oğluyla boyum boyuma huyum huyuma uygun çatlasında patlasın:))) kapanış süpermiş....
1.68 kısa dedi ayyyy bayılacağım şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii....kendi selvi boylu al yazmalı olsa neyse :)))
Bende Kasım annesiyim burayı da yeni farkettim iyi mi.!
Önce oğlum olacağı söylendi adı da yıllardır hazır "Emir Poyraz" ama geçen hafta kıza da benzetti dr.um..Baktı baya ama göstermedi bebişim..Şimdi 10 temmuzda ki ileri ultrasonu bekliyorum..Bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsun da önemli değil gerisi..
içine doğmuş kuzum senin en başından...
mehmetler deli olur hüseyinler fena olur mustafalar çatlak olur
hoşgeldin canım hayırlı olsun...
peki kasım anaları olarakdan burdan paylaşsak düşündüğümüz isimleri olmamı...
annesininbirtanesi görmedim deme siliyorum bak resimi beysal gördünmü kuzum sende
hüseyin eşim mustafa abimhoş geldin canım...
moonsun olsaydı senin hemen bilgilerini alırdı:) ben de almaya çalışıyım :):)
boy:
meslek:
başka ne soruyodu yaaa beceremedim :):):)
evet... :)
mehmetlere laf yokkkkkk :) mehmetleri çok severim ben yaaa ... babacımın ismi :)
halillerde gamsız vurdumduymaz olurlar
hosgeldin canıım yetişirsin sen de bize tatlımHoşbulduk..Herkese hayırlı olsun..
Siz muhabbeti baya ilerleymişsiniz ama,ben bayaaa geriden gelicem :))
iki resim ekledim tatlım boyut yüüznden kabul etmiyor forum :26:İKRANUR Herşeye Rabbinin ismi ile başlayan, nurlu insan.
REYYAN cennette sadece oruçluların geçeceği kapının ismi ...
ESLEM Daha sağlam, en selâmetli, en sâlim.
FEYZA 1. Suyun taşıp akması. 2. Bolluk, çokluk, verimlilik, fazlalık, gürlük, ilerleme, çoğalma. 3. İlim, irfan. 4. Feyz ile dolu olan.
ERVA . Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit adam.
GÖKÇE 1. Gökle ilgili göğe ait semavi. 2. Mavi, mavimsi. 3. Güzel hoş güzelce, latif. 4. Gösterişli.
NEVAL Talih, kısmet.
TUĞÇE Cennetteki Tuğba ağacının dallarına verilen ad. ...
YAREN Arkadaş, dost, yakın dost
AHSEN Daha güzel, çok güzel, en güzel. Ahsen-i takvim: En güzel şekil. Kur'an-ı Kerim'in Tin suresinin 3. ayetinde insanın ahsen-i takvim üzere yaratıldığı beyan buyurulmaktadır. Ahsen kelimesi, Kur'an'da 16 yerde zikredilmiştir
AYBÜKE ay ışığı,ay gibi parlak,ay yüzlü,ay benizli,akıllı zeki.
HAFSA Hz. Ömer'in kızı. Hz. Peygamberin zevcelerinden, Ümmü'1-Mü'minin
senin bebiş sanırım oğluş ama bunlarda benden kızçe isimleri...
kaygananla kocişi gördüm şekerim..2 tane foto vardı..başkadamı ekledin?:44:
hoş geldin canım...
moonsun olsaydı senin hemen bilgilerini alırdı:) ben de almaya çalışıyım :):)
boy:
meslek:
başka ne soruyodu yaaa beceremedim :):):)
evet... :)
mehmetlere laf yokkkkkk :) mehmetleri çok severim ben yaaa ... babacımın ismi :)
halillerde gamsız vurdumduymaz olurlar
iki resim ekledim tatlım boyut yüüznden kabul etmiyor forum :26:
benimde dedişim mehmetti, canımın içi herşeyim ben de çok severdim... ölünce çok istedim mehmet koymayı ismini ama eşim istemedi benim babamın adı ailelerden isim olmayacak o zaman seninki üzülür diye... bizde erkek yok ya babamın adını koyacak adil olsun dedi...
Kızlar ben çıkıyorum bugün çok yoruldum işyerinde ....hepinize iyi akşamlar
moonsun nerdesinnn sen olmayınca buralar çok sessiz hem senin kaygananada bakardık bak benimkine baktık senin içinde ekleyeceğim güreştirelim eğer olur dersen senin kaynana ve benim kaynanayı
moonsun nerdesinnn sen olmayınca buralar çok sessiz hem senin kaygananada bakardık bak benimkine baktık senin içinde ekleyeceğim güreştirelim eğer olur dersen senin kaynana ve benim kaynanayı
ekle kız ekle yarışma düzenleyelim en şirret bakışlı hangisi diyevalla banada buldurup ekleteceksiniz şu kadını yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aysun diyom gelmiyo moonsun diyom gelmiyo yoksa beni sevmiyooovalla yaaaa aysun olmadan ne kadar sakin bi gün geçiriyoruz... tadı çıkmıyo böyle...
valla yaaaa aysun olmadan ne kadar sakin bi gün geçiriyoruz... tadı çıkmıyo böyle...
ekle kız ekle yarışma düzenleyelim en şirret bakışlı hangisi diye
aysun diyom gelmiyo moonsun diyom gelmiyo yoksa beni sevmiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?