tekrra attım canım dur olmazsa özel mesaj olarak atayım
esrakar seç birini şekerim bulemsu_@hotmail adresinede mail olarak adres bilgini at telefonunda olsun kargoda sorun olmaması açısındandumanoğlu.esrakar,hulyasevval,ensarnaz numaralarınızı seçin canlarımmm
18-19-20-21 şeçin anacım biriniii
bayanlar çekilişimizi yapalım bir nömere alayım sizlerdennn
esrakar seç birini şekerim bulemsu_@hotmail adresinede mail olarak adres bilgini at telefonunda olsun kargoda sorun olmaması açısındancevap olarak kimin çıktığı ve adres bilgiisni sana atarım ben sekerim
esrakar mailini aldım cevap yazdım almışsındır umarım
mervecik aynen dediğin gibi olacak
canımm geçmiş olsun tekrar...
öpüyoruzzz Aeol
ayy geçmiş olsun benimkininde gözler kötü.. ben de lens kullanıyorum aynı durumu 2 kez yaşadım lensi atacak bir hafta kadar damla veriyor doktor onu kullanıyor bu arada gözlük tabi. sonra sıfır bir çift lens kullanacak canım.. doktora gitsin
günaydın canlarım..dün acil çıkmak zorunda kaldım...kociş geldi tetanoz aşısı vurulmaya gittik...öğleden sonrada izinliydim...anneme gittim ve orda yattım bu gece...işe annemlerden geldim...sabahı sabah ettik diyebilirim..kolum çok ağrıdıkızım sağ yatırmadı, aşı sola yatırmadı...sırtüstü zaten artık yatamıyorum...çıldıracaktımm
ben bi geçmişi okuyup geleyim 26 sayfa var önümdeee
günaydın tatlım bende dün tetanoz oldum ve hala ağrıyor kolum gece bende hiç rahat uyuyamadım kolumun üstüne yattıkça kolum acıdı hep...günaydın canlarım..dün acil çıkmak zorunda kaldım...kociş geldi tetanoz aşısı vurulmaya gittik...öğleden sonrada izinliydim...anneme gittim ve orda yattım bu gece...işe annemlerden geldim...sabahı sabah ettik diyebilirim..kolum çok ağrıdıkızım sağ yatırmadı, aşı sola yatırmadı...sırtüstü zaten artık yatamıyorum...çıldıracaktımm
iyiyim tatlım önceki hafta işyerinde çok yoğundu işlerim onları halledip annemin yanına geçtim oradaykende karnımda ağrılar oldu bizde dr gittik dr sırtüstü yatarken bebeğin kalp atışlarının zayıfldıgını söyledi baya bir korktuk beni gözleme aldı dr sabah aksam kontrol etti...ama o oanlık bir durumuş sanırım dün renkli dopplere grdim kan akıslarına baktı dr herşeyin normal gittiğini söyledi çok şükür....yani yoğun bir haftanın ardından ancak dönebildim yanınıza..günaydın kuzular ensarnaz canım nasılsın merak ettik seni umarım bir sorun yoktur.
niltcim canım evde yalnız olunca insan kendi kendine bile konuşuyor valla haklısın :)
ee kızlar siz nasılsınız ben dün evime gittim tertemiz olmuş harikaydı daha bir ısındım Rabbim sağlıkla oturmak nasip etsin inşallah
Anacım kimse gelmemiş topiğe gece,ben evde tekim ya kociş te yok gerçi saat başı tel.leşiyoruz mesajlaşıyoruz liseliler gibi ama yine de sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım.
Akşam yemek yedim,çıktım yürüdüm,geldim temizliğimin kalan kısmını yaptım,çamaşır sepetimi boşalttım hazır beyefendi yokken.
Kitap okudum,film izledim,soru çözdüümm ve 1-2 saattir de nette takılıyorum...
Güzel bi site buldum kendi resmimi yükleyip saç modelleri tasarladım
Kısmetse doğumdan sonra önler uzun arkalar kısa küt kestireceğim.
Aah ah kendi kendime konuşuyo gibi hissettim kendimi birden
Neyse fıstıklar size iyi geceler,sabaha görüşürüz..
günaydın kızlar uzun bir aradan sonra....bir haftalığına annemin yanındaydım internet olmayınca yanınıza gelemdim..sanırım dün kuralar çekilmiş umarım banada yer kamıştır kurada ....eee sizler nasılsınız ...topikte kimse yokken ben bir geçmişi okuyup geleyim
günaydın canlarım..dün acil çıkmak zorunda kaldım...kociş geldi tetanoz aşısı vurulmaya gittik...öğleden sonrada izinliydim...anneme gittim ve orda yattım bu gece...işe annemlerden geldim...sabahı sabah ettik diyebilirim..kolum çok ağrıdıkızım sağ yatırmadı, aşı sola yatırmadı...sırtüstü zaten artık yatamıyorum...çıldıracaktımm
günaydın kuzular ensarnaz canım nasılsın merak ettik seni umarım bir sorun yoktur.
niltcim canım evde yalnız olunca insan kendi kendine bile konuşuyor valla haklısın :)
ee kızlar siz nasılsınız ben dün evime gittim tertemiz olmuş harikaydı daha bir ısındım Rabbim sağlıkla oturmak nasip etsin inşallah
günaydın kızlarrrrrr
hemen haber veriyim,
arkadaşım dün öğlen doğum yapmış, 7 ay 1 haftalıkken... hem de doğumu normal yapmış, doktorlar bile şaşırmışlar... bebek şimdi küvezde...
günaydın kızlarrrrrr
hemen haber veriyim,
arkadaşım dün öğlen doğum yapmış, 7 ay 1 haftalıkken... hem de doğumu normal yapmış, doktorlar bile şaşırmışlar... bebek şimdi küvezde...
günaydın kızlarrrrrr
hemen haber veriyim,
günaydın kızlarrrrrr
hemen haber veriyim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?