2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
14 boşta sanırım 14 olsun benimde....

ben ondördü aldım şimdi nedemek bu ben hiç bişi anlamadım gerçekten kime nezaman ne alıcaz .hediye standartı varmı..
tamam olsun ama adres bilgini sil meydandan hemen ben mailimi at dediydim sana

haklısın canım yarım secde nasıl olur bilmem tabi bir bilene sormak lazım ileride karnımız hepten cıkacak o zaman yapmak zorunda kalabiliriz .ben secdeyi tamamen ortadan kaldıramayız dedim

ben ondördü aldım şimdi nedemek bu ben hiç bişi anlamadım gerçekten kime nezaman ne alıcaz .hediye standartı varmı..[/QUOTE]

bu kız hepimizden hediye bekliyo

Son düzenleme:

aayyy canım ya bende boşladım namazı buaralar düzen oturtamadım çok kızıyorum kendime şeytanım bayram ediyor diye daha dikkatli olmak için elimden geleni yapıcam yaa seninkinide rabbim kabul etsin canım mazeretin var sonuçta niyetlerde önemli

KIZLAR ÖZLEMİX İN MESAJINI ALINTI YAPTIYSANIZ SİLİN, YOKSA SİLEMEZ MESAJINI !!!!!!!!

özlemix kız adresini burdan niye paylaştın !!

Biz önemli değilde google'dan beykoz yazsan sen çıkacaksın deli Sil o adresi
bu arada bana yakınmışsın bende beylerbeyi'ndeyim

Sağol kuşuuuummm

Sorma yaa çoğumuz kocişleri deşifre ettik gitti bizim fanteziler
aysun iyi yapmış valla,aman olsun yaa nolcak yine anlatırız..

Tuğba Canım benin ismim

MEMNUN OLDUMMMM :d:d

tamam olsun ama adres bilgini sil meydandan hemen ben mailimi at dediydim sana

CANIM ALINTIYI SİL, YOKSA SİLEMEZ MESAJINI :)

kılmalıyız canım yaa "YARIN KILARIM DİYE ERTELEME NAMAZI, LAKİN YARIN KILARIM DİYENLERİN BİZ DÜN KILDIK NAMAZINI." şu cumle beni cok ürkütüyor yarın musalla taşında bizde ola biliriz Allah yar ve yardımcımız olsun

haklısın canım yarım secde nasıl olur bilmem tabi bir bilene sormak lazım ileride karnımız hepten cıkacak o zaman yapmak zorunda kalabiliriz .ben secdeyi tamamen ortadan kaldıramayız dedim

bende bilemiyorum benim için sorun ayakta kalmak değil zaten secdeye gittiğimde soluksuz kalmam ve midemin baskı yapması o yuzden yarım yapıyorum ama gerçekten bilene sormak lazım dedigin gibi

piqi

canım ne zaman sordun bebişim görmedim... hala yatıyo canım hastanede... telini açmıyo konuşamıyorum, eşi fena değil şimdilik diyo. çok şükür 7. ayı bitirdi hastanede yata yata...
bende sormustum dogum olcak denmıstı ıyı barı sevındım dogum olmadıgına yatsında ıns saglıkla kavussun bebısıne
bu arada adım Arzu dua lıstesı ıcın gercı daha once cok yazıdm ısmımı ama bı öğrenemediniz

kızlar bu arada cekılıs ıcın aslında kım kıme cıktı öğrensek fena olmaz belkı ıhtıyacı olan bıseyı almak acısından da faydalı olabılır ama yok dersenız de ok tabı

bende 1 aydır oturarark kılıyorum canım yoksa karnım çok rahatsız ediyor.. oturuyorum minderleri önüme koyuyorum o şekilde çok eğilmeden kılıyorum

ay canım sende bendensin minderlerin uzerine secde olarak uzanıyorsun değil mi bende öyle ypayım saol bıtanelerim benimmmm

özlemixx kız naptın seennn deliii yaaaa

canım çoğunuzun ismini biliyorum ama yine de garantileştirmeden yazmıyorum dua listesine.nolur ne olmaz...

canım inan hiç heyecanı kalmaz kimin kime çıktığını bilirsek...

benim adım Melike canım

tamam tatlım :)

haklısın canım boynumuzun borcu nasıl kimseye borçlu olmayı sevmiyorsak yaradana da borcumuzu öedemliyiz enazından gayret sarfetmeliyiz

hayırlı uğurlu olsun seninki erkek ya da ağız arıyorsun panço fikrine kız anaları ne diyo diye
bilemiyorum artık kim çıktı bana kızımı olacak oğluşumu olacakkk

KIZLAR ÖZLEMİX İN MESAJINI ALINTI YAPTIYSANIZ SİLİN, YOKSA SİLEMEZ MESAJINI !!!!!!!!

MEMNUN OLDUMMMM :d:d

CANIM ALINTIYI SİL, YOKSA SİLEMEZ MESAJINI :)
canım ben alıntıda adresi sildim zatiii

kızlar sitede bir sorun vardı zor girdim yaa kaç kere denedim fotolarıda anca atabildimm

bulensuu-applepay bakınn

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=25701
hemen bakıyorummmmmmsenin nette sorun var galiba taa ne zamn attığım mail bile geç ulaştı eline

Kızlar kocişim iş seyahatinde perş ya da cuma gelecek
Annemler tatildeler
Ablamlar çalışıyorlar

Yapayalnız kaldım,çok canım sıkılıyor dünden beri

Kayınvalidemlere gidicem sadece 1 akşam yemeğe o kadar.
Bi de kpss işleriyle ilgilenicem,tatil için alışverişi de bu hafta yapayım diyorum ki vakit geçsin en azından..
bunaldım şimdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…