günaydın kızlar uzun bir aradan sonra....bir haftalığına annemin yanındaydım internet olmayınca yanınıza gelemdim..sanırım dün kuralar çekilmiş umarım banada yer kamıştır kurada ....eee sizler nasılsınız ...topikte kimse yokken ben bir geçmişi okuyup geleyim
günaydın canlarım..dün acil çıkmak zorunda kaldım...kociş geldi tetanoz aşısı vurulmaya gittik...öğleden sonrada izinliydim...anneme gittim ve orda yattım bu gece...işe annemlerden geldim...sabahı sabah ettik diyebilirim..kolum çok ağrıdıkızım sağ yatırmadı, aşı sola yatırmadı...sırtüstü zaten artık yatamıyorum...çıldıracaktımm
ben bi geçmişi okuyup geleyim 26 sayfa var önümdeee
günaydın kuzular ensarnaz canım nasılsın merak ettik seni umarım bir sorun yoktur.
niltcim canım evde yalnız olunca insan kendi kendine bile konuşuyor valla haklısın :)
ee kızlar siz nasılsınız ben dün evime gittim tertemiz olmuş harikaydı daha bir ısındım Rabbim sağlıkla oturmak nasip etsin inşallah
gunaydın cnm cok sevındım ya allahın ıznıyle o bebıs tutuncak yasama hosgeldı
çok sevindim rabbim bir an önce küvozden çıkıp anneciğinin kucağında olmayı nasip etsin inşallah
günaydın cANIM inş...annesiyle mutlu olur bebişi...7 aydan sonra yaşama sansları baya yüksek oluyor...inş bi sıkıntıları olmaz
Günün güsel haberi hoşgeldin bebek sağlığı iyi mi bari 30 haftalık fln değil mi
günaydın kızlar nasılsınız
benim biraz morelim bozuk
günaydın canlarım..dün acil çıkmak zorunda kaldım...kociş geldi tetanoz aşısı vurulmaya gittik...öğleden sonrada izinliydim...anneme gittim ve orda yattım bu gece...işe annemlerden geldim...sabahı sabah ettik diyebilirim..kolum çok ağrıdıkızım sağ yatırmadı, aşı sola yatırmadı...sırtüstü zaten artık yatamıyorum...çıldıracaktımm
ben bi geçmişi okuyup geleyim 26 sayfa var önümdeee
günaydın kuzular ensarnaz canım nasılsın merak ettik seni umarım bir sorun yoktur.
niltcim canım evde yalnız olunca insan kendi kendine bile konuşuyor valla haklısın :)
ee kızlar siz nasılsınız ben dün evime gittim tertemiz olmuş harikaydı daha bir ısındım Rabbim sağlıkla oturmak nasip etsin inşallah
Anacım kimse gelmemiş topiğe gece,ben evde tekim ya kociş te yok gerçi saat başı tel.leşiyoruz mesajlaşıyoruz liseliler gibi ama yine de sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım.
Akşam yemek yedim,çıktım yürüdüm,geldim temizliğimin kalan kısmını yaptım,çamaşır sepetimi boşalttım hazır beyefendi yokken.
Kitap okudum,film izledim,soru çözdüümm ve 1-2 saattir de nette takılıyorum...
Güzel bi site buldum kendi resmimi yükleyip saç modelleri tasarladım
Kısmetse doğumdan sonra önler uzun arkalar kısa küt kestireceğim.
Aah ah kendi kendime konuşuyo gibi hissettim kendimi birden
Neyse fıstıklar size iyi geceler,sabaha görüşürüz..
günaydın kızlarrrrrr
hemen haber veriyim,
arkadaşım dün öğlen doğum yapmış, 7 ay 1 haftalıkken... hem de doğumu normal yapmış, doktorlar bile şaşırmışlar... bebek şimdi küvezde...
ay hadi ya üzüldüm çok erken doğmuş yavrum, pramatüre bebek çok zor inş. ciğerleri gelişmiştir
günaydın canım
noldu canım hayırdır, neden moralin bozuk??
