kzılar bu album olusturduktan sonra foto sılmek yasaktı siliniyo mu artık hepınız sıldıgıne göre:26:annesininbirtanesi görmedim deme siliyorum bak resimi beysal gördünmü kuzum sende
ee nie cevap yok burdan isim paylaşma yasakmı?
annesininbirtanesi görmedim deme siliyorum bak resimi beysal gördünmü kuzum sende
yok kız ne çalabilmesi şebeklik bir tane resimde kürside konuşma yaparken var:))))))))) korkma bacım, birbirimize destek oluruz :26: yani sen önden gidersin sonra ben arkadan destek olurum. yaşarsan tabi
evet canım, anladım şimdi ben seni. bu foto noktayı koydu. sen nelerle baş etmeye çalışıyormuşsun öyle. vah vahhh. topikçe desteğiz sana bacım, bol dua etcez. :))
hee maşallah kocana. çalabiliyor mu güzel?
erkekdi evet..bende paylaşırım tabidi kimsenin sesi çıkmıo ne koycaklar merak ediyorum belki güzel fikirler çıkar diye dedim ben:d
canım erkek miydi senin??
ben yaşıyorum yaaYaşarmıyım delirdin galiba mümkün mü sence hayatımm :))
paylaş tatlım neden yasak olsundaee nie cevap yok burdan isim paylaşma yasakmı?
siliniyor şekerimkzılar bu album olusturduktan sonra foto sılmek yasaktı siliniyo mu artık hepınız sıldıgıne göre:26:
canım paylas tabı merak ettım ne olacak kuzunun ismi
korktunmu canım sengördüm de ondan sesim soluğum kesildi kuzucum ya Maşşallah sana ne diyim :18::18::18:
aa kızlar hani yolacaktınız hemen tırstınız sizde
Yaşarmıyım delirdin galiba mümkün mü sence hayatımm :))
kzılar bu album olusturduktan sonra foto sılmek yasaktı siliniyo mu artık hepınız sıldıgıne göre:26:
canım paylas tabı merak ettım ne olacak kuzunun ismi
yok kız ne çalabilmesi şebeklik bir tane resimde kürside konuşma yaparken varadam hayatın hep ama hep dalgasında
işte böyle kardeş benim kaynanm bu yaşamaya çalışıyorum
emeki önden yolluyorsun arkanda ben varım der gibisin
haydi ozaman bana erkek ismi önerin.
benim aklımdan geçen ÇAĞIN GÖKTUĞ..
fikirlerinizi bekliyorum beendniz isimleri yazın bana anacım
kayra,tuğra,bulut,arashaydi ozaman bana erkek ismi önerin.
tırsdınız yanii anladımmm:)))))) taş olur tırsmayan
yani bir şansımızı deneyelim :))))
evet canım, kabul ettim arkadaşız artık :)))
:))) komik adam.
evet emek gerçi ona çıtır çerez gibi gelir, pek durduramaz ama napim anam çok korktum. yazık bacım sana, ayyy iyiki paylaştın çok güldük bee
Aras ve Deniz'de güzel isim
Ben Ek olarak TOPRAK'ta yazdırıcam nüfusuna bakalım hangisini isterse onu kullanır..
haydi ozaman bana erkek ismi önerin.
canım normal yediğini düşünüyosan bence kilo almanı takma kafana... diyet yapacak değilsin. e normalde yiyorum diyosun... çok geç saate bırakma yemeği, bol su iç yeter :)
kayra,tuğra,bulut,aras
tırsdınız yanii anladımmmyok canım zarar vermez cevreye pek dili tatlıdır çok konusur çenesiyle bile devirir siz geçen komsum fatma intihar etmek istiyorum diyordu
o komik adam hatırına geçiyor ömür
biizm düğünde olan bir resimi var orda baska yere poz vermiş daha korkunç
evet çenesiyle adamı bitirir kayınpedere allah sabır versin ne diyelimevet çok konuşkan birine benziyor, valla adamı konuşarak öldürür bu, bir cinayete intihar süsü verdirir :)))))))
ya bu kocalar sayesinde nelere katlanıyoruz dimi, çok şükür iyi insanlara denk gelmişiz.
burcu matematiğim iyi dediydin kaynanamın sorduğu sorunun cevabını biliyormusun
ben yaşıyorum yaa
paylaş tatlım neden yasak olsunda
siliniyor şekerim
korktunmu canım senben varım korkma ben seni korurum
intihar nedeniniz olurAyyyy canım yaaaa çok güldüm :)) sen bağışıklık kazanmışsın seni öldüremez o ama bizi ne yapar bilelem yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?