2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kaç oldu konuşmam anlamıyoo kendi haline bıraktım düşersede kendi çocu yapcak bişiyim yokk

burdan atıp tutmak kolay, şöyle yap böyle yap diye. ne yaşadığını sen bilirsin. bu çocuk madem artık var sen annesi olarak gerekirse babasından dahi korumalısın. ya kavga çıkmasın diye eşinin suyuna gideceksin yada ailene sarılacaksın. en iyisini sen bilirsin.

ceviz kontrolümü bırakmıyacam söz tamam ceviz benimolsun

hah geldi cevizci başı. ben yedim cevizlerimi. ispiyonculuk gibi olmasın ama iki arkadaş yememişler ohh canıma değsin.

Bende lekelenme oluyo arkadaşlar eşimle tartıştımm hırpaladı biraz ondan olabilirmii acaba biraz sıkıntı stres tabii

hırpaladı derken ? bu hiç hoşuma gitmedi, hamile bir bayana hele hele kocası yapar mı kuzum yaa,
ne diim bilmiyorum ama, hırpalatma kendini çocuğun için. takma güzel şeyler düşün, eşinde biraz anlayışlı olsun :95:

kaç oldu konuşmam anlamıyoo kendi haline bıraktım düşersede kendi çocu yapcak bişiyim yokk

Ne demek hırpaladı ya benimki bana sıkı sıkı sarılmaha bile korkuyor bir kere ses tonunu artırdı hiç bir zaman alışık olduğum eylem değildir ben de ona yükselttim ses tonumu bir daha böyle davranma diye çok üzüldü beni üzdüğü için ve o bırak hamileliliği normal zamanda dahi asla bunu yapmaz. Bence eşin de üzülmüştür

seni böle hamilelini düşünüp hırpalayan hatta dövenn ama onda hamile oldumu bilmiyodum kocadan çocuk istermisin ha geçti tabbi ama bende yoruldum daha 2 ay oldu evleneli 1 aylıkken tokat yedim geçende bogazıma sarıldı

canım benim böyle birinden o zaman çocuk dünyaya getirme o çocuğa çektirme bu sıkıntıları yazık değil mi size?

merhaba anneler;
benim kanan vardı daha doğrusu lekelenme doktor progestan günde 3 tane verdi, birde rapor aldım 5 gün sırt üstü yatıyorum. şükür geçti şimdi iyiyim. bebeğinde 6+1 de kalp atımını gördük çok şükür. sizler nasılsınız?

Oyy oyyyy kontroller başlamışşşşş. Çok sevindimmmm

Yoğurt kontrol memuru olaraktan iki kase soğuk yoğurt çorbasını mideme indirmiş bulunmaktayım

Ceviz de birazdan yicemmm

bende cmt gidicem ınsallah gorebılırım ya cok heyecanlıyım

aynen canım bende çok heycanlıyım sabırsızlanıyorum görmek için aslında ilk gebeliğim değil ama ne bileyim her defasında aynı telaş aynı sevinç oluyor muhteşem bir duygu içinde bir canlının olduğunu bilmek

hayır ben anlamadım sen bu adamdan çocuk yapmayı nasıl göze aldın evlenir evlenmez??

Canım çok üzüldüm inan bu formdaki herkes üzüldü adına canını sıkma diycem ama nasıl olur bilmiyorum ki.eşinin asıl sıkıntısı ne acaba?? İşte falan mı problemi var ? Bir insan eşine nasıl yapar boğaz fln sıkma aklım almıyor.

hoşgeldin güsel annemiz...iyi olmana çok sevindimm canımcımm...kalp atışınıda duymuşun hadi gözün aydınn bizde 7+4de kalp atışımızı hem duyduk hem de gördük teyzesiiii çok şükür...

yoğurt kontrolleri yapan arkadaşım ben yoğurt yerine ayran içiyorum günde 1 bardak olarmıı

merhaba arkadaşlar bende 14 kasımda bebğimi kucağıma alıcam allah nasip ederse ....... geçen hafta pazartesi keseyi gördük doktor 2 hafta sonra gel dedi haftaya salı gidicem doktora kalp atışlarını görürüz işlhh..bu ikinci gebeliğim ilkini kaybetmiştik uzun bir tedavi sürecinden sonra mutlu haberi aldık busefer allahın izniyle kucağıma alırım bebişimi sağ salim işl allah herkesin yardımcısı olsun ....:nazar:

hayır ben anlamadım sen bu adamdan çocuk yapmayı nasıl göze aldın evlenir evlenmez??

cnm kendimce korundum ama yinede oldu rabbim nasip etmiş ha bebemin suçu günhaı yokk nasıl kıyayım bu gidişle üzüntüden düşer zaten

çocuk için erken davranmışsınız. iyi düşün taşın, gerekirse bir süre ailenle yaşa. belki hatasını anlar.

yoğurt kontrolleri yapan arkadaşım ben yoğurt yerine ayran içiyorum günde 1 bardak olarmıı

yoğurt memuru ben değilemm esraa86 bu görevi aldı ama ben fikrimi söyleyim kuzum: ayran sulandırılmış olduğu için belki 1 bardak ayranla yarın bardak yoğurt yemiş oluyorsundur.:44: 2 bardakmı yapsal acaba senin ayranı?

işin en acı tarafıı ben sindiremiyomm aklıma geldimi kendi kendimi içten içe eritiyomm priskolojim baya bozuk yanii hamilelikte cabası tabii bu ikinci evlilim mutlu olurum sandım kader işte bırakmıyoki peşimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…