tatlı hatunlar hepinizi seviyorum, öpüyorum.. iyi akşamlar.....
Hadi beraber koyalım bi kaç resim o zaman karşılıklı görüşmüş oluruz
ne yazdın ne yazdın bizede söyleeeee
Hadi beraber koyalım bi kaç resim o zaman karşılıklı görüşmüş oluruz
canlarım ben kaçtımmm öpüldünüz kendinize iyi bakın evde çok işim var yaaa daha yaprak basıcam ev temizliycem yemek yapıcam üüüüüüüüüü ben en iyisi gideyim
Hoşbulduk tatlımmm
Ayy inşallah dediğin gibidir canım ya, çok acayip benim vücudum hemen tersim dönüveriyor, malum sınavım da var cumartesi, pişman olmam inşallah yaptırdığıma :44:
Sen erken yaptırmışsın kuzum o zaman, benim ikincisi taa 1 ay sonraya ya da ben geç kaldım
Şekerlerr, ben doğumda hastane kapı süsü oluyor ya onu kendim yapmayı düşünüyorum, şu her yerde satılan deniz sosisinden yapıyorlar çok da güzel ve pratik oluyor. Eylülden sonra bir sürü boş zamanım olacak oooh bir sürü şey yaparım artık prensesime
O zaman bebişler doğunca da giydirip resimleriz hemen şipşakkk
vaktin varsa yap tabi çok keyifli olur cicili bicili süslersin
Canım 24 numara olsun benimkiAdres bilgilerimi de gönderiyorum hemmennn
Evet tatlımmm bi blogta buldum örneklerini çok güzel oluyorr
Tatlımm burda yapılışını anlatıyor, ben de benzer bişiyler yapmaya çalışıcam bakalımm inşallah güzel olur
Yelda: BEBEK KAPI SÜSÜ
bir de bu var;
bebek süslemeriyle ilgili herşey: YAŞADIĞI ŞEHİRDE SÜSLEME MALZEMESİ OLMAYANLAR BURAYA LÜTFEN!
aldım canım da sana çıkan kişinin bilgileri elime geçmedi bu yüzden mailine cevap veremedim
bana aşıkmış benle evlenecekmiş falan fialnn
mailimi aldınmı kızzzz
Evveeet süpper olurBen paylaştım albümü tatlımmm
aldım aldım bana kim çıktı biliorum artıkkk
bugün hiç formda değildim kızlar kusura bakmayın :89::89::89:
hala basım gözlerim midem cok kötü dualarınızı eksik etmeyin olur mu cancagızlarımmmyarın aksam gelirim okuruum yazdıklarınızı
tmm tatlım maılı aldıysan sorun yok herkes göndersın cabuk len bılgılerını:)) burdan su cıkıyor bana cıkan kısı bugun pek ugrayamamıs buraya:))
kim çıktı kiim çıktı ben miiiii
Bidenemmm ne oldu hasta mı oldun sennnn(( Çoook geçmiş olsun kuzum benimmm dualarımız seninle Allahım acil şifalar versinnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?