yoğurt memuru ben değilemm esraa86 bu görevi aldı ama ben fikrimi söyleyim kuzum: ayran sulandırılmış olduğu için belki 1 bardak ayranla yarın bardak yoğurt yemiş oluyorsundur.:44: 2 bardakmı yapsal acaba senin ayranı?
cnm kendimce korundum ama yinede oldu rabbim nasip etmiş ha bebemin suçu günhaı yokk nasıl kıyayım bu gidişle üzüntüden düşer zaten
çocuk için erken davranmışsınız. Iyi düşün taşın, gerekirse bir süre ailenle yaşa. Belki hatasını anlar.
Oyy oyyyy kontroller başlamışşşşş. Çok sevindimmmm
Yoğurt kontrol memuru olaraktan iki kase soğuk yoğurt çorbasını mideme indirmiş bulunmaktayım
Ceviz de birazdan yicemmm
cnm kendimce korundum ama yinede oldu rabbim nasip etmiş ha bebemin suçu günhaı yokk nasıl kıyayım bu gidişle üzüntüden düşer zaten
öyle düşünme herşey güzel olur elbet hayatta herşey bir sınavdır zaten senin bir çocuğun daha vardı değil mi iyi davranıyor mu çocuğunuza
yoğurt memuru ben değilemm esraa86 bu görevi aldı ama ben fikrimi söyleyim kuzum: ayran sulandırılmış olduğu için belki 1 bardak ayranla yarın bardak yoğurt yemiş oluyorsundur.:44: 2 bardakmı yapsal acaba senin ayranı?
ay kızlarr ne kadar çeneniz var yaa oku oku bitmedi
ben hergün 3-4 ceviz,10 badem,1 kase yoğurt yiyip 1 bardak süt içiyorum .bunlar aperatifleri ana yemekleri saysam burdan istanbul a yol olurbiri bize dur demeli :18: bu arada kayserililer parmak kaldırsın
cnm ailem kabul etmez kii ölün gelsin dedi babamm bunuda kendi adı gibi biliyo ikinci evlliilim oldu için iyi kullanıyoo hayattan kabul etmem dediğim şeyleri yaşattı iki aydaa
canım ertesi gün hapı var, doğum kontrl hapı var bir şekilde çaktırmadan alabilirdin bunları... Bebeğin suçu günahı tabiki de yok. Ozaman ona iyi bakıcaksın, dikkat ediceksin. Ona anlat bebeğe zararı olduğunu. Belki vazgeçer...
vallahi çok üzüldüm. çalışmıyorsunda sanırım. Sen kendine dikkat edeceksin. Bebeğin düşmesin yazık. Allah ıslah etsin.
kızlar sabah kahvaltıda bol peynirli sandviç yiyorum, öğle yemeğinde salata ve yoğurt kesin yiyorum akşamda yemeğin yanında ayran oluyor. dün 4 bardak içtim mesela :) dağıtın peynir, süt yoğurt, ayran şeklinde hangisini canınız isterse onu yeyin :) meyve ve suyu unutmuyoruz. her gün 1 tane maden suyu doğal ve sade olanından içiyoruz. cevizi çok severim ama yağlı gelmeye başladı yiyemiyorum eskisi gibi bademle idare ediyorum bende. yarın helvayla ekek arası yepıp yemeyi deneyecem bakalım :)
göstermiyomki cnm annemgilde seviyorum haftada bir geliyo geri gödneriyom bi araya çok getirmiyom ama iyi davranıyoo allah var
Ay maşallah sanaaa . Valla çok takdir ettim seni.
çalışıyorum cnm çalışmak çaremii kii borçlarını kapatıyorum safım ben
göstermiyomki cnm annemgilde seviyorum haftada bir geliyo geri gödneriyom bi araya çok getirmiyom ama iyi davranıyoo allah var
hem adamın borçlarını kapat, hem dayağını ye hemde yavrundan uzakta yaşa. Bu bana saflık gibi gelmedi kusura bakma.
HAPI KULLANDIM ZATENKİ CNMM AMA DÜZENLİİİ ALAMADIM KENDİNDEN GİZLİ OLDUGU İÇİNN :s ALLAHTA NASİP EDERSE OLUYOO TABİ BEBEGİME SARILCAM ONUN SUÇU YOKK BENİİ TEK DÜŞÜNDÜREN GÜNDEN GÜNE BETER OLMASI RABBİM KİMSEYİ ÇARESİZ BIRAKMASIN
ahh canımm bacum yazdıklarını okudukça cidden yüreğim parçalandı....2 aylık evliyim diye yazdığını görünce 'alla alla bu arkadaşın 2.hamileliğiydi' diye geçiriyordum aklımdan. Demek 2.evliliğin...
Olmaz olsunn düşüncesizz erkekler çokk..Yaa hamile karısının boğazına sarılacak kadar nasıl gaddar olabilir bi kişi? Peki sorun ne ki caba? Maddi imkansızlıklarmı? çocouğu istemiyordu? Uffff çok üzüldüm yaaaa Allah herkesi kader kıymet bilecek insanlarla eş eylesin:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?