2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Esra'cııııım sonunda gördüm seni ne şekermişsin ne tatlıymışsın sen öyleee maaşallah tatlımmmmmm...

sağol canım benimmmmmmm.. ben de seni çok beğendim tam esmer şekersinnn
geçen aysunla konuşurken "kocişim de deşifre oldu artık fantezilerimi anlatamam diyorum " oda "ben zaten rahat rahat anlatmak için koymadım resmini diyo

kızlar böyle midem kavruluyor yanıyor içinde birşeyler kaynıyor sankiiii keşke biraz uyuyabilsemm ama imkan yok

soda içsene canım yaaa..

esra ne kadar tatlısın maşallah yaşını gercekten göstermiyorsun kilonuda çok zayıfsın çok da masum bir güzelliğin var canım Allah sevgilinle bir ömür mutlu kılsın

sağol canımm

aslında artık yaşımı göstermek istiyorum ben biliyo musun :) iki gündür "yaa bu kızlar yaşını göstermiyosun dediler, acaba kaşlarımı aldırsam biraz daha büyük gösterir miyim" diye düşünüyorum

kızlar böyle midem kavruluyor yanıyor içinde birşeyler kaynıyor sankiiii keşke biraz uyuyabilsemm ama imkan yok

kuzum bak dediğim gibi bir soda iç ya da bir gaviscon al rahatlatır mide dayanılmaz bir şey.. ben çok çektim.. gavisconu da tüm kadın doumcular öneriyor korkma..

ayy ekle ozaman beniii ama bana konuyu bide özet geçmen gerek ben genelde geçmişi okumadan geliyorum konulara çat pat vaakıfım ne yapmam gerek
canım sadece rakam söylüyeceksin hepsi bu hediyelerde ağustos sonunda yollanacaklar sadece bebeğe özel hediyeler olacak bunlar
elimde olan numaralar
19-21-24-20-18-14-22 şeç bir tanesini

özel msj atmıştım cnmm
senin değil sana çıkan kişinin bilgiis yok canım

22 olsunnnnnn benimmmmmmm..... 22 ocak benim nikah tarihim şeker

bebişin olunca ayyy ne güzellll ne genç bir anne diyecekler kuzum boşver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…