2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hoş geldin canım...

moonsun olsaydı senin hemen bilgilerini alırdı:) ben de almaya çalışıyım :):)

boy:
meslek:

başka ne soruyodu yaaa beceremedim :):):)

içine doğmuş kuzum senin en başından...

evet... :)

mehmetler deli olur hüseyinler fena olur mustafalar çatlak olur

mehmetlere laf yokkkkkk :) mehmetleri çok severim ben yaaa ... babacımın ismi :)

halillerde gamsız vurdumduymaz olurlar

peki kasım anaları olarakdan burdan paylaşsak düşündüğümüz isimleri olmamı...

İKRANUR Herşeye Rabbinin ismi ile başlayan, nurlu insan.
REYYAN cennette sadece oruçluların geçeceği kapının ismi ...
ESLEM Daha sağlam, en selâmetli, en sâlim.
FEYZA 1. Suyun taşıp akması. 2. Bolluk, çokluk, verimlilik, fazlalık, gürlük, ilerleme, çoğalma. 3. İlim, irfan. 4. Feyz ile dolu olan.
ERVA . Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit adam.
GÖKÇE 1. Gökle ilgili göğe ait semavi. 2. Mavi, mavimsi. 3. Güzel hoş güzelce, latif. 4. Gösterişli.
NEVAL Talih, kısmet.
TUĞÇE Cennetteki Tuğba ağacının dallarına verilen ad. ...
YAREN Arkadaş, dost, yakın dost
AHSEN Daha güzel, çok güzel, en güzel. Ahsen-i takvim: En güzel şekil. Kur'an-ı Kerim'in Tin suresinin 3. ayetinde insanın ahsen-i takvim üzere yaratıldığı beyan buyurulmaktadır. Ahsen kelimesi, Kur'an'da 16 yerde zikredilmiştir
AYBÜKE ay ışığı,ay gibi parlak,ay yüzlü,ay benizli,akıllı zeki.
HAFSA Hz. Ömer'in kızı. Hz. Peygamberin zevcelerinden, Ümmü'1-Mü'minin
senin bebiş sanırım oğluş ama bunlarda benden kızçe isimleri...

annesininbirtanesi görmedim deme siliyorum bak resimi beysal gördünmü kuzum sende

kaygananla kocişi gördüm şekerim..2 tane foto vardı..başkadamı ekledin?:44:

hüseyin eşim mustafa abim mehmette oğlum olacaktı ama olamadı

Hoşbulduk..Herkese hayırlı olsun..

Siz muhabbeti baya ilerleymişsiniz ama,ben bayaaa geriden gelicem :))
hosgeldin canıım yetişirsin sen de bize tatlım

iki resim ekledim tatlım boyut yüüznden kabul etmiyor forum :26:

benimde dedişim mehmetti, canımın içi herşeyim ben de çok severdim... ölünce çok istedim mehmet koymayı ismini ama eşim istemedi benim babamın adı ailelerden isim olmayacak o zaman seninki üzülür diye... bizde erkek yok ya babamın adını koyacak adil olsun dedi...

iki resim ekledim tatlım boyut yüüznden kabul etmiyor forum :26:

bebeğim benim fotolarda çok büyüktü..ben PAİNT ile küçülterek ekledim...fotoya sağ tıkla birlikte aç de. paint ile aç. üstteki kutucuklarda resim (uzat/eğ) var...oraya tıkla..ordan uzat yatay ve dikeyi 50 yap...o zaman foto küçülüyorr

mehmetler başka olurlar...
iyi düşünmüş eşin....

moonsun nerdesinnn sen olmayınca buralar çok sessiz hem senin kaygananada bakardık bak benimkine baktık senin içinde ekleyeceğim güreştirelim eğer olur dersen senin kaynana ve benim kaynanayı

moonsun nerdesinnn sen olmayınca buralar çok sessiz hem senin kaygananada bakardık bak benimkine baktık senin içinde ekleyeceğim güreştirelim eğer olur dersen senin kaynana ve benim kaynanayı

valla yaaaa aysun olmadan ne kadar sakin bi gün geçiriyoruz... tadı çıkmıyo böyle...

.....................................

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 457382
senin at aradı demiş:))))))))))

güüzelmiş bu ya

valla yaaaa aysun olmadan ne kadar sakin bi gün geçiriyoruz... tadı çıkmıyo böyle...

evet ya herkese çene yetiştirebiliyor o becerikli ben yazacam diye bazen çoğunu okuyamıyorum bile:)

ekle kız ekle yarışma düzenleyelim en şirret bakışlı hangisi diye

bulursam ekleyecem canım :)

aysun diyom gelmiyo moonsun diyom gelmiyo yoksa beni sevmiyooo

o bugün zor gelecek gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…