2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben bile sasırdım ki sen neden sasırmayasınnn
aşık olmak böyle bişey eşine benzesin dersin ama kaynanlarada benzeyince gıcık olursun büşrayı kaynanama benzetirler çoğunlukla bende hayır babasına benzer derim
bizimde 21 yıl donumumuz ama ramazan geldiğinden 15 temmuzda gidicez inşAllah 2 gunlugune insanın ihtiyacı var ya değişik ortama siz nereye gideceksiniz planladnz mı lavinyam siz nereye gideceksiniz
21 dönüm ne kızzz

bizimde 21 yıl donumumuz ama ramazan geldiğinden 15 temmuzda gidicez inşAllah 2 gunlugune insanın ihtiyacı var ya değişik ortama siz nereye gideceksiniz planladnz mı lavinyam siz nereye gideceksiniz

Bizde ayarladık kuşum yaa Çeşme Alaçatı kısmetse,aynen öyle geçen sene Haziran'da gitmiştik nasıl özledim tatili anlatamam..Bu sene bi de çalışmadan geçirdim kışı eve tıkılarak daha da bi ihtiyacım oldu sanki tatile...

Siz nereye gideceksiniz canım?

yok iyi değilim hakkaten 21 temmuz yıl dönumumuz ablası idare etttt

bugün aysun iyi değil ablası ben de 21. yıldönümü diye okudum dedim bu kız coştu :

esra çaktırma sendeee evet yaa i m flying today

nasıl başvuruyorduk tatlım bende istiyorum yaaa

kuzum inan anımsamıyorum dediğim gibi sitesine gir üye ol hamileyim kısmına bak..

aynen benim kafadansın kuzum benim

bende nisanda üye olmuştum banada gelirmi acabaaa

gelir gelir ben de martta mı ne üye oldum...

primanın hediye seti gibi bir şey kuzum..

canım bizim tatil olayı çok kötü oldu ben erken rezervasyondan ta ocakta aldım tatilimi... sonra hamile olduğumu öğrendim baktım 32. haftama denk geliyor neyse giderim dedim doktorda gidersin dedi... şimdi ayaklarım falan şişmeye başladığı için nasıl yapalım dedik, gideceğimiz otelin fiyatı 2 katı olmuş mümkün değil gidemeyiz napalım iptal edip apart alalım bu yıl değişiklik olsun dedik.. 2 hafta araştırdık bulduk bi yer eşim en son sen iyice dinlen otel alalım yine dedi. bu hafta sonu 2 gün sabahtan akşama kadar otel aradık ve en sonunda marmarise karar verdik.. böyle maceralı oldu yaniii

hımmm bunu bilemiyorum ama çok sıcak olacağı ve hamilelikte lekelenme ihtimali olduğu için açıkçası düşünmüyorum güneşe maruz kalmayı kuzum...ama sen yakın zamanda bilgi alırsan bize de haber ver

bizim yakın şekerim yaaa yalova çınarcık kocişş uzaklara göturmuyor beniii istemediği yorulacagımı düşündügü birsey oldugunda sorumluluk sana ait umarım bişi olmaz diyor çok pimpirikliii dün viledayla evi sildimdee nasıl kızıyor yoruldun gel dinlen diyee

fıstık kuzuluğa gelip bana gelmesseniz valla bozuşuruz biliyorsunki sakaryadayım bebişlerimizle buluşuruz dimi

sonunda ayarladık canım marmarise gidiyoruz...

gelir yeni başlamışlar dağıtıma, bizim topicte bir kaç kişiye gelmişti geçen hafta yazmışlardı sizin de eli kulağındadır...

ay canım kıyamam sık sık gir buraya canın sıkılmasınnn

aynen canım yaa sizlerle takılarak geçen ki seyahat dönemi de sıkılmadan geçmişti canlarımmm :13:

ayyy kuzum benim....
kitap oku, bol bol gez, yürüyüş yap.. alışveriş te zevkli olur.

aynen canım bende öyle yapıyorum,buraya takılıyorum,kitap okuyorum kpss soru çözüyorum,akşam serinliğinde yürüyüşe çıkıyorum iyi oluyor..ama çok geriliyorum yaa sen beni anlarsın

bide beni 11 yazdı diye garipsemişti

aysunummmmmmm korkmaa bajımmm ben anladım seni ayın 21'i sizin yıldönümünüz demi

yok yaa, onlar beşik kertmesiler

fıstık kuzuluğa gelip bana gelmesseniz valla bozuşuruz biliyorsunki sakaryadayım bebişlerimizle buluşuruz dimi

biliyorum canımmm... inşallahhh neden olmasın yaa görüşelim tabii. o zamana kadar ben eşime topicimizi söylerim heralde ben sizin oraları çok seviyorum yeşilliği havası çok güzel... eşim de çok sevmişti kuzuluğu. bebişimizle bir iki gün kaçar geliriz...

Marmaris iyi seçim deniz açısından
bizde datça dedik ama şimdi daha yakın bi yer olsun istiom hamilelikten dolayı
ayvalık, bozcaada, akçay gibi ama net bi şey yok

heee oyleyiz ben 3 eşim 8 yasındayken nikahlanmışıkkkkkk

esra yarın cilt doktoruna gidicem yokum yaşadın sen ve burcuuu harbi burcu nerde yaww

ben mi sabırsızmışımmm eşim sizleri biliyor tanıyorrr birsey oldugunda kızlara sordun mu onlar ne yapmış diyorrr

gelir yeni başlamışlar dağıtıma, bizim topicte bir kaç kişiye gelmişti geçen hafta yazmışlardı sizin de eli kulağındadır...

evet gelir umarım

kim ben miiii külliyen yaaallaannnn

senin midenin ağrısı geçti heralde eski formuna döndün yine

aynen canım bende öyle yapıyorum,buraya takılıyorum,kitap okuyorum kpss soru çözüyorum,akşam serinliğinde yürüyüşe çıkıyorum iyi oluyor..ama çok geriliyorum yaa sen beni anlarsın

ayy canım yaaa anlarım ama benim ailem kardeşlerim yanımdalar Allahtan.. hiç sıkılmama zaman kalmıyor. annecim de arkadaşım gibidir, oturur muhabbet ederiz, dedikodu yaparız :) bebişten önce çok kötüydüm ama, tüm gün odamdaydım... şimdi çok şükür.. prensesim bana uğur getirdi, huzur mutluluk getirdi.. şimdi de babasını getiriyor

heee oyleyiz ben 3 eşim 8 yasındayken nikahlanmışıkkkkkk

esra yarın cilt doktoruna gidicem yokum yaşadın sen ve burcuuu harbi burcu nerde yaww

ben mi sabırsızmışımmm eşim sizleri biliyor tanıyorrr birsey oldugunda kızlara sordun mu onlar ne yapmış diyorrr

aynen benim kafadansın kuzum benim

Aynen tatlımmm

Annemler de ordalar şu an babamların askeriyenin sendika kampı var eskiden çok giderdik,depremden sonra fena olmuştu ama şimdi yenilendi..

Hahaaha bende eşime gitmeden evi süpürttürdüm dün,gerisini ben halledeceğim zaten..
olsun olsun naz yap iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…