şöyle bişey yapabilirsin benim üç abim var ve üçü de çift isimli ama üçününde ilk ismi aynıkayraydı alslında ilk aklıma olan ama arkdaşlarımdan okadar çok koyan olduki yuh dedim ...bukadar olmaz oyüzden vazgeçtim o isimden.ilk oğlumun adıda DORUK TUĞRA..
aras güzel.işte çağına takıldım ben gerçi anlamı şimşek demekmiş ama olsun diyorum kulağa çokhoş gelio ama yeni fikirlerede açığım..
şöyle bişey yapabilirsin benim üç abim var ve üçü de çift isimli ama üçününde ilk ismi aynı
yani şöyle olabilir doruk aras
intihar nedeniniz olur
erkekdi evet..bende paylaşırım tabidi kimsenin sesi çıkmıo ne koycaklar merak ediyorum belki güzel fikirler çıkar diye dedim ben:d
erkek isimleri çok zorrrr ya... ben yağız efe koyacam zor buldum bunu da :)
Ben Efe ismini çok seviyorum.
Bundan başka...
Berke
Erdem
Mert
....
kız ismi daha da zorrr :)
resimlerini gördüm şekerim çıtı pıtı seni:))))))))))))) oyyy kızımızla çok güldük teyzesi :)))))
akşam bende bir bakınayım resimlerede, yarın yayınlarım ascık bizimkine gülelim :)))
aaa dur sana resimlerimi yükleyeyim hazır burdayken
bir gün ansızın meyra ismi geliverdi aklımabanada kız kolay geliyor ya da ben hep kız hayal ettiğim ve yıllardır ismini belirlediğim için öyle geliyor bana...
bir gün ansızın meyra ismi geliverdi aklıma
resimlerini gördüm şekerim çıtı pıtı seniminyon olmanın faydaları var değil mi:))
resminide gördüm sakın kaynanamı yolmaya klakma şekerim alimallah parçalar atar seni kenara
banada kız kolay geliyor ya da ben hep kız hayal ettiğim ve yıllardır ismini belirlediğim için öyle geliyor bana...
aynen bende hep kız hayal edip isim belirlediğğim için erkek diyince bi afalladım neolsun diye bizimde şimdilik erdem belki başına bir isim daha koyabiliriz belkide tamamen değiştirebiliriz
güzel değilmi tatlım ablalarınada uyarmeyra çok güzel hakkaten koy bence de :)
banada 3. için erken değil mi dediler geçenlerde bende dedim kapanışı yapıyorumAAA olmaz mı hep küçük hep küçük dün dolmuşta ne acele ettin çocuk için kızım daha çok küçüksün dediler :)
amannn vallahi parçalar yemin ederim :)) Allahtan benim kaynana da kısada yırttım, yoksa ne yapardım yapardım :)))
banada kız kolay geliyor ya da ben hep kız hayal ettiğim ve yıllardır ismini belirlediğim için öyle geliyor bana...
büşra ultrasonda erkedi ya biz de erkek ismi hazırladık efe koyacaktık mehmet efe olacaktı hiç kız ismi düşünmedik sonra kız olunca eşim bana sormadan büşra deyiverdi kızın adı oldu büşraaynen bende hep kız hayal edip isim belirlediğğim için erkek diyince bi afalladım neolsun diye bizimde şimdilik erdem belki başına bir isim daha koyabiliriz belkide tamamen değiştirebiliriz
güzel değilmi tatlım ablalarınada uyar
banada 3. için erken değil mi dediler geçenlerde bende dedim kapanışı yapıyorum
evet benim kaynana 155 boy var adile naşit gibi kilo aldıkça basıyor kadın onda bile beni kısa görüyor 168 boyumukısaymışım öyle diyor hasbam
benim hayalim hiç yoktu ama kız isimleri düşünürdüm hep
Bende Kasım annesiyim burayı da yeni farkettim iyi mi.!
Önce oğlum olacağı söylendi adı da yıllardır hazır "Emir Poyraz" ama geçen hafta kıza da benzetti dr.um..Baktı baya ama göstermedi bebişim..Şimdi 10 temmuzda ki ileri ultrasonu bekliyorum..Bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsun da önemli değil gerisi..
güzel değilmi tatlım ablalarınada uyar
banada 3. için erken değil mi dediler geçenlerde bende dedim kapanışı yapıyorum
evet benim kaynana 155 boy var adile naşit gibi kilo aldıkça basıyor kadın onda bile beni kısa görüyor 168 boyumukısaymışım öyle diyor hasbam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?