dua listesine katılanlar isimlerinizi yazın lutfen
hm anladım canım... yemek yedikten sonra değli de yemeden önce kılsanda mı aynı peki??
tamam olsun ama adres bilgini sil meydandan hemen ben mailimi at dediydim sana14 boşta sanırım 14 olsun benimde....
ben ondördü aldım şimdi nedemek bu ben hiç bişi anlamadım gerçekten kime nezaman ne alıcaz .hediye standartı varmı..
haklısın canım ama nefesim kesiliyor midem agzıma geliyor sanki nasıl çözsem bilemedim tam secde yapamıyorum yarım secde oluyor
Bayanların doğum yapmalarının kolaylaşması için, hamile iken ve doğum anında okunacak dua var mı? | Sorularla İslamiyet
kızlar okuyun lütfen
haklısın canım ama nefesim kesiliyor midem agzıma geliyor sanki nasıl çözsem bilemedim tam secde yapamıyorum yarım secde oluyor
Bayanların doğum yapmalarının kolaylaşması için, hamile iken ve doğum anında okunacak dua var mı? | Sorularla İslamiyet
kızlar okuyun lütfen
özlemix kız adresini burdan niye paylaştın !!
Biz önemli değilde google'dan beykoz yazsan sen çıkacaksın deliSil o adresi
bu arada bana yakınmışsın bende beylerbeyi'ndeyim
Sağol kuşuuuummm
Sorma yaa çoğumuz kocişleri deşifre ettik gitti bizim fanteziler
aysun iyi yapmış valla,aman olsun yaa nolcak yine anlatırız..
Tuğba Canım benin ismim
tamam olsun ama adres bilgini sil meydandan hemen ben mailimi at dediydim sana
aayyy canım ya bende boşladım namazı buaralar düzen oturtamadım çok kızıyorum kendime şeytanım bayram ediyor diyedaha dikkatli olmak için elimden geleni yapıcam yaa seninkinide rabbim kabul etsin canım mazeretin var sonuçta niyetlerde önemli
haklısın canım yarım secde nasıl olur bilmem tabi bir bilene sormak lazım ileride karnımız hepten cıkacak o zaman yapmak zorunda kalabiliriz .ben secdeyi tamamen ortadan kaldıramayız dedim
bende sormustum dogum olcak denmıstı ıyı barı sevındım dogum olmadıgına yatsında ıns saglıkla kavussun bebısınepiqi
canım ne zaman sordun bebişim görmedim... hala yatıyo canım hastanede... telini açmıyo konuşamıyorum, eşi fena değil şimdilik diyo. çok şükür 7. ayı bitirdi hastanede yata yata...
ayy ne güzel birşey bulmuşsun canım bu duayı mutlaka yanımızda taşıyalım doğuma giderken, bol bol okuyalım....
bende 1 aydır oturarark kılıyorum canım yoksa karnım çok rahatsız ediyor.. oturuyorum minderleri önüme koyuyorum o şekilde çok eğilmeden kılıyorum
bende sormustum dogum olcak denmıstı ıyı barı sevındım dogum olmadıgına yatsında ıns saglıkla kavussun bebısıne
bu arada adım Arzu dua lıstesı ıcın gercı daha once cok yazıdm ısmımı ama bı öğrenemediniz
kızlar bu arada cekılıs ıcın aslında kım kıme cıktı öğrensek fena olmaz belkı ıhtıyacı olan bıseyı almak acısından da faydalı olabılır ama yok dersenız de ok tabı
benim adım Melike canım
kılmalıyız canım yaa "YARIN KILARIM DİYE ERTELEME NAMAZI, LAKİN YARIN KILARIM DİYENLERİN BİZ DÜN KILDIK NAMAZINI." şu cumle beni cok ürkütüyor yarın musalla taşında bizde ola biliriz Allah yar ve yardımcımız olsun
haklısın canım boynumuzun borcu nasıl kimseye borçlu olmayı sevmiyorsak yaradana da borcumuzu öedemliyiz enazından gayret sarfetmeliyiz
bilemiyorum artık kim çıktı bana kızımı olacak oğluşumu olacakkkhayırlı uğurlu olsun seninki erkek ya da ağız arıyorsun panço fikrine kız anaları ne diyo diye
canım ben alıntıda adresi sildim zatiiiKIZLAR ÖZLEMİX İN MESAJINI ALINTI YAPTIYSANIZ SİLİN, YOKSA SİLEMEZ MESAJINI !!!!!!!!
MEMNUN OLDUMMMM :d:d
CANIM ALINTIYI SİL, YOKSA SİLEMEZ MESAJINI :)
hemen bakıyorummmmmmkızlar sitede bir sorun vardı zor girdim yaa kaç kere denedim fotolarıda anca atabildimm
bulensuu-applepay bakınn
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=25701
kızlar sitede bir sorun vardı zor girdim yaa kaç kere denedim fotolarıda anca atabildimm
bulensuu-applepay bakınn
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=25701
benim adımda semraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?