2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

tamam söz içeceem :)

cnm kendimce korundum ama yinede oldu rabbim nasip etmiş ha bebemin suçu günhaı yokk nasıl kıyayım bu gidişle üzüntüden düşer zaten

Öyle düşünme herşey güzel olur elbet hayatta herşey bir sınavdır zaten senin bir çocuğun daha vardı değil mi iyi davranıyor mu çocuğunuza

çocuk için erken davranmışsınız. Iyi düşün taşın, gerekirse bir süre ailenle yaşa. Belki hatasını anlar.

cnm ailem kabul etmez kii ölün gelsin dedi babamm bunuda kendi adı gibi biliyo ikinci evlliilim oldu için iyi kullanıyoo hayattan kabul etmem dediğim şeyleri yaşattı iki aydaa

Oyy oyyyy kontroller başlamışşşşş. Çok sevindimmmm

Yoğurt kontrol memuru olaraktan iki kase soğuk yoğurt çorbasını mideme indirmiş bulunmaktayım

Ceviz de birazdan yicemmm

1 kase yoğurt yedim. zor oldu cıvık şeyler midemi bulandırıyor.

cnm kendimce korundum ama yinede oldu rabbim nasip etmiş ha bebemin suçu günhaı yokk nasıl kıyayım bu gidişle üzüntüden düşer zaten

canım ertesi gün hapı var, doğum kontrl hapı var bir şekilde çaktırmadan alabilirdin bunları... Bebeğin suçu günahı tabiki de yok. Ozaman ona iyi bakıcaksın, dikkat ediceksin. Ona anlat bebeğe zararı olduğunu. Belki vazgeçer...

öyle düşünme herşey güzel olur elbet hayatta herşey bir sınavdır zaten senin bir çocuğun daha vardı değil mi iyi davranıyor mu çocuğunuza

göstermiyomki cnm annemgilde seviyorum haftada bir geliyo geri gödneriyom bi araya çok getirmiyom ama iyi davranıyoo allah var

kızlar sabah kahvaltıda bol peynirli sandviç yiyorum, öğle yemeğinde salata ve yoğurt kesin yiyorum akşamda yemeğin yanında ayran oluyor. dün 4 bardak içtim mesela :) dağıtın peynir, süt yoğurt, ayran şeklinde hangisini canınız isterse onu yeyin :) meyve ve suyu unutmuyoruz. her gün 1 tane maden suyu doğal ve sade olanından içiyoruz. cevizi çok severim ama yağlı gelmeye başladı yiyemiyorum eskisi gibi bademle idare ediyorum bende. yarın helvayla ekek arası yepıp yemeyi deneyecem bakalım :)

selaaammm benımmm kayseriliiiii:))))

cnm ailem kabul etmez kii ölün gelsin dedi babamm bunuda kendi adı gibi biliyo ikinci evlliilim oldu için iyi kullanıyoo hayattan kabul etmem dediğim şeyleri yaşattı iki aydaa

vallahi çok üzüldüm. çalışmıyorsunda sanırım. sen kendine dikkat edeceksin. bebeğin düşmesin yazık. Allah ıslah etsin.

HAPI KULLANDIM ZATENKİ CNMM AMA DÜZENLİİİ ALAMADIM KENDİNDEN GİZLİ OLDUGU İÇİNN :s ALLAHTA NASİP EDERSE OLUYOO TABİ BEBEGİME SARILCAM ONUN SUÇU YOKK BENİİ TEK DÜŞÜNDÜREN GÜNDEN GÜNE BETER OLMASI RABBİM KİMSEYİ ÇARESİZ BIRAKMASIN

Ay maşallah sanaaa . Valla çok takdir ettim seni.

göstermiyomki cnm annemgilde seviyorum haftada bir geliyo geri gödneriyom bi araya çok getirmiyom ama iyi davranıyoo allah var

:44: sen bir çocuğun daha var öyle mi? ya ben karışmayı sevmem ama kendini ona adayıp yaşasaydın ya. nerden buldun bu adamı. birşey mi olduda mecbur kaldın. o yavru seni nasıl özlüyordur. offff offfff

ahh canımm bacum yazdıklarını okudukça cidden yüreğim parçalandı....2 aylık evliyim diye yazdığını görünce 'alla alla bu arkadaşın 2.hamileliğiydi' diye geçiriyordum aklımdan. demek 2.evliliğin...

olmaz olsunn düşüncesizz erkekler çokk.. yaa hamile karısının boğazına sarılacak kadar nasıl gaddar olabilir bi kişi? peki sorun ne ki caba? maddi imkansızlıklarmı? çocouğu istemiyordu? uffff çok üzüldüm yaaaa allah herkesi kader kıymet bilecek insanlarla eş eylesin:26:

hem adamın borçlarını kapat, hem dayağını ye hemde yavrundan uzakta yaşa. Bu bana saflık gibi gelmedi kusura bakma.

ewttt koca bir aptallık onun içinde çok agladım keşke oglumu alıp onla yaşasaydım die ama onuda yar etmedilerr ailemm yanımda oldu ama çocumu benden aldılar

slmmm .. biri bana cevap verirse çok mutlu olacağım...bi kaç yerde daha sordum.cevap veren yok

ben yarın ilk kez sağlık ocağına gideceğim. kayıt yapılması gerekiyormuş.orda hamileyim demek yeterlimi ne gibi işlemler yapılıyor. kan testi hcg yapıyorlarmı, sonuç ne zman alınıyor birde telefonla öğrenebiliyormuyuz.ayrıca gebelik takip odası varmış, orada neler yapılıyor.ultrason yok sanırım.ne gibi takipler yapılıyor.
bide aşı olcakmışız galiba
bilen yardım ederse sevinirim....

Amin.... Valla çalışıyorsun da ona katlanmak zorunda değildin aslında. Bol bol dua et. eşine sakin davran. Kızdırmamaya çalış. Düzelir inşallah

ay sizleride üzdüm hakkınıza girmiyim boşverin beni çok güzell sohbetiniz hep takip ediyorum içinizdeki heycanı gördümmü bende azda olsa heycanlanıyorumm benn o yavrumu bıraktım bunuda bu gidişle öksüz bırakıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…