kızlar bişi sorcam
eğer normal doğum yaparsak bizim hastanede pek kalınmıyormuş... 8-10 saat içinde çıkarıyolarmış, sizce hastane süsü, çikolatası yapıyım mı? ya da azıcık mesela 15 tane falan bebek çikolatası, kapı süsü falan yaptırsam mı?
bak bak sen şunlaraaaa
ayyyyy inşallahh canım şimdiden heyecan sardı kocişle bebişi birarada düşününce çok mutlu oluyorum yaaaa "Ben onlara resmen AşIĞıM"kısmet artık gelecek yıl bebişlerle herkes istediği tatili yapar umarım:) simitlere koyarız minişleri, kollukları da takar bırakırız denize cıp cıp yüzerler :)
ayy yok güzelim yaaa sensiz buraların hiç tadı tuzu olmuyor :2::2::2::2:
:118: 118: :118:
cilt doktoruna neden gidiyosun????
ne çabuk gittin geldin bacımmm :) çok sıcak mı?
kertikler bunlar
ayy ayy maşallahhSenin işin evine yakın mı?? gidemez misin ?
iş yerinde şöyle bir adet var tüm bölüm hastaneye geliyo onlara bir ikram lazım bu da en az 25 kişi yapıyor sepet ve çikolatra olacak bende adet olmuş ya
Sorma canım yaa normalde benim de öyleydi de annemler bu sefer tatile çıktı hatta bende gidecektim onlarla yalova'ya ama babamın yanında o göbekle çekinirdim herhalde havuza denize girmeye o yüzden vazgeçtim yoksa koşa koşa gidecektim kociş yoktu nasılsa ve dönüş yolunda yalova'dan geçecekti beni de annemleri de alıp dönelim dedik,sırf benim göbüşüm yüzünden vazgeçtik
esram benim inşAllah normal olursa 1 gun kalırım o gundede cok yakınlardan baska gelecek sanmıyorum 8-10 saat için gelenler olur mu eğer olursa yaptır azda olsa
yaptır kuzum bebek şekeri eve gelenlere de verilir nasılsa.. bir sepet hazırla götür sonra geriye getirirsin nolacakkapı süsü evinde kullanacaksan yaptır, yok kullanmam dersen yaptırma...
Ayyy aynen yaa dün gece eşimle onu konuşuyorduk biz 3 senedir kalabalık bir ekiple gidiyoruz tatile allah izin verirse seneye de 8-9 aylık olurlar takarız simitleri 3 ümüz başbaşa çıkarız tatile diye..
Allahım o günleri göstersin inşallahhhhhhhhhh
bu arada milupa paketi bana da geldi..
canım çok gelenin gidenin olmazsa ki zaten çok yakının gelir bence eve yaptırman daha mantıklı ikramlık çikolata falanhatta komşum malzemeleri alıp tül badem şekeri çikolata süs vs. evde kendi yapmıştı uğraşmak hoşuna gidiyormuş elide becerikli hazırlardan daha güzeldi gerçekten
ayyyyy inşallahh canım şimdiden heyecan sardı kocişle bebişi birarada düşününce çok mutlu oluyorum yaaaa "Ben onlara resmen AşIĞıM"
ayy yok güzelim yaaa sensiz buraların hiç tadı tuzu olmuyor :2::2::2::2:
:118: 118: :118:
cilt doktoruna neden gidiyosun????
ne çabuk gittin geldin bacımmm :) çok sıcak mı?
Bana yakın zaten koca han önce bildiğim mağazalara şöyle bir girdim hem model hem fiyat sordum baktım sonra çıktım bir dükkandan aldım biraz bir şey tam tamıyla hepsini almadım yani ama onları da son aya kadar almak istiyorum görüp beğenip alacağım sonra görünce bir şey içim gidersıcaktı ama hanın içinden hiç çıkmadım ya rahattı KIZLAR benim hala bir hamile göbüşüm yok alışverişte bile millet acelen ne diyor yada bebeğin evde mi filan ne olacak benim bu halim bilemedim karnıma yastık mı tıksam ne otobüslerde millet yer bile vermiyor bize
milona,ensarnaz,dumanoğlu,hulyasevval ,esrakar haydi size çekin kuranızı bitsin bu telaşeeeee
esram benim inşAllah normal olursa 1 gun kalırım o gundede cok yakınlardan baska gelecek sanmıyorum 8-10 saat için gelenler olur mu eğer olursa yaptır azda olsa
Kızlar şunlara bi baksanıza
dün sabah kayınvalidemde pazar kahvaltımızı yaparken
benim canım kayınvalidem "sedeeeeef baaaak" die seslendi masadan kafamı bi çevirdim o da nesii
babannem beni seviyooooooo
Eki Görüntüle 456611
bu da minnie'li hastane çıkışı takımımız
Eki Görüntüle 456613
insan gördükçe ne kadar heyecanlanıo yaaa
hmm anladım canım.. ama doğumun saat kaçta olacağı belli değil ki... ben yaptırayım yine de..
ayy ben evde babamın yanında koca göbekle oturmaya bile çekiniyorum
ya mesela teyzemde kimse gitmemişti... zaten söylememişti doğum yaptığını (gece oldu), eve geldiğinde karşılamıştık evde de lohusa şerbeti ikram etmişlerdi.. yine de yaptırayım ben... bi de lokum ikram ediyim süslü çubuklarda
di mi.. evde kapıya asarım hatta hem kendi odama hem evin kapısına birer tane yaptırırım heralde...
