2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
dumanoğlu.esrakar,hulyasevval,ensarnaz numaralarınızı seçin canlarımmm
18-19-20-21 şeçin anacım biriniii

haydi şimcik cidden kaçtım ben canlarım allaha emanet olun tekrra moonsun erken gelirsen uğra mutlaka buraya özlerim ben seni canımmmm

bende paylaştımmm
maşallah sana
ya hepiniz harikasınız valla dünyanın en güzel anneleri burdaaaaa ohhh sefamız olsunnn
prensesin senin gibi olursa yandınnn

Tatlımm ben de gördüm seniii asıl sana maşallah,, çook güzelsin ve eşinle çok yakışmışsınız
Bu arada saçlarına bayıldımmm bi zamanlar benim de saçlarım o renkti ama koyuya döndüm ve geçen hafta gittim deli gibi omuzlarmda kestirdim
Ama bilmiyorum yine dayanamıycam, röfle yaptırcam saçlarıma herhalde,kanım çekiyor iyice sarışınları gördükçe

Saol bitanemm
bende seni cook beğendimmm senin şuanki saç renginde cok güzel ama sarı da cok yakışır sana
ne güzel oldu böle
görünce içim açılılıo senin gibi tatlı hatunları
Ne güzel anneler olucaz bizzzz

Son düzenleme:
cevabım gelmedimi tatlım sana :44:gelmezse haber ver yeniden atayım sana kimlik bilgilerini

Tamam bitanem gördüm şimcik maili teşekkür ederimmm

Evvet bence de çok güzel anneler olucaz tatlımmm
He hehhh buranın vasıtasıyla bol bol güzel hatun görmüş olduk kızçelerimiz kesinnn çooooooook güzel olacak

Şekerler ben şimdi çıkayım da yiyecek bir şeyler hazırlayayım, kocacık geç gelecekmiş, yemeği ona yaptırma planlarım da suya düştü pufff
Hepinizi öpüyorum kocamannnn, kendinize ve bebişlerinize cici bakın tatlı annelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…