
Hoşgeldin tatlım.. Çok üzüldüm canım yaa.. Ama erken belirlememleri güzel bir yerde.. Anne karnında tedavi yapabiliyorlarmıymış peki sordunmu canım ?
Benimde oluyor arada ama bebek rahimi büyütüyor ondan sanırım.. Geçiyor sonra doktor olabileceğini söylemişti zaten o nedenle evham yapmıyorum
kızlar saolun dua ediyordum hep gidene kadar birisi gelmesin diye hayırlısı böyleymiş napalım 2 ay dayanıcaz bakalımyarın ben akşam üstü gelirim kızlar doktora gidicem merak etmezsinizde eden cıkar diyee söyleyeyim dedim
etmezmiyiz delüüüükızlar saolun dua ediyordum hep gidene kadar birisi gelmesin diye hayırlısı böyleymiş napalım 2 ay dayanıcaz bakalımyarın ben akşam üstü gelirim kızlar doktora gidicem merak etmezsinizde eden cıkar diyee söyleyeyim dedim
kim çıktı acabaaaabulemsu bize kim çıktı ne zaman belli olacak şekercim
mailini açtın demekbulemsum gördmm onii bana kim çıktıgıniii
oğluşun hayırlı olsun canım sağlıklıca doğsun inşşKocaman kocaman harflerle herkese iyi günler kızlar.bugün doktora gittim başkente güldeniz hanıma süper bir kadın.ultrasonda esnemesine kadar herşeyi gördü detaylı detaylı anlattı bir bir.muaynesi 90 tale merak edene cicişler..... Vee veee cinsiyetide kesinleşti oğlum olacak .birtane daha paşam geliyorbu çin takvimi tuttu bende.
çağınım göktuğum geliyor:))))))))))))))
hediye hazırlayacağız canımneden 2 ay sonra ben onu anlamadım haftaya yollayalım işte
moonsun 1 numarayı seçtin
merwecik 3 numarayı sectin
esra86 6 numarayı şeçtin
lavinya 8 numarayı seçtin
annesininbirtanesi 7 numarayı seçtin
emeki 5 numarayı seçtin
kozete 15 numarayı seçtin
hayatbanagüzell 17 numarayı sectin
arcak81 12 numarayı sectin
beysal 9 numarayı seçtin ​
sahinus 4 numarayı sectin
appelepay 10 numarayı sectin
burcuxx 13 numarayı seçtin
kaju 16 numarayı sectin
güzelkızms 2 numarayı sectin
kalan numaralardan çekilişiniiz yapın arkadaşlar ve adres bilgilerinizi telefonlarınızıbulemsu_@hotmail.com adresine yollayın
canlarım ben evimi toplayım siz bu rakamların haricinde kuranızı çekin ben birazdan gei dönerimmm
hediye hazırlayacağız canım
Kocaman kocaman harflerle herkese iyi günler kızlar.bugün doktora gittim başkente güldeniz hanıma süper bir kadın.ultrasonda esnemesine kadar herşeyi gördü detaylı detaylı anlattı bir bir.muaynesi 90 tale merak edene cicişler..... Vee veee cinsiyetide kesinleşti oğlum olacak .birtane daha paşam geliyorbu çin takvimi tuttu bende.
çağınım göktuğum geliyor:))))))))))))))
canım alııcı olacağım ben genede bir tanede el emeği sey olsun istiyorum erkek olsaydı bana çıkan kişinin bebeği ona göre kafamda kurmuştum kız olsaydı minik bir panço yapmayı kafama koymuştum bakalım kimin için ne yapacağımben onu düşünemedim alıcıyım ben yapıcı değil :)
başım gözlerim agrıyor gözlerim kapanıyormidem bulanıyor ofoff Allahım yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?