canlarım günaydın..yogun bi haftasonunun ardından yeniden iş başı yapmak zorunda olmanın dayanılmazzz mutsuzlugu var üzerimdee...neyseki siz varsınızz
haftasonun küçük kardeşimin nişanı vardı...bende tek abla/görümce oldugum için bütün işler bana kaldı...sabah 11de gelinimizle kuaföre başladı serüvenimiz...ardından fotografçı...ardından 19-23 arası süren bol oyunlu, hiç oturmadıgım bi nişan oldu...kızım çok uslu durdu üzmedi beni...bi ara topuklu ayakkabılara dayanamadım ve ayakkabıları çıkarıp çaktırmadan ayaklarımı dinlendirdimm
gece eve geldımgımızdee ayaklarımın sızlamasından bi süre yürüyemedim ve uyuyamadım...ertesi sabah biraz daha iyiydim...kocişin ısrarıylaa bağ evine gittik ve meşhur havuzumuzu doldurduk..çok eğlendik..aslında dizlerime iyide geldi...su beni dinlendirdi...
şimdide kahvaltımızı yapıyoruz kızımla..biraz geçmiş okuyupp yetişceezz size inşalahh teyzoşlar...
Bende öyleyim nilgünüm
içimde kıpraşıp duran cimcime bi kızım varr
Ne güzel di mi canım yaa maaşallah diyyelim de,içinde bişey dürtüp duruyo seni ayyy yerim onları bennn..
ekliyorum canım
hemde ne yorulma dünde yoruldum eşim kızdı hatta bir ara bana fatma gezinip durma sonra evde sıkıntı çekerken bende çekiyorum diye ama üstüne alınan olmadı bende yoruldum gene maleseff
ama var ya bahçemizdeki mısırlar toprakdan filizlenmiş bamyalar filizlenmiş biberlerde çiçekler var ay ne mutlu olduk eşimleeeee:))eşim bahçeden hiç ayrılmadı kayınpeder uyuz oldu biizm bahçenin güzelleşmesine benim bahçem daha güzel diyor
dangalak sen ekeli 1 ay oldu biz ekeli 10 gün olmadı daha
Olsun olsun söylemesi bile yeter iyi demiş eşin..
Ayy ne güzel benim de asıl mesleğim ziraat üzerine yaa,o kadar özledim ki tarla,sera,bahçe işleriyle uğraşmayı
okulda seralarımızda çok işler yapardık ne güzel
İşte Allah her zaman doğrunun yanında canım,bak sevgiyle aşkla yapılan iş filiz vermiş ne güzel maaşallah...
Ama içinde kötülük,fesatlık varsa dünyaları ek,biçecek mahsül bile çıkmaz çıksa da helal olmaz..
---Hee bu arada çekilişe geç kalmadım değil mi?
bu kez çekilişte kim kime çıktı bilelim geçen seferki gibi olmasın ya
başım gözlerim agrıyor gözlerim kapanıyormidem bulanıyor ofoff Allahım yardım et
evet canım süpriz tam olur :118:bana çıkan kişiye değişik bşr sürpriz bile yapabilirim bulemsu anladın onu sen telleri olsa iyi olurdu :))
ARKADAŞLAR size bi sorum var benim bacak aramdaki kemiklerim agrıyor nasıl anlatsam özellikle sabah yataktan kalkınca bu bebişin agırlıgındanmı yoksa vitamin eksikliginden mi bilmiyorum.sizde varmı bu durumun yani bebiş daha 500 gr 3 kilo olunca nasıl taşıyacagız yaaa:)))Allah tabi kolaylıgını verir
oğluşun hayırlı olsun canım sağlıklıca doğsun inşş
birde çekiliş için nömere söylermiisn acaba? adser bilgilerinide alayım senden
evet canım geçen hafta kaynanam bizim bahçe neden küçük dedi eşimde benim içimde fesatlık yok gönlüm zengin benim bahçemde şansıma büyük çıktı dedi
Olsun olsun söylemesi bile yeter iyi demiş eşin..
Ayy ne güzel benim de asıl mesleğim ziraat üzerine yaa,o kadar özledim ki tarla,sera,bahçe işleriyle uğraşmayı
okulda seralarımızda çok işler yapardık ne güzel
İşte Allah her zaman doğrunun yanında canım,bak sevgiyle aşkla yapılan iş filiz vermiş ne güzel maaşallah...
Ama içinde kötülük,fesatlık varsa dünyaları ek,biçecek mahsül bile çıkmaz çıksa da helal olmaz..
ADSER BİLGİLER NEY BEBİŞİM.ÇEKİLİŞ İÇİN NUMARA İSTİYORSAN İKİNCİ BEBİŞİMİN SANSINA İKİ DİYORUM.VE SENİ OPÜYORUM:d
Pilavmı yedin sen yoksa ??? Tansiyonunu ölçtürme şansın varsa ölçtürsene tatlım
E NE ANLADIK ÇEKİLİŞTEN :) OLDU OLACAK KİŞİ SEÇELİM52:
noldu kuzum, şekerli mi çok yedin? ya da pilav ekmek mi fazla yedin??
olsun canım el emeği yapmak isteyene vakit lazım
İnşallah canımmmm
ama vücut yapım anneme benzemioo
o benim yaşımdayken incecikmişş
ben balıketliyim gördüysennn
seçme imkanı olsa iyi olurduharbi ya doğru
yok canım cok dikkat ettim aksine anlayamadım
geç kalmadın tatlım hemen senide ekleyebilirim daha bitmedi çekilişimiz çünküselamm millet üf ya anca gelebildim bugün işte ayrı bir yoğunluk evde ayrıoo çekiliş mekiliş biz geç kalmışıaz yawss konuya neyse yarışmaya katılan arkilerime başarılar
milona nerde??
kızlar albümü kaldırıyorum, kimse esra seni görmedim demesin sonra
milona nerde??
kızlar albümü kaldırıyorum, kimse esra seni görmedim demesin sonra
Aaaaa dur dur ben bakıcaaammmmm
canım adres bilgisiyle beraber sana yollayacağım mesajı ama suan elimde bilgi yokbulemsu bana kim çıktı bebem
Aaaaa dur dur ben bakıcaaammmmm
kız neden cevap vermedin bana arkadaşın nasııılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?