kaç oldu konuşmam anlamıyoo kendi haline bıraktım düşersede kendi çocu yapcak bişiyim yokk
ceviz kontrolümü bırakmıyacam söz tamam ceviz benimolsun
Bende lekelenme oluyo arkadaşlar eşimle tartıştımm hırpaladı biraz ondan olabilirmii acaba biraz sıkıntı stres tabii
kaç oldu konuşmam anlamıyoo kendi haline bıraktım düşersede kendi çocu yapcak bişiyim yokk
burdan atıp tutmak kolay, şöyle yap böyle yap diye. Ne yaşadığını sen bilirsin. Bu çocuk madem artık var sen annesi olarak gerekirse babasından dahi korumalısın. Ya kavga çıkmasın diye eşinin suyuna gideceksin yada ailene sarılacaksın. En iyisini sen bilirsin.
Hah geldi cevizci başı. Ben yedim cevizlerimi. Ispiyonculuk gibi olmasın ama iki arkadaş yememişlerOhh canıma değsin.
seni böle hamilelini düşünüp hırpalayan hatta dövenn ama onda hamile oldumu bilmiyodum kocadan çocuk istermisin ha geçti tabbi ama bende yoruldum daha 2 ay oldu evleneli 1 aylıkken tokat yedim geçende bogazıma sarıldı
bende cmt gidicem ınsallah gorebılırım ya cok heyecanlıyım
seni böle hamilelini düşünüp hırpalayan hatta dövenn ama onda hamile oldumu bilmiyodum kocadan çocuk istermisin ha geçti tabbi ama bende yoruldum daha 2 ay oldu evleneli 1 aylıkken tokat yedim geçende bogazıma sarıldı
merhaba anneler;
benim kanan vardı daha doğrusu lekelenme doktor progestan günde 3 tane verdi, birde rapor aldım 5 gün sırt üstü yatıyorum. şükür geçti şimdi iyiyim. bebeğinde 6+1 de kalp atımını gördük çok şükür. sizler nasılsınız?
hayır ben anlamadım sen bu adamdan çocuk yapmayı nasıl göze aldın evlenir evlenmez??
yoğurt kontrolleri yapan arkadaşım ben yoğurt yerine ayran içiyorum günde 1 bardak olarmıı
canım o zaman 2 bardak ayran iç. Bir bardakta en fazla iki kaşık yoğurt vardır
yoğurt kontrolleri yapan arkadaşım ben yoğurt yerine ayran içiyorum günde 1 bardak olarmıı
canım çok üzüldüm inan bu formdaki herkes üzüldü adına canını sıkma diycem ama nasıl olur bilmiyorum ki.eşinin asıl sıkıntısı ne acaba?? Işte falan mı problemi var ? Bir insan eşine nasıl yapar boğaz fln sıkma aklım almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?