he he ağzımdan laf alamazsınnnnnn:89:
çanakkalenin havasından mı suyundanmıdır bilmem ama tanıdığım tüm çanakkaleli kız ve erkekler hakikaten güzeller cnmmm havanız güzel ondan olsa gerek
Ben hızlıyımdırrr
evet ben dedim zati bunlar iki çanakkale li diye içimden
Allah hep böle mutlu etsin sizi
Hehhh aynen öööle benden ondan sordum zaten çanakkaleli misiniz die yasemine..
ben bile sasırdım ki sen neden sasırmayasınnn
aşık olmak böyle bişey eşine benzesin dersin ama kaynanlarada benzeyince gıcık olursun büşrayı kaynanama benzetirler çoğunlukla bende hayır babasına benzer derim
21 dönüm ne kızzz
sonunda ayarladık canım marmarise gidiyoruz...
gelir yeni başlamışlar dağıtıma, bizim topicte bir kaç kişiye gelmişti geçen hafta yazmışlardı sizin de eli kulağındadır...
Marmaris iyi seçim deniz açısından
bizde datça dedik ama şimdi daha yakın bi yer olsun istiom hamilelikten dolayı
ayvalık, bozcaada, akçay gibi ama net bi şey yok
Kızlar şunlara bi baksanıza
dün sabah kayınvalidemde pazar kahvaltımızı yaparken
benim canım kayınvalidem "sedeeeeef baaaak" die seslendi masadan kafamı bi çevirdim o da nesii
babannem beni seviyooooooo
Eki Görüntüle 456611
bu da minnie'li hastane çıkışı takımımız
Eki Görüntüle 456613
insan gördükçe ne kadar heyecanlanıo yaaa
ne güzel olacak değil mi?inşallah gösterir rabbim, huzurlarımız bozmaz inşallah...
sen de beğendin mi benim hoşuma gitti verdikleri çekler falan...
Aynen canım yaaa,bende öyle aile büyükleriyle görüşmek bile istemiyorum nedense acaip bi utanma duygusu geldi banaben evde babamın yanında koca göbekle oturmaya bile çekiniyorum
ay ayyy teşekkür ederizz, suyuda olabilir genelde uzunuz
aminn canım benşm inş. hepimizii
evli mutlu çocuklu olalım inş.
hayır olsuun inşallahh ay ne alsamm cici bişi bişilerrr
babasınadır o
ne güzel kuzum, balayımızı orada geçirmiştikkk
bizde bir haftasonu akçay yada ayvalık olmadı gökçeada kaçacağız :)
ay ayyy teşekkür ederizz, suyuda olabilir genelde uzunuz
babasınadır o
hadi yaaa sen çek de koy bakalım biz bakalım nasılmışş göbüşüünnn
al benden de o kadar
sağol tatlım inşş kötü bişey yoktur tatilde falandır :26:evet haklısın :)
ben de eminönünden malzeme alıp kendim yapmak istiyorum, annem teyzem çok becerikliler, çokg üzel fikirler çıkarırlar kesin :)
hmm anladım canım ama hamileyken leke olurmuş, çok endişe etme...
sen bekle en iyisi çıkma bi yere
çok güzelmişşşş..
hastane çıkışın da çok şeker :)
canım sen hep kilo vermiştin ama şimdiye kadar yanlış hatırlamıyosam dimi?
havuzluhan da bi dükkanı diyodu teyzem, havuzluhanın içindeki en uygun dükkanmış, oraya götürcek beni :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nneleri-paylasim-alani-2740.html#post25130513 burda canım.. 17sinde girmiş en son.. umarım bişey yoktur.
bu sefer sen sansına inan çok iyi bir insana çıktınben kura işlerinde pek şanslıyımdır yılbaşı kurasında direktör çıktı sonra yanlış oldu diye yeniledik ben de sevindim ohh kurtuldum diye yine direktört çıktı anneler günü vakasını da biliyorsun anlıycan çook şanslıyımdır :2:
daha olan bir tesadüf var görünce herkeslerin çenesi düşecek olurda bu kadar olur diyeay ayyy teşekkür ederizz, suyuda olabilir genelde uzunuz
babasınadır o
evet canım sorunluydu gebeliği inşş kötü bişey yoktur ensarnaz yakın zamnda girmiş tatilde galiba :26:hülyasevvalin iki rahmi var demişti bi doktor, diğer doktorda ikiz bebek ama biri öldü falan demişti....
hülyasevvalin iki rahmi var demişti bi doktor, diğer doktorda ikiz bebek ama biri öldü falan demişti....
Ay ay teyzesi yer bunlarııı,güle güle güzel günlerde giyinsin inşalllahhhh...
