2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Biz geldik aman bir eminönü macerası daha son buldu öldüm bittim resmen , ya hiç bir şeye karar verip doğru düzgün alamdım ki ne zormuş karar vermek

ben istanbul anadolu yakasında oturuomm
ama asıl doğma büyüme avrupa yakalıyım bütün ailem çevrem akrabalarım orda
anadolu yakasına gelin geldim anlayacağın
beni aldı taaa buralara getirdi aşkın büyüsü

Marmaris iyi seçim deniz açısından
bizde datça dedik ama şimdi daha yakın bi yer olsun istiom hamilelikten dolayı
ayvalık, bozcaada, akçay gibi ama net bi şey yok

evet zaten deniz hoşumuza gitti içmeler tarafı da çok güzelmiş.. otelin denizi de koyda dalga da yok o güzel datça da falan otel bulamadık o kadar çok baktık ki ya..bütün hafta sonum bunlarla uğraşmakla geçti

gelir yeni başlamışlar dağıtıma, bizim topicte bir kaç kişiye gelmişti geçen hafta yazmışlardı sizin de eli kulağındadır...

evet gelir umarım

kim ben miiii külliyen yaaallaannnn

senin midenin ağrısı geçti heralde eski formuna döndün yine

aynen canım bende öyle yapıyorum,buraya takılıyorum,kitap okuyorum kpss soru çözüyorum,akşam serinliğinde yürüyüşe çıkıyorum iyi oluyor..ama çok geriliyorum yaa sen beni anlarsın

ayy canım yaaa anlarım ama benim ailem kardeşlerim yanımdalar Allahtan.. hiç sıkılmama zaman kalmıyor. annecim de arkadaşım gibidir, oturur muhabbet ederiz, dedikodu yaparız :) bebişten önce çok kötüydüm ama, tüm gün odamdaydım... şimdi çok şükür.. prensesim bana uğur getirdi, huzur mutluluk getirdi.. şimdi de babasını getiriyor

sonunda ayarladık canım marmarise gidiyoruz...

gelir yeni başlamışlar dağıtıma, bizim topicte bir kaç kişiye gelmişti geçen hafta yazmışlardı sizin de eli kulağındadır...

Marmaris süpeerr seçimm uzak olmasa bu yıl bizde orda olacaktık tatlım artık side şimdilik en iyi gidilebilecek yer bizim için

yok yaa, onlar beşik kertmesiler

wouuuuuuuuuu beşiği iyi kertmişler esrammm

kızlar bişi sorcam

eğer normal doğum yaparsak bizim hastanede pek kalınmıyormuş... 8-10 saat içinde çıkarıyolarmış, sizce hastane süsü, çikolatası yapıyım mı? ya da azıcık mesela 15 tane falan bebek çikolatası, kapı süsü falan yaptırsam mı?

yok kız geçer mi sizle konusrak dikkatımı baska noktaya cekmeye calısıyorum kocişime söyledim de kıyamadı bana gelip seni alayım mı diyor yok dedim araç bulucakta eve bırakıcakta tekrar işe dönecekte kıyamadımm :2: maşAllah benim karamaaaa

Marmaris süpeerr seçimm uzak olmasa bu yıl bizde orda olacaktık tatlım artık side şimdilik en iyi gidilebilecek yer bizim için

kısmet artık gelecek yıl bebişlerle herkes istediği tatili yapar umarım:) simitlere koyarız minişleri, kollukları da takar bırakırız denize cıp cıp yüzerler :)

iş yerinde şöyle bir adet var tüm bölüm hastaneye geliyo onlara bir ikram lazım bu da en az 25 kişi yapıyor sepet ve çikolatra olacak bende adet olmuş ya

milona,ensarnaz,dumanoğlu,hulyasevval ,esrakar haydi size çekin kuranızı bitsin bu telaşeeeee

Son düzenleme:

Sorma canım yaa normalde benim de öyleydi de annemler bu sefer tatile çıktı hatta bende gidecektim onlarla yalova'ya ama babamın yanında o göbekle çekinirdim herhalde havuza denize girmeye o yüzden vazgeçtim yoksa koşa koşa gidecektim kociş yoktu nasılsa ve dönüş yolunda yalova'dan geçecekti beni de annemleri de alıp dönelim dedik,sırf benim göbüşüm yüzünden vazgeçtik

esram benim inşAllah normal olursa 1 gun kalırım o gundede cok yakınlardan baska gelecek sanmıyorum 8-10 saat için gelenler olur mu eğer olursa yaptır azda olsa

yaptır kuzum bebek şekeri eve gelenlere de verilir nasılsa.. bir sepet hazırla götür sonra geriye getirirsin nolacak kapı süsü evinde kullanacaksan yaptır, yok kullanmam dersen yaptırma...

kısmet artık gelecek yıl bebişlerle herkes istediği tatili yapar umarım:) simitlere koyarız minişleri, kollukları da takar bırakırız denize cıp cıp yüzerler :)

Ayyy aynen yaa dün gece eşimle onu konuşuyorduk biz 3 senedir kalabalık bir ekiple gidiyoruz tatile allah izin verirse seneye de 8-9 aylık olurlar takarız simitleri 3 ümüz başbaşa çıkarız tatile diye..

Allahım o günleri göstersin inşallahhhhhhhhhh
bu arada milupa paketi bana da geldi..

ayy yok güzelim yaaa sensiz buraların hiç tadı tuzu olmuyor :2::2::2::2:

:118: 118: :118:

cilt doktoruna neden gidiyosun????

Biz geldik aman bir eminönü macerası daha son buldu öldüm bittim resmen , ya hiç bir şeye karar verip doğru düzgün alamdım ki ne zormuş karar vermek

ne çabuk gittin geldin bacımmm :) çok sıcak mı?

kertikler bunlar

ayy ayy maşallahh Senin işin evine yakın mı?? gidemez misin ?

bence yaptır canım cünkü Allah korusn sezeryan olma ihtimali de var malesef normal olur inşallah 10 saatte olsa yaptır bence zaten kapı süsünü falan eve getirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…