2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım çok gelenin gidenin olmazsa ki zaten çok yakının gelir bence eve yaptırman daha mantıklı ikramlık çikolata falan hatta komşum malzemeleri alıp tül badem şekeri çikolata süs vs. evde kendi yapmıştı uğraşmak hoşuna gidiyormuş elide becerikli hazırlardan daha güzeldi gerçekten

bak bak sen şunlaraaaa

kısmet artık gelecek yıl bebişlerle herkes istediği tatili yapar umarım:) simitlere koyarız minişleri, kollukları da takar bırakırız denize cıp cıp yüzerler :)
ayyyyy inşallahh canım şimdiden heyecan sardı kocişle bebişi birarada düşününce çok mutlu oluyorum yaaaa "Ben onlara resmen AşIĞıM"

yalan söyluyorsunnn ben gidince en cok sen ve burcu konusyorsunuzzzz

canım lekelenme vardı yaa çenemde baska yerde ve gögüs aramdada baya yayıldı doktora gidelim bakalım şu müdür ilan edilmeden sonra izin vs ugrasmayayım

ay maşAllah maşallah kuzumaaa buugun cok maşAllah dedim " adnan hoca " diye birisi vardı ya suslu puslu kızlara sulanarak dini program yapıyor sonrada maşAllah diyordu ona benzedimmmm

canım bursa yalova uzerinde ana yolun uzerindeyim evime gidebimem için en az 2 araç degıstırmem lazım ben şimdi cıksam servisten belki 30 dk once varırım o kadar

Kızlar şunlara bi baksanıza

dün sabah kayınvalidemde pazar kahvaltımızı yaparken
benim canım kayınvalidem "sedeeeeef baaaak" die seslendi masadan kafamı bi çevirdim o da nesii

babannem beni seviyooooooo

bu da minnie'li hastane çıkışı takımımız

insan gördükçe ne kadar heyecanlanıo yaaa

iş yerinde şöyle bir adet var tüm bölüm hastaneye geliyo onlara bir ikram lazım bu da en az 25 kişi yapıyor sepet ve çikolatra olacak bende adet olmuş ya

hmm anladım canım.. ama doğumun saat kaçta olacağı belli değil ki... ben yaptırayım yine de..

ayy ben evde babamın yanında koca göbekle oturmaya bile çekiniyorum

esram benim inşAllah normal olursa 1 gun kalırım o gundede cok yakınlardan baska gelecek sanmıyorum 8-10 saat için gelenler olur mu eğer olursa yaptır azda olsa

ya mesela teyzemde kimse gitmemişti... zaten söylememişti doğum yaptığını (gece oldu), eve geldiğinde karşılamıştık evde de lohusa şerbeti ikram etmişlerdi.. yine de yaptırayım ben... bi de lokum ikram ediyim süslü çubuklarda

yaptır kuzum bebek şekeri eve gelenlere de verilir nasılsa.. bir sepet hazırla götür sonra geriye getirirsin nolacak kapı süsü evinde kullanacaksan yaptır, yok kullanmam dersen yaptırma...

di mi.. evde kapıya asarım hatta hem kendi odama hem evin kapısına birer tane yaptırırım heralde...

hastane için:

bebek çikolatası veya lokum

ev için:
lohusa şerbeti (ben bunu vişne kompostosu(vişnesiz) olarak değiştiricem)
bebek çikolatası.

mevlüd için başka fikirlerim var...
bkz: http://turkuazesarp.blogspot.com/2012/01/bebek-mevludu-sekerlerimi-ve-diger.html
http://turkuazesarp.blogspot.com/2012/01/bebek-mevludu-sekerlerimi-ve-diger.html
http://turkuazesarp.blogspot.com/2012/01/bebek-ani-defteri-ve-lohusa-serbeti.html

Son düzenleme:

ne güzel olacak değil mi? inşallah gösterir rabbim, huzurlarımız bozmaz inşallah...

sen de beğendin mi benim hoşuma gitti verdikleri çekler falan...

