albümünmü var tatlım dur bakayım ayy tatlım deyince canım serbetli bi tatlı çekti:)))
geç kalmadın tatlım hemen senide ekleyebilirim daha bitmedi çekilişimiz çünkü
albümünmü var tatlım dur bakayım ayy tatlım deyince canım serbetli bi tatlı çekti:)))
canım adres bilgisiyle beraber sana yollayacağım mesajı ama suan elimde bilgi yok
yok canım susuz köfte yogurt az bişide erişte yedim :26:
milona nerde??
kızlar albümü kaldırıyorum, kimse esra seni görmedim demesin sonra
Ayyy kıyamam canım yaaa,evet albümüm duruyo bakabilirsin bende seni görmek isterim amaaaa...
Esra'cııııım sonunda gördüm seni ne şekermişsin ne tatlıymışsın sen öyleee maaşallah tatlımmmmmm...
kızlar böyle midem kavruluyor yanıyor içinde birşeyler kaynıyor sankiiiikeşke biraz uyuyabilsemm ama imkan yok
heh o erişte şimdi senş zıplatan canımcım
Az da yesen zıplatıyor banada aynısını yapıyor
milona nerde??
kızlar böyle midem kavruluyor yanıyor içinde birşeyler kaynıyor sankiiiikeşke biraz uyuyabilsemm ama imkan yok
milona nerde??
esra ne kadar tatlısın maşallah yaşını gercekten göstermiyorsun kilonuda çok zayıfsın çok da masum bir güzelliğin var canım Allah sevgilinle bir ömür mutlu kılsın
canım sadece rakam söylüyeceksin hepsi bu hediyelerde ağustos sonunda yollanacaklar sadece bebeğe özel hediyeler olacak bunlarayy ekle ozaman beniiiama bana konuyu bide özet geçmen gerek ben genelde geçmişi okumadan geliyorum konulara çat pat vaakıfım ne yapmam gerek
senin değil sana çıkan kişinin bilgiis yok canımözel msj atmıştım cnmm
Allah iyiliğini versin :):):):):)
canım sadece rakam söylüyeceksin hepsi bu hediyelerde ağustos sonunda yollanacaklar sadece bebeğe özel hediyeler olacak bunlar
elimde olan numaralar
19-21-24-20-18-14-22 şeç bir tanesini
senin değil sana çıkan kişinin bilgiis yok canım
sağol canımm
aslında artık yaşımı göstermek istiyorum ben biliyo musun :) iki gündür "yaa bu kızlar yaşını göstermiyosun dediler, acaba kaşlarımı aldırsam biraz daha büyük gösterir miyim" diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?