böyle hissetmen ne güzel.ne okumuştun?senin memleket neresi ?
böyle hissetmen ne güzel.ne okumuştun?senin memleket neresi ?
ay cnm ya yazdıklarını okuyunca rahatladım.Neden sadece bana oluyor bu gariplikler diye sorguluyordum durmadan kendimi.cnm kendime ederken sana da dua edicem artık her seher vakti uyanıyorum ve dua ediyorum bir an önce hayırlısıyla azalsın diye.
canım benim doktorum hamilelikte artık bulantı haplarını vermiyoruz, biraz katlanacaksın çok ağır geçerse hastanede tedaviye alıyoruz, artık hap yok dedi bilginizeee.. :)
selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum sebebıde 2 gunde bır acılde serum yıyorum bulantılarım durmadı en son gecen hafta 2 gun hastanede yattım simdi bıraz daha ıyıyım ama buzdolabına hala yanasamıyorum yemegı annemde yıyıp aksamları eve gelıyoruz su 3.ay bıtınce rahatlarım inşallah benım gıbı agır gecıren varmı kızlar?
slm kızlarrrrrrrrrrrr benim aşırı çagla istiyo varrrr can erigiyleeee çagla çıktı yiyiom yiyom doymuyom
mrb arkadaslar bende 5+3teyım bugun dra gıttı kese ve yolk kesesı gozuktu ama kalp sesı yok daha mrk edıorum sız ne zaman duydunuz kal sesını
ben de 4 sene mi orda geçirdim.. orda okudum. ve yarı memleketim diyorum. asıl memleketimden çok seviyorum beni de alın listeye
öylemi neden benim doktorum verdiki ozman.çok tedirgin oldum şimdi.4 gündür kullanıyorum sadece ama riske alamam tabi bırakayım öyleyse bende.ama hiç birşey yiyemiyorum bırakıncada beslemezsem diye korkuyorum.kontrole gittiğimizde çok zayıf yeni yeni oluşmaya başlamış dedi doktorum oyüzden çok korkuyorum ya bu haftaki kontrolüme kadarda gelişmezse diye.canım benim doktorum hamilelikte artık bulantı haplarını vermiyoruz, biraz katlanacaksın çok ağır geçerse hastanede tedaviye alıyoruz, artık hap yok dedi bilginizeee.. :)
benimde aynısı oldu canım endişe etme 7. hafta en uygunu o zaman git ben 7+2 de duydum pıtır pıtır hızlı atan kalbini:) içini ferah tut güzel olacak :)
yoooooooooooo reklam yapma isim geçme başımızı derde sokmaaaaaaaaa
Ne oldu mideye bulanıyor mu yanıyor mu?
Evet yaaa sorma bugün düştü çenelerimizbebişleri de çenesi düşük mü olcaklar acaba
canım bende midemden şikayetçiyim son bir haftadır bulantılarım vardı.cuma günü doktora gittim zofer isimli bir bulantı ilacı verdi şuan daha iyiyim çok şükür sadece sabahları ilk kaltığımda oluyor hapı alınca gün boyu iyi hissediyorum.doktoruna bir danış istersen mutlaka bulantı hapı verecektir.
cnm allah sabır versin bende senin kadar olmasa da bulantılarımdan çok çekiyorum.Doğru düzgün hiçbirşey yiyemiyorum.Hep dua ediyorum 3 ayı hayırlısıyla atlatayım diye.
ay cnm ya yazdıklarını okuyunca rahatladım.Neden sadece bana oluyor bu gariplikler diye sorguluyordum durmadan kendimi.cnm kendime ederken sana da dua edicem artık her seher vakti uyanıyorum ve dua ediyorum bir an önce hayırlısıyla azalsın diye.
bende cmt ye gıdıcem ıste bu cmt
ınsallah goruruz keseyı..
allahım bende dun aksam yatarken bır dusunceye kapıldım
korku gıbı sanki..ne bilim..:18:
ya noluyor hayatımız degısıcek artık eskısı gıbı rahat olamıcaz her kafamıza estıgınde orası senın burası benım gezemıcez
kılo alıcam kocam benı begenmezse ya fılan
bırde bu ılk zamanlarda uzak duruyoruz kardes kardes yatıyoruz.ay aklıma neler geldı kafayı yıyorumsandım
sızdede böle seyleroluyormu hamılelık psıkolojısımısonrada vıcsdan azabı cektım sonra yıne tombiş olucam fılan dedım offfff biri benle konussun :26:
kızlar cevap ve yorumlarınız yokmu?kızlar belki çok erken bu konuyu konuşamak için ama aklıma gelmişken sizlerinde bilgisi vardır belki,
doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 hafta kanuni iznimizin dışında
özel şirketlerde + ücretsiz izin alma hakkımız varmı?
verilmezse hamilelik hakkımız nedir?
biyoloji okudum canım, ankaralıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?