2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım çok ama çok geçmiş olsun.. çok üzüldüm.....
inşallah bir an önce tamamıyla sağlığına kavuşur bebeğin.

bir tedavi ilaç uyguladı mı doktorun peki?

yok ilaç falan vermedi kalbindeki kireçlenme zamanla geçeceğini beynindeki kistinde kendiliğinden kaybolan cinsten olduğunu söledi başka birşey olmamadı için detaylı ultrasona gönderdi yarın akşam gidicez bakalım hayırlısı artık

kızlar saolun dua ediyordum hep gidene kadar birisi gelmesin diye hayırlısı böyleymiş napalım 2 ay dayanıcaz bakalım yarın ben akşam üstü gelirim kızlar doktora gidicem merak etmezsinizde eden cıkar diyee söyleyeyim dedim

tedavisi varmı bilmiyorum doktorum zamanla geçeceğini söyledi her ikisinide pek telaş edilecek bir durum yok dedi ama insan ister istemez takıyo

şimdi içim rahatladı dün biraz yordum kendimi herhalde birazda onun etkisi oldu

Olsunn herşeyde vardır bir hayır
ederikkk nie etmeyelimmm
güzel haberlerle gel e miii

etmezmiyiz delüüüü

bulemsu bize kim çıktı ne zaman belli olacak şekercim
kim çıktı acabaaaa

bulemsum gördmm onii bana kim çıktıgıniii
mailini açtın demek

oğluşun hayırlı olsun canım sağlıklıca doğsun inşş
birde çekiliş için nömere söylermiisn acaba? adser bilgilerinide alayım senden

Kocaman kocaman harflerle herkese iyi günler kızlar.bugün doktora gittim başkente güldeniz hanıma süper bir kadın.ultrasonda esnemesine kadar herşeyi gördü detaylı detaylı anlattı bir bir.muaynesi 90 tale merak edene cicişler..... Vee veee cinsiyetide kesinleşti oğlum olacak .birtane daha paşam geliyorbu çin takvimi tuttu bende.

çağınım göktuğum geliyor:))))))))))))))

hayrlı olsun canımm çok sevindim Allah anneli babalı büytsün inşAllah

dün Samanyoluda " erkek çocuk" diye bir kısa film izledim ibretlik...

adamın 3 kızı var adam eşine surekli dovuyor kızıyor senın yuzunden kadın 1 erkek cocuk veremedin bana bunlarrr kız bunlar evlat değil diyee kadını sovuyor dovuyor vuuryor bosucam diyor vs kaynana rahat dururmu hemen ogluna bır tane buluyor tam ayıracakken kadın hamile kalıyor ve kadın namazlarında " Allahım ölu diri bana bir erkek evlat ve o an canımı al" diyor hep dogumhaneden ne anne nede bebek kurtuluyor ve bebek erkekmiş... Adam okadar pişman oluyor ki yaptıklarına ama iş işten gecıyr.. Rabbim ne verirse evladın hayırlsını sağlıklısını eşlerimizle ailelerimizle kucağımıza alacagımız guzel gunlerini göreceğimiz hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin aminnn...

ARKADAŞLAR size bi sorum var benim bacak aramdaki kemiklerim agrıyor nasıl anlatsam özellikle sabah yataktan kalkınca bu bebişin agırlıgındanmı yoksa vitamin eksikliginden mi bilmiyorum.sizde varmı bu durumun yani bebiş daha 500 gr 3 kilo olunca nasıl taşıyacagız yaaa:)))Allah tabi kolaylıgını verir

ben onu düşünemedim alıcıyım ben yapıcı değil :)
canım alııcı olacağım ben genede bir tanede el emeği sey olsun istiyorum erkek olsaydı bana çıkan kişinin bebeği ona göre kafamda kurmuştum kız olsaydı minik bir panço yapmayı kafama koymuştum bakalım kimin için ne yapacağım

bana çıkan kişiye değişik bşr sürpriz bile yapabilirim bulemsu anladın onu sen telleri olsa iyi olurdu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…