2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar sitede bir sorun vardı zor girdim yaa kaç kere denedim fotolarıda anca atabildimm

bulensuu-applepay bakınn

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=25701
gördüm gördüm bende gördüm bir annesininbirtanesi kaldı görmediğim oda söz verdi tamam artık kimseye küs değilim ben
kız hayatbanagüzell yüzün nasıl güzelmiş senin öyle oğluşun sana benzesin inşşş da o kaynanla kayınbaban ona baktıkça seni görsünler inşşşşş

kızlar milupadan paket geldi çok beğendim:) güzel bir kitapçık, cd ve indirim kuponları koymuşlar.. bunun dışında huggiesin 8 adet orhanik pamuklu yenidoğan bezi, niveanın ıslak mendili, saç ve vücut şampuanı ve pişik kremi testerları ve bir tane milupa emzirme çayı koymuşlar.. indirim çekleri de migros ve tansaşlarda kullanılabiliyor ve bez ve nivea ve milupa ürünleri için geçerli çok beğendim kampanyalarını :)

oğluşun tekmeleriyle senin yanlız olmadığını hatırlatmıyor mu şekerimm

canım cok sewindim ne kadar dolu bir paket gule guule kullansın oglusun biz nasıl basvurabiliriz

en iyisi kuzum vakit geçer ben de ayarladım sonunda ve pazar günü gidiyorum tatile inşallah... bende bu hafta alış verişle geçircem.. hafta sonu bikinimi giydim hala oluyor kocaman bir göbek dışında... ben hamile mayosu almayayım onu kullanayım denizden çıkınca da ince askılı bir tişört giyer otururum diyorum sen alacak mısın kuzum?

ben de cmt gidiyorum bişey almıycam

nasıl başvuruyorduk tatlım bende istiyorum yaaa

oğluşun tekmeleriyle senin yanlız olmadığını hatırlatmıyor mu şekerimm

Ayy evet yaa nankörlük yapmayayım oğluşuma yaa hem de nasıl hele de bu gece fıldır fıldır gezindi durdu sıpam benim..

İyi yapmışsın canım yaa,sağlıkla git gel inşallah..
bende 20'sinde gideceğim kısmet olursa...

aynen bikinimi giyindim aynen devammayo sıkar diye almayı düşünmüyorum aslında,tekrar bi bikini alayım diyorum ya..
en güzeli hafif tiril tiril bi tişört giyiniriz gölgede otururuz en iyisi bence..

evet canım yaa bilgi işlemi aradım hatta birşeyler çalıştırıyorlarmış düzeldi sanırsamm artıkk, ama geç meç öğrendim çok şaşırdımm

baktımm baktımmm kaçar mıııııı
Maşallah sanaaa hatta sizee
tam şekersin sennn
çanakkaleli misiniz eşinde sende ?

kız ben daha atarken bakmışsın :) çok hızlısın valla,
sağol canım sizede ben geçen cuma bakmıştım senin fotolarıaa çok fıstıksın sende, çok yakışıyorsunuz kokoşşş seniiiiii

evet canım ikimizde ç.kaleliyiz. :)) doğma büyüme :)

sağol canım szin güzelliğinizzz amin canım ben eşime benzesin istiyorm gerçi ama onu çok sefdiğimden heralde

o ne ki tatlım kampanya mı ?

Kıyamam sanaa
benim eşimde iş için oraya buraya gider toplantıları olur uyuz olurummm
biz bi de şirkette de beraberiz
ayrı geçen bir saate tahammül edemiom öle alışığız ki birbirimizi görmeye

Sen bana gel en iyisi iki hamiş dertleşiriz

güle güle kullan laninyacıkkk bana nie gelmioo aceppp:44:

Nereye gidiosun tatileeeeee ?
biz hala karar veremedik bu seneki tatilimize

ben utanıyordum tankini alayım dedim.. Sonra haftasonu altıma şort giydim üzerime bikinimin üstünü giydim baktım bende olan göbüş 14 yaşındaki kızda da var aman gerek yok dedim.. Ben alta su tutmayan bolca şort almak daha mantıklı gibi... Doktora sormak lazım aldığımız güneş bebeğe vitamin olarak gidermi diye.. Hani kemik vs.. açısından.. Şimdi onu taktım kafaya ben

bizimde 21 yıl donumumuz ama ramazan geldiğinden 15 temmuzda gidicez inşAllah 2 gunlugune insanın ihtiyacı var ya değişik ortama siz nereye gideceksiniz planladnz mı lavinyam siz nereye gideceksiniz

Ben hızlıyımdırrr
evet ben dedim zati bunlar iki çanakkale li diye içimden
Allah hep böle mutlu etsin sizi

Ay sorma tatlımm yaa bizde öyleyiz çok şükür taze aşıklar gibi durmadan birbirimize sırnaşıp dururuz,
iş yerinde yönetici konumunda bi de o olmadan çıkmıyorlar,zaten ağladım sabah gönderirken istemeden topu topu 4 gün ama olsun işte.
Allahım başımızdan eksik etmesin kocişlerimizi...

Off senin işin de zor tatlım yaa hem işte hem evde daha da bi yolunu gözler insan..
Ah ah nerdesin sen İst.da yakındaysan neden olmasın?

ay canım kıyamam sık sık gir buraya canın sıkılmasınnn

aa canım nereyi ayarladınız nereye gidiyorsun ? mayo ya hiç gerek yok bence de, ben bikine girmiştim tatilde bu haftasonu da bikini ile giricem çokta şirin oluyor, insanlar bakıyor tabii biraz bayanlar gülümseyip laf atıyor hatta .))

ayyy kuzum benim....
kitap oku, bol bol gez, yürüyüş yap.. alışveriş te zevkli olur.

ben de istiyorum yaaa bana gelmedi hala

bende nisanda üye olmuştum banada gelirmi acabaaa

ben de nisanda olmuştum hala gelmedi

bizimde 21 yıl donumumuz ama ramazan geldiğinden 15 temmuzda gidicez inşAllah 2 gunlugune insanın ihtiyacı var ya değişik ortama siz nereye gideceksiniz planladnz mı lavinyam siz nereye gideceksiniz

bizim 17 aralık... o tarihlerde bebeğimizle kuzuluk kaplıcalarına gidebiliriz mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…