2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
mrb arkadaslar bende 5+3teyım bugun dra gıttı kese ve yolk kesesı gozuktu ama kalp sesı yok daha mrk edıorum sız ne zaman duydunuz kal sesını

sağol canım Allah razı olsun.

canım benim doktorum hamilelikte artık bulantı haplarını vermiyoruz, biraz katlanacaksın çok ağır geçerse hastanede tedaviye alıyoruz, artık hap yok dedi bilginizeee.. :)

benim doktorum bulantı ilacı verdi. ohh diye sevinirken günde 2 taneden fazla almayacaksın diyince ben ilacı almaktan vazgeçtim. dayanıcam içmicem. dayanılası zor bir durumdayım ama olurda bir sorun çıkarsa vicdan azabı beni öldürür. ben önlemimi alayımda Allaha emanet gerisi. Rabbim bebişlerimizi koru sen.

cnm allah sabır versin bende senin kadar olmasa da bulantılarımdan çok çekiyorum.Doğru düzgün hiçbirşey yiyemiyorum.Hep dua ediyorum 3 ayı hayırlısıyla atlatayım diye.

mrb arkadaslar bende 5+3teyım bugun dra gıttı kese ve yolk kesesı gozuktu ama kalp sesı yok daha mrk edıorum sız ne zaman duydunuz kal sesını

benimde aynısı oldu canım endişe etme 7. hafta en uygunu o zaman git ben 7+2 de duydum pıtır pıtır hızlı atan kalbini:) içini ferah tut güzel olacak :)

ben de 4 sene mi orda geçirdim.. orda okudum. ve yarı memleketim diyorum. asıl memleketimden çok seviyorum beni de alın listeye

seve seve arkadaşım.senin gibi içten insan olsa olsa kayserili olur :) bu arada şu an yaşadıkların bei çok etkiledi.dualarım ve gönlüm seninle bilesin.acını içindeki güzellik hafifletecek o yüzden onu kolla annesi

canım benim doktorum hamilelikte artık bulantı haplarını vermiyoruz, biraz katlanacaksın çok ağır geçerse hastanede tedaviye alıyoruz, artık hap yok dedi bilginizeee.. :)
öylemi neden benim doktorum verdiki ozman.çok tedirgin oldum şimdi.4 gündür kullanıyorum sadece ama riske alamam tabi bırakayım öyleyse bende.ama hiç birşey yiyemiyorum bırakıncada beslemezsem diye korkuyorum.kontrole gittiğimizde çok zayıf yeni yeni oluşmaya başlamış dedi doktorum oyüzden çok korkuyorum ya bu haftaki kontrolüme kadarda gelişmezse diye.

yoooooooooooo reklam yapma isim geçme başımızı derde sokmaaaaaaaaa

Ewet arkadaşın orda ucuz galiba ya da dalından koparıp yiyordur ya biz ne yapalım kilosu altından pahalı. :))benim canım da kayseri diyince bişeyler istiyor:))

Son düzenleme:
Ne oldu mideye bulanıyor mu yanıyor mu?

Bulantım var öğleye kadar devam ediyor hep

Evet yaaa sorma bugün düştü çenelerimiz bebişleri de çenesi düşük mü olcaklar acaba

kesin çenesi düşük olacak bahse bile girerim bizim bebelerin burcu öyle oluyormuş çenesi düşükk

banada verdi canım ama ben kullanmaya korktum zararlı olur diye öğleye kadar bu bulantıyı çekiyorum, her sabah acı su çıkarmadan bişi yiyemiyorum :26:

sana yazdığım gelmemiş sanırım sen içini rahat tut.bu şekilde yaşayan bi kaç arkadaşım olmuştu ama 3 aYdan sonra bitti.ayrıca çok ta kafana takma damdan düşenin halinden kim anlar :)

kızlar siz görüdünüzmü bebeğinizi ultrasonda yani kesenin içinde oluşmaya başladımı? benim geçen hafta neden görünmedi sadece kese ve içinde belli belirsiz beyaz bir karartı sadece.

Aynen cnm bendede olduu bu düşünce ...ki bende çocuk için delirdim resmen sonra bi an onu kucağıma ilk aldığım anı gözümde calandırdım ve allah seni korusun bebeğim dedim ....sonra iş yerimdeki çocuklu bay ve bayanların hepsi kucağına alınca keşke daha önce sahip olsaymışım diyorr

kızlar cevap ve yorumlarınız yokmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…