2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Canım benimde oldu lekem 5 gün sürdü şu an durmadan dinleniyorum raporluyum ama benim halam da ebedir yani öyle okumamış değil ebe hemşiredir 7 haftalarda olması normal demiş anneme bolca yat hiç hareket etme eğlenceli şeyler izle iyi uyu yan yat doktor bir de progestan verdi bana ama sadece wc ye kalktım çok gezinince ortalıkta leke yine geliyordu ondan hiç kalkmadım

Son düzenleme:
bende kasımda anne olmaya hazırlanıyorum :) kasımın 20 gibi dedi doktor :) haftaya kalp atışlarını dinleyecekmiş

aramıza hoşgeldinnn mercimeğinde hoş gelmiş cnm çok sevindim

canım üzme kendini hemen bebişine yazık, bişey yoktur ama istersen için rahat etsin diye bir görün.

selam kızlar bende katıldım aranıza ... Allah nasip ederse kasım sonunda bende bebeğimi kucağıma alıcam

hoş geldin cnım aramıza sağlıklı hamişler diliyorum, muhabbetlerimize bekliyoruz

kuzulaar benim derdim de yatıp dinlenmek benim saağolsun düşünceli kocam iş için şehir dışına çıktı 1 haaftalık k.validemle k.pederi getirtti yanıma hizmet etmekten oturamıyorumki dün taabak çanak diziyordum üst raflar midem bulandı çıkarmak için gittim wc ye hemde tuvaletimi yapayım dedim şok oldum alt komşumda 7 aylık falan hamile k.validem git bi sor dedi indim başladım ağlamaya zten oda dinlen dedi napıyım ben sapıttım tam iş yapıyorum birden midem bulaanıyor koşuyorum yalandan yapıyorum sanacaklae çok kötüyüm aslında hep yatasım var bugün rapor aldım ama yarında iş var işten ayrılmayı düşünür oldum... şimdi yalnız olsan yan gelir yatarım ocakta yemekvar şimdi ben yatakodasındayım burnum bir pis kokuyor anlaatamam ve benim en sevdiğim yemekti bu

Bende lekelenme oluyo arkadaşlar eşimle tartıştımm hırpaladı biraz ondan olabilirmii acaba biraz sıkıntı stres tabii

yazık sana ya, eşin düşünceli davranmışta gelenler pek düşünceli görünmüyor. valla arkadaşım ister numara sansınlar ister gerçek. ne hissediyorsan öyle davran derim. insanlar düşünceli değillerse senden düşünceli olman beklenilemez değil mi? hamilesin malzeretin olabilir. açık açık söyle pişiremiyorum yemek de. alınan alınsın ya senden kıymetli mi?

ayy aynen odadan bana da mutfak kokuyor geliyor böyle..

mrb arkadaslar bende 5+3teyım bugun dra gıttı kese ve yolk kesesı gozuktu ama kalp sesı yok daha mrk edıorum sız ne zaman duydunuz kal sesını
canım 5+5de kesemizi gördük bizde.7+4te kalp atışımızı hem duyduk hemde gördükk:)

hepiciğinize selamlar Kasım anaları

sizede selamm anacımm

kızlar cevap ve yorumlarınız yokmu?

tatlım bende özelde çalışmıyorum ancak bizim kurumun taşeron temizlik şirketi adına çalışan bayan arkadaş (yani onların ki özel sektör oluyor) 6 ay ücretsiz izin aldım. süt izinlerini kullandı.

hoşbulduk canım bundan sonra sık sık bu topikteyim inşallah
hoşgeldin canım..iyi yaparsınn takıl bizimle...

Bende lekelenme oluyo arkadaşlar eşimle tartıştımm hırpaladı biraz ondan olabilirmii acaba biraz sıkıntı stres tabii

lekenleme bebeğin yerleşmesi ile ilgili diye biliyorum ama stres çok zararlı bebek için. eşin farkında değil mi durumun ciddiyetinin zaten lekenme yaşıyorsun belli bir risk olabilir bide iter seni felan düşersin Allah korusun yazık değil mi? güzelce konuş istersen, en çok sen üzülürsün.

BUNU ERKEKLER BİLMİYO CNM KADER NAPALIM ÇARESİZLİKK İŞTEE ERKEKELR İİ KULLANIYOO BİDE ÇOK ÜZÜLÜYORUMM TAKIYORUMM :s:s ONDANMIDIR ACABA

sanki bebek onun değil sen annenden getirdin olurmu böle şey ya
sen hemde en hassasdonbemınde olan bır hamılebayansın
onun cocugunu tasıyorsun..ne diim ne sölim.
guzel seyler dusun onu dusunme havaal cık dısarı
bebegını dusun
senı uzenlere gelıyor

en alttada ben sana sarılcaktım kız erkek cıkmıs bu olcaktı

Canim benim ne kadar umut dolu konusuyosun, insallah dedigin gibi olur. Bi kayserilinin yuregi iste sen gibi guzeldir. İyiki burdayim sen ve senin gibi arkadaslara sahibim. Hersey guZel olacak..

kaç oldu konuşmam anlamıyoo kendi haline bıraktım düşersede kendi çocu yapcak bişiyim yokk

ceviz kontrolümü bırakmıyacam söz tamam ceviz benimolsun

merhaba kızlar nasılsınız,bebişler nasıl...uzun zamandır giremedim topiğe malum benim bulantılar çok olduğu için başımı bile kaldıramıyorum.bugün biraz daha iyiyim ama çok şükür.kızlar yaa size özel bişey sorucam ilişkiye girdiğinizde,eşiniz içinize mi boşalıyor yoksa korunuyor mu.yani gebelikte içine boşalmanın bebek açısından bi sakıncası var mı,kafama takıldı bi sorayım dedim

doktora gıdene kadar öle bişi yok henüz..ara vermemiz gerekiyormus ilk zamanlar tutunsun dıye.. doktora sorucam ok derse devam..diğer kısmını bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…