sorun neydi peki canım özel değilse:26:günaydın tatlım
dün eşimle kavga ettik
günaydın tatlım
dün eşimle kavga ettik
günaydın güzel hamişler nasılsınız bakalım
ensarnaz nerdesin sen bakımmmhoşgeldin aramıza tekrardan kura hakkın duruyor canım daha 19-20-21 numaralar kaldı elimde
beysal evin de mutlu güzel günlerin olsun inşşşş canım
annesininbirtanesi geçmiş olsun canımmaili aldın değil mi:26: bazı mailler gitmiyorda ondan soruyorum
esra bebiş doğdu demek inşş sağlığınada kavusursenin kız seni geceleri neden uyutmuyor ki demek ki uykusuz geceler seni bekliyor canım
sahinus nasılsın canım
hayatbanagüzel neden moralin bozuk senin kim üzdü senidöveriz biz onu
ensarnaz nerdesin sen bakımmmhoşgeldin aramıza tekrardan kura hakkın duruyor canım daha 19-20-21 numaralar kaldı elimde
annesininbirtanesi geçmiş olsun canımmaili aldın değil mi:26: bazı mailler gitmiyorda ondan soruyorum
esra bebiş doğdu demek inşş sağlığınada kavusursenin kız seni geceleri neden uyutmuyor ki demek ki uykusuz geceler seni bekliyor canım
sahinus nasılsın canım
günaydın tatlım
dün eşimle kavga ettik
sahinus nasılsın canım
nerede fıstığım sadece insaat temizliği yapıldı cuma günü taşınacam Allah nasip ederse fıstıkımgünaydın canım.. merak ettik seni. nasılsın??
günaydın canımm... geçmiş olsun... inşallah mide bulantısı yapmazbu gece de uyutmadı bebek beni.. niye uyumuyor anlamıyorum yaaa :2:
günaydın canımm.... evin eşyaları da yerleştimi ? işin var mı daha?
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn.
günaydın canım... inşallahhh... babası resmini koymuş faceye...bi sürü aparatlar var üstünde bebeğin.. görünce çok duygulandım.. Allahın izniyle tutunacak hayata...
aminn canımmm.. dün sen sorduğunda bebek doğmuş meğerse:)
amin canım.inşallah...
29 haftalık canım. yoğun bakıma alındı hemen.
günaydın kızlar nasılsınız
benim biraz morelim bozuk
günaydın cnm aa bende bu kadar ağrı yapmamıştıı
günaydın cnm, ne güzel sağlıkla oğlunla kocanla oturmayı nasip etsin Allah :)
günaydın cnm, gece kuşuu, can sıkıntısında sörf yapmışın acıkk :)
kıyamam sana canım benim hamilelik hormonları mahvetti bizi malesef geçicek prensesim nazarmı değdi size okuyun birbiriniz için bak nasıl geçiverecek akşam ilk günkü gibi aşık olduğunu anlıyacaksın eşine..günaydın tatlım
dün eşimle kavga ettik
canım buna şükrettik biz, 3 hafta önce suyu geldi, her an doğum olabilirdi.. neyseki bebek biraz daha durabildi annesinin karnında... şimdi küvezde ciğerlerini geliştiriyolar.
sorun neydi peki canım özel değilse:26:
sahinus nasılsın canım
mevlanaya uğramadan olmazzz canım hatta bana bile uğrayabilirsin istersen biizm bahçeye uğra ama dönüşte biber falan toplarsın konyanın girişinde havaalanın yakınında bahçe kocaman tabelası var huzurbahçesi diyeiyiyim kuju biliyorsun hatırlıyorsan annemin ayağı kırılmıştı tatil olur olmaz anneannemin yanına sivasa gitti babam ben eşim evdeyiz babiş annemsiz çook sıkılıyor yemek fln yapıyor bize hafta sonu tatile gideceğiz konyadan geçeceğiz bir mevlanada dua ediyim diyorum durabilirsek anamur yolcusuyum klimalı ev tuttuk maddi olarak çok zorlanmak istemedik 4 kişiyiz annemller ve biz yemek konusuna gelincede ewdeki gibi aynı masraf olacak istersen ara ara dışarda ye anamur biliyorsun konya ve ankara nüfusunu barındırıyor biz orayı çook seviyoruz... yol uzun sadece o gözümü korkutuyo
geçmiş olsun canım şimdi iyisin ya gerisi boşşştatlım anneme gtmiştim oradada bebeğin kalp atışalrıyla sıkıntı olunca buralara dönemedim canım..ama şuan iyiyiz çok şükür dün doplere girdim bi sıkıntı yok dedi dr...
tatlım ben kurada 21 numarayı alayım o zaman
rabbim yardıncıları olsun gözlerinden acı yaş çıkarmasın inşşşgünaydın canımmm...., biz iyiyiz uykusuzuz... sen nasılsınnn????
doğdu canım. yoğun bakımda... duaya ihtiyacı var sadece...
