2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım sağol, o senin güzelliğin. evet azcuk ufak gösteriyorum, çünkü geç evlendim, koca kahrı daha çekmedim :))))))

amanınnnnnnnn kız ben korktum bu kadından. ben yolamam tek başıma, bu beni yolar anam. desteğe ihtiyacım var.

kız valla sen dayanıklı kadınsın, bu duruşla bu kadın iyi olsa ne yazar her türlü insanın ödünü kopartıyor bide üstüne cadoloz :))))))))))

sana daha çok dua edicem, Allah güç kuvvet versin. kocacında haşarı oğlanlar gibi kız. çok iyi bir insana benziyor. maşallah.

ya meyve yiyorum ekmek yok kahvaltıda tek akşamlarıda yemekten sonra meyve ve en fazla dondurma oluyor ama almışım yinede

hoşbulduk kuzularım..bulursanız iyi olur ..bi bakınayım isim listelerine biliyosnuz önemli konu şu isim meselesi gerçi bizim belli gibi ama bakarsınız gözüme takılan olur

annaammmmmmmmmmmmmmmmm ben korktummmmmmmmmmmmmm zaten 1.55 hatunum beni bir sıksa yemin ederim elinde kalırım ayyyyyyyyyyyyyyyyyy........

Son düzenleme:
evet haşarı oğlan bu benzetmeyi sevdim ben temiz kalbi yeter bana :98:
edin anacım bana çok dualar edin
kavganın hakkından iyi gelir benim kayganam bu yüzden destek bulman lazım canımm

ya meyve yiyorum ekmek yok kahvaltıda tek akşamlarıda yemekten sonra meyve ve en fazla dondurma oluyor ama almışım yinede

canım normal yediğini düşünüyosan bence kilo almanı takma kafana... diyet yapacak değilsin. e normalde yiyorum diyosun... çok geç saate bırakma yemeği, bol su iç yeter :)

annesininbirtanesi görmedim deme siliyorum bak resimi beysal gördünmü kuzum sende

annaammmmmmmmmmmmmmmmm ben korktummmmmmmmmmmmmm zaten 1.55 hatunum beni bir sıksa yemin ederim elinde kalırım ayyyyyyyyyyyyyyyyyy........

:))))))))) korkma bacım, birbirimize destek oluruz :26: yani sen önden gidersin sonra ben arkadan destek olurum. yaşarsan tabi

evet haşarı oğlan bu benzetmeyi sevdim ben temiz kalbi yeter bana :98:
edin anacım bana çok dualar edin
kavganın hakkından iyi gelir benim kayganam bu yüzden destek bulman lazım canımm

evet canım, anladım şimdi ben seni. bu foto noktayı koydu. sen nelerle baş etmeye çalışıyormuşsun öyle. vah vahhh. topikçe desteğiz sana bacım, bol dua etcez. :))

hee maşallah kocana. çalabiliyor mu güzel?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…