geçmiş olsun canım 2 güne ağrın sızın kalmaz inşşKızlaaarr ve tatlı bebişleriiii biz geldiiiiiiikknabersiniz bakalımmm????
İş yerimde her ay başı olduğu gibi yine yoğunluk vardı, ama erken kaçtık tetanoz aşımızı vurunduk evimize geldik perikızımlaKolu ağrıyan olmuş muydu aşıdan sonra sizlerde kızlar???Bende hafif hafif yanma ve ağrı başladı umarım hafta sonuna kalmaz bişiycik
Kızlaaarr ve tatlı bebişleriiii biz geldiiiiiiikknabersiniz bakalımmm????
İş yerimde her ay başı olduğu gibi yine yoğunluk vardı, ama erken kaçtık tetanoz aşımızı vurunduk evimize geldik perikızımlaKolu ağrıyan olmuş muydu aşıdan sonra sizlerde kızlar???Bende hafif hafif yanma ve ağrı başladı umarım hafta sonuna kalmaz bişiycik
sağol tatlım inşş kötü bişey yoktur tatilde falandır :26:
bu sefer sen sansına inan çok iyi bir insana çıktın
daha olan bir tesadüf var görünce herkeslerin çenesi düşecek olurda bu kadar olur diye
evet canım sorunluydu gebeliği inşş kötü bişey yoktur ensarnaz yakın zamnda girmiş tatilde galiba :26:
kaç aylıkken giydireceksin kaç numaralı şişle öreceksin
canım internette o kadar güzel fikirler var ki... bi de eminönünde herşey hazır satılıyo, mesela kutu alıyosun, içine elişi kağıdı, badem şeker, kapağına da bir sürü süsler.. hepsi hazır yani :)
bende düşünüyorum valla ıslak mendiller dışında diğerlerini kullanmayı ıslak mendil kullanmayacağım.. su ve pamuk.. kullanırsamda organik olan dalininkinden almayı düşünüyorum ama bilemem tabi o zaman ne oluar:)
tatlım küçük olsun istiyorum 3-6 ay gibi büyüğünü annem yapsınn şite 3,5 falan olur keralde benim elim birazda sıkı
arkayı 60 ilmek yap ön kapakları ise 35 er olsun iyi olur tahminimce ama ipe göre değişiyor kuşum sen önce başla sonra karışla ölç kapaklarıtatlım küçük olsun istiyorum 3-6 ay gibi büyüğünü annem yapsınn şite 3,5 falan olur keralde benim elim birazda sıkı
hoşgeldin canımm ben henüz aşıyla tanışmadım inş. acımaz :26: sana da geçmiş olsun tatlım
esram bende bi eminönüne uğrayayım ozaman
tatlım küçük olsun istiyorum 3-6 ay gibi büyüğünü annem yapsınn şite 3,5 falan olur keralde benim elim birazda sıkı
hoşgeldin canımm ben henüz aşıyla tanışmadım inş. acımaz :26: sana da geçmiş olsun tatlım
arkayı 60 ilmek yap ön kapakları ise 35 er olsun iyi olur tahminimce ama ipe göre değişiyor kuşum sen önce başla sonra karışla ölç kapakları
tam olmasada aldın ağzımdan lafı seni senii
aa canım mutlaka uğra.. hatta sabah erkenden git, öğlene kadar alışverişini yap...
bi sokak var eminönüne girince mehmet efendi kahvecisine gelmeden... kuruyemişçilerin sokağında ilk soldaki sokak... oralarda bulamayacağın şey yok.. envai çeşit süsler, kutular.... gitmişken havuzluhana da uğra...
aa canım mutlaka uğra.. hatta sabah erkenden git, öğlene kadar alışverişini yap...
bi sokak var eminönüne girince mehmet efendi kahvecisine gelmeden... kuruyemişçilerin sokağında ilk soldaki sokak... oralarda bulamayacağın şey yok.. envai çeşit süsler, kutular.... gitmişken havuzluhana da uğra...
kalmazsın canım tasalanma ben bu sefer daha ince eleyip sık dokuyorummm inşş sorunsuz bir çekiliş olacak hele hele senin çıktığın kişi bu konuda çok sağlam ona güvencim sonsuzzzbu kafi zaten gerisi sürpriz olsun :) ortada fln kalırım diye korktum
milonaaaa canım benim çekilşi tamamlasak mı acaba ne dersin gözlerim yolda kaldı nerdesin gülüm sennnnn
Teşekkürler tatlımm darısı olmayanların başına hi hihoşgeldin canım, hayırlı olsun aşın :)
Hoşgeldin canımmmm
bende geçen perşembe günü yaptırmıştım aşımı
çok ağrıdı kolum
cuma günü de vücudumda ağrı yaptı
ama geçio sonra
geçmiş olsun canım 2 güne ağrın sızın kalmaz inşş
21-18-24-19-20 seç bakalım bir tanesini haydi bekliyorum
bulemsu_@hot adresinede adres bilgilerini at kuşummmm
aaa biz de seni merak ettikk.. 3. kez foto koydum ama sen yine yoktun :)
ilk başta acımamıştı ama 10 gün oldu hala kızarıklık var, çok etkiledi beni.. özellikle ertesi günü
Hımmm, yorulmakla alakası da var yani, iyi oldu bunu söylediğin tatlımmhoşgeldin canımbenim 4 gün ağrıdı , bir gece uykusuz , bir gecede ağrılı yarı uykulu geçti , ama benim vurulduğum akşam ve sonraki akşam misafirim vardı çok çalıştırdım kolumu sen öyle yapma geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?