hastane için:
bebek çikolatası veya lokum
ev için:
lohusa şerbeti (ben bunu vişne kompostosu(vişnesiz) olarak değiştiricem)
bebek çikolatası.
mevlüd için başka fikirlerim var...
bkz: TURKUAZ EŞARP ( TÜRBAN, BAŞÖRTÜSÜ, TESETTÜR MODASI, EŞARP BAĞLAMA ŞEKİLLERİ vs...): BEBEK MEVLUDU SEKERLERIMIZ VE DIGER BEBEK SUSLEMELERİ
TURKUAZ EŞARP ( TÜRBAN, BAŞÖRTÜSÜ, TESETTÜR MODASI, EŞARP BAĞLAMA ŞEKİLLERİ vs...): BEBEK MEVLUDU SEKERLERIMIZ VE DIGER BEBEK SUSLEMELERİ
TURKUAZ EŞARP ( TÜRBAN, BAŞÖRTÜSÜ, TESETTÜR MODASI, EŞARP BAĞLAMA ŞEKİLLERİ vs...): BEBEK ANI DEFTERI VE LOHUSA SERBETI BARDAKLARI
Bana yakın zaten koca han önce bildiğim mağazalara şöyle bir girdim hem model hem fiyat sordum baktım sonra çıktım bir dükkandan aldım biraz bir şey tam tamıyla hepsini almadım yani ama onları da son aya kadar almak istiyorum görüp beğenip alacağım sonra görünce bir şey içim gidersıcaktı ama hanın içinden hiç çıkmadım ya rahattı KIZLAR benim hala bir hamile göbüşüm yok alışverişte bile millet acelen ne diyor yada bebeğin evde mi filan ne olacak benim bu halim bilemedim karnıma yastık mı tıksam ne otobüslerde millet yer bile vermiyor bize
benim canım kayınvalidem "sedeeeeef baaaak" die seslendi masadan kafamı bi çevirdim o da nesii
Eki Görüntüle 456611
Eki Görüntüle 456613
he he ağzımdan laf alamazsınnnnnnbende öle bi şans varki daha beni çekmemişlerdir bilebu sayılardan biri benimdir
canım iç karnı geniş olanların sonra cıkıyormusbenim maşAllah baya büyükkk zaten önceden göbüş vardı şimdi tam olduk ona rağmen otobuste yer vermiyorlarrr
Allah senin minnielerini yesinler çok güzeller ya maşallah
uygun canım güzel düşünmüşsün...
hastane çıkışına bittimmm çok güzellllll bebekimmmm yakışır prensese
hahha süpermiş nerden de bulmus onu kayınvalden bravo yaniKızlar şunlara bi baksanıza
Eki Görüntüle 456611
Eki Görüntüle 456613
canım iç karnı geniş olanların sonra cıkıyormusbenim maşAllah baya büyükkk zaten önceden göbüş vardı şimdi tam olduk ona rağmen otobuste yer vermiyorlarrr
ay herkes anneme veriyor yer sonra annem sen otur hamilesin deyince millet seferber oluyor bana ama nerde bende o göbüşkadına dicektim 5 aylık hamileyim ama bebeğiimi evde bıraktım yorulmasın diye , hem byle rahat rahat geziyorum kanguruyum ya ben arada takıp çıkartıyorum kuzumu bir göbüş fotoğrafı bile koyamadım ben ya içimde kaldı sanki dersin yemeği çok kaçırmışım midem ayrı tarafta bebek ayrı tarafta
ay herkes anneme veriyor yer sonra annem sen otur hamilesin deyince millet seferber oluyor bana ama nerde bende o göbüşkadına dicektim 5 aylık hamileyim ama bebeğiimi evde bıraktım yorulmasın diye , hem byle rahat rahat geziyorum kanguruyum ya ben arada takıp çıkartıyorum kuzumu bir göbüş fotoğrafı bile koyamadım ben ya içimde kaldı sanki dersin yemeği çok kaçırmışım midem ayrı tarafta bebek ayrı tarafta
bence yaptır canım cünkü Allah korusn sezeryan olma ihtimali de var malesef normal olur inşallah 10 saatte olsa yaptır bence zaten kapı süsünü falan eve getirirsin
canım çok gelenin gidenin olmazsa ki zaten çok yakının gelir bence eve yaptırman daha mantıklı ikramlık çikolata falanhatta komşum malzemeleri alıp tül badem şekeri çikolata süs vs. evde kendi yapmıştı uğraşmak hoşuna gidiyormuş elide becerikli hazırlardan daha güzeldi gerçekten
yalan söyluyorsunnn ben gidince en cok sen ve burcu konusyorsunuzzzz
canım lekelenme vardı yaa çenemde baska yerde ve gögüs aramdada baya yayıldı doktora gidelim bakalım şu müdür ilan edilmedensonra izin vs ugrasmayayım
ay maşAllah maşallah kuzumaaabuugun cok maşAllah dedim " adnan hoca " diye birisi vardı ya suslu puslu kızlara sulanarak dini program yapıyor sonrada maşAllah diyordu ona benzedimmmm
canım bursa yalova uzerinde ana yolun uzerindeyim evime gidebimem için en az 2 araç degıstırmem lazım ben şimdi cıksam servisten belki 30 dk once varırım o kadar
Eki Görüntüle 456611
Eki Görüntüle 456613
hulyasevvalin son girdiği zamanı bulurmusunuz bana:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?