sağol canımm
aslında artık yaşımı göstermek istiyorum ben biliyo musun :) iki gündür "yaa bu kızlar yaşını göstermiyosun dediler, acaba kaşlarımı aldırsam biraz daha büyük gösterir miyim" diye düşünüyorum
tamamdır canım adres bilgini ve telefon bilgini bulemsu_@hotmail adresine yollarsan sevinirim22 olsunnnnnn benimmmmmmm.....22 ocak benim nikah tarihim şeker
cooook fenasın seeeeeeen
bende isterimm tatlııııııı
bebişin olunca ayyy ne güzellll ne genç bir anne diyecekler kuzum boşver :)
kaşla alakası varmı bilmem ama böyle çooook güzelsin dogalsın bende almıyorum kaşlarımı kaşlarında problem yok bence tabi sen bilirsin merak etme dogum yapınca zaten olgunlaşacagız
ilkini kaçırınca bööle oldu
namaz kılanlar canlarım nasıl kılıyorsunuz oturarak mı ayakta mı ben Allah nasip ederse devam etmek istiyorum namaza secdeye uzandıgımda midem baskı yapıyor nefes alamıyorum sanki o yuzddeen oturarak kılııyorum 2 gundur
namaz kılanlar canlarım nasıl kılıyorsunuz oturarak mı ayakta mı ben Allah nasip ederse devam etmek istiyorum namaza secdeye uzandıgımda midem baskı yapıyor nefes alamıyorum sanki o yuzddeen oturarak kılııyorum 2 gundur
canım ben kılmaya çalışıyorum... ayakta kılıyorum ama kalkarken bi yerden destek alıyorum. secdede bi sorun yok ama ayağa kalkarken işte destek almazsam karnıma baskı oluyor.
14 boşta sanırım 14 olsun benimde....çubuklu mah.şehit murat özçelik sok.no:4/4 yunus apt.şenevler kavacık beykoz /istanbul tel nom:544 416 18 78moonsun 1 numarayı seçtin
merwecik 3 numarayı sectin
esra86 6 numarayı şeçtin
lavinya 8 numarayı seçtin
annesininbirtanesi 7 numarayı seçtin
emeki 5 numarayı seçtin
kozete 15 numarayı seçtin
hayatbanagüzell 17 numarayı sectin
arcak81 12 numarayı sectin
beysal 9 numarayı seçtin ​
sahinus 4 numarayı sectin
appelepay 10 numarayı sectin
burcuxx 13 numarayı seçtin
kaju 16 numarayı sectin
güzelkızms 2 numarayı sectin
niltt 11 numarayı seçtin
kalan numaralardan çekilişiniiz yapın arkadaşlar ve adres bilgilerinizi telefonlarınızı
bulemsu_@hotmail.com adresine yollayın
bu numaralar haricinde bir numara seçin canım
adres bilgisi ise ev adresin iş adresin kargo nereye gelecekse onun bilgilerini bana yollayın canım
canım ben kılmaya çalışıyorum... ayakta kılıyorum ama kalkarken bi yerden destek alıyorum. secdede bi sorun yok ama ayağa kalkarken işte destek almazsam karnıma baskı oluyor.
hadi yaa gerçekten cok fenayım cok yakıyor midemiiiAllahım korkuyorum umarım mide hastalıgı kalıcı olmaz dogumdan sonra geçer tamameennnn
Sen Yoktun - Dursun Ali ERZİNCANLI - YouTube kızlar çok guzel dinleyin
canım alııcı olacağım ben genede bir tanede el emeği sey olsun istiyorum erkek olsaydı bana çıkan kişinin bebeği ona göre kafamda kurmuştum kız olsaydı minik bir panço yapmayı kafama koymuştum bakalım kimin için ne yapacağım
şimdilik ayakta kılabiliyorum secdeye varmak problem oluyor baskıdan dolayı ama secde olmazsa namaz olmaz :))))ileriki aylarda oturarak kılarım
anladım canımm ben secdedeyken baskı oluyor midem agzıma geliyor cok kötü oluyorum Allah affetsin ondan oturarak eğiliyorum secde gibi yapıyorum eğilerek Allah kabul etsin
tamamdır canım adres bilgini ve telefon bilgini bulemsu_@hotmail adresine yollarsan sevinirim
sağol canım benimmmmmmm.. ben de seni çok beğendim tam esmer şekersinnn
geçen aysunla konuşurken "kocişim de deşifre oldu artık fantezilerimi anlatamam diyorum" oda "ben zaten rahat rahat anlatmak için koymadım resmini diyo
.
soda içsene canım yaaa..
Ben gördüm seni baktım doya doyaaa
böylee sanki yıllardır tanıdığım bi arkadaşım, dostum gibi bi sıcaklık verdi bana fotografların
haklısın canım ama nefesim kesiliyor midem agzıma geliyor sanki nasıl çözsem bilemedim tam secde yapamıyorum yarım secde oluyor
Bayanların doğum yapmalarının kolaylaşması için, hamile iken ve doğum anında okunacak dua var mı? | Sorularla İslamiyet
kızlar okuyun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?