slm kızlar, doktorlar derler ki, ilk üç ay bizim yediklerimizle çokda ilgisi yokmuş gelişimin. Doğrudan kandan besleniyormuş. O yüzden midesi bulanıp bunları yiyemeyenlerin dert etmemesi gerekiyormuş. Bence bu takip işini üç ayın sonrasına eklesek mi ? bu arada bende balığı düşününce hiç canım çekmiyor. acaba yiyemeyecekmiyim bilmiyorum. neyse en azından haftada bir defa yenmesi yetiyorsa sıkarım dişimi yerim :)))
kızlar ne çene hee :) iş yerindeyim arada bakabiliyom sayfalar almış başını gitmiş Allah muhabbetimizi arttırsın
sabahtan beri midemle savaş veriyorum off denemediğim şey kalmadıı
anaaam ben haftasonu kecıboynuzu aldım ve yıyorum cokta severım mıdem bulandıgı ıcın ıyı de geldı nedense:26:kızlar bugün itibariyle lekem geçti beyaz akıntı başladı şükür hamileler üç ay boyunca kesinlikle evde durmalı bak 4 gün evde durdum iyileştim. Bu arada ben günde bir kivi bir portakal bir muz yiyorum. Yogurda çilek doğruyor yiyorum ama yumurtayı küçüklüğümden beri yiyemem.burda kaldım ama fındıkta folik asit mevcut arkadaşlar kuru kara üzüm nasıl babam çekirdekleriyle ye diyor ama çok şekerli ben sevmiyorum turşu suyu falan daha cazip geliyor bana bu arada nar keçiboynuzu maydonoz ve biberiye yemeyin zararlıymış
slm kızlar, doktorlar derler ki, ilk üç ay bizim yediklerimizle çokda ilgisi yokmuş gelişimin. Doğrudan kandan besleniyormuş. O yüzden midesi bulanıp bunları yiyemeyenlerin dert etmemesi gerekiyormuş. Bence bu takip işini üç ayın sonrasına eklesek mi ? bu arada bende balığı düşününce hiç canım çekmiyor. acaba yiyemeyecekmiyim bilmiyorum. neyse en azından haftada bir defa yenmesi yetiyorsa sıkarım dişimi yerim :)))
biz senle ilgileniriz hayatım, üzülme sen. şunu bil yalnız değilsin. gerçekten bende zor durumdayım. her türlü yemek kokusu, ten kokusu beni tiksindiriyor. eşimi kovalıyorum akşamları git yanımdan diye. deterjan kokusuna hassasiyetim var. iş yaparken bazen nefesimi tutuyorum. kocana durumu açıklamışsındır muhakkak ama işte böyle tatlı dille yaklaşmak lazım. benim çalıştığım işyerinde erkek sayısı çok. halimi kimse anlamıyor. yok anaları, hanımları çok doğurmuşta benim gibisini görmemişler. ben doğurana kadar onlar dokuz doğuracakmış. bak bak laflara bak. ay valla umurumda değil. midem bulanıyor , kötüyüm. idare edicez canım. dua ediyorum hemen geçsin diye. 3 ayı atlatalım inş geçer.
kızlar bugün itibariyle lekem geçti beyaz akıntı başladı şükür hamileler üç ay boyunca kesinlikle evde durmalı bak 4 gün evde durdum iyileştim. Bu arada ben günde bir kivi bir portakal bir muz yiyorum. Yogurda çilek doğruyor yiyorum ama yumurtayı küçüklüğümden beri yiyemem.burda kaldım ama fındıkta folik asit mevcut arkadaşlar kuru kara üzüm nasıl babam çekirdekleriyle ye diyor ama çok şekerli ben sevmiyorum turşu suyu falan daha cazip geliyor bana bu arada nar keçiboynuzu maydonoz ve biberiye yemeyin zararlıymış
anaaam ben haftasonu kecıboynuzu aldım ve yıyorum cokta severım mıdem bulandıgı ıcın ıyı de geldı nedense:26:
aslında bu benımde ısıeme gelır ama genede yıyebıdlıgımız kadar yıyelım yoksa bende meyve harıcı bu lısteyı pek uygulayamıyorum su an ama hamılelıgın ılk donemınde cocugun zekası ıcın balık ve cevızın cok onemlı oldugunu duymustum
senin için çok sevindim artık rahat nefes alırsın inş.
kayserili değilim ama 6 yıl kayseride okudum, kayseriyi çok seviyorum :) 2. memleketim diyebilirim beni de sayın yani
kızlar bugün itibariyle lekem geçti beyaz akıntı başladı şükür hamileler üç ay boyunca kesinlikle evde durmalı bak 4 gün evde durdum iyileştim. Bu arada ben günde bir kivi bir portakal bir muz yiyorum. Yogurda çilek doğruyor yiyorum ama yumurtayı küçüklüğümden beri yiyemem.burda kaldım ama fındıkta folik asit mevcut arkadaşlar kuru kara üzüm nasıl babam çekirdekleriyle ye diyor ama çok şekerli ben sevmiyorum turşu suyu falan daha cazip geliyor bana bu arada nar keçiboynuzu maydonoz ve biberiye yemeyin zararlıymış
canım bende midemden şikayetçiyim son bir haftadır bulantılarım vardı.cuma günü doktora gittim zofer isimli bir bulantı ilacı verdi şuan daha iyiyim çok şükür sadece sabahları ilk kaltığımda oluyor hapı alınca gün boyu iyi hissediyorum.doktoruna bir danış istersen mutlaka bulantı hapı verecektir.
anaaam ben haftasonu kecıboynuzu aldım ve yıyorum cokta severım mıdem bulandıgı ıcın ıyı de geldı nedense:26:
aslında bu benımde ısıeme gelır ama genede yıyebıdlıgımız kadar yıyelım yoksa bende meyve harıcı bu lısteyı pek uygulayamıyorum su an ama hamılelıgın ılk donemınde cocugun zekası ıcın balık ve cevızın cok onemlı oldugunu duymustum
kayserili değilim ama 6 yıl kayseride okudum, kayseriyi çok seviyorum :) 2. memleketim diyebilirim beni de sayın yani
canım bende midemden şikayetçiyim son bir haftadır bulantılarım vardı.cuma günü doktora gittim zofer isimli bir bulantı ilacı verdi şuan daha iyiyim çok şükür sadece sabahları ilk kaltığımda oluyor hapı alınca gün boyu iyi hissediyorum.doktoruna bir danış istersen mutlaka bulantı hapı verecektir.
Burcuxxxx : Folic asid
Arcak81: Meyve
Esraaa86: Yoğurt
Annesininbirtanesi: Yumurtii
Evet kontrol memuru olarak görev yapmak isteyennn?
Kırmızı et
Su
Kuruyemiş (ceviz, badem, vs..)
Süt
...................
..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?