ben bile sasırdım ki sen neden sasırmayasınnnevet canım yaa bilgi işlemi aradım hatta birşeyler çalıştırıyorlarmış düzeldi sanırsamm artıkk, ama geç meç öğrendim çok şaşırdımm
kız ben daha atarken bakmışsın :) çok hızlısın valla,
sağol canım sizedeben geçen cuma bakmıştım senin fotolarıaa çok fıstıksın sende, çok yakışıyorsunuz kokoşşş seniiiiii
evet canım ikimizde ç.kaleliyiz. :)) doğma büyüme :)
sağol canım szin güzelliğinizzz amin canım ben eşime benzesin istiyorm gerçi amaonu çok sefdiğimden heralde
o ne ki tatlım kampanya mı ?
21 dönüm ne kızzzbizimde 21 yıl donumumuz ama ramazan geldiğinden 15 temmuzda gidicez inşAllah 2 gunluguneinsanın ihtiyacı var ya değişik ortama siz nereye gideceksiniz planladnz mı lavinyam siz nereye gideceksiniz
21 dönüm ne kızzz
bizimde 21 yıl donumumuz ama ramazan geldiğinden 15 temmuzda gidicez inşAllah 2 gunluguneinsanın ihtiyacı var ya değişik ortama siz nereye gideceksiniz planladnz mı lavinyam siz nereye gideceksiniz
ben bile sasırdım ki sen neden sasırmayasınnn
aşık olmak böyle bişey eşine benzesin dersin ama kaynanlarada benzeyince gıcık olursun büşrayı kaynanama benzetirler çoğunlukla bende hayır babasına benzer derim
21 dönüm ne kızzz
bugün aysun iyi değil ablasıben de 21. yıldönümü diye okudum dedim bu kız coştu :
bide beni 11 yazdı diye garipsemiştibugün aysun iyi değil ablasıben de 21. yıldönümü diye okudum dedim bu kız coştu :
nasıl başvuruyorduk tatlım bende istiyorum yaaa
Ayy evet yaa nankörlük yapmayayım oğluşuma yaa hem de nasıl hele de bu gece fıldır fıldır gezindi durdu sıpam benim..
İyi yapmışsın canım yaa,sağlıkla git gel inşallah..
bende 20'sinde gideceğim kısmet olursa...
aynen bikinimi giyindim aynen devammayo sıkar diye almayı düşünmüyorum aslında,tekrar bi bikini alayım diyorum ya..
en güzeli hafif tiril tiril bi tişört giyiniriz gölgede otururuz en iyisi bence..
bende nisanda üye olmuştum banada gelirmi acabaaa
evet canım yaa bilgi işlemi aradım hatta birşeyler çalıştırıyorlarmış düzeldi sanırsamm artıkk, ama geç meç öğrendim çok şaşırdımm
kız ben daha atarken bakmışsın :) çok hızlısın valla,
sağol canım sizedeben geçen cuma bakmıştım senin fotolarıaa çok fıstıksın sende, çok yakışıyorsunuz kokoşşş seniiiiii
evet canım ikimizde ç.kaleliyiz. :)) doğma büyüme :)
sağol canım szin güzelliğinizzz amin canım ben eşime benzesin istiyorm gerçi amaonu çok sefdiğimden heralde
o ne ki tatlım kampanya mı ?
Kıyamam sanaa
benim eşimde iş için oraya buraya gider toplantıları olur uyuz olurummm
biz bi de şirkette de beraberiz
ayrı geçen bir saate tahammül edemiom öle alışığız ki birbirimizi görmeye
Sen bana gel en iyisi iki hamiş dertleşiriz
güle güle kullan laninyacıkkk bana nie gelmioo aceppp:44:
Nereye gidiosun tatileeeeee ?
biz hala karar veremedik bu seneki tatilimize
ben utanıyordum tankini alayım dedim.. Sonra haftasonu altıma şort giydim üzerime bikinimin üstünü giydim baktım bende olan göbüş 14 yaşındaki kızda da var aman gerek yok dedim.. Ben alta su tutmayan bolca şort almak daha mantıklı gibi... Doktora sormak lazım aldığımız güneş bebeğe vitamin olarak gidermi diye.. Hani kemik vs.. açısından.. Şimdi onu taktım kafaya ben
bugün aysun iyi değil ablasıben de 21. yıldönümü diye okudum dedim bu kız coştu :
Bizde ayarladık kuşum yaa Çeşme Alaçatı kısmetse,aynen öyle geçen sene Haziran'da gitmiştik nasıl özledim tatili anlatamam..Bu sene bi de çalışmadan geçirdim kışı eve tıkılarak daha da bi ihtiyacım oldu sanki tatile...
