Havuzluhanda bir bölüm sırf bebek eşyaları gidip görün mutlaka
hatta giderken beni de alıp götürüverin
not ettim bunları canım istanbula gezmeye gelecektim nasipse bir mani çıkmazsa bende bakayım oralara
Havuzluhanda bir bölüm sırf bebek eşyaları gidip görün mutlaka
hatta giderken beni de alıp götürüverin
hoş geldinn canımmmhafif ağrı oluyor kuzum bişi olmaz oh aşılarda yapılmışş benim 2. var bu hafta :)
Offf zaten aklıma da geldi kesin ben yokken esram foto koymuştur diye, bi kısmet olmadı seni görmek tatlım yaa :44:
Canımm bence senin o kızarıklık akşam havuza gitmenden kaynaklanıyor, kardeşime de olmuştu aşıdan sonra havuza girmişti, iki,üç hafta çekmişti yavrum. Ama geçiyor sonra
Aynen canımcım aynen bende gidicem bi ara gel beraber gidelim
haydi canım seç numaranı bekliyorum ben seniiAyy tatlımm ben de çok gelmeyi istedim ama inan çok yoğundu, hem pazartesi hem ayın ilk iş günü pufff, bir de yetmez gibi denetime geldiler bu halimle fır fır ayakta döndüm durdum. Ama geldimmmmÇekilişin bugün olduğunu biliyorum yaa eve gelir gelmez bittim bilgisayarın başına
Teşekkürler tatlımm darısı olmayanların başına hi hi
Canım ya kıyamam geçtiğine sevindim, inşallah benim de hemencecik geçer, bir sonraki de bir ay sonraymış, bebiş olmasa kimse vuramazdı bana o aşıyı ya hadi nesse
Tatlımm 24 olsun,hayırlı olsun inşallahh
Bu sefer tel. de verelim kuzum yaa, geçen sefer kargo yüzünden az heyecan yapmamıştık hi hiBu sefer sorunsuzca hallolsun inşallah
Offf zaten aklıma da geldi kesin ben yokken esram foto koymuştur diye, bi kısmet olmadı seni görmek tatlım yaa :44:
Canımm bence senin o kızarıklık akşam havuza gitmenden kaynaklanıyor, kardeşime de olmuştu aşıdan sonra havuza girmişti, iki,üç hafta çekmişti yavrum. Ama geçiyor sonra
Hımmm, yorulmakla alakası da var yani, iyi oldu bunu söylediğin tatlımmKocacık yapıversin akşama yemeği filan ben dinleneyim o zaman ooooohhh
aa canım bu babam beni seviyor tukuazlı badiden bizde de var, 12 haftalıkken ilk cinsiyetini öğrendiğimizde babamızla aldık babası beğendi hatta hiihi çok güzel, ilk hediyesi oğlumun :)
çok şirinler yaaa bu mikeylere de bayıldımm
Şekerlerr, ben doğumda hastane kapı süsü oluyor ya onu kendim yapmayı düşünüyorum, şu her yerde satılan deniz sosisinden yapıyorlar çok da güzel ve pratik oluyor. Eylülden sonra bir sürü boş zamanım olacak oooh bir sürü şey yaparım artık prensesime
Kızlaaarr ve tatlı bebişleriiii biz geldiiiiiiikknabersiniz bakalımmm????
İş yerimde her ay başı olduğu gibi yine yoğunluk vardı, ama erken kaçtık tetanoz aşımızı vurunduk evimize geldik perikızımlaKolu ağrıyan olmuş muydu aşıdan sonra sizlerde kızlar???Bende hafif hafif yanma ve ağrı başladı umarım hafta sonuna kalmaz bişiycik
Şekerlerr, ben doğumda hastane kapı süsü oluyor ya onu kendim yapmayı düşünüyorum, şu her yerde satılan deniz sosisinden yapıyorlar çok da güzel ve pratik oluyor. Eylülden sonra bir sürü boş zamanım olacak oooh bir sürü şey yaparım artık prensesime
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=25712
senin için yine koyarım bebeğimmmmm :16.
işte karşında bendeniz ben
hangi liste canım :26:boşaltıyım hemenbulemsu cinsiyetlerle çekiliş listesi var dı ya onu bulamadım ben birde senin özel mesaj kutun doluymuş :)
Ayyy tatlımmm o ne güzel bi gülümseme öyle maşallahhh çok tatlısın kuzum yaaHerkesin dediği gibi çok küçük duruyorsun, eşinle de çok yakışmışsınız Allahım bozmasın mutluluğunuzu canım,güzel arkadaşım benimmm
Oooh be sonunda gördüm seni tatlım, bu albümü bana özel koydun sanırsam buraya, gururum okşandı anacımmm çok teşekkür ederimmmm
Neyse kızlar biraz işlerim var onları toparlayayım,sonra da yürüyüşe çıkayım.
Zaten kocişimin gözü enfeksiyon gibi bişey kapmış,lens kullanıyor bugün eskisini atıp yenisini takmıştı batıyo diyip durdu sabah erkenden gitmeden bi geldi gi gözü kan çanağı
Sonra görüşürüz öpüyorum hepiciğiniziii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?