2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet aslında bu dediğini bende okudum ama organlar oluşmaya başladığı için özelliklede beyin yiyip içtiklerimize özen göstermemiz lazım.aslına bakacak olusan doktorlar bizim kadar hassas değil

kızlar ne çene hee :) iş yerindeyim arada bakabiliyom sayfalar almış başını gitmiş Allah muhabbetimizi arttırsın

sabahtan beri midemle savaş veriyorum off denemediğim şey kalmadıı

canım bende midemden şikayetçiyim son bir haftadır bulantılarım vardı.cuma günü doktora gittim zofer isimli bir bulantı ilacı verdi şuan daha iyiyim çok şükür sadece sabahları ilk kaltığımda oluyor hapı alınca gün boyu iyi hissediyorum.doktoruna bir danış istersen mutlaka bulantı hapı verecektir.

anaaam ben haftasonu kecıboynuzu aldım ve yıyorum cokta severım mıdem bulandıgı ıcın ıyı de geldı nedense:26:

aslında bu benımde ısıeme gelır ama genede yıyebıdlıgımız kadar yıyelım yoksa bende meyve harıcı bu lısteyı pek uygulayamıyorum su an ama hamılelıgın ılk donemınde cocugun zekası ıcın balık ve cevızın cok onemlı oldugunu duymustum

hepimiz bi yiyeceğin kontrol memuresi olalımm kızzz ücretsiz izne ayrıldığımızdaa ek işimizz olurr fenamıı kolumuzaaa altınn bilezikkkk bu mesleklerrr

ceviz?
su?
yoğurt?
meyve?
balık?
süt?
folik asitt?
pekmez?
yumurtiii?
(aklınıza başka ne gelirsee yazınn?)

görev dağılımı biraz şekillendi.

annesininbirtanesi: süt
burcuxx: folik asit
esraa86: yoğurt
arcak81: meyve
beysal: ceviz kontrolüne devamm bacım...

diğer yiyeceklerin kontrol memureliğine talip olduğunuzda bu mesajı alıntı yapında kızlarr çakışmalar olmasın aynı yiyecek içinn:49

ay cnm ya yazdıklarını okuyunca rahatladım.Neden sadece bana oluyor bu gariplikler diye sorguluyordum durmadan kendimi.cnm kendime ederken sana da dua edicem artık her seher vakti uyanıyorum ve dua ediyorum bir an önce hayırlısıyla azalsın diye.

senin için çok sevindim artık rahat nefes alırsın inş.

Valla araştırdım yemeyin diyor internet ben de yemiştim sonra baktım yiyorum ama zararı var mı diye yemeyin diyor hemen bıraktım ama lekelenme de oldu belki de ondandı.

kızlar belki çok erken bu konuyu konuşamak için ama aklıma gelmişken sizlerinde bilgisi vardır belki,

doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 hafta kanuni iznimizin dışında
özel şirketlerde + ücretsiz izin alma hakkımız varmı?
verilmezse hamilelik hakkımız nedir?

canımm gözün aydın lekelerin geçtiğine çok sevindim...dinlen bol bol...

kızlar bende dr dan mide bulantısını önleyici ilaç istedim ilk aylar veremem sabretmelisin dedi.bir de nette okumuştum ilaç önermediklerini sen yine de dikkat et cnm.

slm kızlarrrrrrrrrrrr benim aşırı çagla istiyo varrrr can erigiyleeee çagla çıktı yiyiom yiyom doymuyom

slm kızlarrrrrrrrrrrr benim aşırı çagla istiyo varrrr can erigiyleeee çagla çıktı yiyiom yiyom doymuyom

Ewet eski nesil anneleri bilinçsiz olduğu için bizler nasıl olduk yeni nesil 13 de manken gibi oluyor ana besinleri onların zeka ve kemik gelişimi için yemeliyiz bence

canım benim doktorum hamilelikte artık bulantı haplarını vermiyoruz, biraz katlanacaksın çok ağır geçerse hastanede tedaviye alıyoruz, artık hap yok dedi bilginizeee.. :)

selam kızlar uzun zamandır yazamıyorum sebebıde 2 gunde bır acılde serum yıyorum bulantılarım durmadı en son gecen hafta 2 gun hastanede yattım simdi bıraz daha ıyıyım ama buzdolabına hala yanasamıyorum yemegı annemde yıyıp aksamları eve gelıyoruz su 3.ay bıtınce rahatlarım inşallah benım gıbı agır gecıren varmı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…