2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
not ettim bunları canım istanbula gezmeye gelecektim nasipse bir mani çıkmazsa bende bakayım oralara

mutlaka uğra canım :) inanılmazzzz pazarlık payı bırakıyolar... nakitle git gidersen :)

Havuzluhanda bir bölüm sırf bebek eşyaları gidip görün mutlaka
hatta giderken beni de alıp götürüverin

:):) olur beraber gidelimmm :):)

eşimin bi tayini çıksın da hayırlısıyla, evimizi yerleştirelim; bir günü sırf eminönüne ayırıcaz. gitmeden bir liste çıkarıcam, herşeyi alıcaz... yanıma kardeşlerimi de almam lazım taşıyıcı olarak

hoş geldinn canımmm hafif ağrı oluyor kuzum bişi olmaz oh aşılarda yapılmışş benim 2. var bu hafta :)

Hoşbulduk tatlımmm
Ayy inşallah dediğin gibidir canım ya, çok acayip benim vücudum hemen tersim dönüveriyor, malum sınavım da var cumartesi, pişman olmam inşallah yaptırdığıma :44:
Sen erken yaptırmışsın kuzum o zaman, benim ikincisi taa 1 ay sonraya ya da ben geç kaldım

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=25712

senin için yine koyarım bebeğimmmmm :16.

işte karşında bendeniz ben

Şekerlerr, ben doğumda hastane kapı süsü oluyor ya onu kendim yapmayı düşünüyorum, şu her yerde satılan deniz sosisinden yapıyorlar çok da güzel ve pratik oluyor. Eylülden sonra bir sürü boş zamanım olacak oooh bir sürü şey yaparım artık prensesime

haydi canım seç numaranı bekliyorum ben senii
evet telefon sart söyledim arkadaşlara verende oldu vermeyende oldu sansına kim çıkarsa artıkkk

O zaman bebişler doğunca da giydirip resimleriz hemen şipşakkk

vaktin varsa yap tabi çok keyifli olur cicili bicili süslersin

burcuxxx annesininbirtanesi nerdesiniz işlerin altındamı kaldınız

bulemsu cinsiyetlerle çekiliş listesi var dı ya onu bulamadım ben birde senin özel mesaj kutun doluymuş :)

Hoşgeldin güzellik... Bizde de bugün yoğun gerçekten
Aşın hayırlı olsun tatlım da aşı olduğun kolunun üzerinde uyuma sakın o zaman uyuşma oluyor ve 2-3 gün geçmiyor ona dikkat et sadece başka bişey olmuyor
Ben bilmeden yatmıştım mahvetti beni 3 gün

aa bize de öğret yaa biz de evde yapalım :)

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=25712

senin için yine koyarım bebeğimmmmm :16.

işte karşında bendeniz ben

Ayyy tatlımmm o ne güzel bi gülümseme öyle maşallahhh çok tatlısın kuzum yaa Herkesin dediği gibi çok küçük duruyorsun, eşinle de çok yakışmışsınız Allahım bozmasın mutluluğunuzu canım,güzel arkadaşım benimmm

Oooh be sonunda gördüm seni tatlım, bu albümü bana özel koydun sanırsam buraya, gururum okşandı anacımmm çok teşekkür ederimmmm

Neyse kızlar biraz işlerim var onları toparlayayım,sonra da yürüyüşe çıkayım.
Zaten kocişimin gözü enfeksiyon gibi bişey kapmış,lens kullanıyor bugün eskisini atıp yenisini takmıştı batıyo diyip durdu sabah erkenden gitmeden bi geldi gi gözü kan çanağı

Sonra görüşürüz öpüyorum hepiciğiniziii...

bugün ne çok utandım yüzüm kızardı benim böyleeee
Amin canım benimmm. Allah razı olsun.. Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah.
Evet sana özel koydum, sen de gördün silebilirim artık

canımm geçmiş olsun tekrar...
öpüyoruzzz Aeol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…