Ay sorma tatlımm yaa bizde öyleyiz çok şükür taze aşıklar gibi durmadan birbirimize sırnaşıp dururuz,
iş yerinde yönetici konumunda bi de o olmadan çıkmıyorlar,zaten ağladım sabah gönderirken istemeden topu topu 4 gün ama olsun işte.
Allahım başımızdan eksik etmesin kocişlerimizi...
Off senin işin de zor tatlım yaa hem işte hem evde daha da bi yolunu gözler insan..
Ah ah nerdesin sen İst.da yakındaysan neden olmasın?
Marmaris iyi seçim deniz açısından
bizde datça dedik ama şimdi daha yakın bi yer olsun istiom hamilelikten dolayı
ayvalık, bozcaada, akçay gibi ama net bi şey yok
gelir yeni başlamışlar dağıtıma, bizim topicte bir kaç kişiye gelmişti geçen hafta yazmışlardı sizin de eli kulağındadır...
kim ben miiii külliyen yaaallaannnn
aynen canım bende öyle yapıyorum,buraya takılıyorum,kitap okuyorum kpss soru çözüyorum,akşam serinliğinde yürüyüşe çıkıyorum iyi oluyor..ama çok geriliyorum yaa sen beni anlarsın
sonunda ayarladık canım marmarise gidiyoruz...
gelir yeni başlamışlar dağıtıma, bizim topicte bir kaç kişiye gelmişti geçen hafta yazmışlardı sizin de eli kulağındadır...
yok yaa, onlar beşik kertmesiler
Ben seni anlıyorum tatlım geçen günde ben uçuşa geçmiştim hatırlarsan.. Öksüz yazamamıştım unuttunmu
zorlanmassın aslında ismime dikkatli bakarsan canımBULEMSU mailin neydi canım yaa yazmadım şimdi de bulamıomm
bilgilerimi gönderim sana hemenn
evet gelir umarım
senin midenin ağrısı geçti heraldeeski formuna döndün yine
ayy canım yaaa anlarım ama benim ailem kardeşlerim yanımdalar Allahtan.. hiç sıkılmama zaman kalmıyor. annecim de arkadaşım gibidir, oturur muhabbet ederiz, dedikodu yaparız :) bebişten önce çok kötüydüm ama, tüm gün odamdaydım... şimdi çok şükür.. prensesim bana uğur getirdi, huzur mutluluk getirdi.. şimdi de babasını getiriyor
zorlanmassın aslında ismime dikkatli bakarsan canımbulemsu_@hot :))
Marmaris süpeerr seçimm uzak olmasa bu yıl bizde orda olacaktık tatlım artık side şimdilik en iyi gidilebilecek yer bizim için
wouuuuuuuuuu beşiği iyi kertmişler esrammm
Marmaris süpeerr seçimm uzak olmasa bu yıl bizde orda olacaktık tatlım artık side şimdilik en iyi gidilebilecek yer bizim için
kızlar bişi sorcam
eğer normal doğum yaparsak bizim hastanede pek kalınmıyormuş... 8-10 saat içinde çıkarıyolarmış, sizce hastane süsü, çikolatası yapıyım mı? ya da azıcık mesela 15 tane falan bebek çikolatası, kapı süsü falan yaptırsam mı?
ayy canım yaaa anlarım ama benim ailem kardeşlerim yanımdalar Allahtan.. hiç sıkılmama zaman kalmıyor. annecim de arkadaşım gibidir, oturur muhabbet ederiz, dedikodu yaparız :) bebişten önce çok kötüydüm ama, tüm gün odamdaydım... şimdi çok şükür.. prensesim bana uğur getirdi, huzur mutluluk getirdi.. şimdi de babasını getiriyor
kızlar bişi sorcam
eğer normal doğum yaparsak bizim hastanede pek kalınmıyormuş... 8-10 saat içinde çıkarıyolarmış, sizce hastane süsü, çikolatası yapıyım mı? ya da azıcık mesela 15 tane falan bebek çikolatası, kapı süsü falan yaptırsam mı?
kısmet artık gelecek yıl bebişlerle herkes istediği tatili yapar umarım:) simitlere koyarız minişleri, kollukları da takar bırakırız denize cıp cıp yüzerler :)
heee oyleyiz ben 3 eşim 8 yasındayken nikahlanmışıkkkkkk
esra yarın cilt doktoruna gidicem yokum yaşadın sen ve burcuuuharbi burcu nerde yaww
ben mi sabırsızmışımmm eşim sizleri biliyor tanıyorrr birsey oldugunda kızlara sordun mu onlar ne yapmış diyorrr
Biz geldikaman bir eminönü macerası daha son buldu öldüm bittim resmen , ya hiç bir şeye karar verip doğru düzgün alamdım ki ne zormuş karar vermek
yok kız geçer mi sizle konusrak dikkatımı baska noktaya cekmeye calısıyorumkocişime söyledim de kıyamadı bana gelip seni alayım mı diyor yok dedim araç bulucakta eve bırakıcakta tekrar işe dönecekte kıyamadımm :2: maşAllah benim karamaaaa
kızlar bişi sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?