nasılsınız çok oldu giremedim nete güzel haberlerim var aslında bebişimi gördüm 23 martta kalbi pıt pıt atıyorAllah'a şükürler olsun sağsalim gelişip büyür kucağıma gelir inş. ama dün benim doğum günümdü bebişim beni çok üzdü dün akşam kahverengi akıntı geldi başladım ağlamaya durduramıyorum göz yaşlarımı ebe arkadşımla görüştüm kırmızıya dönmeye başlar ve çoğalırsa hemen git acile dedi ama benim azaldı hiç kiloduma bulşmıyor rengi açıldı iyice ama önceki gibi beyaza yakın değil kremin az koyusu endişemi üzerimden atmıyorum ilçeden ile gitmem gerekecek muayene için sağlık ocağına gittim gebelikte bilmem ne zalıyormuş vajinadaki bu yüzden gebelerde vajinal iltihaplanma riski artıyormuş arada böyle lekeler olabilir bol su iç dedi ama istiyorsan muayene için doktorunada gidebilirsin dedi ben enson cuma muayene oldum deyimce bebek gayet iyiymiş akıntın koyulaşıp artmadıkçaa endişelenme dinlen dedi ben yine sizinde fikrinizi öğreneyim proflar burd mı????
bende kasımda anne olmaya hazırlanıyorum :) kasımın 20 gibi dedi doktor :) haftaya kalp atışlarını dinleyecekmiş
nasılsınız çok oldu giremedim nete güzel haberlerim var aslında bebişimi gördüm 23 martta kalbi pıt pıt atıyorAllah'a şükürler olsun sağsalim gelişip büyür kucağıma gelir inş. ama dün benim doğum günümdü bebişim beni çok üzdü dün akşam kahverengi akıntı geldi başladım ağlamaya durduramıyorum göz yaşlarımı ebe arkadşımla görüştüm kırmızıya dönmeye başlar ve çoğalırsa hemen git acile dedi ama benim azaldı hiç kiloduma bulşmıyor rengi açıldı iyice ama önceki gibi beyaza yakın değil kremin az koyusu endişemi üzerimden atmıyorum ilçeden ile gitmem gerekecek muayene için sağlık ocağına gittim gebelikte bilmem ne zalıyormuş vajinadaki bu yüzden gebelerde vajinal iltihaplanma riski artıyormuş arada böyle lekeler olabilir bol su iç dedi ama istiyorsan muayene için doktorunada gidebilirsin dedi ben enson cuma muayene oldum deyimce bebek gayet iyiymiş akıntın koyulaşıp artmadıkçaa endişelenme dinlen dedi ben yine sizinde fikrinizi öğreneyim proflar burd mı????
selam kızlar bende katıldım aranıza ... Allah nasip ederse kasım sonunda bende bebeğimi kucağıma alıcam
hoşgeldin..benimde sana yakın
gittinimi doktora
hoş geldin cnım aramızasağlıklı hamişler diliyorum, muhabbetlerimize bekliyoruz
evet dün gittim cuma günü tekrar gel dedi bakalım cuma günü gidicem keseyi görebilirim belki
Bende lekelenme oluyo arkadaşlar eşimle tartıştımm hırpaladı biraz ondan olabilirmii acaba biraz sıkıntı stres tabii
kuzulaar benim derdim de yatıp dinlenmek benim saağolsun düşünceli kocam iş için şehir dışına çıktı 1 haaftalık k.validemle k.pederi getirtti yanıma hizmet etmekten oturamıyorumki dün taabak çanak diziyordum üst raflar midem bulandı çıkarmak için gittim wc ye hemde tuvaletimi yapayım dedim şok oldum alt komşumda 7 aylık falan hamile k.validem git bi sor dedi indim başladım ağlamaya zten oda dinlen dedi napıyım ben sapıttım tam iş yapıyorum birden midem bulaanıyor koşuyorum yalandan yapıyorum sanacaklae çok kötüyüm aslında hep yatasım var bugün rapor aldım ama yarında iş var işten ayrılmayı düşünür oldum... şimdi yalnız olsan yan gelir yatarım ocakta yemekvar şimdi ben yatakodasındayım burnum bir pis kokuyor anlaatamam ve benim en sevdiğim yemekti bu