yaaa fatma ben de anlamadımm.. ben çok sakinmişimmm, eşim çok sakinmişşş.. bu kız niye böyle cadı çıktı?????? inan sabaha kadar pat pat pat vurup durdu, doktora gitsem mi niye uyumuyo, bi sorun mu var, rahat mı değil??? ufffffffffffffff
hadi yaa, ayy kuşum benim yaa minnacık inş. Gelişimini tamamlar sağlığına kavuşurlar, yazın çok sıcaklarda erken doğum riski oluyormuş diye okudum zaten bir yerde suyu azalıyormuş filan allah kourun,
döfff
yok canım yaa anası yüzünden kavga ettikk, aslında kadının pek suçu yok bizimkisi fevri davrandı,
akşam normalde 6 da çıkıyorum oradan pazara gidiyoruz pazt. Günleri, ama yoğun dönemdeyiz erkekler mesai yaptı biz bayanlar pazara gidiyoruz diyo zor zar 6 buçuğa izin aldık, eşimede söledim, ok dedi, pazarda annemle buluşacaktık orada bir mağaza sergi açıyor bebek pattaniyesi varmış onu gösterecek annemi aradım ben beklerim kızım dedi kadın, sonra eşim arıyor kayınvalidem de pazardaymış beni alın, ellerim dolu, bana diyorki ben hemen gidip annemi alayım dedi, bende aşkım zaten çıkmama 10 dk var bekliyiversin acık dedim, o da ama elleri dolu dedi, ee pazarlık yaparken dolu değil mi dedim, poşetleri yere bırakır kapıının orada bekler 10 nolcakk, baban kadını 1 saat bekletiyor ya dedim, yok efendim böyle konuşamazmışım, yok annesinin kolları kopsunmuş mu, benimde tepem bir attı ben napim dedim 10 sonra çıkıcam sen pazarın oraya girersen çıkamzsın 10 dkkada geç kalırız dedim, bu halen konuşuyor ama beni dinlemiyor,
bende aaaaaaa dedim tepem attı başlıycam annene de sana da dedim :26: Hamileyim ben be dedim, iş şartlarımda bunu gerektiriyor dedim, bu ne böyle geldiklerinden beri zaten sinir oluyorum bebeğimle ilgili muhabbetlere dedim, o ev derhal alınıcakkkk kusura bakma ben gelemem böyle dedim(((((((((( kızdım napim çıkıverdi, oda demezmi bulursun sen evi (((( müsade etmiyorum otur oturduğun yerde dedi, ben iyice dellendimmm (((((( buna sen karar veremezsinnnnn, ailen karar veremez dedimmm, o ev alınıcak gör bak paşa pşa nasıl alıcan dedim dan diye kapatım
sonra hhiç konuşmadan gittik pazara onu bıraktım çektim gittim yanından annemn yanına geldim, o annesini bulmuş pazarlıkları arabaya koymuş felan, sonra beni aradı yanımıza geldi pek konuşmadan pazarlık yaptık, eve geldim sinirlerim iii ce gerildi, gittim yatak odasına ağladım ağladımmmAklıma geldikçe ağlıyorum ama ... çok üzüldümmm gecede hiç konuşmadık ve bu akşam düğüne gideceğiz ç.kale merkeze 1 saat yol var
mevlanaya uğramadan olmazzz canım hatta bana bile uğrayabilirsin istersen biizm bahçeye uğra ama dönüşte biber falan toplarsın konyanın girişinde havaalanın yakınında bahçe kocaman tabelası var huzurbahçesi diye
en rahatı ev olur canım eşimle bizde ev tutarız yemek sorun olsa bile her gün evden yenmiyor ki zaten :))
annen nasıl oldu peki şimdi?
anamura gitmedik biz eşimin teyzesi ordaymış eşim o zamn beğenmemiş hiç götürmedi bizi
hoş adam gittiği yere bir daha gitmez illa değişik yazlık mekanlar olacak
geçmiş olsun canım şimdi iyisin ya gerisi boşşş
tamam canım bulemsu_@hot adresine adres bilgilerini atarsan sevinirim bende sana çıkan kişinin adres bilgilerini veririm sana
rabbim yardıncıları olsun gözlerinden acı yaş çıkarmasın inşşş
canım bebek hareketli olur zaten sen kendini dinlediğin için daha çok hissediyorsun hepsi bu telaş yapma
daha ne vuruşlar yapacaklar aklın hayalin durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?