Siz nereye gideceksiniz canım?
ayyy kuzum benim....
kitap oku, bol bol gez, yürüyüş yap.. alışveriş te zevkli olur.
ben de istiyorum yaaa bana gelmedi hala
ben de nisanda olmuştum hala gelmedi
bizim 17 aralık... o tarihlerde bebeğimizle kuzuluk kaplıcalarına gidebiliriz mesela
ay canım kıyamam sık sık gir buraya canın sıkılmasınnn
aa canım nereyi ayarladınız nereye gidiyorsun ? mayo ya hiç gerek yok bence de, ben bikine girmiştim tatilde bu haftasonu da bikini ile giricemçokta şirin oluyor, insanlar bakıyor tabii biraz bayanlar gülümseyip laf atıyor hatta .))
ayyy kuzum benim....
ben de istiyorum yaaa bana gelmedi hala
ben de nisanda olmuştum hala gelmedi
bizim 17 aralık... o tarihlerde bebeğimizle kuzuluk kaplıcalarına gidebiliriz mesela
bide beni 11 yazdı diye garipsemişti
ay canım kıyamam sık sık gir buraya canın sıkılmasınnn
ayyy kuzum benim....
bide beni 11 yazdı diye garipsemişti
aysunummmmmmm korkmaa bajımmm ben anladım seni ayın 21'i sizin yıldönümünüz demi
fıstık kuzuluğa gelip bana gelmesseniz valla bozuşuruz biliyorsunki sakaryadayım bebişlerimizle buluşuruz dimi
kuzum inan anımsamıyorum dediğim gibi sitesine gir üye ol hamileyim kısmına bak..
aynen benim kafadansın kuzum benim
gelir gelir ben de martta mı ne üye oldum...
primanın hediye seti gibi bir şey kuzum..
canım bizim tatil olayı çok kötü oldu ben erken rezervasyondan ta ocakta aldım tatilimi... sonra hamile olduğumu öğrendim baktım 32. haftama denk geliyor neyse giderim dedim doktorda gidersin dedi... şimdi ayaklarım falan şişmeye başladığı için nasıl yapalım dedik, gideceğimiz otelin fiyatı 2 katı olmuş mümkün değil gidemeyiz napalım iptal edip apart alalım bu yıl değişiklik olsun dedik.. 2 hafta araştırdık bulduk bi yer eşim en son sen iyice dinlen otel alalım yine dedi. bu hafta sonu 2 gün sabahtan akşama kadar otel aradık ve en sonunda marmarise karar verdik.. böyle maceralı oldu yaniii
hımmm bunu bilemiyorum ama çok sıcak olacağı ve hamilelikte lekelenme ihtimali olduğu için açıkçası düşünmüyorum güneşe maruz kalmayı kuzum...ama sen yakın zamanda bilgi alırsan bize de haber ver
kim ben miiii külliyen yaaallaannnn
yok yaa, onlar beşik kertmesiler
biliyorum canımmm... inşallahhh neden olmasın yaa görüşelim tabii. o zamana kadar ben eşime topicimizi söylerim heraldeben sizin oraları çok seviyorum yeşilliği havası çok güzel... eşim de çok sevmişti kuzuluğu. bebişimizle bir iki gün kaçar geliriz...
gelir yeni başlamışlar dağıtıma, bizim topicte bir kaç kişiye gelmişti geçen hafta yazmışlardı sizin de eli kulağındadır...
kim ben miiii külliyen yaaallaannnn
aynen canım bende öyle yapıyorum,buraya takılıyorum,kitap okuyorum kpss soru çözüyorum,akşam serinliğinde yürüyüşe çıkıyorum iyi oluyor..ama çok geriliyorum yaa sen beni anlarsın
yok yaa, onlar beşik kertmesiler
biliyorum canımmm... inşallahhh neden olmasın yaa görüşelim tabii. o zamana kadar ben eşime topicimizi söylerim heraldeben sizin oraları çok seviyorum yeşilliği havası çok güzel... eşim de çok sevmişti kuzuluğu. bebişimizle bir iki gün kaçar geliriz...
aynen benim kafadansın kuzum benim
bizim yakın şekerim yaaa yalova çınarcıkkocişş uzaklara göturmuyor beniii istemediği yorulacagımı düşündügü birsey oldugunda sorumluluk sana ait umarım bişi olmaz diyor çok pimpirikliii dün viledayla evi sildimdee nasıl kızıyor yoruldun gel dinlen diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?