Ayy inşallah canımcım yaa inşallahhh...
evet yaa fena değildi,çekler de güzel hepsini alıcam valla
Aynen canım yaaa,bende öyle aile büyükleriyle görüşmek bile istemiyorum nedense acaip bi utanma duygusu geldi bana
zaten gitsem de asla denize falan giremem akşamları çıkar bi yürüyüş falan yaparım,sabah güneşlenirim tatile ön hazırlık
evet haklısın :)
ben de eminönünden malzeme alıp kendim yapmak istiyorum, annem teyzem çok becerikliler, çokg üzel fikirler çıkarırlar kesin :)
kaç aylıkken giydireceksin kaç numaralı şişle öreceksinbana yardım edin şimcik bendeniz şu aşağıya eklemiş olduğum yeleği miniğime örmeye karar verdim...evt evt doğru duydunuz bunu yapabilirim çok pis güveniyorum kendisimeşimcik sizlere sorum şu bu hırkanın önü arkası kaç ilmektir yawss bide ön yaka kısımları kaç kaç kesilmiş :44::44::44: Eki Görüntüle 456654
hahha süpermiş nerden de bulmus onu kayınvalden bravo yani
hastaen cıkısınada bayıldım farklıymıs ne güzel pembiş pembiş
benımde ıc karnım genıs bırde yukarda benım mıdemden hamıleyımdıstan cok bellı deıl ama ben cok rahatsız oluyom koca göbişimden sımdı 2 hafta ızındeydım ya bılmeyenler var yanı hamıel görüntüm yok bırı kılo almıssın arzu sen dedı ortada dıyemeıdm ahmıelyım ondan dıye ama bundan sonra cok soran olacak ıs yerınde ay nerdeyse kurumda herkese ılan edesım var bıran once ogrensın kabullensınler dıye
evet haklısın :)
hmm anladım canım ama hamileyken leke olurmuş, çok endişe etme...
sen bekle en iyisi çıkma bi yere
çok güzelmişşşş..
hastane çıkışın da çok şeker :)
canım sen hep kilo vermiştin ama şimdiye kadar yanlış hatırlamıyosam dimi?
havuzluhan da bi dükkanı diyodu teyzem, havuzluhanın içindeki en uygun dükkanmış, oraya götürcek beni :)
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nneleri-paylasim-alani-2740.html#post25130513 burda canım.. 17sinde girmiş en son.. umarım bişey yoktur.
Ay ay teyzesi yer bunlarııı,güle güle güzel günlerde giyinsin inşalllahhhh...
Ayy inşallah canımcım yaa inşallahhh...
evet yaa fena değildi,çekler de güzel hepsini alıcam valla
Aynen canım yaaa,bende öyle aile büyükleriyle görüşmek bile istemiyorum nedense acaip bi utanma duygusu geldi bana
zaten gitsem de asla denize falan giremem akşamları çıkar bi yürüyüş falan yaparım,sabah güneşlenirim tatile ön hazırlık
bencede çok zevkli olur canım onları hazırlaması arkadaşım büyük keyifle yapmıştı ben bu konuda pek kendime güvenmiyorum benim ufaklıklar (kızkardeşlerim) çok iyiler bu konuda bana yardımcı olurlarsa anca öyle yapabilirim
Kızlaaarr ve tatlı bebişleriiii biz geldiiiiiiikknabersiniz bakalımmm????
İş yerimde her ay başı olduğu gibi yine yoğunluk vardı, ama erken kaçtık tetanoz aşımızı vurunduk evimize geldik perikızımlaKolu ağrıyan olmuş muydu aşıdan sonra sizlerde kızlar???Bende hafif hafif yanma ve ağrı başladı umarım hafta sonuna kalmaz bişiycik
Kızlar şunlara bi baksanıza
dün sabah kayınvalidemde pazar kahvaltımızı yaparken
benim canım kayınvalidem "sedeeeeef baaaak" die seslendi masadan kafamı bi çevirdim o da nesii
babannem beni seviyooooooo
Eki Görüntüle 456611
bu da minnie'li hastane çıkışı takımımız
Eki Görüntüle 456613
insan gördükçe ne kadar heyecanlanıo yaaa
Kızlaaarr ve tatlı bebişleriiii biz geldiiiiiiikknabersiniz bakalımmm????
İş yerimde her ay başı olduğu gibi yine yoğunluk vardı, ama erken kaçtık tetanoz aşımızı vurunduk evimize geldik perikızımlaKolu ağrıyan olmuş muydu aşıdan sonra sizlerde kızlar???Bende hafif hafif yanma ve ağrı başladı umarım hafta sonuna kalmaz bişiycik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?