2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kaşla alakası varmı bilmem ama böyle çooook güzelsin dogalsın bende almıyorum kaşlarımı kaşlarında problem yok bence tabi sen bilirsin merak etme dogum yapınca zaten olgunlaşacagız

namaz kılanlar canlarım nasıl kılıyorsunuz oturarak mı ayakta mı ben Allah nasip ederse devam etmek istiyorum namaza secdeye uzandıgımda midem baskı yapıyor nefes alamıyorum sanki o yuzddeen oturarak kılııyorum 2 gundur

bebişin olunca ayyy ne güzellll ne genç bir anne diyecekler kuzum boşver :)

dimi

kaşla alakası varmı bilmem ama böyle çooook güzelsin dogalsın bende almıyorum kaşlarımı kaşlarında problem yok bence tabi sen bilirsin merak etme dogum yapınca zaten olgunlaşacagız

zaten yüz hatlarım keskin değil, kaşlarda doğal olunca yumuşak bir yüze sahip oluyorum :) gerçi eşim istemez aldırmamı, çok beğeniyo kaşlarımı çünkü

ilkini kaçırınca bööle oldu

bu üçüncüydü desem

canım ben kılmaya çalışıyorum... ayakta kılıyorum ama kalkarken bi yerden destek alıyorum. secdede bi sorun yok ama ayağa kalkarken işte destek almazsam karnıma baskı oluyor.

şimdilik ayakta kılabiliyorum secdeye varmak problem oluyor baskıdan dolayı ama secde olmazsa namaz olmaz :))))ileriki aylarda oturarak kılarım

canım ben kılmaya çalışıyorum... ayakta kılıyorum ama kalkarken bi yerden destek alıyorum. secdede bi sorun yok ama ayağa kalkarken işte destek almazsam karnıma baskı oluyor.

anladım canımm ben secdedeyken baskı oluyor midem agzıma geliyor cok kötü oluyorum Allah affetsin ondan oturarak eğiliyorum secde gibi yapıyorum eğilerek Allah kabul etsin

bende 1 aydır oturarark kılıyorum canım yoksa karnım çok rahatsız ediyor.. oturuyorum minderleri önüme koyuyorum o şekilde çok eğilmeden kılıyorum

14 boşta sanırım 14 olsun benimde....çubuklu mah.şehit murat özçelik sok.no:4/4 yunus apt.şenevler kavacık beykoz /istanbul tel nom:544 416 18 78

ben ondördü aldım şimdi nedemek bu ben hiç bişi anlamadım gerçekten kime nezaman ne alıcaz .hediye standartı varmı..

anladım canımm ben secdedeyken baskı oluyor midem agzıma geliyor cok kötü oluyorum Allah affetsin ondan oturarak eğiliyorum secde gibi yapıyorum eğilerek Allah kabul etsin

tatlım miden yanıyorsa hiç savaşma gaviscon iç.. Banada lavinya söylemişti doktorada sordum hiç bir zararı yok kullan dedi.. al şurubu iç miss gibi hemen gidiyor yanma

hayırlı uğurlu olsun seninki erkek ya da ağız arıyorsun panço fikrine kız anaları ne diyo diye

hm anladım canım... yemek yedikten sonra değli de yemeden önce kılsanda mı aynı peki??

özlemix kız adresini burdan niye paylaştın !!

Biz önemli değilde google'dan beykoz yazsan sen çıkacaksın deli Sil o adresi
bu arada bana yakınmışsın bende beylerbeyi'ndeyim

Son düzenleme:

Sağol kuşuuuummm

Sorma yaa çoğumuz kocişleri deşifre ettik gitti bizim fanteziler
aysun iyi yapmış valla,aman olsun yaa nolcak yine anlatırız..

Ben gördüm seni baktım doya doyaaa
böylee sanki yıllardır tanıdığım bi arkadaşım, dostum gibi bi sıcaklık verdi bana fotografların

Ayy canım aynen bende sana öyle,kesinlikle yıllanmış bi dostluk gibi gerçekten,çok sıcaksın sende,canayakınsın ilk geldiğin anda belli ettin zaten.
Allah bozmasın devam ettirsin inşallah bu dostluklarımızı hepimizin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…