nasıl hırpaladısakınn napıyor öle sen en hassas dönemindesiin
kuzulaar benim derdim de yatıp dinlenmek benim saağolsun düşünceli kocam iş için şehir dışına çıktı 1 haaftalık k.validemle k.pederi getirtti yanıma hizmet etmekten oturamıyorumki dün taabak çanak diziyordum üst raflar midem bulandı çıkarmak için gittim wc ye hemde tuvaletimi yapayım dedim şok oldum alt komşumda 7 aylık falan hamile k.validem git bi sor dedi indim başladım ağlamaya zten oda dinlen dedi napıyım ben sapıttım tam iş yapıyorum birden midem bulaanıyor koşuyorum yalandan yapıyorum sanacaklae çok kötüyüm aslında hep yatasım var bugün rapor aldım ama yarında iş var işten ayrılmayı düşünür oldum... şimdi yalnız olsan yan gelir yatarım ocakta yemekvar şimdi ben yatakodasındayım burnum bir pis kokuyor anlaatamam ve benim en sevdiğim yemekti bu
canım 5+5de kesemizi gördük bizde.7+4te kalp atışımızı hem duyduk hemde gördükk:)mrb arkadaslar bende 5+3teyım bugun dra gıttı kese ve yolk kesesı gozuktu ama kalp sesı yok daha mrk edıorum sız ne zaman duydunuz kal sesını
hepiciğinize selamlar Kasım anaları
kızlar cevap ve yorumlarınız yokmu?
hoşgeldin canım..iyi yaparsınn takıl bizimle...hoşbulduk canım bundan sonra sık sık bu topikteyim inşallah
Bende lekelenme oluyo arkadaşlar eşimle tartıştımm hırpaladı biraz ondan olabilirmii acaba biraz sıkıntı stres tabii
BUNU ERKEKLER BİLMİYO CNM KADER NAPALIM ÇARESİZLİKK İŞTEE ERKEKELR İİ KULLANIYOO BİDE ÇOK ÜZÜLÜYORUMM TAKIYORUMM :s:s ONDANMIDIR ACABA
sanki bebek onun değil sen annenden getirdinolurmu böle şey ya
sen hemde en hassasdonbemınde olan bır hamılebayansın
onun cocugunu tasıyorsun..ne diim ne sölim.
guzel seyler dusun onu dusunme havaal cık dısarı
bebegını dusun
senı uzenlere gelıyor
seve seve arkadaşım.senin gibi içten insan olsa olsa kayserili olur :) bu arada şu an yaşadıkların bei çok etkiledi.dualarım ve gönlüm seninle bilesin.acını içindeki güzellik hafifletecek o yüzden onu kolla annesi
lekenleme bebeğin yerleşmesi ile ilgili diye biliyorum ama stres çok zararlı bebek için. Eşin farkında değil mi durumun ciddiyetinin zaten lekenme yaşıyorsun belli bir risk olabilir bide iter seni felan düşersin allah korusun yazık değil mi? Güzelce konuş istersen, en çok sen üzülürsün.
merhaba kızlar nasılsınız,bebişler nasıl...uzun zamandır giremedim topiğe malum benim bulantılar çok olduğu için başımı bile kaldıramıyorum.bugün biraz daha iyiyim ama çok şükür.kızlar yaa size özel bişey sorucamilişkiye girdiğinizde,eşiniz içinize mi boşalıyor yoksa korunuyor mu.yani gebelikte içine boşalmanın bebek açısından bi sakıncası var mı,kafama takıldı bi sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?