2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
geçmiş olsun canım 2 güne ağrın sızın kalmaz inşş
21-18-24-19-20 seç bakalım bir tanesini haydi bekliyorum
bulemsu_@hot adresinede adres bilgilerini at kuşummmm

aaa biz de seni merak ettikk.. 3. kez foto koydum ama sen yine yoktun :)
ilk başta acımamıştı ama 10 gün oldu hala kızarıklık var, çok etkiledi beni.. özellikle ertesi günü

hoşgeldin canım benim 4 gün ağrıdı , bir gece uykusuz , bir gecede ağrılı yarı uykulu geçti , ama benim vurulduğum akşam ve sonraki akşam misafirim vardı çok çalıştırdım kolumu sen öyle yapma geçmiş olsun

ohhhh çıkmışım

kaç aylıkken giydireceksin kaç numaralı şişle öreceksin

tatlım küçük olsun istiyorum 3-6 ay gibi büyüğünü annem yapsınn şite 3,5 falan olur keralde benim elim birazda sıkı

hoşgeldin canımm ben henüz aşıyla tanışmadım inş. acımaz :26: sana da geçmiş olsun tatlım

esram bende bi eminönüne uğrayayım ozaman

Benim eniştem eczacıbaşı'nda çalışıyor sağolsun nivea'nın çantalı adda seti var içinde hepsi var bunların mendili,yağı,sabunu,kremi,şampuanı vs.yeğenim doğduğunda getirmişti bana da getirecek kısmetse..

Sağolsun sayesinde niveanın deodorantlarını roll onlarını,güneş kremlerini de beleşe alıyorum

Milupa setinde de huggies in organik bebek bezi vardı gördün mü beğenirsek artık onlardan alırız...

arkayı 60 ilmek yap ön kapakları ise 35 er olsun iyi olur tahminimce ama ipe göre değişiyor kuşum sen önce başla sonra karışla ölç kapakları

esram bende bi eminönüne uğrayayım ozaman

aa canım mutlaka uğra.. hatta sabah erkenden git, öğlene kadar alışverişini yap...

bi sokak var eminönüne girince mehmet efendi kahvecisine gelmeden... kuruyemişçilerin sokağında ilk soldaki sokak... oralarda bulamayacağın şey yok.. envai çeşit süsler, kutular.... gitmişken havuzluhana da uğra...

arkayı 60 ilmek yap ön kapakları ise 35 er olsun iyi olur tahminimce ama ipe göre değişiyor kuşum sen önce başla sonra karışla ölç kapakları

tmm canım daha önce yaptığım süveterin sayılarından yapsam olur heralde ben çıkışta ipimi alayım heveslendim şimcik

not ettim bunları canım istanbula gezmeye gelecektim nasipse bir mani çıkmazsa bende bakayım oralara

Havuzluhanda bir bölüm sırf bebek eşyaları gidip görün mutlaka
hatta giderken beni de alıp götürüverin

bu kafi zaten gerisi sürpriz olsun :) ortada fln kalırım diye korktum
kalmazsın canım tasalanma ben bu sefer daha ince eleyip sık dokuyorummm inşş sorunsuz bir çekiliş olacak hele hele senin çıktığın kişi bu konuda çok sağlam ona güvencim sonsuzzz

milonaaaa canım benim çekilşi tamamlasak mı acaba ne dersin gözlerim yolda kaldı nerdesin gülüm sennnnn

Ayy tatlımm ben de çok gelmeyi istedim ama inan çok yoğundu, hem pazartesi hem ayın ilk iş günü pufff, bir de yetmez gibi denetime geldiler bu halimle fır fır ayakta döndüm durdum. Ama geldimmmm Çekilişin bugün olduğunu biliyorum yaa eve gelir gelmez bittim bilgisayarın başına

hoşgeldin canım, hayırlı olsun aşın :)
Teşekkürler tatlımm darısı olmayanların başına hi hi

Hoşgeldin canımmmm
bende geçen perşembe günü yaptırmıştım aşımı
çok ağrıdı kolum
cuma günü de vücudumda ağrı yaptı
ama geçio sonra

Canım ya kıyamam geçtiğine sevindim, inşallah benim de hemencecik geçer, bir sonraki de bir ay sonraymış, bebiş olmasa kimse vuramazdı bana o aşıyı ya hadi nesse

geçmiş olsun canım 2 güne ağrın sızın kalmaz inşş
21-18-24-19-20 seç bakalım bir tanesini haydi bekliyorum
bulemsu_@hot adresinede adres bilgilerini at kuşummmm

Tatlımm 24 olsun,hayırlı olsun inşallahh
Bu sefer tel. de verelim kuzum yaa, geçen sefer kargo yüzünden az heyecan yapmamıştık hi hi Bu sefer sorunsuzca hallolsun inşallah

aaa biz de seni merak ettikk.. 3. kez foto koydum ama sen yine yoktun :)
ilk başta acımamıştı ama 10 gün oldu hala kızarıklık var, çok etkiledi beni.. özellikle ertesi günü

Offf zaten aklıma da geldi kesin ben yokken esram foto koymuştur diye, bi kısmet olmadı seni görmek tatlım yaa :44:
Canımm bence senin o kızarıklık akşam havuza gitmenden kaynaklanıyor, kardeşime de olmuştu aşıdan sonra havuza girmişti, iki,üç hafta çekmişti yavrum. Ama geçiyor sonra

Hımmm, yorulmakla alakası da var yani, iyi oldu bunu söylediğin tatlımm Kocacık yapıversin akşama yemeği filan ben dinleneyim o zaman ooooohhh

Son düzenleme:
canlarım ben kaçtımmm öpüldünüz kendinize iyi bakın evde çok işim var yaaa daha yaprak basıcam ev temizliycem yemek yapıcam üüüüüüüüüü ben en iyisi gideyim

hoş geldinn canımmm hafif ağrı oluyor kuzum bişi olmaz oh aşılarda yapılmışş benim 2. var bu hafta :)

canlarım ben kaçtımmm öpüldünüz kendinize iyi bakın evde çok işim var yaaa daha yaprak basıcam ev temizliycem yemek yapıcam üüüüüüüüüü ben en iyisi gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…