2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar siz görüdünüzmü bebeğinizi ultrasonda yani kesenin içinde oluşmaya başladımı? benim geçen hafta neden görünmedi sadece kese ve içinde belli belirsiz beyaz bir karartı sadece.

6+4 te kalbi attı benim bebişin pıtı pıtı pıtı pıtı atıyor kalbi valla

Gerçek anlamda benim midem hiç bulanmadı. Geçmiş olsun bir ay sabır herkese.

Aslında farkındayım, hayatımdaki sahte varlıkların.. İstesem bir anda temizlemesini de bilirim.. Ama, bunca sahteliğin benim samimiyetime ihtiyacı var.(Mevlana)

paylaşayım dedim ...

bende kasımda anne olmaya hazırlanıyorum :) kasımın 20 gibi dedi doktor :) haftaya kalp atışlarını dinleyecekmiş

evet canım düzensizdi adetlerim.bazen 30 günde bir bazen 40-45 günde bir olurdu.ablanın örneği bana çok benziyor içim ferahladı teşekkür ederim

Ewet arkadaşın orda ucuz galiba ya da dalından koparıp yiyordur ya biz ne yapalım kilosu altından pahalı. :))benim canım da kayseri diyince bişeyler istiyor:))

ne alaka cnmm sadece sordumm reklam felanda yaptım yokk burda kgsu 35 tll tek tükte olsa ihtiyacımı gideriyom ha kimin nefsi çektiyse gönderecek kadar çömertim sevap yanii

Gerçek anlamda benim midem hiç bulanmadı. Geçmiş olsun bir ay sabır herkese.

ne alaka cnmm sadece sordumm reklam felanda yaptım yokk burda kgsu 35 tll tek tükte olsa ihtiyacımı gideriyom ha kimin nefsi çektiyse gönderecek kadar çömertim sevap yanii

Yok canım benim canım onu çekmiyo sağol.. Hani bu tür yiyecekler tehlikelidir ya gebelikte en çok ona aşerilir ondan dedi sanırım arkadaş reklam diye... Ben de geçen hafta bişey demiştim herkesin canı çekip öğlen almak istemişti suçlanmıştım

nasılsınız çok oldu giremedim nete güzel haberlerim var aslında bebişimi gördüm 23 martta kalbi pıt pıt atıyor Allah'a şükürler olsun sağsalim gelişip büyür kucağıma gelir inş. ama dün benim doğum günümdü bebişim beni çok üzdü dün akşam kahverengi akıntı geldi başladım ağlamaya durduramıyorum göz yaşlarımı ebe arkadşımla görüştüm kırmızıya dönmeye başlar ve çoğalırsa hemen git acile dedi ama benim azaldı hiç kiloduma bulşmıyor rengi açıldı iyice ama önceki gibi beyaza yakın değil kremin az koyusu endişemi üzerimden atmıyorum ilçeden ile gitmem gerekecek muayene için sağlık ocağına gittim gebelikte bilmem ne zalıyormuş vajinadaki bu yüzden gebelerde vajinal iltihaplanma riski artıyormuş arada böyle lekeler olabilir bol su iç dedi ama istiyorsan muayene için doktorunada gidebilirsin dedi ben enson cuma muayene oldum deyimce bebek gayet iyiymiş akıntın koyulaşıp artmadıkçaa endişelenme dinlen dedi ben yine sizinde fikrinizi öğreneyim proflar burd mı????

bende kasımda anne olmaya hazırlanıyorum :) kasımın 20 gibi dedi doktor :) haftaya kalp atışlarını dinleyecekmiş

hoşgeldin arkadaşım. bebiğini sağlıkla kucağına almanı dilerim. çok güzel bir duygu kalp atış sesini dinlemek. Allah isteyen herkese bebek versin, mahrum kalmasınlar bu mutluluktan.

selam kızlar bende katıldım aranıza ... Allah nasip ederse kasım sonunda bende bebeğimi kucağıma alıcam

tatlım hatta eltim benim aile hekimim ilk ona sordum ben bulantılar için ne yapayım diye ilaç falan kullanılıyor mu dedim, doktoruna danışmadan vermeyelim dedi. doktorumu da o ayarladı çok da iyi bir doktor ankara çapında gittiğim doktor, üstüne basa basa söyledi ilaç yok artık bulantılar için verilmiyo gerekirse hastanede tedaviye alıyoruz dedi. bebeğin içinde üzülme benim annem dokuz ay kusardı hep serumla beslenirdi hatta ben 5 aylıkmışım doktor alacakmış, annem izin vermemiş valla şu an gayet sulak alanda yetişmiş bir hatunum bünyemde sağlam:) sen yiyebildiğin kadar ye çıkarsa çıksın, gerekirse serum verirler ama hap alma canım. ayva da iyi geliyor mideye dene istersen bulantını geçirir bir de mideni gece dahil çok boş bırakmamaya çalış, seytinli ekmek koy başına onu ye, yataktan kalkmadan ye ve 5 dakka dinlen bunların biraz faydası olur, biliyorum bulantı varken yapmak zor ama dene canım :) hemencecik geçer ve bebişin büyür inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…