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeee bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee seviyorum onları hemde çokkkkkkkkkkkkk....

esram benim inşAllah normal olursa 1 gun kalırım o gundede cok yakınlardan baska gelecek sanmıyorum 8-10 saat için gelenler olur mu eğer olursa yaptır azda olsa

bencede hastaneye gelen kişi saysıınıa baglı bende cok az kaldım hastanede sabaha karsı dogum ayptım aksama karsı cıktım bı annemlerle kayınvaldemler geldı ablam zaten yanımdaydı bebek sekerı deılde lavanta torbası seklındeydı onuda verıdk yakınlara arttı bıle benım cevrem az bıde hastane uzak ablam görümcemler fılan aksam eve gelmıslerdı zaten sım cıkolata fılan almıstı o sekılde hallettık kapı süsünüde evde odasının kapısında hazırlamıstım bunda henuz bısey düşünmedim

Allah senin minnielerini yesinler çok güzeller ya maşallah

uygun canım güzel düşünmüşsün...

canım iç karnı geniş olanların sonra cıkıyormus benim maşAllah baya büyükkk zaten önceden göbüş vardı şimdi tam olduk ona rağmen otobuste yer vermiyorlarrr

hastane çıkışına bittimmm çok güzellllll bebekimmmm yakışır prensese

canım iç karnı geniş olanların sonra cıkıyormus benim maşAllah baya büyükkk zaten önceden göbüş vardı şimdi tam olduk ona rağmen otobuste yer vermiyorlarrr

ay herkes anneme veriyor yer sonra annem sen otur hamilesin deyince millet seferber oluyor bana ama nerde bende o göbüş kadına dicektim 5 aylık hamileyim ama bebeğiimi evde bıraktım yorulmasın diye , hem byle rahat rahat geziyorum kanguruyum ya ben arada takıp çıkartıyorum kuzumu bir göbüş fotoğrafı bile koyamadım ben ya içimde kaldı sanki dersin yemeği çok kaçırmışım midem ayrı tarafta bebek ayrı tarafta

hahha süpermiş nerden de bulmus onu kayınvalden bravo yani
hastaen cıkısınada bayıldım farklıymıs ne güzel pembiş pembiş

benımde ıc karnım genıs bırde yukarda benım mıdemden hamıleyım dıstan cok bellı deıl ama ben cok rahatsız oluyom koca göbişimden sımdı 2 hafta ızındeydım ya bılmeyenler var yanı hamıel görüntüm yok bırı kılo almıssın arzu sen dedı ortada dıyemeıdm ahmıelyım ondan dıye ama bundan sonra cok soran olacak ıs yerınde ay nerdeyse kurumda herkese ılan edesım var bıran once ogrensın kabullensınler dıye

hadi yaaa sen çek de koy bakalım biz bakalım nasılmışş göbüşüünnn

al benden de o kadar

bence yaptır canım cünkü Allah korusn sezeryan olma ihtimali de var malesef normal olur inşallah 10 saatte olsa yaptır bence zaten kapı süsünü falan eve getirirsin

evet haklısın :)

ben de eminönünden malzeme alıp kendim yapmak istiyorum, annem teyzem çok becerikliler, çokg üzel fikirler çıkarırlar kesin :)

hmm anladım canım ama hamileyken leke olurmuş, çok endişe etme...
sen bekle en iyisi çıkma bi yere

çok güzelmişşşş..
hastane çıkışın da çok şeker :)

canım sen hep kilo vermiştin ama şimdiye kadar yanlış hatırlamıyosam dimi?

havuzluhan da bi dükkanı diyodu teyzem, havuzluhanın içindeki en uygun dükkanmış, oraya götürcek beni :)

hulyasevvalin son girdiği zamanı bulurmusunuz bana:26:

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nneleri-paylasim-alani-2740.html#post25130513 burda canım.. 17sinde girmiş en son.. umarım bişey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…