Annesininbirtanesi...
fotoğrafına maşallah diyorum ne kadar güzelsin....yeşilin o tonunu bende çok seviyorum ve sanada çok yakışmış
BURCU...
SENİN fotolarına bayıldım ne güzel çıtı pıtı bir annesin iç güzellğin dışa vurmuş sanki...
kızlar umarım kızlarınız size benzer ikinizde çok tatlısınız
dediğim dedikdir de kimse takmaz onu
anlama özürlüdür birde
ben yeni gelinim yemek hazırlıyoruz bana soru sordu iyi dinleyin bakın
eşim doğduğunda dayısı sünnet olmuş dayısı kaç yaşındaymış:44:
anne dayım kaç yaşında sünnet oldu eşimin yaşıyla toplayım diyorum ne bileyim kaç yaşında sünnet oldu ben sana onu mu diyom ben sana dayın şimdi kaç yaşında diyorum diyor bana hala
sonuç dayısının yaşını bulamadım bana matematiğin kötü dedi birde
eşinde gerçekten var biraz şebeklik.9:
kayınvalideye bakkkk cadıııııııııııııı cadolozzz kadınnnnnnnnnnnnnnnnn
topikçe bu kadını bi elimize geçirsek var yaaaa kafasında saç bırakmayız yolmaktan
ayyy.. benim eşim de gün geçtikçe eriyorrr ühühühhhhhüübir an önce evimizi barkımızı kurup ona kilo aldırmam lazım
ay benim eşim ben olmadan yapamaz ki yaa... ben olsam bana yaptırmaz ama sorar sürekli esra bunu napıyım, bunu nereye koyayım.. vs.
gerçi kızım da heyecan yaptıayarlayalım biz bi gün en iyisi
:):):):) canım kilo aldırıcı şeyler yeme sende aaaaaa (bunu derken ne yiyorum inanamazsın)
daha ne hikayeler var bizdekopptum yaaaaaaaa hakikaten ömürlükmüş senin kaygana kuzum
canım düzenleme yapmadım biliyorum daaa:78: özlemix sin sorduğu isimle alakalı bir başlık gibi düşündüm benhttp://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/528903-2012-kasim-annelerinin-bebekleri.html
listelerini hiç takip etmiyorsun hiçççç
aysunum hala gelemedi ne dedi acaaba doktor
dediğim dedikdir de kimse takmaz onu
anlama özürlüdür birde
ben yeni gelinim yemek hazırlıyoruz bana soru sordu iyi dinleyin bakın
eşim doğduğunda dayısı sünnet olmuş dayısı kaç yaşındaymış:44:
anne dayım kaç yaşında sünnet oldu eşimin yaşıyla toplayım diyorum ne bileyim kaç yaşında sünnet oldu ben sana onu mu diyom ben sana dayın şimdi kaç yaşında diyorum diyor bana hala
sonuç dayısının yaşını bulamadım bana matematiğin kötü dedi birde
aysunum hala gelemedi ne dedi acaaba doktor
evet haşarı oğlan bu benzetmeyi sevdim bencanım sağol, o senin güzelliğin. evet azcuk ufak gösteriyorum, çünkü geç evlendim, koca kahrı daha çekmedim :))))))
amanınnnnnnnn kız ben korktum bu kadından. ben yolamam tek başıma, bu beni yolar anam. desteğe ihtiyacım var.
kız valla sen dayanıklı kadınsın, bu duruşla bu kadın iyi olsa ne yazar her türlü insanın ödünü kopartıyor bide üstüne cadoloz :))))))))))
sana daha çok dua edicem, Allah güç kuvvet versin. kocacında haşarı oğlanlar gibi kız. çok iyi bir insana benziyor. maşallah.
ya meyve yiyorum ekmek yok kahvaltıda tek akşamlarıda yemekten sonra meyve ve en fazla dondurma oluyor ama almışım yinede
aa kızlar hani yolacaktınız hemen tırstınız sizde
senin için buldum canımmmm
annaammmmmmmmmmmmmmmmm ben korktummmmmmmmmmmmmm zaten 1.55 hatunum beni bir sıksa yemin ederim elinde kalırım ayyyyyyyyyyyyyyyyyy........
evet haşarı oğlan bu benzetmeyi sevdim bentemiz kalbi yeter bana :98:
edin anacım bana çok dualar edin
kavganın hakkından iyi gelir benim kayganam bu yüzden destek bulman lazım canımm
:))))))))) korkma bacım, birbirimize destek oluruz :26: yani sen önden gidersin sonra ben arkadan destek olurum. yaşarsan tabi
ee nie cevap yok burdan isim paylaşma yasakmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?