2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bende çıkıyorum canlarım 4 kişi kaldı kurasını çekmeyen onlarda bu akşam girerlerse çekerler kuralarını olmazsa benim esra kızım çekiverecek ve sonuçlanacak hediye çekilişimiz
allaha emanet olun canlarım

Kızlar bizde kaçıyoruz yavaş yavaş iyi akşamlar hepinizeee

Yarın doktora gidicizz bize şans dileyin dua edin

herkese hayırlı akşamlar kuzular ben çok acıktım bu akşam evime gidicem bi abla tutmuştum annemle temizlik yapıyorlar onların yanına gidicem evimi temiz temiz göreyim bakalım öpüyoruz sizleri teyzoşlar iyi bakın kendinizeee

herkese hayırlı akşamlar kuzular ben çok acıktım bu akşam evime gidicem bi abla tutmuştum annemle temizlik yapıyorlar onların yanına gidicem evimi temiz temiz göreyim bakalım öpüyoruz sizleri teyzoşlar iyi bakın kendinizeee

canlarım ben kaçtımmm öpüldünüz kendinize iyi bakın evde çok işim var yaaa daha yaprak basıcam ev temizliycem yemek yapıcam üüüüüüüüüü ben en iyisi gideyim

güle güle bebişimm

süpermiş hehe

yap bakalım bizede öğretirsin :) gerçi ben geceremem böle şeyler muhtemelen hazır alırım

O zaman bebişler doğunca da giydirip resimleriz hemen şipşakkk

vaktin varsa yap tabi çok keyifli olur cicili bicili süslersin

ay dimi ogünleride görürürüz inş. canım yaaaaaa

aldım canım da sana çıkan kişinin bilgileri elime geçmedi bu yüzden mailine cevap veremedim

bana aşıkmış benle evlenecekmiş falan fialnn

tmm tatlım maılı aldıysan sorun yok herkes göndersın cabuk len bılgılerını:)) burdan su cıkıyor bana cıkan kısı bugun pek ugrayamamıs buraya:))

bugün hiç formda değildim kızlar kusura bakmayın :89::89::89:

hala basım gözlerim midem cok kötü dualarınızı eksik etmeyin olur mu cancagızlarımmm yarın aksam gelirim okuruum yazdıklarınızı

Bidenemmm ne oldu hasta mı oldun sennnn (( Çoook geçmiş olsun kuzum benimmm dualarımız seninle Allahım acil şifalar versinnn.

Bidenemmm ne oldu hasta mı oldun sennnn (( Çoook geçmiş olsun kuzum benimmm dualarımız seninle Allahım acil şifalar versinnn.

gözleirm basım cok agrıyor canım resmen kapanıyor göözlerim midem yanıyor kavruluyor sankii inşAllah geçecek saol bitanemmmm Allah korusun hepimizi bebeklerimizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…