2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
he he ağzımdan laf alamazsınnnnnn:89:

ben kura işlerinde pek şanslıyımdır yılbaşı kurasında direktör çıktı sonra yanlış oldu diye yeniledik ben de sevindim ohh kurtuldum diye yine direktört çıktı anneler günü vakasını da biliyorsun anlıycan çook şanslıyımdır :2:

çanakkalenin havasından mı suyundanmıdır bilmem ama tanıdığım tüm çanakkaleli kız ve erkekler hakikaten güzeller cnmmm havanız güzel ondan olsa gerek

ay ayyy teşekkür ederizz, suyuda olabilir genelde uzunuz

Ben hızlıyımdırrr
evet ben dedim zati bunlar iki çanakkale li diye içimden
Allah hep böle mutlu etsin sizi

aminn canım benşm inş. hepimizii
evli mutlu çocuklu olalım inş.

Hehhh aynen öööle benden ondan sordum zaten çanakkaleli misiniz die yasemine..

hayır olsuun inşallahh ay ne alsamm cici bişi bişilerrr

babasınadır o

sonunda ayarladık canım marmarise gidiyoruz...

gelir yeni başlamışlar dağıtıma, bizim topicte bir kaç kişiye gelmişti geçen hafta yazmışlardı sizin de eli kulağındadır...

ne güzel kuzum, balayımızı orada geçirmiştikkk

Marmaris iyi seçim deniz açısından
bizde datça dedik ama şimdi daha yakın bi yer olsun istiom hamilelikten dolayı
ayvalık, bozcaada, akçay gibi ama net bi şey yok

bizde bir haftasonu akçay yada ayvalık olmadı gökçeada kaçacağız :)

hülyasevvalin iki rahmi var demişti bi doktor, diğer doktorda ikiz bebek ama biri öldü falan demişti....

Ay ay teyzesi yer bunlarııı,güle güle güzel günlerde giyinsin inşalllahhhh...
ne güzel olacak değil mi? inşallah gösterir rabbim, huzurlarımız bozmaz inşallah...

sen de beğendin mi benim hoşuma gitti verdikleri çekler falan...

Ayy inşallah canımcım yaa inşallahhh...
evet yaa fena değildi,çekler de güzel hepsini alıcam valla

ben evde babamın yanında koca göbekle oturmaya bile çekiniyorum
Aynen canım yaaa,bende öyle aile büyükleriyle görüşmek bile istemiyorum nedense acaip bi utanma duygusu geldi bana
zaten gitsem de asla denize falan giremem akşamları çıkar bi yürüyüş falan yaparım,sabah güneşlenirim tatile ön hazırlık

deniz kıyılarında yaşamanın faydaları işteee

bana yardım edin şimcik bendeniz şu aşağıya eklemiş olduğum yeleği miniğime örmeye karar verdim...evt evt doğru duydunuz bunu yapabilirim çok pis güveniyorum kendisime şimcik sizlere sorum şu bu hırkanın önü arkası kaç ilmektir yawss bide ön yaka kısımları kaç kaç kesilmiş :44::44::44:

ahhhh balayı ne güzeldi demi... bu da ikinci sayyılır hamileyken ilk tatil olacak nasılsa

hadi yaaa sen çek de koy bakalım biz bakalım nasılmışş göbüşüünnn

eşim gelsinde bakalım ona çektirip koydururum olmadı ama çok gülersiniz sonracığıma
al benden de o kadar

ayy insan şöyle top gibi bir karnı olsun istiyor ama dimi milletin karnı ohhhh fizana gidecek gibi benimkisi de yerinden oynamıyormu ne

sağol tatlım inşş kötü bişey yoktur tatilde falandır :26:

bu sefer sen sansına inan çok iyi bir insana çıktın

daha olan bir tesadüf var görünce herkeslerin çenesi düşecek olurda bu kadar olur diye

hülyasevvalin iki rahmi var demişti bi doktor, diğer doktorda ikiz bebek ama biri öldü falan demişti....
evet canım sorunluydu gebeliği inşş kötü bişey yoktur ensarnaz yakın zamnda girmiş tatilde galiba :26:

Son düzenleme:

bende düşünüyorum valla ıslak mendiller dışında diğerlerini kullanmayı ıslak mendil kullanmayacağım.. su ve pamuk.. kullanırsamda organik olan dalininkinden almayı düşünüyorum ama bilemem tabi o zaman ne oluar:)

evet haklısın :)

ben de eminönünden malzeme alıp kendim yapmak istiyorum, annem teyzem çok becerikliler, çokg üzel fikirler çıkarırlar kesin :)

bencede çok zevkli olur canım onları hazırlaması arkadaşım büyük keyifle yapmıştı ben bu konuda pek kendime güvenmiyorum benim ufaklıklar (kızkardeşlerim) çok iyiler bu konuda bana yardımcı olurlarsa anca öyle yapabilirim

kaç aylıkken giydireceksin kaç numaralı şişle öreceksin

Kızlaaarr ve tatlı bebişleriiii biz geldiiiiiiikk nabersiniz bakalımmm????
İş yerimde her ay başı olduğu gibi yine yoğunluk vardı, ama erken kaçtık tetanoz aşımızı vurunduk evimize geldik perikızımla Kolu ağrıyan olmuş muydu aşıdan sonra sizlerde kızlar???Bende hafif hafif yanma ve ağrı başladı umarım hafta sonuna kalmaz bişiycik

milonaaaa canım benim çekilşi tamamlasak mı acaba ne dersin gözlerim yolda kaldı nerdesin gülüm sennnnn

Benim kayınvalidem çok zevklidir nerde ne güzel bi şey var gider onu bulur
çok şanslı bi kızım olucak o yüzden babannesi dünya tatlısı

Saol esrammm

Doğsa da hayırlısıyla bi giydirsem cicili bicili kızımı yaa cabuk gecsin zamannnnn

canım internette o kadar güzel fikirler var ki... bi de eminönünde herşey hazır satılıyo, mesela kutu alıyosun, içine elişi kağıdı, badem şeker, kapağına da bir sürü süsler.. hepsi hazır yani :)

hoşgeldin canım, hayırlı olsun aşın :)

aa canım bu babam beni seviyor tukuazlı badiden bizde de var, 12 haftalıkken ilk cinsiyetini öğrendiğimizde babamızla aldık babası beğendi hatta hiihi çok güzel, ilk hediyesi oğlumun :)

çok şirinler yaaa bu mikeylere de bayıldımm

Hoşgeldin canımmmm
bende geçen perşembe günü yaptırmıştım aşımı
çok ağrıdı kolum
cuma günü de vücudumda ağrı yaptı
ama geçio sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…