Ewet arkadaşın orda ucuz galiba ya da dalından koparıp yiyordur ya biz ne yapalım kilosu altından pahalı. :))benim canım da kayseri diyince bişeyler istiyor:))
kızlar siz görüdünüzmü bebeğinizi ultrasonda yani kesenin içinde oluşmaya başladımı? benim geçen hafta neden görünmedisadece kese ve içinde belli belirsiz beyaz bir karartı sadece.
Bulantım var öğleye kadar devam ediyor hep
kesin çenesi düşük olacak bahse bile girerim bizim bebelerin burcu öyle oluyormuş çenesi düşükk
banada verdi canım ama ben kullanmaya korktum zararlı olur diye öğleye kadar bu bulantıyı çekiyorum, her sabah acı su çıkarmadan bişi yiyemiyorum:26:
canım ben de sana ablamdan örnek veriyim adet düzensizliği vardı şubat ayında adet olmuştu nisanda hamile oldugunu öğrendi. normalde iki aylık olması gerekiyo ama ultrasona göre 1 aylıktı bebeği. ve ne hamilelk boyunca ne de sonra bi sorun yasamadı. şimdi çok şükür Allah a sağ salim bi oğluşu var. sen hiç korkma. düzensizlik falan varmı sende bilmiyorum ama iki tane doktor da yanılmıyodur heralde. içini ferah tut
bende kasımda anne olmaya hazırlanıyorum :) kasımın 20 gibi dedi doktor :) haftaya kalp atışlarını dinleyecekmiş
kızlar cevap ve yorumlarınız yokmu?
bende kasımda anne olmaya hazırlanıyorum :) kasımın 20 gibi dedi doktor :) haftaya kalp atışlarını dinleyecekmiş
Ewet arkadaşın orda ucuz galiba ya da dalından koparıp yiyordur ya biz ne yapalım kilosu altından pahalı. :))benim canım da kayseri diyince bişeyler istiyor:))
Gerçek anlamda benim midem hiç bulanmadı. Geçmiş olsun bir ay sabır herkese.
ne alaka cnmm sadece sordumm reklam felanda yaptım yokk burda kgsu 35 tll tek tükte olsa ihtiyacımı gideriyom ha kimin nefsi çektiyse gönderecek kadar çömertim sevap yanii
öylemi neden benim doktorum verdiki ozman.çok tedirgin oldum şimdi.4 gündür kullanıyorum sadece ama riske alamam tabi bırakayım öyleyse bende.ama hiç birşey yiyemiyorum bırakıncada beslemezsem diye korkuyorum.kontrole gittiğimizde çok zayıf yeni yeni oluşmaya başlamış dedi doktorum oyüzden çok korkuyorum ya bu haftaki kontrolüme kadarda gelişmezse diye.
kızlar cevap ve yorumlarınız yokmu?
ay ıns canım ya hayırlısı bakalım ama zaman bıraz zor gecıo senınkı ne kadarlık yolundamı hersey
selam kızlar bende katıldım aranıza ... Allah nasip ederse kasım sonunda bende bebeğimi kucağıma alıcam
benim kuzenimde erciyes te biyoloji okudu .ismini söylesem bileceksin sanki .bu çocuk beni saflaştırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?