2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
dumanoğlu.esrakar,hulyasevval,ensarnaz numaralarınızı seçin canlarımmm
18-19-20-21 şeçin anacım biriniii
esrakar seç birini şekerim bulemsu_@hotmail adresinede mail olarak adres bilgini at telefonunda olsun kargoda sorun olmaması açısından cevap olarak kimin çıktığı ve adres bilgiisni sana atarım ben sekerim

esrakar mailini aldım cevap yazdım almışsındır umarım
mervecik aynen dediğin gibi olacak

canımm geçmiş olsun tekrar...
öpüyoruzzz Aeol

Teşekkür ederim tatlımm,bende öptüm sağol..

Evet yaa,yazın da hiç çekilmiyor zaten eşim de öyle işten eve gelir lensleri çıkarır gözlüğünü takar hemen,temiz de tutar ama çok batmış bugün az önce aradı hala kötü batıyo dedi.Dr a gitmesi lazım artık..

Teşekkür ederim şekerimmm

Anacım kimse gelmemiş topiğe gece,ben evde tekim ya kociş te yok gerçi saat başı tel.leşiyoruz mesajlaşıyoruz liseliler gibi ama yine de sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım.
Akşam yemek yedim,çıktım yürüdüm,geldim temizliğimin kalan kısmını yaptım,çamaşır sepetimi boşalttım hazır beyefendi yokken.

Kitap okudum,film izledim,soru çözdüümm ve 1-2 saattir de nette takılıyorum...
Güzel bi site buldum kendi resmimi yükleyip saç modelleri tasarladım

Kısmetse doğumdan sonra önler uzun arkalar kısa küt kestireceğim.
Aah ah kendi kendime konuşuyo gibi hissettim kendimi birden

Neyse fıstıklar size iyi geceler,sabaha görüşürüz..

günaydın kızlar uzun bir aradan sonra....bir haftalığına annemin yanındaydım internet olmayınca yanınıza gelemdim..sanırım dün kuralar çekilmiş umarım banada yer kamıştır kurada ....eee sizler nasılsınız ...topikte kimse yokken ben bir geçmişi okuyup geleyim

günaydın canlarım..dün acil çıkmak zorunda kaldım...kociş geldi tetanoz aşısı vurulmaya gittik...öğleden sonrada izinliydim...anneme gittim ve orda yattım bu gece...işe annemlerden geldim...sabahı sabah ettik diyebilirim..kolum çok ağrıdı kızım sağ yatırmadı, aşı sola yatırmadı...sırtüstü zaten artık yatamıyorum...çıldıracaktımm

ben bi geçmişi okuyup geleyim 26 sayfa var önümdeee

günaydın kuzular ensarnaz canım nasılsın merak ettik seni umarım bir sorun yoktur.
niltcim canım evde yalnız olunca insan kendi kendine bile konuşuyor valla haklısın :)
ee kızlar siz nasılsınız ben dün evime gittim tertemiz olmuş harikaydı daha bir ısındım Rabbim sağlıkla oturmak nasip etsin inşallah

canım benim hayırlı olsun aşın kuzum geçicek merak etme

günaydın tatlım bende dün tetanoz oldum ve hala ağrıyor kolum gece bende hiç rahat uyuyamadım kolumun üstüne yattıkça kolum acıdı hep...
iyiyim tatlım önceki hafta işyerinde çok yoğundu işlerim onları halledip annemin yanına geçtim oradaykende karnımda ağrılar oldu bizde dr gittik dr sırtüstü yatarken bebeğin kalp atışlarının zayıfldıgını söyledi baya bir korktuk beni gözleme aldı dr sabah aksam kontrol etti...ama o oanlık bir durumuş sanırım dün renkli dopplere grdim kan akıslarına baktı dr herşeyin normal gittiğini söyledi çok şükür....yani yoğun bir haftanın ardından ancak dönebildim yanınıza..

uyku tutmadımı senı :)) allah kavustursun kocişine tez vakıtte arada mesajlasmak ıyıdır ya nostalji:))

hosgeldın cnm gecmıaste görceksın 19-20-21 kaldı sanırım

gecmıs olsun canım ası bugun bıraz daha acıtcak canını ben3.gun yatarken acı vardı 4.gun sabahında eser yoktu acıdan

oh mis gıbı olmustur inşallah saglıkla huzurla bereketle oturun ttlım

günaydın kızlarrrrrr

hemen haber veriyim,

arkadaşım dün öğlen doğum yapmış, 7 ay 1 haftalıkken... hem de doğumu normal yapmış, doktorlar bile şaşırmışlar... bebek şimdi küvezde...

gunaydın cnm cok sevındım ya allahın ıznıyle o bebıs tutuncak yasama hosgeldı

çok sevindim rabbim bir an önce küvozden çıkıp anneciğinin kucağında olmayı nasip etsin inşallah

günaydın cANIM inş...annesiyle mutlu olur bebişi...7 aydan sonra yaşama sansları baya yüksek oluyor...inş bi sıkıntıları olmaz

Günün güsel haberi hoşgeldin bebek sağlığı iyi mi bari 30 haftalık fln değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…