2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Selam canımcım,oooh görümce olmak zordur hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah..
Bende dün arkadaşımın nişanındaydım Trakya'lılar onlar da bi roman,bi damat oynamışım valla hoplaya zıplaya

bana çıkan kişiye değişik bşr sürpriz bile yapabilirim bulemsu anladın onu sen telleri olsa iyi olurdu :))
evet canım süpriz tam olur :118:
telefon dedinde aklıma geldi arkadaşlar bazılarınızın hediye zamanı evdemi yoksa iştemi olduğu tam belli değil bu yüzden telefon verseniz kargo için daha iyi olmaz mı lütfen telefon vermeyenler eklesinler bende karsı atarafa ileteyim sorunsuz güzel neşeli bir çekilişimiz olsun inşşşş

Evet evet evet aynen benim de..
sabahları ağrıyor genelde kalkınca geçiyor neden acaba?

oğluşun hayırlı olsun canım sağlıklıca doğsun inşş
birde çekiliş için nömere söylermiisn acaba? adser bilgilerinide alayım senden

ADSER BİLGİLER NEY BEBİŞİM. ÇEKİLİŞ İÇİN NUMARA İSTİYORSAN İKİNCİ BEBİŞİMİN SANSINA İKİ DİYORUM.VE SENİ OPÜYORUM:d

evet canım geçen hafta kaynanam bizim bahçe neden küçük dedi eşimde benim içimde fesatlık yok gönlüm zengin benim bahçemde şansıma büyük çıktı dedi
bakarsın bir gün seninde bir hobi bahçen olur canım oğluşunla beraber toprakla uğrasırsınız
geç kalmadın canım bir rakam seç

---Hee bu arada çekilişe geç kalmadım değil mi?

ADSER BİLGİLER NEY BEBİŞİM. ÇEKİLİŞ İÇİN NUMARA İSTİYORSAN İKİNCİ BEBİŞİMİN SANSINA İKİ DİYORUM.VE SENİ OPÜYORUM:d

moonsun 1 numarayı seçtin
merwecik 3 numarayı sectin
esra86 6 numarayı şeçtin
lavinya 8 numarayı seçtin
annesininbirtanesi 7 numarayı seçtin
emeki 5 numarayı seçtin
kozete 15 numarayı seçtin
hayatbanagüzell 17 numarayı sectin
arcak81 12 numarayı sectin
beysal 9 numarayı seçtin ​
sahinus 4 numarayı sectin
appelepay 10 numarayı sectin
burcuxx 13 numarayı seçtin
kaju 16 numarayı sectin
güzelkızms 2 numarayı sectin
niltt 11 numarayı seçtin
kalan numaralardan çekilişiniiz yapın arkadaşlar ve adres bilgilerinizi telefonlarınızı
bulemsu_@hotmail.com adresine yollayın
bu numaralar haricinde bir numara seçin canım

adres bilgisi ise ev adresin iş adresin kargo nereye gelecekse onun bilgilerini bana yollayın canım

Son düzenleme:
selamm millet üf ya anca gelebildim bugün işte ayrı bir yoğunluk evde ayrı oo çekiliş mekiliş biz geç kalmışıaz yawss konuya neyse yarışmaya katılan arkilerime başarılar

olsun canım el emeği yapmak isteyene vakit lazım

hediyenin geliş zamanı hiç sorun değil kuzum :)

sadece kim kime çıktı onu merak ederiz

İnşallah canımmmm
ama vücut yapım anneme benzemioo
o benim yaşımdayken incecikmişş
ben balıketliyim gördüysennn

olsun deri yapın daha önemli o benziyorsa sorun yok :) benzemiyorsa halalara bir bak:)

seçme imkanı olsa iyi olurdu harbi ya doğru

yok canım cok dikkat ettim aksine anlayamadım

kuzum köftenin baharatı dokunmuş olabilir midene belki soda çözer...:26:

selamm millet üf ya anca gelebildim bugün işte ayrı bir yoğunluk evde ayrı oo çekiliş mekiliş biz geç kalmışıaz yawss konuya neyse yarışmaya katılan arkilerime başarılar
geç kalmadın tatlım hemen senide ekleyebilirim daha bitmedi çekilişimiz çünkü

Esra'cııııım sonunda gördüm seni ne şekermişsin ne tatlıymışsın sen öyleee maaşallah tatlımmmmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…